Eerste keer

()

Ik ben Irene, ben 24 jaar oud en woon in Gent. Ik ben sinds een aantal weken met een heel erg leuke vrouw aan het daten. En waarom ik haar nou eigenlijk zo geweldig vind, is vooral om de seks die we samen hebben. Als lesbisch stelletje zijn we heel erg tevreden met elkaar. We hebben al heel lang geen relatie gehad, waardoor we allebei heel erg ongelukkig waren. En omdat we allebei niet van doordeweekse seks houden, vinden we het dus zalig om ons nu helemaal met en bij elkaar te laten gaan, puur omdat het goed voelt.

Ik moet wel zeggen dat we niet meteen met elkaar naar bed zijn gegaan, maar heel lang duurde het ook zeker niet. We waren zo ongeveer anderhalve week met elkaar, toen we besloten om samen naar bed te gaan. Ik zou eerst alleen maar naast haar gaan slapen, maar dat was natuurlijk helemaal niet wat er ging gebeuren. We lagen die avond gewoon lekker op bed en keken naar de televisie. Er was een heel leuk programma op, maar welk programma dat nou ook alweer was, dat moet ik jullie verschuldigd blijven, ik weet het gewoon niet meer.

In ieder geval gebeurde er iets, waardoor we bij elkaar in de armen doken, omdat het een heel zielig moment was. We waren zo een beetje aan het knuffelen en keken verder, alsof er niets aan de hand was. Nou ja, tot ik haar hand ineens in mijn pyjamabroek voelde glijden. Ze deed het heel geleidelijk aan, alsof het een natuurlijke, normale beweging die kant op was, maar dat was het natuurlijk niet. Ze wilde meer en of ze het nou deed omdat ze geil was, of omdat ze het automatisch deed, ik kan het nu nog niet zeggen, heb het haar eigenlijk ook niet gevraagd, ik genoot gewoon van haar warme hand in mijn broek, die over mijn onderbuik streelde.

Ik droeg nog een slipje en ineens voelde ik haar vingers de rand van mijn slipje opzoeken. Dat deed ze wel heel bewust, daar ben ik heilig van overtuigd. Ik deed net of mijn neus bloedde, maar vond het natuurlijk waanzinnig spannend, want er stond iets te gebeuren, waar ik al vanaf de eerste dag aan had lopen denken, maar omdat ik het eerst aan wilde zien, deed ik er niets mee. En nu kwam mijn vriendin er gewoon mee. Ze wilde met mij vrijen, dat kon haast niet anders. En om mij de absolute zekerheid over deze gedachte te geven, liet ze haar andere hand onder het deken vandaan komen en begon ze over mijn gezicht te strelen en liet ze haar vingers langs de zijkant van mijn nek naar mijn borsten afzakken.

Toen kon ik mijzelf natuurlijk ook niet meer inhouden. Ik draaide haar kant op, ze moest daardoor wel mijn borst loslaten, maar gelukkig kwam daar zoenen voor in de plaats en dat kussen was werkelijk heel intens. Heel sensueel raakten onze lippen elkaar en daarna gingen onze monden een stukje open. Onze tongen begonnen met elkaar te worstelen, het was een geweldig gevoel. De warmte van haar speeksel, de gladheid van haar tanden en de smaak van alles wat zoet en zalig is pikte ik op aan de binnenkant van haar mond. Ik gooide de dekens van ons af en begon haar in haar nek te zoenen, tilde haar shirt op en omdat ze geen bh droeg, kon ik meteen aan haar borsten beginnen.

Teder zoende ik ze en zacht likte ik aan haar tepels. Dat deed ik niet omdat zij het lekker vond, maar dat was puur voor mijzelf. Ik genoot ervan toen ik ze hard voelde worden en even zoog ik als een echte kerel aan haar tepels, waar ze wel om moest lachen. Toen ze haar slipje uitdeed, ging ook ik uit de kleren, Het televisieprogramma verdween als ruis naar de achtergrond. Ik voelde haar warme hand nog steeds in mijn kruis. Haar vinger gleed zachtjes bij mij naar binnen en mijn hand volgde haar voorbeeld, maar dan bij haar nat geworden poesje. Ik speelde ermee en vond al snel de beste plekjes, waar ze helemaal gek van werd. Ineens klom ze naar de onderkant van het bed en zachtjes drukte ze mijn benen van elkaar. Ik voelde haar zachte lippen op mijn poesje en even later hoe haar tong langs mijn klitje likte.

Ze was daar bijzonder goed in en terwijl ze met haar handen over mijn dijen streelde, likte ze mij tot een overweldigend orgasme. De sappen begonnen flink te stromen en maakten haar gezicht helemaal nat, waarna ik de noodzaak voelde haar wederom te kussen, om mijn eigen opgewondenheid op haar lippen en tong te proeven. We hebben die avond nog een aantal keren gevreeën en het was echt heel lekker, heel intiem en boven alles voelde het heel vertrouwd. Ik ben echt heel blij met haar en zij ook met mij. En hoewel wij heel erg veel vrijen, is het meer dan dat.

De intimiteit ligt sinds wij seks hebben veel dieper en is veel intenser dan ik het ooit ervaren heb. Binnenkort gaan we dan ook eindelijk samenwonen. Zij heeft haar appartement weten te verkopen en trekt bij mij in. Dan knappen we de boel zo op dat we ons er allebei thuis zullen voelen. Ik hoop oud met haar te mogen worden, zodat we als twee bejaarde dames onze eerste keer samen nog eens over willen doen, dat lijkt mij nou echt heel mooi. Dus nu weten jullie in ieder geval een klein beetje waarom ik mijn lesbische vriendin zo ontzettend leuk vind. Misschien dat ik ooit nog eens een aantal van onze avontuurtjes met jullie ga delen, want we hebben het op heel gekke plekken gedaan en maken daardoor ook de meest maffe dingen mee, maar dat is dan in ieder geval voor een andere keer.

Xaviëra

Graag Uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u

Liefs

My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *