Weekendwerk

()

Nog steeds gaan de rillingen door mijn lijf, als ik eraan denk wat er afgelopen weekeind gebeurd is. Het is nu donderdagmiddag. Mijn kut is nog steeds zeer gevoelig, maar ik heb eigenlijk al weer zin om alles nog eens opnieuw te beleven. Waar ik het over heb? Laat ik me eerst even voorstellen. Mijn naam is Veronique, ik ben 28 jaar en getrouwd met Arnulf, die een jaartje ouder is. Allebei houden we van hoerige seks en eigenlijk hebben we dat tot dat bewuste weekeind netjes binnenshuis kunnen houden. Daarmee wil ik zeggen; als we besloten om te neuken, kleedde ik me zo sletterig mogelijk en maakte me op als een snolletje. Arnulf gaat dan regelrecht door het lint en zelf lig ik al gauw te kreunen van genot als hij met me bezig is. Hoe vaak hebben hij en ik het erover gehad om eens echt het hoertje te spelen? Zomaar, voor de spanning. Honderd keer? Duizend keer?

In ieder geval begon Arnulf me de laatste tijd te zeggen dat hij er werk van zou gaan maken en ik nam zijn ‘bedreiging’ serieus. Want hij is niet jaloers en ik weet al heel lang dat hij erop geilt als hij mij met een ander ziet flirten. Toen we op een middag naar Antwerpen zouden gaan en hij me zei.

“Trek je hoerigste kleren maar aan”, wist ik meteen dat het ging gebeuren. Dat was vorige week vrijdag. Als een echt sletje zat ik opgemaakt en wel naast hem in de auto. Ik had een kort leren rokje aan, nylons, nieuwe pumps en een zwart bloesje met veel kanten siersels en zilveren knoopjes. Om het niet al te gek te maken, had ik mijn gewone jas meegenomen. Ik kreeg niet van hem te weten wat we nu precies in Antwerpen gingen doen. Wel had ik begrepen dat we er bleven slapen, want hij had de nodige spullen ingepakt. Het enige wat Arnulf losliet, was. “In Antwerpen kent niemand ons.”

Goed, we kwamen in een hotelletje terecht, in de bar om precies te zijn en de auto hadden we op een veilige plek kunnen parkeren. Arnulf had de sleutel van een tweepersoonskamer op zak en we namen een borrel. Na de eerste slok zei Arnulf.

“Het hotel is betaald, maar verder heb ik niet veel bij me. Als we het gezellig willen hebben, zal jij er wat aan moeten doen. Ik heb al wat afspraakjes voor je gemaakt, dus bereidt je maar vast voor…” Dat deed ik, door mijn borrel leeg te drinken en een nieuwe te bestellen.

Een paar tellen later schoof er een vreemde kerel naast me aan de bar. Hij begon tegen me te praten en ik begreep dat het een Nederlander was. Hij zei dat die borrel voor zijn rekening was, maar dat ik hem wel snel moest leegdrinken. Toen ik hem vroeg waarom, liet hij me wat briefjes van €50 zien en zei me met een glimlach.

“Omdat jij dit gaat verdienen. Vraag de sleutel van je kamer even aan je man…”

Ik draaide me angstig om naar Arnulf en die hield me grijnzend de sleutel al voor.

“Doe maar rustig aan. Ik zit hier lekker. Dag…” En hij wuifde met zijn hand.

Als in een droom stond ik op en merkte meteen dat de vreemde man ook van zijn kruk kwam. Pas toen we voor de kamerdeur stonden, zei hij dat hij Wilfried heette. We gingen naar binnen. Wat vreemd – een onbekende man in een onbekende kamer, maar wel mijn jas over een stoel en onze koffer naast het bed. Ik kreeg het papiergeld toegeschoven en telde het niet eens na. Ik stond als aan de grond genageld voor Wilfried en hij zei lachend.

“Er wordt natuurlijk wel het een en ander van je verwacht meisje… Trek bijvoorbeeld dat rokje en dat bloesje eens even uit…”

Toen, als bij toverslag, was ik van mijn nervositeit af. Het flitste door me heen dat alles in orde moest zijn, dat Arnulf alles geregeld had en dat ik nu de kans had me als een echte hoer te gedragen. Mijn vingers trilden dan ook niet, toen ik de zilveren knoopjes van mijn bloes begon open te maken. Ik ritste van achter het rokje open en liet het over mijn schoenen vallen. Ik stapte eruit. Een beha droeg ik niet, dus stond ik in kousen en slipje voor de man die me met zijn ogen wel wilde verslinden. Hij trok me naar zich toe en begon me wild te zoenen en draaide hard aan mijn opzwellende tepels. Toen duwde hij me op bed en rukte het slipje over mijn knieën, trok mijn dijen wijd en liet drie vingers in mijn kaalgeschoren scheur verdwijnen. Toen hij even flink met me tekeer was gegaan, ging hij staan.

“Trek dat slipje maar helemaal uit, want ik ga je neuken.” Ook hij kleedde zich uit. Toen zijn slip omlaag ging, sprong er een heerlijk grote knuppel tevoorschijn, die trillend voor zijn buik bleef staan. Dat alles afgesproken was, bleek wel uit het feit dat hij condooms bij zich had. Zonder verdere plichtplegingen haalde hij het condoom uit de verpakking en rolde het over zijn snikkel. Ik hield mijn benen al weer wijd toen hij op bed kwam en hielp hem zijn lul bij me binnen te krijgen.

“Neuk me maar, neuk me!” Fleemde ik en vond het heel normaal dat ik zoiets zei. Het was de eerste keer dat ik, buiten wat flirten, echt iets buiten Arnulf om deed.

Ik voelde de zware staaf in me glijden en had maar enkele stoten van Wilfried nodig om door het dolle heen te raken. Wild werkte ik mijn heupen naar boven kwam soms zelfs met mijn billen van het bed als ik zijn stoten tegemoet kwam. Ik hijgde heet in zijn oor dat hij zo’n lekkere neuker was en dat hij me al bijna klaar had gekregen. Wilfried gromde van genoegen. Vooral toen ik mijn nylonbenen om hem heen sloeg en hem aanspoorde nog sneller te neuken door mijn hoge hakken in zijn dijen te drukken en mijn lange nagels in zijn rug te zetten. Veel sneller dan hij waarschijnlijk had gewild, spoot hij het condoom vol en trok zich voorzichtig terug.

“Dat was lekker,” zei hij. Even later kleedde hij zich weer aan, gaf me een zoen en verdween.

Ik deed een greep naar het geld en berekende in de gauwigheid dat ik €250 had verdiend. Lang niet slecht voor een amateurtje dat zich voor het eerst laat pakken! Ik wilde mijn kut even met koud water wassen en me dan aankleden, maar toen werd er op de deur geklopt. Mijn hart begon te bonzen.

“Ben jij dat, Arnulf?”

“Een vriend van Arnulf,” klonk een stem. Ik hoorde meteen dat het Wilfried niet kon zijn. “Hij zegt dat ik even bij je mag komen. Maak je de deur even open?” Naakt op mijn nylons na, rende ik op hoge hakken naar de deur, deed open en zag een man in een keurig pak staan.

“Wat een verrassing,” zei hij en hij streelde langs mijn tieten toen hij naar binnen glipte. Ik deed de deur weer op slot en zag hoe hij geld tevoorschijn haalde, me nogmaals keurend bekeek en zei.

“Kom bij me… ik ben echt aan neuken toe!” Nog zweterig van de vorige beurt liet ik me door hem in zijn armen sluiten. Hij zoende me fel en duwde zijn tong diep in mijn mond. Hij kneep in mijn billen en streelde me overal stevig. Even later lag ik voor de tweede keer op bed naar een zich uitkledende man te kijken… Zijn lul was niet bepaald klein… Ook hij rolde er zelf een condoom over en toen naaide hij me helemaal suf en gek! Het leek wel of hij nooit tot een orgasme zou komen. Zelf kwam ik klaar bij het leven en het schoot me te binnen dat hij zich misschien van te voren had afgerukt – anders kon het toch zo lang niet duren?

Toen deze man ook mijn kamer verliet, besefte ik dat ik al niet meer wist hoe hij er precies uitzag en bovendien had hij niet eens zijn naam genoemd. Wel had hij het gepresteerd me in één neukbeurt tot zes keer klaar te laten komen. Ik had de deur nu niet afgesloten en bleef op het bed liggen wachten. Wie er nu binnenkwam, laat zich gemakkelijk raden – Arnulf, mijn eigen man. Om te zien hoe het met me was. Hij zag me naakt liggen, met mijn haren door de war en mijn make-up uitgelopen, met op en neer gaande tieten van het hijgen en een van zweet glimmend lichaam.

Arnulf nam geen moeite zich uit te kleden. Hij volstond ermee zijn lul uit zijn gulp te trekken en ze werd ik voor de derde keer geneukt en ook deze keer kreeg ik heel wat te verwerken. Het hele weekeind heb ik mijn best gedaan in dat hotel en reken maar dat we ’s avonds uitgebreid konden eten van wat ik had verdiend.

Hoe hij aan zijn klanten kwam, wilde hij niet vertellen. Ik neukte ook met Belgische mannen en nog twee kerels kwamen op zondag. Ze spraken Frans en betaalden me bijzonder goed.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *