Derde afspraak

()

goeie afspraak

Kristien versnelde wat toen ze dichterbij kwam, net niet lopend maar toch wel erg snel aan het wandelen, huppelend bijna, en knalde knuffelend dicht tegen me op. “Hoi lieverd”.

Ik glimlachte terug, één seconde misschien, daarna kwamen ook onze tongen in actie. Hoewel ik Kristien ondertussen toch al heel wat gekust had, bleef het toch geil om zo midden op straat de zachte gladheid van elkaars tong te voelen. Ik ging wat dieper en knuffelde haar wat harder, zij antwoordde door me nog steviger vast te pakken en haar tong nog meer te laten spelen. Toen we elkaar uiteindelijk los lieten, kwam het duidelijke “Gaan we naar jouw kot?” uit haar mond, de tong nog de lippen strelend.

“Eerst iets eten misschien, hier om de hoek is een geweldige Turks frietkot.”

Ik troonde haar mee naar ‘mijn’ frietkot’, en even later zaten we tegenover elkaar uit eenzelfde grote pak wat frietjes te plukken, al dan niet met wat extra mayonaise, af en toe slurpend uit een blikje en allebei duidelijk zenuwachtig: we wisten wat er vanavond zou gebeuren. Ik gaf haar speels een frietje en keek uitdagend naar haar borsten. Ze had deze avond een wat strakkere pull aan en ik kon de contouren van haar zachtste stukjes duidelijk zien. Ze glimlachte beschaamd en geil tegelijk terug, en de blik in haar ogen maakte duidelijk dat het tijd was om deze friettent te verlaten. Op weg naar buiten kon ik het niet nalaten haar voor te laten gaan, en kneep even in die enorme kont van haar. Ze deed alsof het niet mocht en ik gaf er nog een extra tik op, om dan uiteindelijk toch maar braaf aan de kassa 2,2 € te betalen.

Eenmaal op straat, nog geen 5m verder, hield ze me staande en tong -zoenden we weer. Het was niet zo intens als daarnet, we waren duidelijk allebei al geil genoeg om nu meer te willen dan enkel dit. Ik troonde haar verder mee en probeerde in te schatten hoe snel ik naar huis kon gaan om het voor haar een gemakkelijk tempo te maken. Die inschatting was moeilijk, maar eigenlijk ook onnodig, ze huppelde meer dan dat ze wandelde en een gebrek aan conditie was er duidelijk nog niet. We waren dan ook sneller thuis dan verwacht. Eenmaal de juiste sleutel gevonden stonden we in de gemeenschappelijke hal, en twee keer acht trappen met wat pauze voor gegiechel als ze voor me uitlopend met haar achterwerk schudde later stonden we voor de laatste deur. Ze wilde me zo graag, ik kon het zien, ruiken bijna, en ik zocht naarstig naar weer een juiste sleutel. De deur naast me ging open, en een verrast gezicht van mijn ex piepte tevoorschijn. Ze mompelde wat over iemand anders te verwachten om daarna de deur weer te sluiten. Ik voelde me wat schuldig naar haar toe, en eigenlijk ook wat beschaamd naar mezelf: mijn ex was een pracht van een vrouw, klein maar fijn, en kijk nu waarvoor ik haar had ingeruild. Kijkend naar Kristien wist ik echter direct weer waarvoor ik haar had ingeruild: ik had mijn ogen geruild voor mijn gevoel, en dat gevoel beviel me véél beter dan de frigide frigo waar ik vroeger mee uitging.

Ik stapte voor Kristien m’n kot binnen en sloot daarna zo snel mogelijk terug de deur. We keken elkaar aan en zoenden weer, deze keer heel intens, wetende wat er komen zou. De jassen gingen op stok en de pulls direct ook maar. Afwachtend stonden we elkaar even te bekijken, niet wetende waaraan eerst te beginnen. Ik zette dan maar een muziekje op en nodigde haar uit om mee op het bed te zitten. Weer gingen onze tongen naar elkaar, de lichamen tegen elkaar geleund. Ik had nog net genoeg ruimte om met m’n rechterhand haar borsten te betasten. Geen voorzichtig gedoe deze keer, en het duurde dan ook niet lang vooraleer haar shirt de grond op lag. Terwijl ik de mijne uitdeed, verwijderde ze ook haar BH en vleide zich languit neer. Ik aarzelde niet en zette me naast haar, goed geplaatst om met twee handen haar borsten te kneden.

Af en toe kreunde ze goedkeurend en ik genoot voluit van haar B -cup. Een handvol, exact een handvol, was o zo aangenaam om mee te spelen. Terwijl ik haar borsten wat samen duwde liet ik net genoeg ruimte om de rechtopstaande tepels aan de vrije lucht te laten, alleen om die vrije lucht direct in te wisselen voor mijn natte tong. Ik glibberde langs haar tepels, streelde en zoog, hard soms, waarop ze een kreunende “ah” uitstootte, kuste en blies koude lucht. Ze sloot haar ogen en ging helemaal achterover liggen, zich overgevend aan mijn controle.

Terwijl ik met m’n rechterhand verder speelde, liet ik mijn linkerhand naar beneden afzakken. Mijn hand gleed snel over haar buik, mijn duim liet ik even haken in haar navel om duidelijk te maken naar waar ik op weg was, om dan onder haar broek door naar haar warmste plekje te zakken. Ze tilde haar hoofd weer wat op en opende haar ogen, enkel om met haar blik te zeggen dat ik vooral door moest gaan. Ik gleed verder over haar slipje heen, ging met m’n vingers wat naar beneden en kneep eventjes m’n had wat toe, druk zettend op haar schaamlippen. Haar slipje was nu reeds nat en het voelde alsof ik duwde op een nat, zacht stukje textiel dat in het midden wat meer meegaf. Vooraleer verder te gaan stopte ik toch even, die riem moest open en die broek uit en weg, en zetten dan m’n hand terug. Ze opende haar benen en ik had een mooi zicht op haar natte broekje en de schaamlippen die zich erdoor aftekenden. Ik streek er nogmaals langs en ging er paar keer op en af, soms druk zettend en soms speels voorbij glijdend. Haar adem versnelde wat en ze keek wat ik aan het doen was, wou duidelijk meer.

Daar ging het slipje. Ze vleide haar benen terug op het bed, niet geknield maar genoeg uit elkaar om mijn hand de gelegenheid te geven verder te doen met het plezier dat al even veroorzaakten. Kristien had mooie volle buitenste schaamlippen, haarloos bijna en lichtjes openstaand van de geilheid. Haar venusheuvel was volledig behaard maar belemmerde niks van het zicht op haar eigenlijke vagina: mooi, vol, de clitoris diep verborgen in die zachte schaamlippen, de binnenste schaamlippen waren erg klein plakten aan tegen de grote, zo plaats latend om haar ingang te kunnen zien en het druppeltje geil dat er uit gleed. Ik zette m’n middelvinger op dat druppeltje en gleed, tussen de schaamlippen door, over de ingang heen, naar boven en voelde de gezwollen clitoris terwijl ik erover ging.

“Oh!”

Een nieuwe druppel gleed naar buiten, en ik speelde het spelletje nog een keer. Deze keer geen nieuwe druppel, maar ik bleef deze beweging even herhalen, ervan genietend dat ze bij elke aanraking van haar ingang of clitoris de buikspieren aanspande en daarna goedkeurend kreunde.

Dan pakte ze m’n arm vast en vroeg om méér te doen. Ik gehoorzaamde en ging diep naar binnen met één vinger. Ze was intussen zo geil dat haar lippen die ene vinger niet eens omspanden, en binnenin voelde het aan als warme appelpudding. Ik krulde m’n vinger wat op en vond haar G -plek, een klein spotje bij haar, maar duidelijk gevoelig gezien elke aanraking gepaard ging met gespannen buikspieren en een siddering doorheen de schaamlippen. Een tweede en direct een derde vinger gingen erbij, nu spanden haar schaamlippen goed rond mijn vingers en ik ging plagend in en uit haar vagina. Ze gromde, dit is niet wat ze bedoelde toen ze zei dat ze meer wou, en steunde dat ze het dieper wou. Ik vertikte het, en ging integendeel met die drie vingers zachtjes langs haar G -plek glijden. Bij elke kreun voelde ik haar natter worden, de lippen vruchteloos opspannen tegen m’n hand en ze werd helemaal gek toen ik m’n duim op haar clitoris plaatste. Bij elke beweging van m’n vingers binnenin spande zij wat op en bewoog de clitoris daardoor onder m’n duim door, en bij elke beweging reed ze zo zichzelf wat meer klaar. Toen ik eindelijk m’n vingers weg trok, bleef haar vagina openstaan, bij momenten met schokjes nog wat pulserend. De overmaat geil aan m’n vingers was nieuw voor me maar snel aan het dekbed weggewerkt.

Ik stond recht naast het bed en deed de knoop van m’n riem los. Ze kroop wat dichter bij me, zipte de rits naar beneden en rukte in een keer ook m’n slip uit. Ze likte ostentatief aan haar lippen en nam mijn genotsknuppel, háár genotsknuppel was het nu, diep in haar mond. Dan gingen de lippen op slot en ging ze langzaam terug achteruit, onderweg zuigend. Bij de eikel aangekomen gingen ze even met haar tong in mijn gaatje en proefde het voorvocht. Ze slikte het door, wees dan naar haar vagina en zei dat ze me dáárin wou. Om het helemaal duidelijk te maken, hield ze haar schaamlippen helemaal open met haar hand. Ik kon nu in haar diepste geil kijken, en wachten wou ik niet.

Het condoom was dan ook snel omgedaan. Die moest me helpen om 9 maand later geen papa te worden, maar ook om nu wat langer mijn orgasme op te houden. Kristien verschoof wat op het bed zodat ze nu in mijn verlengde lag, de benen helemaal open alsook haar vagina, en keek me vragend en verlangend aan. Ik zette m’n penis tegen haar opening aan, klaar om de eikel naar binnen te duwen, maar gleed door de overmaat aan wit vocht helemaal diep naar binnen door. Ze kreunde luidkeels en ik kon het niet nalaten te bedenken dat m’n ex dit moest horen, wetende hoe stil zij was tijdens de seks en wetende dat ze me nu miste. Ik gleed helemaal naar buiten, klodders wit hingen aan de condoom, en weer terug diep naar binnen. Weer die luide kreun, ik genoot dubbel. Weer traag uit en snel in, weer die kreun, ik genietend.

Ik versnelde het tempo nu wat en gleed sneller in en uit haar. Kristien liep rood aan, ik ongetwijfeld ook, en we wisten allebei dat dit een korte sessie zou worden. Mijn penis ging nu in en uit haar als een mes door boter, zo zacht en geil en nat was ze, mijn bekken kletste tegen het hare en mijn ballen tegen haar lippen. Kristien liep nog wat roder aan en kreunde nu luidkeels, zonder ritme soms, en ging sneller en sneller ademen. Ik versnelde het tempo nog wat meer en stootte nog harder door, zij kreunde nog luider, als je het nog kreunen kon noemen nu, en voelde m’n zaad opborrelen. Nog even pompte ik door om daarna de mannelijke oerkreet uit te stoten. Nog 1 keer stootte ik, dieper dan ik totnogtoe al geweest was, en vulde dan, de rug gekruld en luid grommend, het beschermende rubbertje. Kristien keek me voldaan en volmaakt gelukkig aan en knuffelde me bijna plat toen ik me op haar liet vallen. We hijgden beiden wat na.

Toen ik mezelf voelde verslappen trok ik mezelf terug recht en uit haar. Ik ging rechtstaan om het condoom makkelijk te verwijderen en mompelde dat het met een condoom toch wat minder opkuisen was achteraf. Ik heb haar vraag om een doekje dan ook te laat begrepen en kon alleen maar vaststellen hoe een dikke golf geil uit haar vagina naar beneden op het dekbed gleed. En nog een golf. En nog een, en nog een. Haar vagina pulseerde nog wat laatste restjes eruit terwijl haar schede maar bleef openstaan, de geilheid duidelijk nog niet voorbij. Ze keek terug op naar me, een beetje schuldig voor de immense natte plek, maar ook o zo voldaan.

Ik zoende haar gewoon.

“Je was geweldig”.

Wim

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *