ZAKENVROUW

()

Voor ik mijn hete avontuur vertel, wil ik me eerst even voorstellen, Veronique, zakenvrouw van 34 jaar en ik mag er zijn, al zeg ik het zelf. Mijn volslanke lichaam met volle stevige borsten, royale felle tepels, mooi gevormde benen en daartussen mijn overheerlijke nauwe sappige kutje doen vele mannen in een extase geraken van niet eerder meegemaakte waar geworden fantasieën.

Een aantal weken geleden had ik een zakelijk etentje, netjes maar toch sexy gekleed – doorschijnende zwarte bloes van geribbelde stof, bij iedere stap licht schurend over mijn blote tepels met daaronder een kort strak rokje – ging ik op pad en arriveerde een half uur voor aanvang bij het restaurant. Bij binnenkomst werd een drankje en een hapje aangeboden, ik zag de directeur en zijn compagnon met elkaar in gesprek en besloot mij in het gesprek te mengen. Na een gezellige conversatie waarbij hun ogen bijna niet van mijn boezem weken, was het tijd voor het diner, ik werd door beide heren naar de tafel geleid en zij namen naast mij plaats, Nasser rechts en Raoul links van mij.

Terwijl we genoten van het heerlijke eten en de prettige sfeer, voelde ik heel voorzichtig een hand over mijn knie glijden, die daarna iets naar boven ging. Ik schrok en verslikte me bijna toen ik ook op mijn andere been een hand voelde die mij meteen begon te strelen en te kneden. Van verbazing kon ik geen woord uitbrengen en voelde hoe ook de andere hand mijn been steviger begonnen te strelen.

Hoewel ik eerst afwijzend wilde reageren, raakte ik in de ban van deze heerlijke aanrakingen die al mijn reserves deden verdwijnen. Terwijl ik iets naar voren schoof zodat anderen niets zouden merken, voelde ik dat ik nat was, de hevige tinteling in mijn buik gaf me een prettig gevoel en op dat moment besloot ik op deze strelingen dieper in te gaan.

De man die tegenover mij zat begon tegen mij te praten en terwijl ik met mijn rechterhand de wijn pakte en zo ontspannen mogelijk het gesprek probeerde gaande te houden, bracht ik mijn linkerhand onder tafel. Daar ik al enorm opgewonden was, greep ik in een keer in het kruis van Raoul. Ik voelde zijn enorme stijve pik die ik onomwonden begon te kneden. Langzaam deed ik zijn gulp open en haalde zijn paal uit zijn broek, met mijn vingers omspande ik zijn apparaat en voelde dat zijn eikel al enigszins vochtig was, met mijn scherpe nagels kraste ik daarna voorzichtig over de opgezwollen aderen. Dit kon niet langer onopgemerkt blijven en ik verontschuldigde mij om even naar het toilet te gaan. In de hal aangekomen moest ik even op adem komen en quasi geïnteresseerd bekeek ik de schildrijen aan de muur. Na vijf minuten hoorde ik de stem van Nasser bij de receptie.

“Kunnen we hier overnachten”? De dame aan de balie noteerde zijn gegevens en terwijl ik deed of ik niets in de gaten had, voelde ik plotseling de armen van Raoul om mij heen, ik voelde hoe hij even mijn tieten aanraakte, met zijn hete adem in mijn nek fluisterde. Iets onverstaanbaars en leidde mij langzaam maar zeker mee naar de trap, richting eerste etage.

Ik stond inmiddels op springen, de gedachte aan twee mannen tegelijk deed mijn kutje brandde van verlangen en eenmaal in de kamer gekomen kon ik mij niet meer beheersen. Ik scheurde zijn overhemd los en kraste mijn scherpe nagels over zijn borst, Raoul duwde mij met kracht op bed en begon meteen mijn benen te kussen terwijl zijn vingers mijn al openstaande hete kutje masseerden. Het duurde niet lang of al onze kleren waren uit, Raoul draaide mij om en nam mij op mijn knieën, zijn paal stootte in een keer diep in mij en ik kon een gil van genot niet onderdrukken. Ik voelde hoe ik aan zijn stevige paal werd geregen terwijl hij mij stevig doornaaide met harde diepe stoten die ik tot in mijn tenen voelde, mijn tieten zwiepten hevig alle kanten op en plotseling hoorde ik een stem dichtbij.

“Veronique, slikken”! Ik deed mijn ogen open en zag dat Nasser voor mij stond met zijn nog half stijve pik. Ik was zo geil geworden dat ik aan zijn wens graag tegemoet kwam, hij duwde zijn apparaat tussen mijn lippen en begon neukende bewegingen te maken. Nu werd ik geneukt van twee kanten en terwijl ik Nasser bewust begon te pijpen voelde ik zijn paal groeien, ik stikte bijna, wat een end. Raoul begon te steunen en snel daarna voelde ik zijn geil diep in mij spuiten, het leek niet op te houden en het werd mij zwart voor de ogen, ik viel plat op bed uitgeput neer.

Enigszins ruw werd ik omgedraaid en terwijl de leeggespoten Raoul mijn tieten onder handen nam, stootte Nasser zijn volle lengte in mijn overstromende kut. Nu wist ik niet meer waar ik het zoeken moest en liet alles over mij komen, ik werd uitgebreid geneukt, gekneed en gelikt, mijn tepels gloeiden en stonden zo stijf dat het bijna pijn deed. Kermend, kreunend en steunend van het mannelijk geweld genoot ik ook met volle teugen van deze onverwachte geile beurt die ik nog nooit had meegemaakt, mijn hele lichaam gloeide en mijn kutje stond in de fik. Veelvuldig kwam ik klaar en stootte kreten uit die ik nog nooit had geuit.

Nasser trok zich uit mijn kutje terug en gebood mij op hem te gaan zitten, ik voelde zijn paal nog dieper in mij schuiven en op het moment dat ik mijn nauwe kutje aanspande, kreunde hij vervaarlijk, korte tijd later toen ik voor de zoveelste maal intens en gillend klaarkwam stak Raoul – die voor mij kwam staan – zijn weer op lengte gekomen paal in mijn mond. Mijn tong raasde over zijn harde eikel en mijn strakke kutje omspande nog steeds de hard doorneukende paal van Nasser, dit was zo geil dat ik bijna aaneengesloten mijn hete geil uit mijn kutje spoot.

“Nu gaan we je tegelijk volspuiten” zei Raoul en korte tijd later spoten beide lullen zich in mij leeg. Mijn brandende kut werd geblust als nooit tevoren en mijn mond liep over van het hete sperma van Raoul.

Uitgeput en druipend van het geil zakten we met z’n drieën op bed neer en besloten de nacht gezamenlijk door te brengen. Die nacht werd onze opwinding nogmaals bevredigd en het bovenstaande herhaalde zich in hevige mate. De volgende dag besloten we maar vrij te nemen.

Veronique

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onderaan het verhaal. Dank u wel. My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *