Tatjana – rondborstig

()

De rondborstige Tatjana is een vrolijke en sociale blondine met Italiaans -Russische bloed en geboren en opgegroeid in de middeleeuwse stad Brugge. Na haar studies als seksuoloog doet ze interim -jobs om haar levensstandaard te bekostigen: ze is verslaafd aan lingerie en schoenen. Tatjana heeft geen nood aan een vaste relatie, is een fervent naturist en beschouwt seks als een dagelijkse onmisbare energiebron. Haar seksvriend en -vriendin aanvaarden de temperamentvolle blondine zoals ze is: een beetje naïef, lief en ondeugend maar op een onschuldige manier. Als tiener speelde ze graag doktertje; nu nog steeds…

Vandaag is het een plakkerige en zwoele lentedag en op de wekkerradio hoort ze de weerman na het nieuws van tien uur zware onweer voorspellen. Ze heeft vrij vandaag en vanmiddag komt haar vriendin langs om bij te praten. Ze wil haar graag verwennen met een glas Cava en artisanale pralines van bij de speciaalzaak in de straat. Ze moet dus nog even een boodschap doen, daarna blijft ze lekker op haar dakterras met grasmatten, bangkeraï en heel veel planten.

Ze dartelt naakt rond en twijfelt nog welk lingeriesetje ze vandaag zal aantrekken. Haar bed ligt vol slipjes en dito bovenstukjes, ze haalt uiteindelijk een topje met spaghettibandjes boven en draait rondjes voor de spiegel.

Haar grote borsten lijken uit het topje te willen springen, een streepje blond schaamhaar licht schattig op in het zonlicht in de slaapkamer.

Opgewonden trekt ze het topje terug uit, kreunt zacht van opluchting – na het wegvallen van het gespannen gevoel – en staat nu weer met getuite lippen naakt voor de spiegel haar grote volle borsten lieflijk zacht te kneden.

Dan kiest ze een braaf maar toch heel kort donkerblauw rokje uit en besluit om strandslippers te dragen op deze zwoele dag. Ze geniet nog even na van het spiegelbeeld van een zelfzekere vrouw met licht getinte huid, lange blonde haren die bijna tot aan haar rug reiken, lange benen en lekkere grote volle borsten met kleine roze tepelhoven en donkerroze puntige tepeltjes die haar lief aankijken. Ze maakt een bedenking…Mm, ik zou er zelf willen aan likken. Dank u, moeder natuur!

Maar zo kan ze toch echt de straat niet op en tegen haar zin trekt ze toch het topje aan en kreunt bij het verlangen om het terug uit te trekken.

Het is al half elf. Tegen twaalf komt Sandra langs en ze denkt even wat ze ondertussen nog kan doen. De spaghettisaus is al klaar, de Cava ligt in de koelkast, nu nog enkel de pralines. Misschien nog even zonnen in het Minnewaterpark: ze kent een lekker plekje waar ze alleen kan zijn. Daarna gaat ze langs bij Shirley van de pralinezaak en tegen dan zal haar vriendin toekomen. Ze werkt bij de zedenrecherche en vandaag heeft ze kantoorwerk, dus zal ze op tijd zijn.

Plan goedgekeurd; ze neemt haar kleine handtas met fijne schouderriem en vertrekt naar het park.

In het park is het erg kalm. Mensen zijn gaan werken, het is school en het zijn vooral oudere mensen die hun inkopen doen en dan wegvluchten van de hitte naar hun huis. Tatjana wandelt rustig door het park en geniet van de geur van bloemen, planten en de sfeer die de natuur uitstraalt. Een jogger kruist haar pad en werpt een lustige blik naar haar boezem, die ondanks haar kort topje, toch goed moet opvallen. Haar kort rokje en slippers voelen lekker aan en geven haar een vakantiegevoel. De jogger stopt even, doet alsof hij een korte tussenstop wil houden en probeert indruk te maken op Tatjana.

“Lekker weertje hé,” begint hij met guitige oogjes, die weer in de richting van haar boezem turen. “Zo heet!”

“Tja, dan moet je niet gaan joggen hé,” lacht ze. “Misschien moet je iets uittrekken,” gaat ze plagend verder.

“Oh! Goed idee, als jij ook iets uittrekt,” grinnikt hij.

“Mm…, even denken. Wat had je dan graag gehad dat ik uittrek?”

Stilte. Hij heeft het door.

Ofwel gedraagt hij zich als een overjaars puber. Ofwel loopt hij weer rustig verder en doet alsof er niets gebeurd is. Mocht hij toch suggereren wat ze denkt, dan zou ze het zeker doen, maar niet hier in het park. Zo is ze niet.

Hij neemt afscheid en loopt gewoon verder.

Tatjana glimlacht opgewonden, ze had eigenlijk wel graag eens een onderzoekje willen doen. Lengte van de penis in volle erectie, na klaarkomen, zijn uithouding, hoeveelheid zaad, zijn fantasie als hij masturbeert, of wanneer zij hem aftrekt…Ze denkt terug aan de tijd toen ze studeerde en alle jonge mannen onderzocht op kot. Ze kickte op het spuiten van een penis. Maar Chris, haar seksvriend sinds haar twintigste, is anders, helemaal anders.

Wanneer hij haar streelt, opwarmt en prikkelt en ze haar ogen sluit, lijkt hij erg op Sandra. Hoe hij haar tepels likt, haar poesje verwent…zonder penetratie. Zijn penis is voor haar de ideale dildo. Als ze Sandra haar borsten kneedt, is het alsof ze haar eigen borsten verwent. Ze zijn bijna even groot en samen delen ze de voordelen en nadelen van een grote boezem.

Tatjana mijmert en ze schrikt hoe ver ze al gewandeld heeft. Ze is opgewonden, om niet te zeggen, geil. De hitte, die lekkere herinneringen, de gedachte om straks Sandra te voelen…vlug naar dat plekje waar niemand haar kan zien. Haar topje knelt en spant, alsof het wil kapotscheuren van spanning.

Ze gaat door een poortje naast een leegstaand pand, volgt een donker en smal steegje tussen donkere vervallen woningen en de griezelige sfeer, de warme plakkerige atmosfeer en de geur van mos, varens en vochtig hout brengen haar in een fantasiewereld. Uiteindelijk komt ze op het plekje dat erg goed lijkt op een verlicht podium middenin oude historische gevels.

De zon wordt getemperd door de hoge kruinen van de berken en vormen een reuzenzonnebank, in het hartje Brugge.

Maar ze heeft een probleem: handdoekje vergeten. Ze kijkt rond en hoort alleen de geluiden van een rustige stad die kreunt onder de hitte. Niemand kan haar hier zien omwille van de hoge oude vervallen gevels.

Ze trekt haar topje uit. Eindelijk, zucht ze. Het wordt binnenste buiten gevouwen en als een doekje gebruikt. Wanneer ze gaat zitten, heeft ze nog een probleem. Op wat kan ze gaan liggen? Ze staat weer recht, laat haar blauw rokje uitzakken en gebruikt dit om haar schouders op te laten rusten. Met een holle rug ligt ze nu op haar topje en rokje te genieten van de warmte op haar blote borsten. Haar wit kanten slipje licht op zoals een neonlicht. Haar lange blonde haren liggen als een waaier op het weinige gras dat er is. Af en toe komt haar rug wat platter en raakt de frisse vochtige bodem. Haar warm lichaam schrikt dan kort en heftig en weer maakt ze een holle rug.

Na een tijdje begint ze weer te dromen, fantaseren en wordt ze weer lekker geil. Ze kneedt haar grote volle borsten, knijpt in haar kleine spitse tepeltjes en rekt ze liefelijk een beetje uit. Ze wordt bloedgeil. Ook haar slipje begint te knellen. Ze voelt Sandra ’s tong over haar buik glijden, haar tepels tegen haar benen, haar lekkere geur…Dan Chris die aan haar borsten likt en ze vervolgens kneedt met de ideale kracht. Haar nu al grote borsten zwellen lichtjes op en worden puntiger. Lichtroze tepelhoven trekken samen, donkerroze bolletjes verschijnen in het zonlicht. Tatjana hijgt zachtjes…Haar lange benen gaan dreigend open.

Maar, vanuit één van de kleine raampjes kijken vier mannenogen mee naar het erotisch schouwspel. Het zijn Stijn en Lars, twee harde jongens uit de buurt die graag kattenkwaad uithalen en op hun twintigste al meer politie gezien hebben dan leerkrachten.

Maar ze hebben veel vrouwelijke aanhangers omwille van hun uiterlijk en gedrag. Meiden die seks, drugs en hardcore belangrijk vinden. Tatjana bevindt zich op hun territorium en ze volgen haar al een tijdje.

Vandaag zouden ze toeslaan.

“De vijand verdrijven,” dat vertelde de meiden hun toch. Maar Stijn en Lars kennen elkaar als voetballers en hebben al veel samen onder de douche gestaan. Ze zuchten en hijgen stilletjes terwijl ze zich aftrekken tijdens deze gratis peepshow die Tatjana geeft.

“Wat ‘n lekkere tieten joh” kreunt Stijn zacht. “Zo groot en vol en die tepeltjes. Verdomme, ik zou ze graag leegzuigen.”

“Zwijg gast, ik kom bijna!” hijgt Lars en knijpt hard in zijn stam. “Hoe, ha, ha, ja, net op tijd,” kreunt hij.

“Jammer dat ze weg moet gejaagd worden, zonde! zo’n lekker wijf. Die benen…ik zou graag eens dat plekje likken waar die samenkomen.” zucht Lars.

“Onnozelaar, bek toe!” kreunt Stijn en kan op zijn beurt een vroegtijdige ontlading tegenhouden.

Plots stopt Stijn met zich af te trekken en tikt op de schouder van Lars, die nu erg gespannen naar zijn vochtige eikel kijkt.

Lars zijn penis blijft licht gekromd naar boven staan en er druipt al een druppeltje sperma uit.

“Kijk!” fluistert hij. “Wat gaat ze nu doen! O! Nee!”.

Vier ogen zien hoe Tatjana haar slipje liggend probeert uit te trekken en kronkelend met haar schouders haar topje door het vochtige gras draait. Zuchtend staat ze recht, kijkt hoe vuil het wel is en hangt het over een stuk afgebroken muur te drogen in de zon. Ook haar rokje volgt dezelfde weg en stil vloekend kijkt ze even rond of de kust nog veilig is.

“Kijk die tieten eens! Oh, man, man…lekker! Nog lekkerder dan die van Pamela Anderson,” kreunt Lars.

“Ja man…onze meiden de hunne zijn maar speelgoed daartegen,” zucht Stijn moedeloos.

Ze knijpen in hun penis, maar het wordt moeilijk om het nog lang tegen te houden.  Hun voorhuid ligt over hun eikel om erger te voorkomen en te kunnen afwachten. Maar, Tatjana is overtuigd dat er niemand meekijkt. Ze laat haar slipje uitglijden, vangt het op en hangt het over haar arm. Ze kijkt op haar polshorloge en ziet dat ze nog wat tijd heeft. Nu is ze volledig naakt, op haar pumps na. Het zonlicht werpt een helder licht op haar licht getinte huid. Haar schaamhaartjes, keurig in een driehoekje geschoren geven een lichte kleur af, ze is overal blond. Haar kleine gespannen tepeltjes zijn nu puntjes die haar grote volle borsten nog beter laten uitkomen.

Ze stapt naar een andere muur in de schaduw en leunt er met haar linkerhand tegen, spreid haar lange benen en zoekt met haar rechterhand haar vagina op. Terwijl ze dit doet, wiegen haar volle borsten prikkelend heen en weer. In haar lange benen spannen spieren zich op. Wanneer ze haar rog hol maakt en haar bekken licht naar boven draait, kijken de twee kwajongens recht naar haar donkerroze schaamlippen.

Bijna gelijktijdig laten ze van verbazing hun penis los, hun voorhuid schuift over hun eikel van opwinding en wanneer die bloot komt te liggen, schiet een lustprikkel door hun onderbuik die het kanon in werking zet: onomkeerbaar.

Kort na elkaar spuit een salvo zaad tegen de muur onder de verbrokkelde vensterbank, gevolgd door een derde straal.

Ze kreunen gesmoord, willen schreeuwen van deugd en frustratie, maar mogen zichzelf niet verraden.

Ze kijken met lede ogen toe hoe Tatjana zuchtend van genot haar vinger tussen haar glimmende schaamlippen schuift. Nu vloeken de twee nog harder

“Kutwijf!” reageert Stijn die zijn penis druipend in zijn boxer stopt. Lars doet hetzelfde en hijgt: “Dat betekend, oorlog!”

“Nee joh, wacht. Hier blijven, ik heb een beter plan. Kom volgt mij,” anticipeert Lars.

Kwaad sluipen ze naar beneden en Lars mompelt stilletjes: “Gedaan met het mondje van Nore te vullen vanavond, godverdomme!”

“Bek toe! Straks hoort ze ons nog, kom volg me,” fluistert Stijn bijna onhoorbaar voor Lars.

Tatjana zucht van lust en verlangen, kreunt zachtjes van genot en stopt dan met verwennen met de bedenking dat Sandra straks komt en ze in levende lijve nog beter aanvoelt dan in haar fantasie van nu. Ze heeft nog een half uurtje om de pralinezaak te passeren en naar huis te gaan.

“Straks komt er nog meer en lekkerder,” denkt ze en trekt terug haar slipje aan.

Wanneer ze haar topje en rokje wil nemen merkt ze dat die verdwenen zijn. “Verdorie, ik heb die toch over dat muurtje gelegd?”

Op haar pumps en in haar slipje speurt ze voorzichtig de plaats af rond de muur, terwijl ze haar blote borsten met één arm afschermt. Niets te zien, ze wordt zenuwachtig, huppelt nu de hele binnenplaats af terwijl ze voorzichtig distels, struiken en bouwafval ontwijkt. Ze gebruikt haar beide armen om haar evenwicht te houden en haar grote volle borsten wippen en wiegen nu open en bloot voor eventuele toeschouwers in de donkere vervallen huisjes.

Of is er niemand meer?

Tatjana heeft een dilemma. Ze kan Sandra niet bellen om hulp, want dan krijgt ze een gezeur te horen over openbare zedenschennis en naaktloperij. Als ze haar niet belt en bijna poedelnaakt naar huis stapt, gaat ze zeker opvallen en zal er misschien een klacht ingediend worden?

Tatjana denkt koortsachtig na. Ze gaat uit het zicht in één van de huisjes, zodat die geheimzinnige dief haar niet kan zien. Zou het die jogger zijn die haar gekruist heeft in het park? Misschien heeft hij haar gevolgd en is er nu vandoor. Of zit hij hier nog te gluren? Eigenlijk vind ze het wel lekker om begluurd te worden, maar nu heeft ze andere zorgen: Sandra.

Ze kiest voor de optie met de minste kans op een klacht of proces verbaal. Gewoon terug naar huis en geen pralines.

Dan moet ze door het park, de hoek om door een korte straat met een café. Op dit uur zitten zeker mannen een pint te drinken en ze kan de gevolgen wel raden. Hoewel? Eigenlijk wel best geil. Mannen dienen zeker geen klacht in, denkt ze. Maar met hoeveel zullen ze zijn?

De beeldschone en rondborstige blondine glimlacht, op een moment dat ze in haar blote tieten en met een klein slipje aan midden in een bouwwerf staat.

Misschien kan Shirley van de pralinezaak haar aan een kleedje helpen? Dan moet ze ook het park door, maar niet langs dat café. Enkel een klein winkelcentrum is nog een moeilijk te nemen hindernis?

Ze zucht diep en belt naar Shirley.

“Hallo Shirley? Tatjana hier. Ik kan niet langskomen om mijn bestelling pralines. Ja, ik weet dat je uw best hebt gedaan om ze erg lekkere te maken, lieverd,” begint ze stil, zodat niemand haar kan horen.

“Waarom spreek je zo stil? Waar ben je? Ik wilde er enkele proeven, samen met jou, net vóór sluitingstijd, weet je?”

Tatjana kreunt zacht, denkt even na en antwoordt: “Goed dan, ik ga vlug komen. Is er veel volk in de zaak?”

“Nu even niet. Waarom? Je doet zo raar?”

“Tot straks, lieverd.” zuchtend klapt ze haar GSM dicht en speurt de omgeving af, op zoek naar die geheimzinnige dief.

Dan vertrekt ze richting Minnewaterpark, sluipend en op haar hoede, haar blote borsten bedekt met één arm.

Wat gaat ze onderweg nog beleven?

Zal ze het verborgen kunnen houden voor Sandra of krijgt ze een P.V. wegens openbare zedenschennis? Hoe loopt het af in de pralinezaak?

Zeos

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *