Zomer

()

Vol goede moed sprongen ze uit de auto en haalden de surfplanken eruit. De zon brandde op hun schouders en alleen een licht briesje gaf wat koelte toen ze hun shorty’s aantrokken. Wat een mooie dag om te gaan surfen! Ze vroeg zich af hoe koud het water zou zijn, aangezien ze ontzettend zweette met dat pak aan. Zelfs met de rits open was het amper uit te houden. Ze gooide haar hoofd achterover en snoof genietend de zeegeur op. “Ben je klaar schoonheid?” Vroeg hij lachend en gaf haar een plank. Hand in hand liepen ze het strand op. Hoewel het mooi weer was, was het niet erg druk. Hier en daar lag iemand te zonnen op een handdoek, er speelden wat honden op het strand, maar de zee was nog erg koud. “Daarom hou ik nou zo van doordeweekse dagen,” lachte ze, “als iedereen aan het werk is behalve wij.”

Hij knikte, “nou ja, technisch gezien zouden wij ook aan het werk moeten zijn. Maar goed dat ze niet kijken of je er bent tijdens een college.” Grijnzend stopte hij even en kuste haar. “Je bent mooi zo, met het strand op de achtergrond en de zon in je ogen.” Even kneep hij in haar borst.

“Alsof ik dat voel door dit pak heen!” Pestte ze hem en gaf hem een klap op zijn achterste. Lachend nam ze de benen en legde de laatste meters naar het water rennend af. De golven waren niet heel hoog, maar hoog genoeg om het heerlijke gevoel van vrijheid en nederigheid te bewerkstelligen. Vol goede moet doken ze door de brekende golven heen. Na enkele keren vallen voelde ze de zon en het zout branden op haar gezicht, maar weigerde te stoppen. Terwijl ze door de branding peddelde, keek ze naar hem en glimlachte toen hij het voor elkaar kreeg even een golf te pakken, om vervolgens overspoeld te worden door de volgende. Even later kwam hij boven, zwiepte met zijn haar en klom terug op zijn board. Met een voldane grijns en lange armslagen peddelde hij naar haar toe.

“Zag je me gaan?” Vroeg hij en ging naast haar zitten wachten op de volgende golf. Ze knikte en ze zwegen een lange tijd, genietend van de zon en de deining van de zee. Toen het water rustiger werd en de golven te klein om nog te surfen, gingen ze uit het water en liepen het strand op. “Ik moet echt heel erg plassen,” zei ze, “ik ga wel even in de duinen daar.” Hij knikte. “Ik ga ook even, dan kunnen we meteen lekker nog even in de zon bakken voor we naar huis gaan.”

Ze lieten de boards achter bij de duinrand en liepen een eindje berg op berg af tussen de plukken helmgras door. De hoogovens achter de duinen rookten hun witte stoom, die fel afstak tegen de blauwe lucht. Meeuwen vlogen krijsend boven het strand. Ze zocht een plaatsje tegen het duin en ritste haar wetsuit open. Hij keek naar haar natte borsten terwijl ze zich worstelend ontdeed van de mouwtjes. Haar tepels werden stijf door de koele wind en er vormde zich kippenvel op haar lichaam. Hij voelde wat beroering in zijn lendenen bij de aanblik. Ze stroopte haar pak verder naar beneden en hij kreeg het warm bij het zien van haar schaamhaartjes en haar gebruinde heupen. Ze ging zitten en keek hem aan terwijl een straaltje urine tussen haar voeten naar beneden liep. “Moest jij ook niet plassen?” Vroeg ze.

“Ik zou wel willen,” zei hij, “maar moet je eens kijken wat je met me gedaan hebt.” In het kruis van zijn pak zat een grote bobbel.

“Ja ja, dat is weer mijn schuld zeker,” lachte ze plagend en ging staan. “Kom maar hier, dan help ik je wel.” Hij draaide zich om en ze ritste zijn pak open. Ze trok het naar beneden tot het rond zijn enkels viel en liet haar handen over zijn borst en buik glijden. “Pas maar op dat hij niet verbrand in de zon,” zei ze terwijl ze zijn stijve vastpakte, “dat zou ik toch zonde vinden denk ik.” Hij draaide zich om en zoende haar op haar mond. Hun tongen speelden met elkaar terwijl ze hem streelde. Hij liet zijn handen omhoog gaan naar haar borsten en masseerde ze stevig. Speels beet hij in haar schouder. Toen stroopte hij haar pak verder af naar beneden en hij trok het uit.

“Oh, je bent zo mooi,” zuchtte hij en pakte haar billen vast. Hij zoende haar in haar nek met kleine kusjes. Wat hield ze ervan om zijn handen overal op haar lichaam te voelen. Ze voelde hoe hij haar kontje en haar schaamhaar streelde en zijn lippen zochten zich verlangend een weg naar haar tepels. Ze woelde met haar handen door zijn lange haar en drukte haar borsten tegen zijn gezicht. Zijn tong voelde koel aan op haar hete huid en ze zakten door hun knieën tot zij boven op hem lag. Ze beet hem zachtjes in zijn hals en begon hem te strelen. Met kleine likjes en beetjes ging ze langs zijn nek naar zijn tepels en over zijn buik. Hij kreunde even toen ze een likje over zijn harde schacht gaf en ze streelde zijn liezen en zijn ballen. Ineens nam ze hem helemaal in haar mond en draaide met haar tong rondjes over zijn eikel. Hij liet het gevoel over zich komen en terwijl ze hem likte en zoog, keek hij omhoog naar de witte stoom van de hoogovens in de lucht. Dit was pas zomer.

Hij begon te bewegen in haar mond en ze nam hem steeds dieper, terwijl ze tegelijk met haar handen over zijn buik en ballen ging. Ze voelde hoe zijn buikspieren zich aanspanden en besloot even te stoppen. Even zoog ze aan zijn ballen, maar hij kwam omhoog en legde haar op haar rug in het hete zand. Zuigend aan haar tepels liet hij zijn hand over haar buik glijden en kriebelde door haar schaamhaar. Toen hij haar over haar schaamlippen streelde kreunde ze en deed haar benen wat verder uit elkaar. Zijn vingers gleden ertussen en daarop stokte zijn adem even.

“Wat ben je nat,” zuchtte hij. Zijn vingers gleden soepel tussen haar lipjes van boven naar beneden, van haar kutje naar haar klit en weer terug. Twee gleden naar binnen en ze kromde haar rug van genot toen hij zijn vingers een paar keer heen en weer in haar kutje bewoog. Zachtjes gleed hij weer over haar klitje en beschreef er kleine cirkeltjes omheen. Het voelen van haar natte poesje deed zijn stijve hard kloppen en hij boog zich voorover om haar buik en benen te zoenen.

“Wil je me alsjeblieft likken schatje,” vroeg ze licht hijgend, “ik heb zo’n zin in je tong.”

Hij knikte en spreidde willig haar benen. Met zijn vingertoppen streelde hij van haar knie tot haar schaamlippen. Zacht opende hij haar natte poesje. Haar vocht lag er als een glinsterend vliesje over en droop langzaam naar beneden. Hij boog zich voorover en liet zijn tong licht over haar klitje gaan. Zachtjes zoog hij aan het velletje boven haar knopje. Ze proefde zout naar het zeewater en toen hij haar hoorde kreunen, greep hij hijgend zijn pik vast en trok zich af terwijl hij haar likte. Ze lag met haar ogen dicht te genieten van zijn tong en lippen. Met haar handen op zijn hoofd kreunde ze hard en werd steeds geiler.

“Oh, ho, schatje… ja, ah, zuig me maar… oh.” Ze voelde hoe hij haar klitje tussen zijn lippen nam en haar vastzoog. Sneller en sneller likte en zoog hij haar om beurten tot ze dacht dat ze gek werd. Hij stopte een vinger in haar kutje en bewoog hem erin en eruit. Steeds heftiger voelde ze de golven van genot door haar lichaam gaan en al gauw hield ze het niet meer.

“Oh, ja, ik kom!” Kreunde ze. Snel zoog hij weer haar klitje tussen zijn lippen en ze duwde haar kutje tegen zijn gezicht terwijl ze hard klaarkwam. Schokkend schreeuwde ze het uit. Even later lag ze hijgend en na-rillend met haar ogen dicht te zweten in op het zand. Zijn stijve stond strakgespannen en hij zoende haar wild op haar mond, terwijl hij zich tegen haar aandrukte. Ze begreep precies wat hij wilde en kwam overeind. Met haar kontje naar hem toe en haar benen uit elkaar ging ze op haar knieën zitten. Ze deed haar schaamlippen wat uit elkaar en begon zich kreunend te vingeren. Zijn ogen gleden van haar gebruinde rug, waar het zand aan haar vastplakte, naar haar ronde kontje en haar geopende roze kutje tussen haar benen. Het vocht droop eruit langs haar been naar beneden en hij zag hoe ze haar klitje met haar vingers verwende.

“Wil je me neuken?” Vroeg ze terwijl ze uitdagend achterom keek. Hij wachtte geen moment, botergeil door de aanblik van haar natte poesje en leidde zijn pik tussen haar benen. Ze kwam wat omhoog en hij gleed soepel naar binnen. Ze omsloot zijn schacht stevig met haar strakke warme kutje. Hij stootte kreunend een paar keer in en uit en voerde het tempo wat op toen hij haar voelde reageren. Hij liet zijn ogen over haar gebruinde rug en dijen dwalen en boog zich voorover om haar borsten vast te pakken. Door zijn handen die haar borsten kneedden en met haar tepels speelden, ging ze zich steeds sneller bewegen, tot ze het uitschreeuwde en haar heupen sidderende bewegingen begonnen te maken. Ze ging maar door met hem uit te dagen haar steeds sneller en ruwer te nemen. Hij verhief zich, greep haar dijen stevig vast en bewoog haar op zijn paal hard op en neer. Met al zijn spieren gespannen voelde hij zijn zaad razendsnel van zijn ballen naar zijn eikel stromen. Met lange schokken kwam hij hijgend in haar klaar.

Even lagen ze daar, zwaar ademend en bezweet op het warme zand tegen een duin aan. Toen draaide ze zich om en hield hem in haar armen. Samen staarden ze naar de lucht en naar de schaduwen van de duinen die steeds langer begonnen te worden. De zeer ruiste, de meeuwen krijsten. Na een kwartier veegden ze giechelend het zand van elkaars lichaam af en zetten weer koers naar het strand. De lucht begon al rood te kleuren toen ze met hun spullen terugliepen naar de parkeerplaats. Met glinsterende ogen keek ze hem aan toen ze in de auto stapten.

“Wat is er?” Vroeg hij.

“Niets,” antwoordde ze glimlachend en kust hem op zijn lippen, “ik hoop gewoon dat de rest van de zomer net zo heet wordt.”

Vera Versmissen

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder dit verhaal.

Dank U.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *