Yin en Jan

()

Een paar weken geleden was ik (Jan) bij de Chinees vlakbij de flat om wat eten in huis te halen. Achter de uitgiftebalie staat vaak de dochter van de uitbaters. Yin ziet er uit alsof ze erg jong is, een kinderlijk, maar erg leuk gezichtje, klein (+/-1.50 meter), maar in werkelijkheid is ze al achttien. Voor haar lengte heeft ze best grote borstjes, dat zag ik van de zomer een keer, toen ze een strak T-shirtje aan had. Yin is altijd goedlachs en ze kent mij wel, want als ik haar op straat tegenkom, zegt ze vriendelijk gedag. Ik wachtte op mijn bestelling en er stonden ook twee heel vervelende jongetjes van een jaar of achttien, echte pubertjes, die allerlei vervelende seksuele opmerkingen maakten tegen Yin, zonder dat ze eigenlijk wisten wat ze zeiden. Ze vroegen Yin of ze wilde zoenen en of ze aan haar tieten mochten komen en dat ze haar wel eens lekker klaar zouden pompen.

Het begon me te vervelen en ik zei dat ze op moesten houden, omdat ze nog niet eens wisten hoe ze hun pik omhoog moesten krijgen. Ze keken me kwaad aan, maar hielden wel op en even later verdwenen ze met ieder een loempia. Yin vertelde dat die ettertjes haar wel vaker lastig vielen, ook buiten de zaak. Eén van de twee, die lange blonde slungel, had haar wel eens achtervolgd, toen ze een bestelling wegbracht en had geprobeerd haar te pakken. Ze bedankte me voor de interventie en ik zei dat ze mij maar moest waarschuwen als het weer eens gebeurde, dan zou ik ze wel eens een lesje leren.

Vandaag. Ik ben pas om een uur of tien thuis en heb geen zin meer in koken, dus bel de Chinees en bestel een portie nasi rames. Het kan nog net, want eigenlijk bezorgen ze niet meer na tien uur, maar Yin zegt dat ze mij nog wel wil helpen. Na een kleine half uurtje komt Yin het eten brengen. Ik geef haar een forse fooi, maar ik merk dat ze zich niet happy voelt, al lacht ze wel de hele tijd. Net als ik het eten uitgepakt heb en wil beginnen, gaat de bel. Yin staat weer voor de deur en zegt dat ze de flat niet uit durft, want dat blonde ettertje staat beneden te wachten. Hij was haar gevolgd en toen ze naar beneden kwam en de deur open deed, was hij naar binnen geglipt en probeerde haar de beet te pakken. Ze was net op tijd weer de lift in gevlucht.

“Wacht hier maar even binnen,” zeg ik en ga naar beneden.

De puber heeft zich verstopt achter een plantenbak, maar ik pak hem beet en vraag wat hij nou eigenlijk wil. Heel brutaal zegt hij dat hij Yin een lekker wijf vindt en dat ze “in” is voor een neukpartij. Ik vraag hem of hij dan wel weet hoe dat moet, anders kan ik het hem wel leren. Hij kijkt me weer brutaal aan en zegt dat hij echt wel weet wat hij doen moet.

“Ga dan maar mee naar boven, dan kan je het laten zien, ze zit te wachten.”

Hij kijkt nu heel verbaasd, maar loopt mee naar de lift. Als ik het appartement binnenkom, zie ik Yin schrikken. Ik stel haar gerust en fluister tegen haar dat ze precies moet doen wat ik zeg, dan zullen we hem een lesje leren. Ze glimlacht, maar niet van harte. Ze ziet er leuk uit met een lang T-shirt aan en een rokje dat iets boven haar knieën eindigt. Haar tepels steken recht vooruit door de stof van haar beha en shirtje heen. Ik word erg nieuwsgierig naar haar kleine lekkere lichaam. Ik zeg tegen het ettertje dat hij met zijn rug tegen de boekenkast moet gaan staan. Hij doet gedwee wat ik zeg en dan bind ik zijn armen en zijn benen vast aan de kast met een snoer. Hij is zo verbouwereerd dat hij niet eens protesteert. Pas als hij vast zit, zegt hij dat hij los wil of anders gaat schreeuwen. Ik zeg hem dat hij dat rustig mag doen, niemand die er op zal reageren en hij wil toch zo graag seks, nou dan moet hij wel meewerken.

Voor de zekerheid zet ik een CD op, zodat de harde rock mogelijk ander geluid zal tegenhouden. Yin kijkt intussen heel nieuwsgierig en lacht een beetje om de situatie van het ettertje. Ik loop naar haar toe en fluister, dat we hem heel erg gaan plagen en intussen samen van elkaar kunnen genieten. Ze begrijpt het nog steeds niet helemaal en vraagt zich af, hoe?

“Ik vind je heel mooi,” fluister ik, “en wat hij niet kan en niet mag, gaan we lekker samen doen.”

Ze kijkt me vragend aan, maar dan trekt er zo’n mysterieuze Chinese glimlach over haar gezicht. Het begint haar te dagen.

“Je wilt toch wel meehelpen,” vraag ik nog, maar ze knikt en fluistert dat ik haar geen pijn moet doen, want ze heeft niet zo veel ervaring.

“Je gaat genieten,” zeg ik geruststellend. En ikzelf ook, denk ik erbij.

Ik loop naar het ettertje en maakt zijn broek los, hij protesteert weer enigszins, maar ik zeg dat seks met een broek aan niet goed mogelijk is. Ik trek zijn broek en zijn boxershort naar beneden en zie een hele dunne, maar lange piemel hangen.

“Niet veel bijzonders,” zeg ik tegen Yin, “wat vind je ervan.”

“Beetje dun,” speelt ze nu goed mee. Ik vraag haar om op ongeveer anderhalve meter afstand van hem te gaan staan en haar T-shirt uit te doen. Daaronder draagt ze een doorzichtige vleeskleurige beha. Trek ook je slipje maar uit, zeg ik, wat ze direct doet, zonder dat er iets te zien is. Aan ettertje vraag ik of hij al geil wordt van het idee dat ze nu geen slip meer aan heeft. Ik ga achter Yin staan en streel haar borstjes over haar beha heen en haar buik. Ze siddert wel even maar vindt het goed. Dan maak ik haar beha los en laat die langzaam naar beneden glijden. Ze heeft inderdaad mooie grote borsten voor haar postuur met dunne, maar hele lange messcherpe tepels, die hard zijn en kaarsrecht naar voren staan. Ik voel dat mijn pik erop reageert en kijk naar het ettertje.

Zijn lange dunne lul komt langzaam iets omhoog, maar echt stijf wordt hij niet. Wel kijkt hij met grote ogen naar Yin, alsof hij voor het eerst een paar blote tieten ziet. Ik pak de borsten van Yin en kneed ze zacht, ik draai aan de lange tepels en ze rilt weer even. Het voelt heerlijk en ik begin haar in haar hals te zoenen en fluister wat ze doen moet. Ze gaat met haar hand onder haar rok en begint overduidelijk haar kutje te strelen. Haar dijen zijn nu goed zichtbaar. Ik trek de rits van haar rokje aan de achterkant open en schuif het naar beneden. Ze gaat nu met haar andere hand over haar buik en rukt dan zelf het rokje helemaal weg. Ze heeft een mooi donker driehoekje, waar ze met haar hand overheen wrijft tot ze bij haar klitje komt. Daar blijft ze even steken en dan glijdt ze langzaam met een vinger tussen haar schaamlipjes.

Nu kijk ik weer naar ettertje, die met grote bolle ogen staat te kijken. Hij heeft nu een behoorlijke erectie gekregen en zijn dunne lange lul staat recht omhoog. Het wordt tijd hem echt te plagen en ik zeg tegen Yin dat ze naar hem toe moet gaan. Als ze vlak voor hem staat geeft ze tikje tegen zijn pik, die heen en weer slingert. Ik vertel haar wat ze moet doen en ze volgt mijn instructies keurig op. Ze gaat licht door haar knieën en wrijft dan met haar lekkere tietjes langs zijn zwaaiende pik, dan buigt ze verder voorover en trekt de voorhuid naar beneden. Ettertje begint nu een beetje te schokken, maar dan gaat Yin weer iets naar achteren en we kijken samen hoe zijn pik staat te trillen.

Intussen heb ik mij ook uitgekleed en sta met een keiharde lul naast Yin. Op mijn verzoek begint ze er zachtjes aan te trekken, terwijl ik haar borsten streel en met mijn andere hand over het klitje begin te wrijven. Af en toe schuif ik langzaam mijn vinger tussen haar schaamlipjes in haar hele strakke kutje. Dat vindt ze heerlijk, want ze begint nu kleine geluidjes te maken. Ik zeg dat ze op de grond moet gaan liggen en geef haar weer verdere aanwijzingen. Ze spreidt haar benen en doet haar schaamlipjes uit elkaar, zodat hij vol in haar geopende kutje kan kijken. Terwijl ze met één hand haar kutje open houdt, streelt ze met de andere haar clitoris. Dat maakt haar helemaal wild, want ze begint te trillen met haar onderlichaam. Ettertje heeft nu ogen als schotels gekregen en trekt grimassen, zijn eikel klopt als een bezetene en hij begint met zijn armen te trekken, maar dat helpt niet, want hij zit goed vast.

“Maak me los,” schreeuwt hij. Maar ik zeg dat hij straf verdient en kan schreeuwen wat hij wil, hij mag nergens aankomen, alleen maar kijken. Ik ga boven Yin staan en schuif mijn lul in de richting van haar mond, maar net als ik vlak bij haar lippen ben komt ze klaar met een lange kreet. Even ligt ze uit te hijgen, dan pakt ze mijn stijve pik beet en begint eraan te zuigen. Dat doet ze fantastisch en ik kijk naar het ettertje en zeg. “Heerlijk gevoel, dat ken jij nog niet hè”

Hij schudt nu inderdaad nee. Ik word zelf helemaal gek van Yin en ik zie dat kleine lijfje kronkelend van de pret onder me op de grond. Ze lacht er nu weer bij en schijnt het spelletje zeer vermakelijk te vinden. Ik sta op en pak Yin van de grond, ik til haar onderlichaam op en breng dat vlak voor de op springen staande lul van het ettertje. Ze doet weer haar schaamlipjes uit elkaar en ik tik met het open kutje tegen zijn eikel. Hij begint te kreunen als een gek. Dat herhaal ik een paar keer en dan zet ik Yin weer op haar benen. Ik hoef haar nu niet meer te vertellen wat ze moet doen, want ze buigt voorover en geeft heel snel een likje over die dunne pik.

Nu ze gebogen staat met haar kontje naar achteren, ben ik niet meer te houden. Ik kruip achter haar en druk mijn eikel tegen haar kutje. Heel langzaam schuif ik naar binnen, steeds verder tot mijn hele lul in haar zit en ik begin haar te neuken. Daarbij hou ik met beide handen haar borsten vast en laat haar lange hard tepels tussen mijn vingers rollen. Yin vindt het heerlijk, want ze rilt weer. Intussen geeft ze af en toe een likje over de eikel van ettertje. Maar, gaandeweg concentreert ze zich op mij en duwt haar kontje ritmisch naar achteren. Het ettertje heeft nu bijna tranen in zijn ogen van spanning en ik zie dat zijn zak helemaal samengetrokken is. Ik schuif Yin iets naar voren en drukt dan een van haar tietjes tegen zijn lul. Net op tijd trek ik haar weg, want hij houdt het niet meer en begint spontaan te spuiten. Er komt nog aardig wat sperma uit die lange jonge piemel. Maar ik heb geen tijd meer om er verder op te letten, want ik hou het zelf ook niet meer.

Ik duw mijn pik heel hard naar binnen en kom dan heftig klaar. Ik heb wel tien stoten nodig om al het zaad uit mijn kloten te trekken. Yin heeft ondertussen haar klitje weer gevonden en begint er heel snel overheen te wrijven, zodat ook zij weer snel klaar komt. Ik trek mijn lul uit haar kut, draai haar om en druk dat lekkere kleine lijfje met die hard lange tepels tegen mij aan. We staan een hele tijd stijf tegen elkaar aan gedrukt en hebben geen oog voor die puber achter ons. Als ik om kijk, zie ik dat hij nog slap tegen de kast hangt om bij te komen van wat hem net allemaal is overkomen. We laten hem daar zo nog even staan en gaan samen douchen. Als we aangekleed weer terugkomen, staat hij er nog net zo. Ik trek zijn broeken omhoog en knoop die dicht. Dan maak ik zijn armen en benen los en zeg tegen hem, dat hij zo snel mogelijk moet oprotten. Als hij nog één keer vervelend tegen Yin doet, gebeuren er nog ergere dingen.

“Een grote mond heeft geen enkele zin,” zeg ik nog tegen hem, “je hebt nog nooit geneukt en zelfs pijpen ken je niet. Dus in het vervolg, houden jullie je maar rustig, zeg dat ook maar tegen je vriendjes”

Als hij weg is, zegt Yin tegen mij dat het een goed lesje voor hem is geweest, maar dat ze zelf toch ook wel heel erg genoten heeft. Ik besluit het eten weer in te pakken, dat kan ik morgen nog wel opwarmen.

Wampi

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *