Buitenseks

()

We hadden elkaar net ontmoet. Via internet. Nog maar een paar afspraakjes, maar de vonk was snel overgeslagen. Nu zouden we naar een zwembad gaan. In openlucht. Want het was heet. Ik had mijn bikini aan. Onder een luchtig zomerkleedje. Dakje open van de wagen, en op weg. Mijn lange zwarte haren, op een staartje in de wind. Mijn gezichtje, met de zomersproetjes, in de zon. De sfeer was super. Kusje in de nek, aaitje over mijn dij. En al eens een sexy opmerking, dito vette knipoog.

Maar, eens daar aangekomen. Oh hemel, dat zwembad is niet open. Wat nu? We laten ons niet uit ons lood slagen. De sfeer blijft opperbest. En we lachen er om. Dan maar de weg terug. Zwemmen ging dus niet meer. Dan had ik mijn bikini toch niet meer nodig, daagde ze mij uit. Knipogend stemde ik in. En ietsje later zat ik daar zo naast haar. Zonder bikini, onder mij niet zo veel verhullend zomerkleedje. Plagend liet ik haar alles zien. Kleedje naar beneden, borstjes bloot. Kleedje naar boven, … Je weet wel. We gingen alleszins niet naar huis.

Maar, naar waar dan wel? Ze had zich wat gestreeld en wou nu naar eender waar, maar wel snel. Het werd een tochtje in het park. Hand in hand de bosjes in. Ze had nog steeds niets onder dat dun stoffen kleedje. Ze beet haar lip toen een wandelaar, met hond, ons bleef nastaren. En giechelde het uit, terwijl ze een paar meter van me weg spurtte. Daar stond ze voor me, in de zon. En checkte even of er iemand ons nog kon zien. Dan keek ze uitdagend naar me. “Zou iemand dit gezien hebben?” Ze trok haar kleedje op en streelde haar prachtige lipjes. “Kom?” Zei ze. Ze trok me mee achter een paar grote struiken.

“Wind ik je op?” vroeg ze. Wat zeg je daarop? Ik niets, maar ik deed mijn bloes open. Althans de eerste knop. De rest had zij al vast. En enkele tellen later had ze mijn tepel in haar mond. Ze kuste hem, ze likte hem en ze zoog hem lichtje helemaal naar binnen. Terwijl haar vingers de hele tijd mijn natte lipjes streelden. Toen stond ze op. En draaide zich om. Ze stak haar poepje uit. Haar handjes tegen een boom. Ze wist wat ze wilde en ik, ik volgde. Plots stopte ze. Draaide zich naar me, en kroop in mijn armen. “Er staat iemand.”, fluisterde ze. Ik zag een jogger staan. Paar jaar ouder dan wij.

“Ik ben nog ontzettend geil.”, fluister ik terug. “Ik ook.” sprak ze. En nu keek ze recht in mijn ogen. Ik wenkte haar voort te doen. Even aarzelde ze. Maar dan toch dook ze op haar knieën. Waar we begonnen. Maar, nu keek iemand. Hij naar ons, wij naar hem. Haar ogen gingen van mij naar hem en terug. De man kwam zachtjes dichter. Met alles uit de broek. Dan stond hij daar. Mijn liefje nam alles in haar mond. Eerst zij, dan ik, dan weer zij. Ik kon het niet lang meer houden. Toen ik dat aan haar liet weten, nam ze me eens extra onder handen. Snel kwam ik klaar en vloeide mijn vocht over haar gezicht. Ze lachte naar me en smeerde mijn geil van haar wangen.

“Je hebt nog niet gedaan, hoor”, knipoogde ze. Dan, keek ze naar hem.  En ze liet zich door hem neuken. Mij bleef ze zachtjes beffen. Nog nooit had ik iets zo geil meegemaakt. De man ging komen. Zijn goedje kwam op haar borsten, terwijl ik haar weer begon te beffen. Een tweede keer kwam zij, deze keer over mij. Ook hij kwam nu in mij. We namen afscheid van de jogger. We kennen niet eens zijn naam. Stapten naar de wagen. Ze had wat vlekken op haar kleedje. Gelukkig was er niemand. Want we hadden geen zakdoekjes bij, die lagen nog in de auto. Er drupte er ook nog wat langs mijn benen. Maar dat wondt haar wel op, zei ze.

Terug in de wagen, wilden we weer. En meer. Maar, eerst zijn we gaan douchen.

Samen.

私の指

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *