Ik weet niet…

()

Ik weet niet of ik mezelf ga aanraken vannacht. Ik lig naakt in bed, op mijn buik. Mijn benen zijn uitgestrekt en liggen tegen elkaar, gekruist aan de enkels. Mijn armen zijn geplooid, de ellebogen wijzen naar buiten. Mijn linkerhand steekt onder het hoofdkussen, waar ik met mijn rechterwang tegen aan vlei. De andere hand ligt met gespreide vingers tegen mijn borst, de duim in de holte van mijn keel. Het gewicht van mijn lichaam drukt mijn geslacht tegen de matras als tegen jouw buik. Ik heb een erectie.

Ik weet niet of ik mezelf ga aanraken vannacht.

Het raam van mijn zolderkamer staat open. Ik heb de lakens van me afgeworpen. De hitte van mijn lijf zit gevangen tussen de voorkant van mijn lichaam en het bed. De koude vingers van de buitenlucht strelen over mijn achterzijde. Ik ben pool en evenaar van mezelf. Ik ben me verschrikkelijk bewust van mijn lijf. Elk lichaamsdeel, elk haartje, elk porie, elke cel is ontwaakt en voelt verschillend. Met de handen van mijn geest tracht ik mijn lichaam af te tasten, al die individuele sensaties te vergaren en op te slaan in mijn geheugen, maar het is haast onmogelijk ze te vangen, de beklemde onbestemde spanning in mijn borst, de harde zachtheid van mijn erectie om te zetten in woorden. Tussen alle sensaties die strijden om mijn aandacht, zijn het tenslotte mijn billen die zich opdringen. Ze zijn mijn gevoeligste plekje, op één na. Ik streel ze uitgebreid, met zachte vingers en met krassende nagels. Ik trek mijn ene been op, zodat ik half op mijn zij kom te liggen. De koelte speelt in mijn billenspleet. Mijn anus schrijnt.

Ik weet dat ik mezelf ga aanraken vannacht.

Ik duw mijn linkerschouder omhoog tot tegen mijn wang. Ik kus mezelf, druk lichte zoentjes tegen mijn huid. Mijn rechterhand zwerft langs mijn flank naar beneden, langs de onderrug, naar mijn achterwerk. Ik streel de binnenkant van mijn dijen, frunnik aan mijn kontroosje. Ik breng mijn arm weer omhoog, zuig mijn ringvinger tussen mijn lippen, neuk er enkele tellen mijn mondholte mee, trek hem goed bevochtigd terug en plaats hem tegen de ingang van mijn anus. Ik duw het bovenste kootje tegen de weerstand in naar binnen. Mijn inwendige is anders glad dan mijn huid. Mijn vingertip maakt draaiende bewegingen, de wand oprekkend. Ik tracht verder naar binnen te drukken, de knokkel voorbij mijn kringspier te loodsen. Ik vinger mezelf. Mijn ademhaling wordt zwaar.

Ik verwijder mijn hand en draai me op mijn rug. In het schemerduister kijk ik naar eb en hoogtij van mijn erectie. Ik begeer mezelf. Mijn lichaam en ik bestaan enkel voor elkaar. Mijn geslacht rust tussen mijn benen. Met ontzag zie en voel ik mijn pik zwellen. Hij vult zich met mijn bloed en met mijn lust. Terwijl hij zich uitrekt, streelt mijn eikel mijn dij. Mijn pik ligt dwars op mijn bovenbeen. Ik knijp mijn kringspier samen. Met schokjes komt hij helemaal overeind, zwevend boven mijn buik. Het oog van mijn eikel gijzelt mijn blik. Ik kan niet meer terug. Ik wil niet meer terug.

Ik ga mezelf aanraken vannacht.

Ik leg mijn arm over mijn geslacht, mijn vingers gekromd onder mijn ballen. Mijn eikel klopt tegen de slagader van mijn pols. Ik leg mijn linkerhand als een kom onder mijn ballen, kneed ze omhoog tegen mijn pik. Met één vinger beroer ik mijn schacht, volg een gezwollen ader tot aan de tip. Ik maak een vuist rond mijn stijve. Hij staat verschrikkelijk gespannen, ik ben verschrikkelijk gespannen. Voorlopig volsta ermee mezelf stevig te omknellen. Mijn duim streelt over mijn eikel.

Ik raak mezelf aan vannacht.

Mijn hand zet zich in gang, langzaam. Langzaam, de huid zover mogelijk terugtrekkend, zodat mijn eikel nog verder uitzet en als een zwam boven mijn stam torent. Het genot zoekt zich een eerste uitweg. Ik doorbreek de stilte. Ik kreun. Mijn bewegingen worden sneller. Mijn dijen beginnen ritmisch tegen elkaar in en tegen mijn ballen te wrijven. Mijn bekken maakt zich los van het bed. Ik voel nog steeds de echo van mijn vinger in mijn anus. De zekerheid van het genot doet vanuit mijn ballen een lach opwellen naar mijn keel. De komst van het genot annuleert de wereld, de kamer, annuleert tenslotte ook mij, mijn persoonlijkheid, mijn herinneringen. Ik ben mezelf niet meer, ik weet niet meer wie ik ben, weet enkel nog wat ik wil. Klaarkomen. Ik ben mijn lul keihard aan het aftrekken nu. Klaarkomen. Ik ruk mezelf af als bezeten nu. Klaarkomen. Mijn vuist komt keihard neer op mijn ballen nu. Klaarkomen. Lekker klaarkomen. Ja. Nu.

Het éne ogenblik is het universum geconcentreerd in mijn eikel, het ogenblik erop spat hij uitéén in een enorme vuurbal die zowel einde is als begin, de big bang, Gods oorspronkelijke orgasme, toen hij alle melkwegen de lege ruimte in heeft geëjaculeerd, de oerknal die ik in mijn orgasme opnieuw beleef. Door klaar te komen schep ik de wereld telkens opnieuw. Mijn ejaculatie trekt een lichtspoor langs de nachtelijke hemel van mijn lichaam en eindigt tegen mijn sleutelbeenderen

Ik vervlecht de draden van mijn sperma met mijn borstharen. Ik kom tot mezelf. Ik draai me op mijn buik. Ik heb een erectie. Ik weet niet of ik mezelf ga aanraken vannacht.

Wilde Zijde

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *