Een plezierige schooldag

()

Hallo allemaal! Ik ben Wouke, lang blond haar, cup C, 19 jaar oud, zonder vaste vriend, maar al meer dan twee jaar dik bevriend met Tinne.

Tinne is iets jonger dan ik, een lange brunette met mooi glanzend haar en mooie kleine ronde borsten. Ik ken Tinne van de middelbare school, waar we allebei de richting Handel volgen. Tinne en ik zijn heel open en eerlijk naar elkaar, maar ook flink aan elkaar gewaagd. We hebben samen al veel meegemaakt, maar wat er vier maanden geleden gebeurde…

Het was woensdagmiddag, ik had nog een uurtje scheikunde. Ik had s’ morgens een heerlijk strak rood truitje en een kort zwart leren rokje aangetrokken tot vlak boven mijn knieën met de gedachte om alle jongens op het schoolplein weer eens flink op te geilen, maar was ik vergeten dat je bij scheikunde op hoge krukken zat aan een hoge en van onder open tafel, waardoor het dus voor personen tegenover mij mogelijk was om recht naar mijn rood kanten string te kijken. Als ik omgeven was geweest door mooie jongens had ik dat niet zo erg gevonden, maar de jongens uit mijn klas hadden of een vriendin of gedroegen zich als een klein pubertje dat alleen maar naar tieten en konten kijkt. Nu hoopte ik dat niemand het zou opmerken en al snel vergat ik het probleem en volgde de uitleg van onze lerares.

Terwijl ze verschillende formules op het bord schreef, viel het mij op dat ze voor iemand van een jaar of dertig er nog helemaal niet zo slecht uitzag en begreep ik voor het eerst ook, dat jongens graag uitleg van haar kregen als ze diep voorover in de boeken zat te lezen. Nu heb ik sinds mijn ontmaagding tweeënhalf jaar geleden al weer een handvol jongens in bed gehad, maar kijk ik al die tijd nog even intensief naar andere meisjes en vrouwen. Niet dat ik het idee heb dat ik lesbisch ben, maar gewoon om te kijken hoe ik mijn concurrentie voor kan blijven.

“Wouke, begrijp je het niet?”

Ik schrok op, merkte dat ik al een tijdje naar de jufrouw voor het bord zat te staren en toen ik om me heen keek, zag ik dat de halve klas me zat aan te gapen.

“Euh… nee jufrouw. Het gaat wel!” Gelukkig ging de lerares meteen weer verder met de bordnotities en keek ik voor de verandering maar weer eens in mijn schrift.

Opeens ging de deur van het klaslokaal open en kwam Tinne binnen. Zij zit normaal bij mij in de klas, maar aangezien ze een ander vakkenpakket heeft, hebben we soms ook apart les. In haar zomersblauwe jurk liep ze met kleine korte strakke pasjes naar de lerares en vroeg of ze even wat mocht aan mij mocht vragen over onze praktische opdracht biologie? Na de toestemming liep ze op me af en fluisterde zachtjes.

“Ik heb een probleempje, dus kom zo snel mogelijk naar de wc’s dan wacht ik op je en leg het je daar wel uit.”

Ik knikte instemmend en was zeer benieuwd wat er aan de hand was. De P. Opdracht biologie moest weliswaar pas over een week worden ingeleverd, maar als er iets mis was met ons werkstuk en alles over moest, kon ik de komende avonden weer lang aan mijn huiswerk zitten. Ondertussen was Tinne al weer weg en stopte de jufrouw ook met uitleg geven, dus klapte ik mijn boek dicht, legde mijn etui erop en liep snel naar de wc’s.

De deur van de meiden wc’s was dicht en toen ik deze opende en naar binnen stapte, zag ik dat Tinne haar jurk had opgestroopt, met één been op de wastafel hing en met een schaar aan de binnenkant van haar bovenbeen friemelde.

“Wat is er?” Vroeg ik verbaasd. Tinne kwam overeind en zette haar been weer vluchtig op de grond. Ze keek me aan.

“Met de P.O. is er niets aan de hand hoor. Maar, mijn hele panty is van mijn knie tot mijn kruis gescheurd en ik wil hem niet uitdoen, maar nu zit hij ook niet lekker. Ik hoopte dat jij me even kon helpen.”

“Laat maar zien, maar ga alsjeblieft even in een wc staan, want als er dan iemand binnenkomt, worden er straks de wildste verhalen verteld over ons.”

Dat deden we en ik draaide de wc op slot. Meteen deed Tinne haar benen iets wijd en zette een voet op de wc-bril. Haar panty was inderdaad behoorlijk gescheurd en ik zag boven haar knie de blote benen tussen het nylon door zitten. Toen ik de scheur volgde naar haar kruis, zag ik dat ze een spierwitte slip droeg en bleef er even naar staren.

“Wouke, ga je me nog helpen of blijf je naar mijn kruis kijken?” Tinne had door waar ik naar keek en ik voelde een enorme schaamte opkomen.

“Het maakt niet uit hoor vervolgde Wouke” en haar hand aaide even over mijn rug. Een koude rilling van de zenuwen trok door mijn lijf en ik voelde mezelf rood worden. Maar Tinne trok zich er niets van aan, pakte de schaar en gaf deze aan mij.

“Wil jij proberen om van mijn panty een soort van jarretels te maken, zodat hij niet afzakt en ik hem hier op school niet hoef uit te doen?”

Ook al vond ik het een vreemde oplossing, om mijn ongegeneerde blik van daarstraks ongedaan te maken kon ik het maar als beste proberen. Ik pakte de schaar en zette deze aan de binnenkant van haar been, vlak boven haar knie. Daar liet ik de schaar het gescheurde nylon inglijden en knipte zo recht mogelijk naar het midden van haar been. Ik draaide de schaar een kwartslag en knipte rustig naar boven. Tinne zei dat het wat kriebelde. Ze ging op de gesloten klep van de wc zitten. Nu zat ik tussen haar benen en mijn oog viel opnieuw op haar spierwitte slipje. Ik knipte in een bocht naar de witte stof, maar was iets te enthousiast en knipte zo door het elastiek aan de zijkant van haar slipje heen. Geschrokken trok ik de schaar weg en Tinne keek boos naar me en vroeg wat ik in godsnaam had gedaan. Ik kon wel huilen, maar gelukkig begon Tinne in plaats van te schelden zachtjes te lachen en zei dat ik het slipje dan eventueel maar mee weg moest knippen. Ik keek haar aan en durfde niet verder te gaan, maar Tinne pakte mijn hand met en duwde die in de richting van haar kruis.

Heel langzaam begon ik verder te knippen en weldra zag ik dat de slip zich opdeelde in twee helften en openviel, waardoor een deel van haar poesje zichtbaar werd. Vluchtig probeerde ik ernaar te kijken en dacht ik dat ik het witte slipje en Tinne d’r lipjes wat zag glimmen, maar ik besloot er verder maar niet op te letten en knipte de panty verder in een zo mooi mogelijk model.

Toen ik klaar was en naar het resultaat keek, zag ik dat de binnenkant van de panty totaal was verdwenen en er toch wel een enige vorm van jarretels in de overgebleven stof te herkennen was.

Ik keek naar Tinne, die knipoogde en zei; Eigenlijk wel geil, maar zou je het nu niet willen afmaken?”

Ik begreep niet wat ze bedoelde, maar voor ik er erg in had, duwde Tinne mijn hoofd heel voorzichtig naar haar kruis toe. Ik durfde mijn hoofd niet terug te duwen, maar ik vond het nu ook niet bepaald een lekker idee om mijn vriendin op school tussen haar benen te likken. Toch kwam mijn hoofd steeds dichter bij de snede van Tinne en rook ik de zoete geur, welke ik van mezelf herkende. Op het moment dat ik met mijn gezicht tegen het kruis van Tinne kwam, deed ik mijn tong uit mijn mond en duwde met het puntje van mijn tong tegen de al hard geworden klit van mijn vriendin aan. Ze kreunde zachtjes. Dit motiveerde mij om door te gaan en ik dacht niet meer aan de plaats waar we waren, want ik verlangde naar haar.

Tinne trok haar jurk over haar hoofd heen en legde deze naast zich neer. Ook haar bh ging af en met alleen een halve panty aan en haar schoenen, zat ze met haar ogen dicht haar eigen borsten te strelen.

Ik knipte haar slip in stukken en trok deze tussen de halfopen panty door. Toen legde ik de schaar weg, begon te likken en streelde tegelijkertijd met twee vingertoppen langs de binnenkant van haar benen.

Tinne zette haar benen nog verder uit elkaar, duwde haar mooie ronde borsten omhoog en likte vervolgens al knedend haar tepels. Ik keek naar het gezicht van mijn vriendin en likte ondertussen steeds sneller haar natte poesje.

“Zuig op mijn klitje, alsjeblieft laat me komen!” Fluisterde ze hijgend. Ik zette mijn mond om haar klit, zoog zacht op het genotknobbeltje en liet in mijn mond mijn tong er nog lekker over heen rollen.

Tinne pakte mijn hand vast en duwde deze naar haar poesje. Ik stak mijn vinger erin en deze zat meteen vol met het zoete liefdessap. Ik likte aan haar kittelaar en wreef nu zachtjes met mijn andere hand door haar dunne streepje schaamhaar, wat heerlijk kort voelde.

“Ik kom bijna, steek er alsjeblieft nog een vinger bij.”

Dat deed ik en Tinne ging zo horizontaal mogelijk liggen en terwijl ik mijn vingers in haar speeltuintje in snelle regelmaat heen en weer bewoog, voelde ik steeds meer van haar liefdessap over mijn hand lopen. Ik hield mijn vingers stil, mijn gezicht vol tegen de snede aan en liet mijn tong nog eens over haar klit gaan.

Ik voelde hoe Tinne haar vaginaspieren aantrokken en haar lichaam begon te schokken. Tinne kreunde, pakte mijn bovenarmen vast en kneep er heel hard in. Heel langzaam begon ik mijn vingers weer te bewegen, maar Tinne vroeg om genade en dus gaf ik een klein teder kusje op haar klitje en trok mijn vingers uit haar heerlijkheid.

“O! Wouke, ik durfde hier geeneens van te dromen. Ga hier zitten, want nu zal ik jou eens verwennen.

We wisselden van positie en terwijl ik ging zitten had Tinne de rits van mijn rokje al los gemaakt en trok deze naar beneden. Ze sprak nog zwaar ademend van haar eigen orgasme

“Zo, wat heb jij een geile string aan. Ik ben heel benieuwd wat daaronder zit.” Ze pakte het rode kanten stof bij mijn kruisje vast en voelde met haar pink naar mijn schaamhaar. Ik werd duizelig van genot, wat was dit lekker! Tinne trok mijn string iets aan en duwde hem opzij. Haar hoofd ging al naar mijn heerlijk natte hete poes toe Ze stak haar tong uit en ook zij raakte met het puntje ervan het voor mij meest gevoelige vrouwelijk plekje. Maar net op het moment dat ze begon te likken, ging keihard de schoolbel op de gang.

Allebei schrokken we enorm, Tinne kwam overeind en probeerde zo snel mogelijk haar jurk aan te trekken. Op de gang hoorden we de leerlingen luidruchtig uit de klaslokalen komen en door de gang naar de kapstokken lopen. Ik bleef doodstil zitten, doodsbang om betrapt te worden of om geluid te maken. Tinne volgde mijn voorbeeld, keek of de deur echt goed op slot zat en ging vervolgens met haar nog naakte natte poesje op mijn schoot zitten.

Het meeste geluid trok voorbij, toen we plotseling iemand binnen hoorden komen. Ze trok aan onze wc-deur, maar toen deze weigerde liep ze naar de wc ernaast. We hoorden hoe ze even later de wc doortrok, haar handen waste en weer naar buiten liep. Toen werd het stil.

Na vijf minuten nog stil te hebben gezeten, had ik nog maar een doel voor ogen Zo snel mogelijk met Tinne naar huis toe! Ik trok mijn leren rokje aan en deed mijn rits dicht, maar in de haast ging deze scheef en zat vast. Tinne had ondertussen haar bh en jurk al weer aan en wachtte geduldig op me. Ze leek niet zo nerveus te zijn als ik, of was dat maar schijn? We liepen samen snel de wc uit en net op het moment dat ik met mijn hand op mijn rits naar de kapstokken wilde rennen, hoorde ik achter mij mijn naam roepen.

Ik keek om en zag dat het jufrouw Gaby van scheikunde was.

Dadelijke besefte ik dat dit een verhaal met een staartje ging worden.

En dat staartje?

Dat vertel ik morgen.

Ondertussen een dikke zoen van

Wouke

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *