Zijn MILF

()

Ze was hem al aan aantal weken eerder opgevallen en hij bleef zich verbazen over haar uiterlijk. Ze verstopte zich zoveel mogelijk in het bubbelbad om haar overtollige rondingen vooral maar aan niemand te hoeven laten zien. Iedere week kwam er een moment waarop ze haar veilige vochtige thuishaven moest verlaten, simpelweg omdat het zwembad sloot. Het gehoon en de ronduit beledigende opmerkingen van zijn maten, zodra zij het bubbelbad uitstapte, waren niet van de lucht.

“Hoe durft zo’n oud wijf met zo’n walgelijk figuur zich hier te vertonen”

“Zelfs met haar hele lichaam in een vuilniszak gestoken, zou ik er nog niet overheen willen gaan. Trouwens, mijn pielemans zou protesteren en halsstarrig slap blijven”.

“Aan haar getergde blik heeft ze al jaren geen goede beurt gehad. Maar dat is dan mooi haar eigen schuld. Zou ze maar iets aan haar figuur moeten doen”

“Trouwens, ze is ouder dan mijn moeder dus waar hebben we het eigenlijk over?”

Hij lachte schamper mee met zijn maten en mompelde iets onverstaanbaars bij wijze van instemming. Pear pressure wordt dat wel genoemd. Maar stiekem vond hij haar om onbekende reden, woest aantrekkelijk. Wat zou zich onder al die voluptueuze rondingen bevinden? Haar badpak was net als haar lichaam uitgezakt. Een beugelbeha zou er bijvoorbeeld al voor zorgen dat haar borsten niet langer tot over haar navel zouden hangen. Hij schatte haar rond de vijftig. Inderdaad ouder dan zijn eigen moeder. Maar als veertig de nieuwe twintig zou zijn. Dan was vijftig toch de nieuwe dertig? Deze ochtend was hij tot zijn grote opluchting zonder zijn maten in het zwembad. Die sliepen hun roes van de vorige avond uit. Hij liep het zwembad in en zag haar direct zitten. Zoals altijd alleen, zoals altijd met een zeer verdrietige uitdrukking op haar gezicht.

Eigenlijk had hij bewondering voor haar. Ze durfde het toch maar aan om met haar onmogelijke figuur zich iedere week weer in het zwembad te vertonen. Met een grote duik dook hij het vijfentwintig meter zwembad in. Eerst maar even wat baantjes trekken en zijn erectie door het koude water zo’n doodschrik bezorgen dat zijn pik hem in ieder geval voorlopig met rust zou laten. Even later stapte hij schijnbaar achteloos maar bijzonder opgewonden bij haar in het bubbelbad. Ze keek verschrikt op en bloosde. Hij knikte haar vriendelijk toe. Zijn schriele nauwelijks volgroeide lichaam leek bijna clownesk naast deze dame. Gelukkig waren beide lichamen tot hun nek toe verdwenen onder het bubbelende water.

“U bent hier ook iedere week hè?” probeerde hij voorzichtig. Ze knikte zonder hem aan te kijken. Hij schoof iets dichter naar haar toe. “Misschien vindt u me brutaal, maar u hebt een prachtig lichaam, weet u dat?” Nu keek ze hem vijandig aan.

“Bespaar me jouw grappen vriend. Denk je dat ik niet doorheb hoe ik door jouw vrienden iedere week belachelijk gemaakt word? Is dit een weddenschap? ‘Versier die lelijke dikke oude vrouw in het bubbelbad?’” Hij voelde zich nietig worden door haar snijdende opmerkingen, maar besloot niet op te geven.

“Mijn vrienden zijn net kleuters, zij zien niet wat ik zie. Ik zie een wondermooie vrouw met rondingen die Rubens graag geschilderd zou hebben.” Haar norse blik veranderde en haar lippen krulden licht omhoog bij dit onverwachte compliment. Zo zou ze zich inderdaad ook kunnen zien. Als een mooie ronde Rubensvrouw. Ongemerkt had hij onder water zijn hand op haar bovenbeen gelegd. Ze liet het met lichte gene toe. “Zou jij niet liever omgaan met dames van je eigen leeftijd”, probeerde ze nog weifelend. Maar hij schudde zelfzeker nee en zijn hand wreef zachtjes over haar been.

“Voelt dit lekker?” sprak hij zachtjes en beheerst. Ze knikte, nog steeds te verlegen om hem aan te kijken. Hij beschouwde haar knik als toestemming om iets verder te mogen gaan. Zijn handen gleden naar haar borsten. Die waren onmenselijk groot en hij had moeite haar tepels te vinden. Hij aaide ze zachtjes nog steeds zijn handen niet onder haar badpak gestoken. Er ontsnapte haar een bijna onhoorbare kreun. Dit was zo geil, zijn pik stond hard en recht. Maar deze prachtige najaarsbloem moest met geduld en pure tederheid veroverd worden. Uit het niets liet ze plotseling de schouderbandjes van het badpak zakken. Hij had beide handen nodig om zelfs maar een borst volledig te kunnen vastpakken.

“Knijp maar eens stevig in mijn tepels, dat vind ik heerlijk”. Sprakeloos deed hij wat er van hem verwacht werd. Wie veroverde nu wie? Zijn handen gleden omlaag naar waar hij dacht dat haar erogene zone zich moest bevinden. De wellustige rondingen maakten het moeilijk de juiste plek te vinden. Met haar ene hand schoof ze de onderkant van haar badpak opzij en met haar andere hand leidde ze zijn hand naar haar meest gevoelige plekje. Hij draaide met zijn vingers rond haar klitje, dat gezwollen was. Hij kon het niet laten en liet een vinger in haar verrassend nauwe opening verdwijnen. Dit was al meer dan waar hij op gehoopt had toen hij een uur geleden het zwembad binnenliep. Stille wateren… bedacht hij met ingehouden lach.

Haar blik was veranderd van getergd, naar beschaamd, naar vijandig, naar positief verbaasd, naar nu ronduit zwoel. Wonderlijk om iemand in zo’n korte tijd te zien opbloeien. Nu viel het hem pas op hoe mooi haar ogen eigenlijk waren. Hij had zijn zwembroek naar beneden geschoven en vroeg teder of zij op zijn schoot wilde komen zitten. De bubbels in het bad veranderden in lichte golven toen ze haar immense lichaam op dat van hem zette. Behendig leidde ze zijn pik naar haar heerlijke roosje. Zijn eikel raakte haar vulva en door beide lichamen trok een elektrische schok. Ze liet zich zakken, zijn pik dieper en dieper toelatend in haar heerlijke poes. Uiteindelijk was haar schede volledig gevuld met zijn nog harder wordende penis.

“Nu heel zachtjes heen en weer bewegen”, sprak hij haar toe. “Dan valt het niemand op en het lijkt er gewoon op dat je op mijn schoot zit”. Ze liet haar onderlichaam deinen onder de warme bubbels. Welhaast niet voelbaar wreef daardoor zijn eikel langs de binnenkant van haar grotje. Hij had nooit verwacht dat neuken bijna zonder beweging zo opwindend kon zijn. In een heerlijke cadans bleef ze kleine bewegingen maken met haar onderlichaam.

“Ik hou dit niet zolang meer vol mijn lieve MILF, ik ben ook maar een man”. Vertederd keek ze de jongen aan.

“Ik kreeg al een orgasme bij de aanraking van je vingers aan mijn poes. Nu is het tijd voor jouw genot”. Ze bewoog ongemerkt net iets heviger over zijn harde schacht en hij moest een schreeuw onderdrukken toen zijn zaad zijn weg vond in haar heerlijke kutje. Nog even bleef ze zitten, zelfvoldaan welhaast. Maar al snel maakte ze zich los en trok haar badpak terug op.

“Ik moet gaan lieve toyboy. Lang geleden dat ik deze vorm van ongekend genot nog eens mocht meemaken”.

Ze kwam met haar volle gewicht omhoog en stapte uit het bubbelbad. De tergend verdrietige uitdrukking terug in haar ogen nu ze weer onverschrokken werd aangestaard door andere zwembadbezoekers die ongetwijfeld walgden van haar figuur. Maar door deze onverwachte intens opwindende ontmoeting zou ze zich vanaf nu een prachtige Rubensvrouw voelen.

Vic Hardman

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *