Met de bazin op de bank

()

We zaten in de vergadering en ik was druk met notities maken. Ik keek een beetje de ruimte in en mijn ogen bleven steken bij de bazin. Ze was een hele mooi bruine vrouw, lange benen en goed gekleed zodat je haar mooi figuur goed kon zien. Ze had een kort rokje aan, zo kon je haar lange benen goed zien. Het smaakvol jasje liet zien dat ze een mooie slanke taille had en een paar flinke, mooie ronde en stevige borsten. Ik denk dat ze een cup C of D had. Ik kon op een of andere manier mijn ogen niet meer van haar af houden. Ik had vroeger wel eens wat met een vrouw ‘gedaan’ maar dat was al zo lange geleden. Ik woonde nu samen met mijn vriend en we hadden een goed seksleven. We stonden open voor alles en probeerden ook bijna alles uit.

De vergadering was afgelopen en ik wilde weer terug lopen naar mijn plaats om alles uit te tikken. Ik voelde een hand op mijn schouder en ik keek om, daar stond mijn bazin, ze wilde het verslag voor de middag nog ontvangen. Ik zei dat het geen probleem moest zijn en dat ik het wel even langs zou komen brengen.

Het was rond 11u30 toen ik klaar was met het verslag en ik wilde het naar mijn bazin brengen. Ik liep langs haar persoonlijke assistente. Ook zij zag er goed uit. Ook een mooi donker kleurtje en een goed lijf. Ze had een topje aan en ze had een behoorlijke inkijk. Ik zag dat ze een rode kant BH  droeg. Ik kreeg een vreemd gevoel van binnen toen ik dit zag. Ik deed alsof het me niets deed en wilde doorlopen toen ze me vroeg wat ik ging doen. Ik zei dat ik het verslag in kwam leveren en dat ze mij persoonlijk wilde zien. Oké, zei ze en ik mocht doorlopen. Ik was nog nooit op bij haar op kantoor geweest. Ik klopte drie maal op de deur en liep toen op haar teken naar binnen. Het kantoor was groot en alles was wit met rode details. Ze had een goede smaak. Ze was aan de telefoon en ik had alle tijd om even rond te kijken. Ze had een geweldig uitzicht over de stad. Er stond een grote witte bank met een mooie witte kleed.

Ze hing de telefoon op en keek naar me.

Ze vroeg hoe ik haar kantoor vond en ik vertelde eerlijk dat ik het erg mooi vond. Ze kwam achter haar bureau vandaan en liep heel verleidelijk naar me toe. Ze keek in mijn ogen, ik werd er verlegen van en keek omlaag. Ze pakte m’n kin en vroeg of ik het verslag bij me had. Ze had hele zachte handen en ze rook heel erg lekker.

Ik gaf haar het verslag dat ze het even snel door keek zonder echt te lezen en legde het op een tafeltje. Ze nodigde me uit om op de bank plaats te nemen en schonk me wat te drinken in. Ze vroeg of ik het leuk zou vinden om samen te lunchen. Ik knikte dat het goed was en ze bestelde wat te eten. Ze kwam na het bestellen naast me zitten.

Nu pas kon ik zien hoe goed ze er van kort bij uit zag. Ze had haar jasje uit gedaan en nu had ze alleen haar rokje en een zwart topje aan, met mooie zwarte hoge hakken. Ze zag er echt heel sexy en vrouwelijk uit. Ze keek me aan en begon met me te praten. Ze vroeg hoe het met me ging en hoe ik het vond om hier te werken. Ik zei dat het goed met me ging en dat ik het werk heel erg leuk vond. Ze was erg tevreden over me en dat wilde ze persoonlijk laten weten. Ik zei dat ik het leuk vond om dit te horen.

Ze kwam wat dichter bij mij zitten en gaf me complimenten hoe ik mijn werk deed en hoe goed ik er uit zag altijd mooi verzorgd enz… Ik werd een beetje verlegen en keek weer naar beneden.

Ze pakte terug mijn kin en duwde ze zacht omhoog. Nu keek ik in haar ogen, ze waren mooi groen en ze keek me geil aan. Dit verwarde me en ik wist niet goed wat ik moest doen.

Plots drukte ze haar lippen op die van mij. Ik schrok en trok mijn hoofd weer terug. Ze vroeg of ik het niet lekker vond. Ik zei dat ik het niet verwachtte en dat ik moest bekennen dat ik het wel oké vond. Ze kuste me weer opnieuw. Nu deed ik mijn mond een beetje open net als die van haar. Ik voelde haar natte tong om die van mij. We kuste teder en lief met elkaar nu wist ik ook weer hoe het was om een vrouw te zoenen. Het was lekker en ik werd er opgewonden van.

Ik voelde hoe haar hand over mijn been streelde. Ik liet het toe want nu wilde ik meer van haar. Ze kwam op me zitten en kuste me heviger, ze keek me nu echt heel geil aan. Ik voelde haar stevige borsten, haar tepels waren hard geworden. Ze staken naar buiten en waren goed voelbaar. Ze opende mijn jasje en deed het uit, ze keek naar mijn borsten en ze vond ze erg mooi zei ze. Ik was trots op mijn borsten, ze waren inderdaad mooi, stevig en vooral erg gevoelig. Haar handen streelden over mijn borsten en ze bleef bij mijn tepels steken. Ze pakte me beide tepels en speelde er mee. Ze werden nog harder en gevoeliger. Ik kreunde van genot, ze merkte dit en deed mijn topje uit.

Ook ik deed dat bij haar. Wauw! Wat waren haar borsten mooi.

Daar zaten we dan, twee bijna naakte vrouwen al zoenend op de witte bank. Ik deed haar topje uit en bekeek haar goed. Ook mijn topje lag als snel op de grond. Ik wilde haar borsten hebben, ik pakte beide borsten vast en voelde hoe zacht ze waren. Ze haalde haar eigen borsten uit haar BH. Ze drukte een tepel in mijn mond. Ik zoog er op en beet zacht in haar tepel. Deze werd nog harder in mijn mond. Mijn andere hand speelde met haar andere borst ook die tepel werd tussen mijn vingers harder. Ze genoot en haar ademhaling ging sneller. Ik zoog nu aan haar beide borsten, ze waren zo lekker en haar tepels waren heerlijk zoet, ik kon er niet genoeg van krijgen. Nu haalde ze mijn borsten uit mijn BH en ze speelde met haar handen met mijn beide tepels. Ik werd nat in mijn broekje. Wat een heerlijk gevoel was dit. Ze was teder en zacht met ze aan het spelen.

Ze stond op, ik deed haar rokje uit en deed dit ook bij mijzelf. Ze had net als ik een string aan. We waren beide kaal geschoren, alleen zij had een streepje, dat zag er mooi uit. Ik schoof haar stringetje opzij. Ze beval me om haar te likken. Ik wist niet hoe snel ik haar poesje in mijn mond wilde hebben. Ik wilde haar voelen en proeven. Mijn tong vond haar natte kutje. Wow! Wat was ze nat, haar sappen smaakte lekker. Ik opende haar benen zodat ik er beter bij kon. Eerst zocht ik met mijn vingers naar haar klitje. Dat had ik zo te horen als snel gevonden. Nu ging mijn tong er naar toe en die nam het van mijn vingers over. Ik zoog aan haar klitje en met mijn tong likte ik het. Ze pakte mijn hoofd en drukte me stevig tegen haar aan.

Ze genoot zichtbaar, haar kutje werd natter en ik deed grote moeite om haar lekker sappen te likken. Ik beet zachtjes op haar klitje en ze schreeuwde het uit. Ik beet nog iets harder en zoog tegelijk. Haar lichaam begon te schudden en ze schreeuwde dat ze zou komen. Ik zoog nog harder en likte sneller. Ik voelde hoe haar kutje samentrok en met een schok kwam ze klaar. Ze zakte op haar bank en ik keek haar geil aan. Ik ging ook weer op de bank zitten.

Nadat ze weer bij was gekomen, ging ze voor mij op haar knieën zitten. Ze opende mijn benen en keek me verleidelijk aan. Ze keek met een blik van… ‘mag ik verder’. Ik gaf haar een knipoog en haar handen gingen naar mijn natte string.

Ze deed mijn string uit en ging met haar mond naar mijn kale kutje. Ze beet gretig in mijn opgezwollen schaamlippen. Ik dacht dat ik gek werd en schokte op de bank. Met haar handen speelde ze met mijn borsten en kneep ze in mijn tepels. Oh! Wat was dit lekker. Ik wist me geen houding te geven en liet het over me heen komen. Haar tong vond mijn klit en ze likte lekker. Een van haar handen verliet mijn borst en ging naar mijn kutje. Ze opende mijn schaamlippen en deed haar middelvinger in mijn natte grot. Met haar andere hand bleef ze mijn borsten verwennen.

Daar lagen we dan. Ik op de bank, mijn bazin op haar knieën voor mij terwijl ze mij aan het likken en aan het vingeren was.

Ze stopte nog een vinger in mij en ze ging als een gek te keer in mijn kutje. Ze zoog hard aan mijn klit en dit alles veroorzaakte een enorm orgasme. Ik schreeuwde het uit van genot, zo lekker was ik in tijden niet meer klaargekomen. Hijgend op de bank kwam ik weer een beetje bij. Haar lippen vonden mijn lippen en we tongde elkaar weer. Ik genoot van mijn eigen kutsappen.

Net toen we elkaar aan het zoenen waren werd er op de deur geklopt. Ik schrok wat niet gek was want we waren beide nog steeds naakt en lagen op elkaar te zoenen. Voordat ze wat zei stond haar pa dame in het kantoor. Ze schrok niet eens van ons en ze bood ook haar excuses niet aan. Ze keek, liep naar het bureau en kwam naar ons toegelopen met iets in haar hand. Ik keek en zag dat ze een soort dildo in haar hand had. Ze keek ons geil aan, en zei tegen mijn bazin dat ze beter voortaan haar camera uit kon doen. Ze had alles gezien van ons. Ik begon me een beetje te schamen. Maar ze zei dat ik er lekker op stond en dat het oké was. Ze kwam bij ons zitten op de bank, mijn bazin wist niet hoe snel ze haar de dildo moest afpakken. Ze beval haar om haar uit te kleden. Ze deed dit en mijn bazin was met de dildo bezig. Het bleek een voorbinddildo te zijn. Ze deed hem bij haar om. De pa dame was nu naakt en ik zag de sappen uit haar kutje lopen.

“Wow! Wat ben jij nat” zei ik tegen haar.

“Ja, gek he, jullie zien er ook zo lekker geil uit” zei ze. Ze kwam naar me toe en greep mijn borsten vast. Voordat ik wist zoog en trok ze aan mijn tieten. Ik wist niet wat me nu weer gebeurde en ik liet het maar gaan. Ik vond het lekker. Hoe zij met mijn borsten speelde en zoog was helemaal anders dan mijn bazin het had gedaan. Haar harde tong ging over mijn tepels en ze maakte me weer botergeil. Ze duwde me tegen de handleuning aan en ze deed haar mooie kontje naar boven. Mijn bazin kwam achter haar staan met de voorbinddildo in aanslag. Ze maakte de dildo nat met de sappen van haar pa dame. De pa dame was nu naar beneden gedwaald met haar hoofd en zocht naar mijn kutje. Ik speelde zelf met mijn borsten. Ze duwde mijn schaamlippen aan de kant en vond al heen snel mijn opgezwollen klitje.

Mijn bazin stootte de dildo in haar kutje, ze deed dit zo hard dat het lichaam van de pa dame schokte. Ze zei dat ze heel hard genomen wilde worden. Nou dit kon ze krijgen van de bazin. Ze stopte de dildo helemaal in haar natte kut.

Ze likte mijn klit zo hard dat ik me geen houding meer wist te geven. Ik kronkelde als een slang over de bank. De bazin stootte hard de dildo in haar. Haar borsten en die van de bazin bewogen ritmisch met de neukbeweging mee. Dit was z’n lekker gezicht dat ik me nog opgewonden voelde. In de dildo zat een kleine vibrator zodat haar klit ook werd gestimuleerd. De stoten werden steeds sneller en ze likte me ook steeds sneller. Ook stopte ze twee vingers in mijn kutje. Alles bewoog in een hoog tempo. De stoten werden harder en sneller, de vingers gingen sneller in en uit en ze beet hard in mijn klit.

Met een schreeuw kwamen we alle drie tegelijk klaar. Uitgeput lagen we met zijn drieën op haar witte bank. Drie mooie donkere vrouwen uitgeput op de bank. Wat moet dit een geil gezicht zijn geweest voor andere mensen. Deze middag vergeten wij niet meer snel en we doen dit regelmatig over. We genieten regelmatig van elkaar en ik ga met heel veel plezier naar mijn werk.

Xaviera

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *