Douche

()

1-1 in sets. 15-14 in punten. Dit balletje moest het worden, anders had ik het hele spel verloren. Dit balletje ging op het hoekje van jouw tafel landen, hard en ver en hopelijk buiten jouw bereik. Ik keek nog even naar jou, waar je stond en hoe je stond, en smash dan keihard een halve meter over de pingpongtafel.

Je lachte lief. “Afgeleid?”

Ik knikte instemmend. Je was eigenlijk al de hele match bezig om, op cruciale momenten, je borsten iets geprononceerder dan anders naar voor te steken, en het had ook deze keer zijn effect niet gemist.

“Je weet toch nog waarvoor we gewed hadden?”

Weer knikte ik instemmend. “60 seconden massage”.

Je kwam schuifelend naar me toe en fluisterde in mijn oor dat je die massage graag nu zou hebben, maar niet hier. Graag een beetje verder. We stonden inderdaad nogal wat in het open hier, en iedereen die nu binnenkwam zou ons kunnen zien. Smachtende blikken, een bonzend hart en een blos op de wangen die niet alleen van het sporten kwam. We keken elkaar even aan, wetende wat er komen zou maar tegelijk ook niet. Het was allemaal zo spannend, zo nieuw, en bovenal, op-en-top verboden.

Zachtjes reikte ik naar je hand, en genoot heel even van het prille contact voor ik je mee troonde naar de omkleed-ruimtes. Het was er netjes, een tikje kil misschien, maar we waren er alleen en buiten het bereik van storende blikken. Ik wees naar een bankje en vroeg of je wou zitten voor je massage. Je schudde zachtjes van neen, en fluisterde dat je eigenlijk een massage onder de douche wou. Een ondeugende glimlach maakte de boodschap helemaal duidelijk. Ik slikte. Het was één ding om zo’n schoonheid voor me te hebben, maar ermee onder de douche staan ging voorbij de meeste van mijn dromen. Ik slikte nogmaals, en deed daarna mijn best om te doen alsof ik het allemaal wel best vond en geen spanning voelde binnenin.

“Is ook goed hoor, wil je hier naar binnen?”

De linkse douche stond helemaal open, en er was plaats zat om met z’n tweetjes binnen te kunnen staan. Je schuifelde naar binnen, zeker van wat je wou en de controle die je nu even had. Toen ik je daar zo klaar zag staan, twijfelde ik even. Dit was zo verkeerd, en voelde zo goed aan. Dit mocht niet, en toch moest het. Ik moest nu bij jou zijn. Nu. Bij jou. Ik weet niet of je de twijfel in mijn ogen zag, of vond dat ik gewoon te traag was, maar je deed met een hand een bandje van het topje van je linkerschouder glijden. Dan je rechter.

“Kom op joh, ik heb een weddenschap gewonnen”.

Je schijnbare zelfzekerheid deed het laatste restje weerstand wegsmelten, en ik stapte mee de douche in, de deur achter me toetrekkend. Demonstratief deed ik de deur op slot. Dan kwam ik wat dichter bij je staan, zo dicht was ik nog maar een keer geweest, en boog wat naar je toe. Je beantwoordde het gebaar, en heel even was er een pauze toen onze lippen op een gevoelsafstand van elkaar stonden. Ik hoorde, ik voelde je adem over mij stromen wanneer je mond zich een weinig opende. Ik kwam nog wat dichter, tot onze lippen elkaar ook daadwerkelijk raakten en een erotische elektriciteit door ons heen stroomde. Nog wat dichter, en nu voelde ik ook jou dicht bij me, all-over me, en het voelde zo juist. Je drukte je hele lichaam wat dichter tegen me aan (of deed ik dat?), en intensifieerde de kus. Het duurde niet lang vooraleer ik je tong voelde, we lieten elkaar volop in elkaar toe, en ik wilde meer. Jij maakte je echter vrij uit de erotische knuffel.

“Tss tss, meneer, ik heb een weddenschap gewonnen en wil nu graag mijn prijs innen”. Je deed nu ook de bandjes van de BH langs je schouders glijden, en draaide je ostentatief om.

“Mijn massage?”

Ik weet niet hoe je schouders moet omschrijven als ze zo mooi zijn, dus liet ik het praten maar voor later en legde beiden handen op je schouders. Zachtjes kneedde ik je nek en je schouders, soms enkel met mijn duimen, soms in een grote beweging waarbij ik mijn handen rond je volledige schouder legde, en af en toe gleed ik wat dieper naar beneden tot aan je BH-bandje. Het duurde niet zo lang (toegegeven, meer dan de beloofde 60 seconden) voor ik het bandje maar gewoon opende, ondertussen het flauwe excuus mompelend dat het wat in de weg zat. Ik masseerde daarna even verder, maar liet algauw de rug voor wat ie was en ging steeds verder naar voor, soms langs je schouders heen en soms langs je zij, steeds terwijl ik je huid rond de borsten wat indirect beroerde.

Jij begreep de boodschap, en deed de BH maar helemaal uit en draaide je daarna om. Je vraag of ik dit ook zou willen masseren verraste me niet, maar mijn antwoord verraste jou wel.

“Neen.”

“Enkel onder de douche.”

Je keek even verbaasd, maar dan won de geilheid het van je schaamte, en je gooide BH en topje in een hoekje.

“Goed, maar dan wel samen onder de douche hé.”

Ik volgde je tijdens het afstrippen van de kledij, niet te snel mijn kleren uitdoende om nog steeds op mijn gemak naar jou te kunnen kijken. Schoonheid is relatief, zeggen ze, maar ze hebben ongelijk want hier voor me stond de absolute schoonheid. Op dat moment was je in mijn geest de perfectie zelve (en nu ik er achteraf aan terugdenk nog steeds). Mijn t-shirt ging nog elegant de grond op, maar bij het uittrekken van de broek botsten we even tegen elkaar aan. De wederzijdse nerveuze lach werd gesmoord in een nieuwe kus, onze tongen dieper dan de eerste deze keer. Door mijn slip heen voelde je een harde lul tegen je buik duwen. Zonder het lipcontact te verbreken ging je met een hand over mijn slip, even voelend en plagend, om vervolgens mijn lul maar direct tevoorschijn te halen. Je draaide met je hand, ging op en af en beroerde vervolgens de eikel met enkele vingers, om dan weer de ballen te beroeren en opnieuw te beginnen. Het voorvocht, daarnet nog geabsorbeerd door de slip, vormde een dikke druppel bovenop de eikel. Je smeerde het eerst wat uit, als was het glijmiddel, om daarna toch maar te besluiten om te proeven.

Heel even miste ik het gevoel van je lippen op de mijne, maar heel snel belandde ik in een extase van goed gevoel wanneer je warme mond zich rond mijn eikel sloot. Je had een hand rond de ballen nu, een andere die op en neer ging langs de steeds harder wordende schaft, het voelde zo goed aan, zo goed dat ik me toch maar wegtrok. Ik wou mijn zaad nu niet verspillen, hoe leuk je mond ook was, maar ik wou dieper in je klaarkomen. Ik hielp je overeind, niet zonder terwijl jouw veel te sexy slipje te verwijderen, en leidde je de douche in.

Het water was heerlijk warm en intensifieerde de strelingen die we nu opnieuw begonnen waren. We kusten elkaar overal nu, en ik adoreerde je borsten. Ze waren niet te groot, maar perfect gevormd en de tepels leken er wel door God zelf op geplaatst. Ik draaide cirkels met mijn tong rond die heerlijke tepels, eerst links, dan weer rechts en dan terug heel lang links en dan verder naar beneden. Je trok me terug naar boven.

“Ik wil nu die diepgang wel eens voelen, hou je tong voor later.”

Je kreunde het eerder dan dat je het vroeg, maar ik aanvaardde het aanbod maar al te graag. Je draaide je om, de douche op je schouders zodat het water langs je borsten en langs je achterste naar beneden vloeide. Alles stond in een natte hete gloed, en ik zette mijn handen op je heupen. Heel even ging ik wat door de knieën. Ik positioneerde mijn lul voor je ingang, om dan zonder veel aarzelen naar binnen te gaan. Je lipjes stonden drijfnat, en niet van de douche, zodat ik vlot in je spannende genotsspleet naar binnen schoof. Als was het afgesproken, kreunden we beide gelijktijdig luidop. De spanning van je lipjes voelde zalig aan, en ik deed het traag aan om even te kunnen genieten. Traag, maar wel zo diep mogelijk en daar reageerde je wel op. Met nog steeds een hand op je heupen het tempo bepalend, wat sneller nu, verkende ik met de andere hand weer je borsten. Je steunde met beide handen tegen de douche, luid genoeg kreunend om de douche te overstijgen, en vroeg om meer en harder.

Twee handen om je heupen nu, zo diep ik kon maar vooral hard en snel, gleed ik in en uit je. Het zaad begon op te borrelen, en ik voelde mijn orgasme aankomen. Jij riep met een rood aangelopen hoofd om nog meer, en toen kwam het. Het kwam in intense, diepe golven, en mijn zaad spoot met kracht in je. Ik kreunde niet meer, maar liet een oerkreet in me los. Het leek wel alsof je het voelde, want ook jij steunde nu volop mee. Ik pompte nog even na, wou de laatste druppels in je hebben, en …

Godverdomme zeg. Weeral. Dit is nu de derde keer op rij dat ik een natte droom heb. De slip heeft gelukkig wel het meeste zaad tegengehouden (en wat is het weer veel deze keer), maar dit kan niet blijven duren.

Op een dag zal ik toch eens echt moeten douchen met jou.

Op een dag…

Wim

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *