Eerste ontmoeting met Brenda

()

Sluimerend in de zon zat ik in het park voor me uit te staren toen ik haar zag. Heupwiegende dijen liepen richting de vijver. Borsten deinden op en neer in haar kleine shirt die net boven de navel uitkwam. Perfect het lichaam dat ik zag terwijl ik op het bankje zat. Het rokje wat ze aanhad, glooide over de ranke dijen en zat perfect. Ze ging door haar knieën en raakte met liefde het kabbelende water met haar vingers aan. Er ging een rilling over mijn rug terwijl ik er naar keek. Er kwam een kleine glimlach om haar mond, voelde ze dat ik haar zag of was het iets anders. Ik pakte mijn digitale camera en zoomde haar in en keek op de display. Klik de eerste foto was gemaakt.

Ze stond op en haalde haar handen door haar bruine haar, terwijl ze borsten vooruit duwde. Klik, oh wat mooi, voelde ze het instinctmatig dat ik haar bekeek of was ze met zichzelf bezig, haar spiegelbeeld in het water. Zitten in het gras, het rokje glad over gebruinde dijen. Langzaam kwam er bij mij ook wat in beweging. Klik. Ze keek om zich heen en liet tersluikse ook een blik mijn richting op gaan. Kort keken we elkaar aan. Indringend was haar blik, één moment was genoeg om mij in extase te doen belanden. Klik.

Haar benen iets uit elkaar, trok de knieën iets op. Was ze aan het poseren voor mij. Wilde ze gewoon dat ik keek? Klik. Trok haar knieën helemaal op. Zakte langzaam in het zachte gras. Wat was dat? Zag ik het goed? Een glimp van haar kutje of had ze toch een reetveter aan. Ik keek in ieder geval naar twee ronde gladde gebruinde perfecte billen. Klik.

Oh mijn slipje begon nu echt nat te worden. Mooi om naar haar te kijken. Het gevoel dat ze ook bekeken wilde worden. Haar hoofd even overeind. Checken of ik er nog was? Langzaam de benen iets uit elkaar. Had het goed gezien. Geen slipje, geen veter maar een onbehaard kutje. Glad geschoren. Mooi als de rest. Een hand via haar borsten naar beneden raakte voorzichtig de lipjes. Klik.

Ze rilde. Begon klitje te wrijven. Langzaam, benen verder uit elkaar. Zich vingeren, rilde. Ze keek nu naar me. Zie je me nu? Ik ben geil van je, vinger me voor jou. Klik. Nog een paar minuten. Nog een paar foto’s. Ze rillend klaarkwam. De benen weer gesloten, nog even na genieten. Na een paar minuten liep ze via een paadje bij me weg. Ik had nog steeds een paal van jewelste, Mijn slip dreef van het geil. Stond op pakte spullen. Liep richting uitgang. Bijna, toen er op mijn rug werd geklopt. Keek in haar ogen. “Hallo, vond je het leuk?”

“Ja opwindend.”

“Mooi, stuur me de foto’s via mail. Misschien nog eens afspreken. Vond het wel geil. Ben lekker gekomen op de gedachte dat je mijn kutje van dichtbij kan bekijken en misschien wel mag aanraken en lekker mag verwennen. Ik zal je mijn email geven dan hoor ik wel van je. ”Keek haar aan. Blij, gelukkig. Dat onthoud ik wel. Je hoort van me, kreunde spontaan. Klik.

Tweede ontmoeting met Brenda.

Na mijn eerste ontmoeting. Ze spookte door mijn hoofd. Hoe ze er uitzag. Mooi. Goed gevormd en geil. Daarbij werd ik ondersteund door goede digitale foto’s. Tijdens onze parksessie. Wilde meer, ben wel wat ouder maar ze stond er niet onwelwillend tegenover. Zoals belooft de foto’s toegestuurd. Wachtte op reactie. Reactie kwam snel, nog dezelfde dag stuurde ze een naaktfoto van haar terug. Achterop. Voor lieve onbekende fotografe. Kusjes. Brenda, je hoort van me.

Tien minuut, meer. Naar foto gestaard. Ogen langs elke ronding laten glijden. Mooie gevormde geschoren driehoekje in mij opgenomen. Het knopje in haar neus, tatoeage aan de linkerkant op haar strakke buik. Mooi gevormde borsten niet te vergeten. Daar zou ik wel een beschuit mee willen eten, hopelijk gauw. Dagen gingen er over heen. Ik hoorde niets.  De foto’s, de herinnering aan het park. Ik zat s’ avonds op computer te spelen en met messenger online. Een schermpje omhoog met een nieuwe email voor mij. Mm… gelijk even kijken. Bingo bericht van Brenda. “Hallo grote onbekende. Wil je voorstel doen. Vrijdag naar me toe komen en je camera meenemen.”

Mijn spleet dreef gelijk van ’t geil. Dat wilde ik wel. Even terug mailen voor het adres. En of ik belangstelling had zeker weten. Mail gelijk terug. Drie minuten later had ik haar adres. Woonde helemaal niet zover vandaan in andere wijk. Woensdag. Kon niet wachten tot vrijdag. Helemaal in mijn nopjes. Kon mijn aandacht nauwelijks op werk houden. Een hele week. Tergend langzaam. Maar! Vandaag vrijdag.

Oké check, digitaal camera klaar. 256mb kaartje erin goed voor heleboel foto’s. Gedoucht, heuveltje bij-geschoren, lekkere balsem. En op pad. Beetje zenuwachtig, maar toen de deur openging was dit voorbij. Daar stond ze voor me. Leuk jurkje, glanzende donkere haren, mooie goed gevormde lippen. “Hallo, kom erin.” Deed de deur achter me dicht en volgde. “Dit is mijn domein” ze toonde haar huis. De benedenverdieping ‘voorlopig’.

“Kopje koffie?”

“Graag Brenda.

“Hoe heet je eigenlijk”

“Mijn naam is 私の指. Pakte haar hand en gaf haar een kus op haar wang. Ze kuste me gelijk terug op mijn mond en we lieten onze tongen even langs elkaar de weg verkennen.

“Koffie?”

“ Ja, zwart graag.”

We gingen op de bank zitten en vertelden elkaar wat we deden voor werk en zij haar studie wat een hoop tijd vergde. Ik vertel dat ik ook nog af en toe een site bijwerk. En chatten met diverse mensen. Ik had ondertussen al even op haar site gekeken naar alle verhalen die erop stonden. Chatten had ik ook gedaan ook met haar en vertelde dat ik laatst ook ingelogd had en een geile Chat van haar had gevolgd?

“Mm… Wat is je nickname”

“ Tja… wat dacht je van even kijken.”

“ Oh ben jij dat? Toevallig, en je woont ook nog in de buurt, fijn.” Ze kuste me weer en nu intenser dan de eerste keer. Ik liet mijn handen dwalen over haar rug en streelde langzaam en met lichte druk. We kusten elkaar in de nek en streelden elkaar intens.

“Drankje?”

“Ja alsjeblieft, hier wordt je wel warm van.”

“Daarna mag je nog een paar mooie foto’s van me maken. Wat wil je drinken? Wijn?”

De fles is leeg. De sfeer losser. Vertelde dat ze na ons avontuurtje in het park zich s’avonds nog twee keer lekker had gevingerd. Bekende dat ik mij met haar beeld voor ogen ook had geplezierd. Wat een ervaring die middag. “Kom mee, naar boven dan mag je nog een paar nemen en wie weet…

Liep kort achter haar aan, mijn blik gericht op die lekkere billen onder het jurkje terwijl we naar boven liepen. Haar slaapkamer. Verleidelijk op bed, en knipoogde naar me. “Kom, maak een paar foto’s van me.” Ze zat op haar knieën en trok haar jurk omhoog tot boven haar slipje. Klik. Deze was van zijde en donkerpaars gekleurd, ze trok haar jurk nu boven haar borsten over haar hoofd uit. Klik. Ze gooide deze naast het bed en lachte, is dit de moeite waard. Klik en Slik.

Ik kleurde en kreeg het warm, “trek je bloes uit,” lispelde ze. Haar handen over haar lichaam strelen en raken haar gevoelige plekjes extra zodat haar tepels hard werden onder haar beha. Klik. Uit zei ik. Alsjeblief. Verleidelijk maakte ze de beha los, wierp hem naar mij toe. Klik. “Kusje, hier graag?” Ze duwde borsten vooruit. Klik. Ik knielde met één been op het bed. Nam haar tepel in de mond en zoog er even aan. De andere ook even. Ze rilde weer en kreeg er kippenvel van. Even bezig en ze waren hard en echt hard. Klik van dichtbij.

“Ik wil meer,” fluisterde ze in mijn oor. Ik plaagde. Straks Brenda. Ik ben hier voor de foto’s. “Oh… echt? 私の指? Kan ik je niet verleiden. “Neen, dat kan je niet.” Tergend ging ze achterover op het bed. Begon over buik richting venusheuvel te gaan Klik. Haar hand verdween in haar slipje en streelde haar kutje en haar kittelaar. Mijn slip werd nat, natter, natst. Terwijl ze bezig was zag ik een donkere vlek verschijnen en zei trek het is opzij ik wil je kutje zien. Langzaam tergend trok ze deze opzij en ik rilde van de aanblik, oh wat mooi, geschoren kaal en super-glad. Voor jou zei ze voor jou speciaal gedaan vanmiddag. Klik. Ik zag een druppel geil er uit komen en ze wreef deze over haar lippen. Trok ze iets uit elkaar en liet haar genot knopje aan me zien.

“Kom.” Zegt ze. Alsjeblieft. Klik.

De laatste in ieder geval voor deze avond.   Vervolg later op de avond. Waar was ik gebleven, oh ja Ik zag een druppel geil er uit komen en ze wreef deze over haar lippen. Trok ze iets uit elkaar en liet haar knopje aan me zien. Kom zegt ze alsjeblieft. Klik. De laatste in ieder geval voor deze avond. Legde mijn camera weg en ging naast haar zitten. Ze lag languit, ik begon haar te strelen en te kussen over haar gezicht lippen en zo naar haar borsten richting haar navel.

He, dit was me nog niet eerder opgevallen, een piercing, een klein lichtblauw knopje en een diamantje in haar navel waar ze ooit haar voeding van haar moeder door heeft gehad. Ik likte Brenda daar intens en ze begon krols te draaien terwijl ik tepels ook bewerkte en haar borsten masseerde. Langzaam ging ik vanaf haar navel naar beneden en ging langs de rand van haar slipje. Trek het uit. “私の指, het is zo lekker.” Zet mijn vingers achter de boord en trek hem langzaam van haar billen, benen in de lucht. Over haar kuiten naar boven verwijder ik het niemendalletje. Ik streel vanaf de enkels naar de kuiten, richting mooi gevormde billen. Langzaam spreid ik ze en geef haar een kus net boven haar kittelaar.

“Kom zegt ze en drukt mijn mond op haar schaamlippen, lik me toe maak me klaar ik ben zo geil.” Ik kuste haar van links naar rechts en steeds wilder ging haar hoofd heen en weer. Nu richtte ik me op haar klit en ze begon wild te schokken, een vinger in haar poesje en nog een tweede erbij en ik voelde dat ze er bijna was. Met een langgerekt “Ah, ah, ha ho… ik kom.” Zette haar orgasme in en schokte haar complete lichaam, ga door schreeuwde ze het is zo lekker toe alsjeblieft ga door, en ze slingerde haar benen om mijn hoofd. Ik likte en vingerde door en drukte met een vinger tegen haar sterretje. “oh… ik kom alweer, wat lekker oh… God!” En Hij ontspande haar benen en haar lichaam. Ze keek me aan en zei dat was lekker 私の指.

Ik heb al een tijdje geen bef beurt meer gehad ik tril nog. Ze kwam tegen me aan liggen en onze lippen vonden elkaar en verwennen elkaar hevig. Toen was het haar beurt, ze begon me te strelen over mijn borstkas en vond algauw mijn harde tepels, ze kuste die gelijk ze protesteerden en hard werden. Terwijl ze mijn vulva kneedde. Ze maakte mijn knoop los en trok de rits naar beneden. “Wow…” zei ze je hebt geen slip aan dat is geil”. Ze zuigt mijn lippen, likt mijn knopje, streelt mijn sterretje.

“Trek je broek uit, en kom hier.” Een strapon komt uit het niets. Brenda pakte de schacht beet en zette haar verrukkelijke lippen om de eikel en maakte hem glibberig en nat met haar kut-sap. Nu was het mijn beurt om te trillen.

Toen we de volgende morgen afscheid namen.

“Stuur je de foto’s?”

“Misschien stuur ik je mijn adres wel” en knipoogde. Ik heb het gevoel dat dit nog lang gaat duren en zeker niet de laatste foto’s die ik van haar maak.

私の指

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *