De doorstart

()

van mijn seksleven.

Het seksleven van mijn huwelijk was niet meer wat het geweest was. Vroeger hadden we wilde sekspartijen in de slaapkamer, de keuken, de zitkamer; overal waar je maar kon verzinnen. Nu werkt hij alleen maar en ik zit thuis met de kinderen. Ik ben nu 34, blond haar 1.70m, mooie ronde borsten en op straat kijken mannen vaak naar me om. Dus het kan niet aan mijn lichaam liggen.

Op een dag zat ik dromerig uit het raam te staren terwijl mijn man de krant zat te lezen. Hij vroeg me wat er was. Afwezig antwoordde ik dat er niets was. Ineens stond hij op. “Nu is het genoeg geweest. We gaan er wat aan doen” zei hij kwaad. Verschrikt keek ik hem aan. “Wat waaraan doen?” “Ons seksleven” antwoordde hij en liep de deur uit. Verbaasd bleef ik achter. Die avond kwam hij laat thuis en zei geen woord over waar hij geweest was.

Ik wist niet wat ik moest denken. Zou hij naar iemand anders geweest zijn om zijn mannelijke lusten te ontladen? Ik liep de kamer uit en ging naar bed. Midden in de nacht schrok ik wakker. Mijn man had mijn handen vast en was bezig mijn handen met een zijden doek aan het bed te binden. Ik deed net of ik sliep. Wat zou hij van plan zijn? Toen mijn handen vastgebonden waren ging hij weer liggen. Ik snapte er niets van. Toen werd er zachtjes op het raam geklopt. Mijn man liep naar de voordeur en ik hoorde dat hij iemand binnen liet. Angstig deed ik mijn ogen open en in het schemerige licht in de slaapkamer zag ik een man binnenlopen met mijn man.

De onbekende man had een strakke zwarte broek aan, en een ontbloot bovenlichaam. Ik keek naar zijn gezicht en zag dat hij een zwart masker op had waardoor alleen zijn mond te zien was. Er werd geen woord gezegd terwijl man een klein lampje aandeed en op de stoel voor het bed ging zitten. De geblinddoekte man liep rond het bed en bekeek mijn lichaam. Hij boog voorover en schoof mijn nachtjapon omhoog zodat mijn borsten en onderlichaam ontbloot werden.

Ik was nog steeds angstig maar ik begon ook ontzettend heet te worden. De man spreidde mijn benen en begon mijn benen te strelen. Het was zo’n lekker gevoel, mijn bekken begon ritmisch te bewegen. “Omhoog, hoger” wilde ik schreeuwen. Ik wilde zijn handen in mijn kut voelen, maar hij ging niet hoger dan mijn dijen. Met zijn andere hand pakte hij mijn borst vaste en streelde mijn tepel. Eerst zacht, daarna begon hij ze hard te kneden. Ik voelde mijn tepels hard worden. Ik keek naar zijn kruis en zag een grote bult.

Dit zal hij toch ook niet al te lang vol kunnen houden dacht ik. Hij kwam op zijn knieën tussen mijn benen op het bed zitten. Ik tilde mijn bekken omhoog zodat mij vagina zo dicht mogelijk bij zijn penis zou zijn. Hij schoof zijn hand langs mijn natte gleuf en raakte mijn clitoris aan. Ik wilde het uitschreeuwen, “Neem me! NEEM ME!” Terwijl hij mij aankeek trok hij zijn hand terug. Zijn hand glinsterde door mijn vaginale vocht. Langzaam en sensueel likte hij de rug van zijn hand en smeerde zijn gespierde bovenlichaam in met mijn vocht.

Hij deed zijn broek open en mijn verwachtingen kwamen uit. Zijn penis was zo groot en zo hard dat ik bijna door alleen te kijken klaar kwam. Ik probeerde mijn handen van het bed los te maken, maar ze waren goed vastgebonden. Ik kermde, kreunde en schold mijn man uit om me los te maken. Ik was zo verschrikkelijk geil dat ik dacht dat ik het niet meer hield. Ik deed mijn ogen open en zag dat mijn man in de stoel aan het masturberen was. O! Wat werd ik daarvan opgewonden.

De man verschoof zijn knieën zodat hij aan beide kanten van mijn lichaam een knie had. Zijn penis was nu dicht bij mijn gezicht. Zijn eikel was zo ongelooflijk mooi. Dikke aders omringde zijn immense penis. Met zijn handen pakte hij mijn gezicht vast en schoof zijn penis langzaam in mijn mond. O, wat heerlijk. Zijn penis vulde mijn mond. Mijn tong omhelsde zijn eikel. Ik keek omhoog om te zien of hij genoot. Hij gooide zijn hoofd achterover zodat zijn gespierde borst nog groter werd en duwde zijn penis nog dieper in mijn mond. Opeens trok hij terug. Hij spreidde mijn benen hardhandig en duwde zijn grote paal in mij. Ik heb nog nooit zoiets fantastisch gevoeld.

“Harder” riep ik “harder”. En dat deed hij.

Zijn penis gloeide binnen in mij. Het leek alsof het overal was.

“Oh. Oh! Ik kom! Ik kom klaar. Harder, harder. Ja! Ja! Ja!”

Het was zo’n heerlijk gevoel. Hij ging weer op zijn knieën zitten en nam zijn penis in zijn hand. Hard begon hij te masturberen en binnen een paar seconden spoot hij zijn sperma in mijn gezicht. Met mijn tong probeerde ik het van mijn gezicht te likken. Het was alsof ik echt alles in me wilde. Ik was nog zo aan het genieten dat ik niet eens merkte dat de man weg was gegaan. Ik deed mijn ogen open en daar stond mijn man met een keiharde penis naar mij te kijken.

“Was dat lekker” vroeg hij?

“Ja” kermde ik.

Mijn man spreidde mijn benen en duwde zijn erectie diep in me. En ik genoot weer… Sindsdien is ons seksleven erg heet. Niks gaat ons te ver. We hebben zelfs regelmatig groepsseks, gewoon met vrienden.

Maar daar schrijf ik een andere keer over.

私の指

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *