Een plezierige schooldag

()

“Wouke, je tas staat nog in het lokaal en die is al op slot, maar ik heb de sleutel.”

Ik liep naar toe, verontschuldigde me dat ik zolang wegbleef en liep samen met haar naar het lokaal toe. Met een hand op de rits van mijn rok, probeerde ik te voorkomen dat mijn rok afzakte. Jufrouw opende het lokaal, liep mee naar binnen en gooide de deur achter zich dicht. Ik liep naar mijn tafel toe en pakte met mijn vrije hand mijn etui en boek en probeerde deze in mijn tas te doen. In mijn rug voelde ik de ogen van jufrouw Gaby, die mij waarschijnlijk heel vreemd stonden aan te kijken. Omdat het inpakken echt niet lukte, pakte ik met mijn andere hand mijn tas vast en meteen zakte mijn rokje iets naar beneden. Automatisch zette ik mijn benen wat wijder en hoopte maar dat de jufrouw dit niet had gezien. Maar toen ik omkeek, zag ik hoe ze met haar benen iets uit elkaar naar me zat te kijken en ze vroeg.

“Is er iets met je rokje aan de hand?”

Ik vertelde dat ik zojuist op de wc mijn rits had stukgetrokken en dat ik daarom even op de het toilet was blijven hangen. Jufrouw zei dat het niet uitmaakte en dat ze het best begreep en vroeg of ze nog even moest kijken. Eigenlijk wilde ik zo snel mogelijk weg, maar als jufrouw de rits echt kon maken, was ik natuurlijk meteen van mijn probleem af. Ik knikte en jufrouw kwam op me aflopen. Haar borsten staken vooruit in haar witte T-shirt en haar strakke spijkerbroek maakte haar net een fotomodel. Ze ging naast me staan en pakte heel vrij mijn rokje vast. Vervolgens gaf ze er kleine trekjes aan en toen dit niet leek te helpen, stroopte ze mijn rokje wat op en pakte aan binnen- en buitenkant de zwarte stof wat hoger vast. Hierbij gingen haar vingers aan de binnenkant langs mijn nog natte string, maar jufrouw scheen het gelukkig niet te merken. Ik voelde me wel een beetje ongemakkelijk met een al wat rijpere vrouw vlak bij mijn natte poesje, maar tegelijkertijd genoot ik van de inkijk die mijn jufrouw had omdat ze iets voorovergebogen stond.

“Wil je het rokje alsjeblieft even uitdoen?” Vroeg ze.

Ik twijfelde, maar juffrouw trok mijn rokje al omlaag en pakte deze nu aan beide zijkanten vast. Doordat ze redelijk stevig trok, ging mijn string ook wat mee omlaag. Daardoor kwam mijn streepje schaamhaar al iets boven mijn broekje uit. Ze leek het niet te merken, want ze trok voor een tweede maal aan mijn rok en weer zakte mijn rood kanten lapje stof naar beneden. Ik probeerde mijn string weer op te trekken, maar juffrouw keek op en verontschuldigde zich meteen hevig.

Ze pakte de binnenkant van de natte stof, trok deze terug omhoog en haar hand raakte heel even mijn poesje.

“Zo, het laat jou ook niet onberoerd. Ik zag daarstraks wel dat je jezelf sexy gekleed had, maar dat je dat nu ook nog opgewonden bent.”

Ik voelde me rood worden en wilde zo snel mogelijk weg. Tegelijkertijd was ik alweer bloedgeil aan het worden en zou de grote borsten van mijn lerares het liefst stevig vastpakken. Jufrouw Gaby trok mijn rokje uit en keek nog eens goedkeurend naar mijn ondergoed. Daarna gooide ze mijn rokje op de tafel naast haar sleutels, keek me lief aan en pakte me heel zachtjes vast. Haar blik deed me smelten en voor ik er erg in had streelde ik met mijn handen over haar borsten.

“Het is goed hoor meisje, kijk en voel maar.”

Ik weet niet wat er gebeurde, maar langzaam vonden onze lippen elkaar en kusten we, hartstochtelijk en vol passie.

“Hoe komt het dat je zo heerlijk zoet smaakt?” Vroeg de jufrouw en keek me met een geile blik aan.

Ik wist niet wat te zeggen, stotterde voor me uit, maar voordat ik een smoes kon verzinnen, pakte jufrouw Gaby door het rode truitje mijn borsten stevig vast en begon deze te kneden.

Ik kreunde zachtjes en sloot mijn ogen. Ik liet mijn hand afdwalen naar mijn privézwembadje en begon heerlijk over mijn poesje te wrijven. Ik was ontzettend geil en verlangde om deze mooie rijpere vrouw naakt te zien en heerlijk al haar liefdessappen op te likken. Ik pakte haar T-shirt vast en trok deze uit. Haar borsten waren nog groter dan ik had verwacht en haar wit kanten bh kon alles maar moeilijk bij elkaar houden. Ik pakte een borst vast en kuste de door de stof drukkende tepel en beet zachtjes.

Nu was het de beurt aan de jufrouw om te kreunen. Ze haakte haar bh los en daar zag ik ze, twee grote ronde borsten met donkere harde tepels. Ik begon te zuigen, te likken en kneedde haar tieten steeds harder. Ze kreunde harder en liet zich achterover op tafel glijden.

Ik trok mijn truitje uit en met alleen nog mijn rode setje aan, begon ik het bovenlijf van de jufrouw met mijn mond te verkennen. Ik kuste van haar hals naar borsten, cirkelde met mijn tong om haar tepel en rond haar navel en kwam steeds dichter bij de spijkerstof die mij scheidde van haar zeiknatte slipje en d’r heerlijke poesje. Ik pakte haar broek vast en begon zo vlug mogelijk de knoop los te maken. Net op het moment dat ik de onderste knoop los had en de broek naar beneden trok, ging het lokaal open en stond Tinne in de deuropening.

Jufrouw en ik schrokken minstens zo erg als Tinne dat deed, maar Tinne liep het lokaal binnen en zei.

“Ik wist niet dat er van dit soort geile spelletjes op school gebeurde.”

Nu was het aan jufrouw om rood te worden en toen ik Tinne aankeek, begon ik zachtjes te lachen. Ze genoot er duidelijk ook van en ging verder.

“Dat zal de directrice niet leuk vinden, dat u hier halfnaakt op een tafel ligt met een onschuldige leerlinge tussen uw benen.”

Jufrouw Gaby begon te stotteren en probeerde zich in allerijl zo snel mogelijk aan te kleden, maar Tinne zei dat ze zo maar moest blijven liggen als ze tenslotte haar baan wilde behouden. Ze pakte de sleutels van de tafel, liep terug naar de deur en draaide deze van binnenuit op slot. Toen liep ze langs de jufrouw en keek onderzoekend naar het prachtige lichaam. Jufrouw Gaby was helemaal overrompeld van dit onverwachte bezoek en durfde zich niet meer te bewegen.

Ineens boog Tinne over het lichaam van de docente en zoog hard op nog harde tepels. “Hm…,” sprak ze. Ik zal niets verklappen als ik mee mag doen en je me heerlijk gaat verwennen.”

De jufrouw leek weinig keus te hebben en knikte. Hierop trok ik haar broek tot over de knieën en zag ik dat er op de witte stof een donker plekje zat. En, dat dit geen slipje was maar ook een string! Haar schoenen, sokjes en broek gingen uit en meteen dook ik met mijn neus tussen haar benen, het natte plekje tegemoet. Ik rook voor de tweede maal in minder dan een uur, de zoete geur van een vrouw.

Tinne was nog steeds op de borsten aan het zuigen en jufrouw Gaby streelde zachtjes door haar bruine haar. Ik pakte de natte witte stof met mijn tanden vast en trok deze omlaag. Tinne keek schuin naar beneden.

“Wow, wat een geil vrouwtje, je hebt je hele kut geschoren!”

En inderdaad, de hele venusheuvel van Gaby was kinderlijk kaal. En tussen haar benen glinsterde het geil van haar spleetje tot haar anus. Ik gooide de string in een hoek van het lokaal en bukte voorover om meteen tussen de benen van mijn docente te likken.

Ze ademde steeds sneller en kreunde steeds harder. Tinne deed al haar kleren uit en kwam naast me zitten om me te helpen het vijvertje droog te likken.

“O meisjes! Wat zijn jullie lekker. Laat me jullie alsjeblieft ook verwennen.”

Maar Tinne zei dat ze stil moest wezen en genieten, waarop ze meteen drie vingers in het soppende kutje stak. Jufrouw slaakte een gilletje van pijn en genot, maar kon niets meer zeggen.

Ik liet mijn andere hand afdwalen tussen de benen van mijn vingerende vriendin en voelde dat ook Tinne alweer nat was van deze geile gebeurtenis. Mijn vinger gleed zo naar binnen en mijn pompende beweging liet ook Tinne weer kreunen van genot. Ik likte over de klit van Gaby en toen Tinne zichzelf weer over haar borsten begon te strelen stak ik drie vingers van mijn andere hand in haar poesje.

Met likken en twee vrouwen vingeren tegelijk, voelde ik hoe geil ik was tussen mij benen en liet ik me van mijn laatste twee kledingstukken ontdoen door Tinne. Daar zaten we dan, twee geile vriendinnen met de lerares, helemaal naakt.

Ik likte steeds sneller, Gaby greep de tafel vast en kreunde dat ze klaarkwam. Ik voelde inderdaad hoe mijn vingers leken te worden vacuüm gezogen in de smalle kut van mijn lerares.

Tinne bedacht zich geen moment en kroop bovenop de nog schokkende docente, die haar meteen begon te tongen.

Ik zat nog steeds tussen de benen in en spreidde mijn duim en wijsvinger. Hierdoor kon ik de twee poesjes tegelijk verwennen. Ik had mijn vingers er nog maar net in, toen ook Tinne met een gillende kreun klaarkwam. Ze lag te schokken op het naakte lichaam van Gaby en hun borsten rolden over elkaar heen.

Toen stonden beiden op en tilden me op de tafel. Ik werd achterover gelegd en weldra begon jufrouw me heerlijk tussen mijn benen te likken. Ook Tinne bleef niet stilstaan, pakte mijn borsten vast en zoende me daarna hartstochtelijk. Het was voor het eerst dat ik echt met een meisje zoende en ik moet toegeven, als het aan mij ligt was het zeker niet voor het laatst.

Ik kreunde, hijgde en trilde van genot. Juffrouw Gaby leek precies te weten wat ik lekker vond en Tinne maakte het hemelse gevoel compleet. Het duurde niet lang voor ik klaarkwam, mijn hart klopte in mijn keel, mijn tenen tintelde, mijn oogleden waren als beton en mijn lichaam ontspande totaal.

Ik wist niet dat een orgasme zo lekker kon zijn en vertoefde met mijn gedachte in de zevende hemel. Jufrouw stond op, kuste me op mijn borsten en ging vervolgens heel langzaam omhoog naar mijn hals toe en via mijn oorlelletje naar mijn mond.

We zoenden, lang, vol liefde en passie en ik genoot nog steeds van mijn eerste seksuele ervaringen met een vrouw. Uithijgend lag ik bij te komen en toen ik net weer mijn ogen opende, zag ik dat Tinne zichzelf weer aan het vingeren was.

Ik keek naar haar gezicht, haar ogen gesloten en haar mond open, ik keek naar haar lichaam, wat had ze toch een mooie borsten, schitterend haar en ook een meer dan perfecte venusheuvel.

Ik pakte jufrouw Gaby vast en zoende haar opnieuw. Ik hoorde haar zware ademhaling en bracht haar lichaam zo dicht mogelijk tegen de mijne. We streelden elkaar en naast ons hoorde we Tinne voor de derde keer die dag kreunend klaarkomen.

Achteraf hebben we zonder veel woorden ons gefatsoeneerd en heef de jufrouw ons beide met onze kapotte kleren met de auto thuis gebracht.

Met Tinne heb ik nog veel plezierige uurtjes beleefd tot ze hopeloos verliefd werd op een bink. Jufrouw Gaby heeft ons speeluurtje nooit meer aangehaald. Enkele maanden later vernam ik dat ze al vele jaren een lesbische relatie had waarmee ze uiteindelijk is getrouwd toen het mocht.

En ik?

Mm… Misschien heb ik nog wel wat te vertellen, maar dat is voor een andere keer.

Wouke

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *