From Russia with love

()

Zaterdagavond. Ik zat een eenzame whisky te slurpen aan de bar van het internationale zakenhotel waar ik logeerde. Mijn collega’s waren al vertrokken op vrijdag, om thuis van het weekeinde te kunnen genieten. Ik had mijn verblijf verlengd om Riga te verkennen. Morgen ging mijn vlucht. Ik had vanavond wijselijk beslist om het nachtleven niet op te zoeken. Bovendien, ik was in een donkere bui omwille van de financiële crisis en wilde ik mijn gedachten op een rijtje zetten. Ik had niet meteen behoefte aan menselijk gezelschap.

Weekendbijlage

Helemaal alleen was ik echter niet. Twee meter van me vandaan zat een jonge vrouw. Met haar Zeemanachtige topje, jeans, kortgeknipt geblondeerd haar, vaal gezicht en te sterk aangezette lippen op de smalle mond, had ze niets om me aan te trekken, in tegenstelling tot het barmeisje voor me in haar elegante uniform. Ondanks die onaantrekkelijkheid was ik echter vrij zeker dat ze een hoertje was, dat zich aan uitgebluste zakenlui aanbood voor een goedkope wip, die niet zwaar op de portefeuille en nog minder zwaar op het geweten woog. Mijn vermoeden werd bevestigd toen ik haar uit mijn ooghoek naar me zag kijken, ze even later op de barkruk naast me kwam zitten en me vervolgens om een vuurtje verzocht: de meest versleten aanspreek-zin aller tijden. Ze sprak Engels met een zwaar Slavisch accent. Met een naam als Nadia vertelde dat me dat ze een etnische Russin was. Dat nam me sterk tegen haar in.

Ik had het namelijk meer voor de Letten, die tijdens de Sovjet-bezetting hard hadden moeten knippen voor hun taal en cultuur, en in hun eigen land ei zo na een minderheid waren geworden. Na de onafhankelijkheid hadden de Russen hun bevoorrechte positie samen met hun staatsburgerschap verloren, en moesten ze Lets leren om dat laatste terug te krijgen. Dat vond ik niet meer dan normaal. ‘Wat is de voormalige glorie van de Sovjet-Unie laag gevallen’, dacht ik terwijl ik haar aankeek. Hoewel zij natuurlijk geen schuld had aan de misdaden van de voormalige USSR, had ik toch geen greintje medelijden met haar.

Ondanks mezelf bood ik haar toch iets te drinken aan en begon ik een gesprek met haar, dat vlug ontaardde in een ruzie want ze meende bij mij als West-Europeaan sympathie te kunnen krijgen voor de vermeende discriminatie waarvan zij zich het slachtoffer waande. Bij mij was ze duidelijk aan het verkeerde adres. Onze ruzie was van het soort waarbij je mekaar boos argumenten toeroept, maar elkaar desondanks toch drankjes blijft trakteren. Tot ze mij toen we een kleine rustpauze bereikt hadden in onze ideologische oorlog, ineens vroeg: “Do you want to fuck me? Wil je met me neuken?” Ze was wat laat tot de vaststelling gekomen dat ruzie maken niet meteen de goede manier was om een potentiële klant te benaderen, bedacht ik smalend bij mezelf en hoorde me toen tot mijn eigen verbazing vragen. “How much. Hoeveel?”.

Ze kreeg opnieuw een boze blik over zich, die haar al niet knappe gezicht verduisterde. “Do you think I am a prostitute? Is dat wat je denkt? Dat een Russin in Letland noodzakelijk een hoer is?”, vroeg ze me. Nu keek ze gekwetst. “Ik verschoon je bedlakens. Dat is waar wij Russen nog goed genoeg voor zijn”, zei ze terwijl ze een minachtende blik op het barmeisje wierp, die met evenveel misprijzen terugkeek.

“Ja”, antwoordde ik op haar eerste vraag. “Ik dacht inderdaad dat je een hoertje was. Eerst sprak je me aan door me vuur te vragen. Komaan zeg. De goedkoopste zin ter wereld. Kon het nog opvallender?”.

“Maar ik had echt geen vuur meer, “verdedigde ze zich.

“Dat kan ik nog aannemen”, repliceerde ik. “Maar dan vraag je me ineens of ik jou wil neuken.” Haar gelaatsuitdrukkingen wisselden snel, want nu meende ik dat ze geil keek. “Ja”, zei ze. “Ik heb wat gedronken en bovendien: van ruzie maken word ik hitsig. So the offer still stands. Wil je neuken?” Ik slikte het ijsblokje van mijn whisky door en zei toen “Ja” want ik realiseerde me door haar woorden dat ook ik opgewonden was en zin had in seks. Zonder verplichtingen. Ik rekende voor ons beiden af en nam haar mee naar mijn kamer, die ze zelf opende met haar loper. Zonder me zelfs de gelegenheid te geven haar te zoenen, begon ze zich uit te kleden met snelle gebaren zodat ze na nog een halve minuut naakt voor me stond. Ze had een schriel lijf, met een hoekig bekken en borsten die – op de kleine verdikking van haar tepels na – niet bestonden. Paradoxaal vond ik de afwezigheid van dat wat mij in een vrouw lichamelijk het meest opwond enorm prikkelend.

“Vind je me geil?”, wou ze weten. Het typeerde haar dat ze niet vroeg of ik haar mooi vond.

Schor zei ik “Ja. Heel erg geil”

“Show me how much. Toon me hoe veel.”

Ik knoopte mijn hemd los, stapte uit mijn schoenen, trok mijn sokken uit, daarna mijn broek en stroopte tenslotte mijn slip af. Niet alleen zij maar ook ik was verbaasd over mijn graad van opgewondenheid. Mijn pik was zo gezwollen dat ik er een hele zeehondenkolonie mee had kunnen doodknuppelen. Ze kwam naderbij en duwde een blote dij tegen mijn erectie aan. Ze kreunde van anticipatie. Daarna legde ze haar pols tegen mijn schacht. Ik voelde haar hartslag in mijn eikel.

“Ik wil je in me”, klonk het hees van verlangen. Ze deed me knielen op het bed en nam schrijlings op mijn schoot plaats. Ze nam mijn lid vast en leidde het zelf in zich, hard in haar onderlip bijtend om de pijn van de penetratie te verbijten. Ik was immers meer dan groot geschapen terwijl zij een erg strakke kut had, die ze bovendien nog samen kneep naarmate ze zich op me vast schroefde. Omdat ze me meteen in haar had gewild, ging ik er van uit dat ze ook meteen wilde neuken. Ik legde dus mijn handen op haar billen om haar op een neer te laten gaan over mijn opgerichte pik. “Waarom die haast”, hield ze me echter af. “Ik wil eerst genieten van het gevoel van je geslacht in mij.” We zoenden elkaar met strelende handen over schouders, rug en billen terwijl ik inderdaad voelde hoe de geoefende spier van haar kut elke millimeter van mijn penis in haar leek af te tasten en hoe de spanning zich tussen ons ophoopte tot het niet langer houdbaar was. “Fuck me now!”, hijgde ze ademloos toen onze monden, tong en lippen verzadigd waren. “Ik wil even al mijn miserie vergeten”.

Zij was het echter die mij neukte. Ik liet mijn bovenlichaam achterwaarts kantelen tot ik met mijn rug tegen de matras en met mijn schouders en hoofd tegen de hoofdkussens kwam aan te liggen en keek toe hoe ze me bereed met de wanhoop en de hartstocht van een vrouw. Het was geen galop met wild dansende tieten die zij niet had. Traag gestaag was het dat zij op en neer ging, haar bewegingen geritmeerd door het van opwinding steunende en kreunende bed. Ze begeleidde de wrijving van de penetratie door haar gespreide vingertoppen over haar klit te laten vibreren. Haar kut zat als een te strak gespannen condoom rond mijn pik.

Ze plaatste haar handen aan weerszijden van mijn schouders en liet zich voorover zakken zodat haar gezicht zich op enkele centimeters van het mijn bevond en haar zweetdruppels op het mijn vielen. Ze naaide me nu me achterwaarts stotend bekken, van mijn pik afschuivend en er zich dan weer aan vast rijgend. Ze was inmiddels zo nat dat het steeds vlotter ging. Ik rook haar adem en proefde haar goedkoop parfum en de geur van bittere tabak toen ze hijgerig vroeg: “Are you married? Ben je eigenlijk getrouwd?” Dat was ik inderdaad. Maar dat was van geen tel. Zij was hier. Zij was het hier en nu voor mij. Want ook ik zocht vergetelheid. In haar kut.

“Ja”, antwoordde ik naar waarheid. Meteen schoof ze van me af. Wat had mijn huwelijk – of het hare wat dat betreft – met ons te maken?

Niets!

“Me too. Ik ook”, fluisterde ze, haar gezicht vertekend door een mengeling van verdriet en geilheid. “That’s why I really need you to fuck me hard now. Daarom heb ik er nood aan dat je me hard neukt nu”, hijgde ze van onder een oksel, want ze was op handen en voeten gaan knielen. Ik knielde achter haar, nam mijn penis en dreef hem als een mes van genot in haar. Ze kreunde hard. De klauwen van haar vingers haakte zich vast in het laken als in de bezwete rug van een minnaar. Ik nam haar met korte en harde stoten. Dat was waar we beiden behoefte aan hadden op dit ogenblik en in dit bed. Ik neukte haar en mijn zorgen van ons af.

“Kom”, zei ik en trok me terug. Ze begreep me onmiddellijk want we waren zo goed op elkaar afgestemd als enkel onbekenden kunnen zijn. Ze ging op haar zij liggen, het bovenliggend been geplooid bij de knie, de voetzool stevig op het laken. Ik kroop dicht tegen haar aan, borst en buik aan rug en billen, huid aan huid, zweet aan zout zweet en drong opnieuw in haar. Ze draaide haar hoofd over haar schouder naar me toe. Kwijlend likten we over elkaars tong terwijl zij me bij de hand nam en we zo met mijn ballen, haar schaamlippen en klit speelden. Ik gaf het haar goed en hard en vuurde me nog verder aan door me een spiegel in te beelden waarin ik onze copulerende lijven en het stoten van mijn pik in haar kut zag.

“Ik ga zo komen”, kreunde ze. Ogenblikkelijk wist ik wat ze van me verlangde. Ik trok me net lang genoeg uit haar terug opdat ze op haar rug kon rollen, kwam dan met mijn volle gewicht op haar liggen en penetreerde haar opnieuw. Haar handen grepen me bij de billen en hielpen me bij het stoten. Het was niet goed of niet slecht wat we met elkaar aan het doen waren. Het was noodzakelijk. Haar benen openden zich wijder en knelden zich om mijn rug, die inmiddels spekglad was van het overdadige zweten, zodat ik nog dieper in haar kon gaan. Ik neukte haar ogen met de mijne.

“Ik kom”, fluisterde ze. Meteen voelde ik haar kut krampen en pulseren. Bevrijd ejaculeerde ik, dankbaar dat die hevige flits van het genot me alles deed vergeten waarvoor ik naar Riga gekomen was, me mijn vrouw, mijn gezin en familie, me mijn verleden en toekomst deed vergeten, en maakte dat ik enkel in het nu bestond, in mijn orgasme, in haar kut, waar ik me verloor en me terug vond.

Leeg en bevredigd rolde ik van haar af, mijn heup tegen de hare. Ik strekte een arm uit naar het pakje sigaretten op het nachtkastje. “Heb je een vuurtje voor me?”, hoorde ik haar vragen. Ik stak eerst haar sigaret aan en dan de mijne. Zwijgend bliezen we rookkringen omhoog, die zich opstijgend verstrengelden als onze neukende lijven daarnet. Hoewel mijn geslacht verslapte, voelde ik een geweldige hunkering in mijn liezen. “Want to fuck some more? Wil je nog wat neuken?”, raadde ze mijn gedachten.

“Ja”, antwoordde ik. “Straks. Maar eerst wil ik praten.”

“Ja”, zei ze en kwam tegen mijn borst aanliggen. “Me too. Ik ook.”


Wilde Zijde

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *