Even tussendoor II

()

Natte start

Shana en ik wij vertrekken naar een tweedaags event in Londen. We werken allebei in hetzelfde bedrijf en hebben al geruime tijd een vrij goed intiem contact, op de werkvloer. Shana houdt ook van vrouwelijk schoon en luistert altijd opgewonden als ik mijn avonturen met andere vrouwen vertel. Ook zij kan lekker vertellen over hoe ze andere mannen en vrouwen verwend heeft. We hebben dezelfde hobby: seks!

Normaal zou ik alleen gaan, maar ze heeft vakantie genomen en vergezelt me tijdens die korte periode in het buitenland. Alles is geregeld en we zitten in het vliegtuig, klaar om op te stijgen. De piloot wacht op goedkeuring van de controletoren. Shana zit rechts van mij aan het raampje. We zitten ongeveer ter hoogte van de rechter vleugel. Naast mij, ter hoogte van de middengang, zit een keurig en zakelijk geklede vrouw, waarschijnlijk heeft ze een topfunctie. Ik schat ze rond de veertig. Ze heeft lang zwart krullend haar, kastanjebruine ogen, een aantrekkelijk snoetje, en heeft een rokje aan tot net aan de knieën. Nylonkousen sieren haar stevige benen, die mooi vol en in een sensuele lijn overgaan in naaldhakken.

“Ze is lekker,” fluistert Shana. “Ik zou haar ook wel mogen,” giechelt ze ondeugend.

Shana draagt vandaag een ultra kort rokje, strak wit topje en haar favoriete zomerlaarzen, waarbij haar bruine benen goed opvallen. Haar lang gekruld roodharig kapsel valt over haar schouders. Ze draagt geen BH, iets wat me nog wilder maakt, vooral door haar kleine spitse tepeltjes die doorheen de witte stof van haar topje willen dringen. Haar borsten zijn net een handje vol en zitten stevig verborgen om later op de dag ontdekt te worden. Mijn penis krult lustig in mijn losse jeans, want wat we van plan zijn zou hemels moeten zijn. Ook de aanwezigheid van de zakenvrouw naast me, doet me gloeien.

Shana haar trui ligt op haar schoot, mijn rechterhand zit eronder, haar linkerhand ligt bovenop de trui, alsof ze mijn hand wil vasthouden. Maar, doordat ik tegen haar linker schouder lig, kan ik mijn hand helemaal onder haar rok brengen, die ze losgemaakt heeft. Mijn middenvinger zit tussen haar schaamlippen. Ze sluit haar ogen en fluistert lekkere woordjes in mijn rechter oor. De vrouw naast mij heeft niks door, althans dat denk ik toch. In de zetels met letters A,B en C, zitten haar vrouwelijke collega’s. Waarschijnlijk ook van hetzelfde bedrijf, want ik hoor ze steeds over hetzelfde onderwerp praten tegen elkaar.

Shana geniet van het hemels moment dat ik Shana bezorg. Langzaam beweeg ik mijn vinger in haar kutje, dat steeds natter wordt. Ik wordt er ook nat van.

De stewardessen zitten op hun stoeltje, de gordels zijn aangespannen, behalve bij ons en het lampje geeft aan dat er niet gerookt mag worden. Het is stil in het vliegtuig. Haar blonde collega’s praten rustig verder. Wanneer ze in mijn richting kijkt, raken onze blikken elkaar en ze glimlacht. “Scared?” vraagt ze.

“Yes, you too?” Vraag ik aan de dame.

“Not that much,” Antwoordt zij.

“Can you hold my hand please?” Vraag ik haar lachend.

Shana grinnikt. “Deugnietje,” zucht ze.

“O yes of coarse,” giechelt ze en haar collega’s hebben niks door. Ze legt haar hand op mijn linkerhand, die op mijn kruis rust. Haar plastiek zakje met souvenirs ligt op haar schoot. Ze blijft me ondeugend aankijken. Ik wordt geil, heel geil. Mijn penis is hard, heel hard. Ik trek snel mijn hand weg zodat haar hand op mijn kruis komt te liggen en draai de rollen om. Mijn hand rust nu op haar hand.

“Are you scared?” vraag ik plagend en blijf haar aankijken. Ze bloost en drukt haar hand harder tegen mijn ritssluiting.

“Je bent stout,” fluistert Shana. “O lieverd, dieper…ja! A…O…”

“Your girl is scared too?” grinnikt ze. “Yes…she…is” Is alles wat ik kan uitbrengen, want ik geniet intens van het vingeren.

De vrouw sluit haar ogen en ik voel haar hand samentrekken, terwijl ze harder op mijn kruis duwt. Mijn eikel komt bloot in mijn slip en met een diep ingehouden kreun stel ik vast dat ik een vroegtijdig orgasme heb vermeden. Shana giechelt en fluistert: “Je bent duivels!”

De piloten krijgen toestemming, wat hoorbaar is in de luidsprekers. Het vliegtuig zet zich traag op gang. Het wordt muisstil, behalve op onze plaatsen onder de kledij. Ik beweeg mijn vinger vlugger in Shana’s kutje, ze ademt sneller. Opgewonden en stoutmoedig open ik mijn rits en haal mijn penis uit mijn slip, de vrouw kreunt zachtjes en neemt mijn stam stevig vast, en beweegt hem alsof ze een versnellingspook bedient. Haar collega’s zijn sprakeloos en kijken met open mond van verwondering toe hoe ze mijn penis aftrekt terwijl het vliegtuig snelheid haalt.

Shana geniet ervan hoe mijn lid afgetrokken wordt en haar poesje verwent wordt door mijn dikke vinger die haar klitje beroert. Ze kreunt harder wanneer de motoren luider en luider gaan klinken. Shana schuift haar topje omhoog en kneed haar lekkere borsten.

Het vliegtuig raast over de startbaan en de rollende banden doen de cabine schudden. Iedereen wacht angstig af wat er zal gebeuren. Wij drieën genieten van de hevigheid, geilheid en de erotische spanning.

De blonde toeschouwers in zetels ABC kijken opgewonden toe hoe mijn harde stijve penis hevig gemasseerd wordt terwijl uit mijn eikel voorvocht komt. De vrouw heeft haar bloes geopend en ik mag links en rechts genieten van de bergen. Ze draagt geen BH, ik kreun diep. Rechts hoor ik Shana hijgen van genot, links zie ik de zwartharige schone haar blote borsten achter haar bloes wiegen en wippen. De blonde collega’s genieten glimlachend van het schouwspel. De kerel achter hen, kan niets zien van mijn bloot lid.

Het vliegtuig laat Brussel los, het klieft tegen hoge snelheid door de lucht en tijdens de steile klim probeer ik Shana nog hoger dan het vliegtuig te brengen. Ze kreunt diep, knijpt in mijn arm en intense schokjes zijn voelbaar. Ze likt aan mijn oor en fluistert: “Ik vlieg…”

De vrouw opent haar bloes iets verder en terwijl ze me blijft aftrekken, breng ik mijn rechterhand tussen haar borsten. Ze laat mijn penis los, draait zich naar mij, opent haar bloes volledig en ik zuig aan haar grote tepels. Ik hoor Shana fluisteren: “Zuig ze leeg. Ze zijn heerlijk!” De blondines kijken met grote ogen toe hoe ik intens geniet van haar harde tepels in mijn mond. Ondertussen trekt Shana mijn penis verder af.

Ik geef aan dat ik ga klaarkomen. Mijn ogen zijn nog steeds gesloten. Ik spuit mijn zaad op haar borsten…heerlijk. Wanneer ik mijn ogen open, kijkt Shana me glimlachend aan en geeft me een lekkere tongkus. “Je was geweldig,” zucht ze. Ik kijk naar links en… de Engelse vrouwen zitten rustig te lezen. Mijn slip is kletsnat. Mijn rits is dicht. Haar plastiek zakje ligt nog steeds op haar schoot.

“Still scared?” vraagt de zwartharige schone glimlachend.

“Did you hold my hand?” Vraag ik.

“No, why should I?” antwoordt ze verwonderd.

“Wat scheel er?” vraagt Shana.

Ik heb Shana een tongkus gegeven die nog nooit zolang duurde. Ze grinnikt wanneer ze merkt dat een kleine vochtvlek zich vormt ter hoogte van mijn rits.

Zeos

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *