Verleden tijd

()

Ik was werkelijk teleurgesteld toen ik afscheid moest nemen van mijn ex-collega. Het was een aantrekkelijke man, altijd in voor een geintje, maar bood een luisterend oor wanneer het nodig was. Ik vond het prettig met hem samen te werken, maar ik begreep het maar al te goed toen hij besloot voor zichzelf te beginnen. Toen ik een klein jaar later zelf ook de stap besloot te wagen, nam ik contact met hem op. Ik wist niet zo goed waar te beginnen en hoopte van hem tips en trucs te krijgen hoe ik mijn zaak van de grond kon krijgen.

Hij was blij verrast toen ik contact met hem opnam en de timing kon niet beter zijn. De week erna zou er een symposium gehouden worden, waar ik wellicht waardevolle contacten op kon doen. Hij ging ook en wilde mij wel op sleeptouw nemen. Snel overlegde ik met mijn man, omdat dit wel betekende dat ik een aantal dagen weg zou zijn. Volgens hem was dit geen probleem en snel belde ik mijn collega terug. Hij zou ervoor zorgen dat er een hotelkamer voor mij vrij was.

Een week later meldde ik mij in het hotel. Terwijl ik de sleutel in ontvangst nam, hoorde ik iemand mijn naam roepen. Mijn ex-collega stond lachend bij de liften. Even was ik sprakeloos. In mijn gedachten was mijn collega een aantrekkelijke man, maar hier stond gewoon een ongelooflijk lekkere vent voor me. Was ik dan altijd zo blind geweest? Schuchter begroette ik hem, waarna hij drie dikke zoenen om mijn wangen plantte. “Kom,” zei hij, “ik zal je laten zien waar je kamer is.” Als het goed is, is deze op dezelfde verdieping als de mijne.”

Nadat ik mij had geïnstalleerd op mijn kamer, besloot ik eerst even te douchen. De reis was lang geweest en ik voelde mij verre van fris. Terwijl ik mijn kleren op een stoel gooide, dacht ik stiekem aan die hele fijne man in een kamer verderop in de gang. Tussen mijn benen kriebelde het. Misschien kon ik mijn spanning onder de douche wel wat verlichten. Onder de douche liet ik de warme stralen over mijn lichaam lopen. Ik volgde hun spoor met mijn handen en kwam zo al gauw bij mijn natte poesje uit. Niet alleen het water maakte het zo nat, ook de gedachten aan mijn ex-collega deed dit. Langzaam liet ik mijn vinger over mijn klitje glijden, terwijl ik fantaseerde dat dit de tong van mijn collega was. Zacht begon ik te kreunen, maar kon mij al snel niet meer inhouden. Mijn vinger ging steeds sneller, mijn kreunen werden harder en ik voelde het orgasme naderen…

Toen werd er op de deur geklopt. Ik wilde het geluid negeren, maar de betovering was verbroken. Het orgasme schoof naar de achtergrond en wat restte was een gevoel van onbevredigd verlangen. Weer werd er geklopt en ditmaal werd ik ook geroepen. Ik herkende de stem van mijn collega. Gauw sloeg ik een handdoek om mijn kletsnatte haar en schoot een badjas aan. Geïrriteerd opende ik de deur. Ik kon mijn irritatie niet goed verbergen en vroeg hem wat hij in hemelsnaam wilde. Geamuseerd keek mijn collega mij aan.

“Ik hoorde zulke rare geluiden uit je kamer komen, dat het mij maar beter leek even te checken of alles wel goed ging.” Het bloed schoot naar mijn gezicht. Voor ik iets kon zeggen, zei hij “ik ben benieuwd waar je mee bezig was.” Even overwoog ik een smoes te verzinnen, maar als hij het nu zo graag wilde weten…het was duidelijk dat hij donders goed wist waarom die geluiden gemaakt werden.

“Ik stond onder de douche met mezelf te spelen, terwijl ik fantaseerde dat je mijn kut likte,” zei ik, terwijl ik hem uitdagend aankeek. Zo, dat schrok hem vast af! Ik wilde mij nu alleen nog maar zo snel mogelijk aankleden. Ik duwde hem een beetje naar achter, zodat ik de deur dicht kon doen. Snel deed hij weer een stap naar voren.

“Je weet toch dat de werkelijkheid zoveel beter is dan een fantasie?” Even drong niet tot mij door wat hij zei. Ongelovig keek ik hem aan. Terwijl hij de deur achter zich dichtdeed, schoof hij met zijn andere hand mijn badjas een beetje open. Zacht liet hij zijn vingers over mijn huid glijden. “Weet je, ik heb hier al zo vaak over gedroomd… En eigenlijk wil ik deze kans niet voorbij laten gaan…”

Ik wist niet wat ik moest zeggen, of ik boos moest worden of niet, of ik hem uit de kamer moest zetten of hem zijn gang moest laten gaan. Ergens dacht ik dat dit gewoon niet kon, ik was immers getrouwd, maar zodra zijn vingers mijn tepels raakten schoot de opwinding als een bliksemflits door mijn lijf. Hij duwde mij achterover op het bed en knielde tussen mijn benen. Hij schoof ze een beetje uit elkaar zodat hij een goed zicht had op mijn kale kutje, dat al glinsterde van het vocht. Doelbewust zette hij zijn mond op mijn lipjes en begon mij te likken. Deze man wist duidelijk wat hij deed, want voor ik het wist kwam ik schokkend en kreunend klaar. Veel tijd om van dit orgasme te genieten kreeg ik niet, want nog voor de laatste schokken door mijn klit trokken had hij zijn broek al op zijn enkels en schoof zijn lul langzaam en diep naar binnen.

Hij was groot… Heel groot en dik. Ik voelde het aan mijn kutje, dat maximaal opgerekt werd. Pijn vermengde zich met genot en even dacht ik dat ik dit niet aankon. Hij gaf mij even de tijd om aan het gevoel te wennen en langzaam zakte de pijn af. Toen begon hij mij met diepe halen te neuken. Met elke stoot leek zijn lul verder te groeien en aan het geluid te horen stond hij op het punt van klaarkomen. Snel sloeg ik mijn benen om hem heen en draaide hem op zijn rug. Nu zat ik bovenop hem.

“Sorry schat, ik bepaal wel wanneer je komt” en draaide met mijn bekken. Even wist hij niet wat te doen, maar toen brak langzaam een lachje door.

“Dominant type ben jij… ik ben benieuwd.” Ik liet zijn lul uit mij glijden toen ik voorover boog en zachtjes aan zijn oorlel begon te sabbelen.

“Weet je wat ik nu geil vind?” Fluisterde ik in zijn oor. Vragend keek hij mij aan. Ik zei niets, maar pakte de band van mijn badjas. Ik trok de band achter een bedstijl en bond zijn handen ermee vast. Ik was vastbesloten hem zo geil te maken dat hij mij zou smeken om klaar te mogen komen. Plagend trok ik met mijn tong een spoor van zijn nek naar zijn navel. Ik voelde dat zijn lul met een aantal schokjes tegen mijn buik kwam. Blijkbaar viel mijn actie in goede aarde. Ik was alleen nog niet van plan zijn lul te vereren met een pijpbeurt. Plagend likte ik zijn liezen, zijn ballen en zakte toen verder af naar zijn knieën. Ik hoorde een zucht van teleurstelling. Geduld was blijkbaar niet zijn sterkste kant. Misschien werd het tijd hem een lesje in geduld te leren!

Ik kroop over het bed heen en zorgde ervoor dat mijn kutje boven zijn gezicht kwam te hangen. Helaas voor hem hing ik net te hoog en kon hij alleen hulpeloos toekijken hoe ik mezelf met mijn vingers verwende. Af en toe liet ik mij eventjes zakken, zodat hij mij net met een puntje van zijn tong kon aanraken. Toen ik uiteindelijk kwam, rukte hij met zijn handen aan de band. Smekend vroeg hij mij om hem los te maken, maar dat was ik nog eventjes niet van plan. Ik ging tussen zijn benen zitten en streelde zacht zijn lul. Ik likte er zachtjes over met mijn tong en nam af en toe plagend zijn lul in mijn mond. Steeds als ik dit deed, stootte hij met zijn heupen naar voren om dieper in mijn mond te komen. Hij vond het maar niets dat ik elke keer als hij dit deed mijn hoofd terugtrok. Ik weet zeker dat hij, als hij zijn handen vrij had gehad, zijn lul dieper en dieper in mijn mond had geduwd tot hij klaar zou komen.

Zijn eikel was ondertussen bijna paars, stijver dan dit zal hij vast nog nooit geweest zijn. Misschien werd het tijd hem uit zijn lijden te verlossen. Ik maakte zijn handen los en voor ik het wist lag hij boven op mij en hield mijn handen vast. Zijn lul gleed doelbewust diep mijn kutje in. De stoten waren snel, diep en hij kwam binnen een paar seconden. Ik voelde de stralen sperma diep in mijn kutje spuiten. Uitgeput liet hij zich bovenop mij zakken. Ik wilde onder hem vandaan rollen, maar kreeg de kans niet. Hij bleef liggen waar hij lag. Met gesloten ogen zei hij “ik ben nog lang niet klaar met je. Niemand mag mij op een dergelijk manier laten spuiten en dan verwachten dat we klaar zijn.” En terwijl zijn lul weer begon te groeien, pakte hij de band waarmee ik zijn handen had vastgemaakt…

Veronique

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *