Haar secretaresse

()

We waren jonggetrouwd, ik was eenentwintig, mijn man twee jaren ouder en de financiële problemen waren vrij groot. Eerst dacht ik thuis te kunnen blijven en als een echt huisvrouwtje te kunnen leven, maar al spoedig bleek dat er meer moest binnenkomen en we niet van Erik’ s loon konden leven. Hij werkte veel in zijn vrije tijd, ging klusjes doen bij particulieren maar ik wilde ook iets bijdragen aan ons gezamenlijke inkomen. Omdat ik niet hele dagen kon of wilde werken solliciteerde ik op advertenties in dagbladen waar aan gehuwde jonge vrouwen interessante bijverdiensten werden aangeboden. We woonden in een kleine plaats, onder de rook van een grotere stad, en ik werd uitgenodigd op een middag in een hotel-restaurant in de stad te verschijnen.

Ik werd daar ontvangen door een slanke vrouw, ongeveer tien jaren ouder dan ik, die me met een warme, haast sensueel verlokkende stem welkom heette. Ze bezat opvallende, groenachtig-grijze ogen en ze begroette me met een geheimzinnig lachje, ze trad resoluut op. Nam me bij de arm en stelde me voor aan een tiental andere vrouwen, vrijwel allen van mijn leeftijd of slechts een paar jaar ouder, allemaal getrouwd en nog zonder kinderen en bereid om te proberen er wat bij te verdienen. Het aangeboden freelance werk bleek allen wel aan te spreken en bestond uit de verkoop van tijdschriften die telefonisch of in bezoeken aan huis moesten worden aangeboden. Ik vroeg me af of ik dit werk zou kunnen, zo’n handelsvrouw was ik nooit geweest, ik bezat geen overtuigingskracht, was eerder wat teruggetrokken en moest altijd een duwtje in de rug hebben om iets door te kunnen zetten. De meeste andere vrouwen leken me veel zakelijker en handiger. Ik vertelde dat aan de gastvrouw die Anja heette en me uitnodigde haar bij de voornaam te noemen.

“We vinden voor jou wel wat anders,” zei ze en ze keek me daarbij op een vreemde manier aan. Later vertelde ze me dat ze een goede secretaresse kon gebruiken maar dat dit vaak, behalve middag- ook avondwerk zou betekenen waarbij, als we wat ver van huis waren, in hotel overnacht zou worden. Ik stelde haar voor dat ik dit eerst met mijn man zou bepraten en ze bood direct aan daarbij aanwezig te zijn.

“Als een andere vrouw zoiets voorstelt gaat een man er sneller mee akkoord,” zei ze. Dat bleek dan ook zo te zijn, toen Erik haar gezien en gesproken had en begreep dat ik er een aardig centje mee zou verdienen had hij geen enkel probleem, Anja stelde zich overigens een beetje op als mijn persoonlijke chaperonne en dat scheen hem wel te bevallen. Bovendien was hij zelf vaak ’s avonds weg om karweitjes bij anderen te verrichten zodat hij me nauwelijks zou missen.

Ik had al spoedig door dat ik niet veel anders te doen had dan namen en adressen van solliciterende huisvrouwen te noteren, briefjes te schrijven en de notities van de gehouden besprekingen bij te houden, ik begreep niet waarom Anja me daarvoor nodig had, die paar dingen zou ze ook zelf bij kunnen houden. De eerste avonden hadden we bijeenkomsten in de naaste omgeving van mijn woonplaats zodat ik ’s avonds tijdig weer thuis kon zijn, Anja had de derde avond een opmerking over mijn kleding. “Draag jij nooit mini?” vroeg ze.

“Ik heb wel mini-jurkjes” antwoordde ik, kijkend naar mijn lange ribfluweel broek die ik toen aan had. “Trek die dan aan,” zei ze, “een secretaresse wordt geacht mini te dragen”. Zelf droeg ze altijd broekpakken of combinaties met lange broeken, althans ik had haar nog niet anders gekleed gezien. Ik keek haar verbaasd aan want ze vervolgde: “Ik ben een soort manager en die wordt geacht er wat zakelijker uit te zien”.

Een week later brachten we de eerste avond ver van huis door in een hotel, ergens in een stad in het zuiden van het land. Na de ontmoetingsbijeenkomst met de op nevenverdiensten beluste nieuwelingen kleedden we ons om voor een borreltje aan de bar. Anja had voor ons samen een tweepersoonskamer gehuurd met twee eenpersoonsbedden, eerst voelde ik me wat gegeneerd om daar samen te moeten slapen. Toen we ons omkleedden verdween die kinderachtige schaamte, ze liep op onze kamer heen en weer in een vrolijk gebloemde beha en slipje en ik bewonderde stiekem haar fraaie gladde huid, en haar soepele slanke benen. Ik voelde me bij haar vergeleken met mijn wat zwaardere dijen en goed gevulde boezem wat aan de plompe kant.

Ze trok een witte zijden bloes aan en een strak zittende zwart fluwelen broek, ik droeg zoals gebruikelijk een vrij korte minirok met een hoog gesloten trui. Aan de bar dronken we wat cocktails, er zaten veel mannen die ons intens opnamen, ze keken zowel naar de slanke modieuze Anja als naar mij en lieten hun blikken constant langs mijn gevulde dijen glijden. Ik vond het vreemd, zo zonder man aan een bar te zitten, Anja scheen het zo gewoon te vinden dat ik er zelf ook door gerustgesteld werd en me losser voelde naarmate de avond vorderde. Dat kon ook wel eens door de drank komen, bedacht ik later, ik dacht blijkbaar erg veel die avond want op zeker ogenblik legde Anja een hand met slanke spitse vingers op mijn arm en vroeg: “Zit je te dromen?”

Ik vertelde haar over wat me allemaal door het hoofd ging en ze merkte op: “Het is één uur geweest, misschien kunnen we beter naar onze kamer gaan”. Op onze kamer schopte ik mijn schoenen uit, trok mijn panty van mijn benen en plofte ruggelings op een der bedden neer. “Heerlijk om je even te kunnen ontspannen,” zei ik. Anja kwam naast me op bed zitten, ik keek naar haar en strekte een hand uit, legde die op haar dij en merkte op: “Fluweel is toch een prachtige stof, zo zacht en soepel”. Als in een liefkozing bewoog ik mijn hand een paar maal op en neer, genoot van de aanraking met de stof waarbij ik op dat moment niet in het minst aan de draagster ervan dacht. Mijn aanraking scheen Anja bijzonder op te winden. Ze sloeg haar benen over elkaar, zo zat mijn hand gevangen tussen haar dijen en legde op haar beurt een hand op mijn ene dij.

Ze streelde mijn naakte huid en zei: “Geen stof is zachter en aantrekkelijker dan een blote huid”. Vederlicht streek ze met haar vingers over mijn been waarbij een prikkelend gevoel door mijn onderlichaam trok. “Dat doet Erik ook vaak,” merkte ik op, “het maakt me zo weerloos”.

“Je hebt een kruis om te zoenen,” zei ze, ze liet zich voorover op het bed glijden met haar hoofd bij mijn benen en voegde daad bij het woord, heel zacht en opwindend streelden haar lippen over mijn been. Er gingen schokjes door mijn lichaam en met een plotselinge beweging vlijde ze zich languit naast me neer. Haar benen waren ter hoogte van mijn hoofd, ze had haar dijen half opgetrokken en ik keek tegen haar onder de zwartfluwelen broek verborgen kruis. Ineens was haar hoofd tussen mijn benen en sloten haar dijen zich om het mijne, als tussen een schaar was mijn gezicht gevangen terwijl ik sidderde bij het voelen van haar gezicht tegen mijn kruis. “Je maakt me wild,” was haar simpele antwoord.

Mijn korte rokje was hoog opgeschoven en ik lag met vrijwel ontbloot onderlichaam, slechts een klein slipje scheidde haar neus en mond van mijn vagina. Tussen mijn naakte dijen voelde ik de warme adem en de druk van haar gezicht, beide wonden me op en het voelen van haar bewegingen tegen mijn meest prikkelbare orgaan veroorzaakte rillingen van plezierig genot in mijn onderlijf. Een tijdje lagen we roerloos, het was vrijwel doodstil in de kamer en de enige geluiden waren het lichte geruis van mijn rokje of van haar broek als onze benen even bewogen. Ik had haar hoofd stevig tussen mijn benen geklemd, af en toe liet ik de greep wat losser worden alsof we aan het stoeien waren, in plaats van dat ze haar hoofd terug probeerde te trekken was het alsof het vrijwillig verdere gevangenschap zocht en zich dichter tegen me aan drong.

Onwillekeurig deed ik hetzelfde, mijn opwinding werd groter toen ze met haar hoofd heen en weer begon te schuiven langs mijn dijen en vagina, geen van beiden klemde elkaars hoofd nu nog stevig vast, ik lag met half open mond en als in een roes tussen haar benen. Ik snuffelde in haar kruis en voelde de warmte van haar lichaam door de zachte stof heen, rook de geur van de fluwelen stof terwijl mijn neus tegen de plek drukte waar ik haar kut verborgen wist. Ik zocht met mijn tanden de achter de broek verborgen schaamlippen, knabbelde op de stof en probeerde haar lusten op te wekken zoals ze de mijne had opgewekt. Ze schokte op, voelde blijkbaar door haar kleren heen hoe ik haar liefkoosde en kneep krachtig met haar billen, ontspande haar dijen weer en gedroeg zich alsof ik haar naakte lichaam beminde.

Ondertussen schoten allerlei gedachten door mijn hoofd, ik dacht aan Erik die niet bij me was, ik miste zijn lichaam en de bevrediging die hij me vrijwel iedere avond gaf en hoe ik nu Anja’s lichaam als vervangingsmiddel gebruikte. Nooit had ik van mezelf gedacht dat ik met een ander meisje of een andere vrouw zou kunnen vrijen of seks bedrijven, het leek erop dat het, althans met Anja vanzelf ging. Mijn schede hunkerde naar een orgasme, ik had een tintelend gevoel in mijn hele lichaam en ik voelde dat ik nat werd.

Ik was bereid alles te doen om het eindstadium, mijn eigen orgasme, te bereiken, en op haar verzoek kleedde ik haar uit, stripte de strakke broek van haar slanke benen en verwijderde de andere kledingstukken, haar bloes, haar beha en tenslotte haar broekje, langzaam haar prachtige lichaam ontblotend. Ze trok op haar beurt mijn trui en beha uit, tenslotte het rokje en poedelnaakt legden we ons neer op het bed. Ze begon me te zoenen, kuste daarna mijn borsten en tantaliseerde me met haar zuigende lippen rond mijn opstaande, geprikkelde tepels. Ik tastte naar haar borsten, ze waren wat slapper dan de mijne, ze hingen zelfs wat omlaag maar ze bezat een zo mooie, gave huid dat het een genot was ermee te spelen. Ze drukte een van mijn dijen tussen de hare en bereed me. Opnieuw kwam ze klaar, hijgend en schokkend waarbij haar natte kut een kleverige plek op mijn huid achterliet.

“Ik ben zo heet” zuchtte ze. Opnieuw strekte ze zich omgekeerd naast me uit en legde haar gezicht tussen mijn benen, voor mijn ogen gaapte haar spleet met donker haar omringd en ik begroef mijn neus en mond opnieuw tussen haar dijen, nu niet daarvan gescheiden door haar broek maar in rechtstreeks contact met haar huid. Ze was zo nat, dat ik eerst wat weerstand moest overwinnen, mijn tot het uiterste opgevoerde geilheid deed me echter alles vergeten, haar zuigende mond aan mijn kut maakte me gek en nadat ik eerst voorzichtig mijn tong langs haar schede had gehaald wierp ik me direct erna uit alle macht op haar lichaam en begon ik de mezelf opgelegde taak te verrichten. Ik zoog haar schaamlippen in, liet ze weer glippen en streek met mijn mond heen en weer over haar drijfnatte vagina, likte haar kittelaar en bracht haar in snel tempo tot een derde orgasme. Ik bleef zuigen omdat haar benen in beweging bleven, mijn handen gleden voortdurend over haar slanke billen en dijen, ik was helemaal vervuld van haar lichaam en was begerig naar haar terwijl ik zelf op het punt stond te ontploffen.

Ze hield me met haar mond constant op het nippertje van klaarkomen. Tenslotte, nadat zij nog verschillende keren kronkelend van extase was klaargekomen, kwam het bij mij ook. Ik kreunde hardop en schokte wild met mijn onderlichaam tegen haar gezicht, verloor stromen geil en ik moet haar kletsnat gemaakt hebben wat haar kennelijk weer in de hoogste graad opwond want ze klemde haar benen opnieuw stevig om mijn hoofd, krimpend van een zoveelste orgasme.

We kropen uitgeput naast elkaar in een van de bedden en sliepen van moeheid in elkaars armen in. Toen ik de volgende morgen wakker werd voelde ik me nog vochtig tussen mijn benen, mijn dijen plakten haast aan elkaar van het opgedroogde sap. Anja was al op, ze liep naakt rond en had zich al gewassen. Daarna kleedden we ons aan en gingen ontbijten. Een paar maal gleed Anja’s hand terwijl ik langs haar heen en weer liep, onder mijn mini-rokje en greep ze naar mijn vagina. Dat was voldoende om dadelijk terug naar de kamer te gaan.

Vanaf die dag hunkerden we ernaar samen op reis te gaan en samen te slapen. Hoewel ik het nog even graag met Erik deed. Het was immers een heel andere ervaring een stijve lul in je schede te voelen glijden. Ik verlangde toch steeds weer naar het samenzijn met Anja, vooral naar de cunnilingus die we regelmatig met elkaar deden. Het likken en zuigen aan elkaars schaamlippen en kittelaar was een verrukkelijk gevoel en een ervaring die ik niet meer wilde missen. Als Louisa’s werk in onze omgeving lag, deden we het bij mij thuis, we lagen dan op mijn bed te kroelen en te vrijen dat de stukken eraf vlogen.

Op een avond was ze bij ons op bezoek, zij sliep in een hotel en ik kon natuurlijk geen excuus tegen Erik aanvoeren om ook in dat hotel te gaan slapen. We hadden er echter zo’n zin in, ik in ieder geval wel, dat ik bedacht hoe nog even met haar naar haar kamer te kunnen gaan. Zij had me al een paar maal onder mijn rokje gepakt, streelde vluchtig langs mijn dij wanneer ik haar van koffie voorzag en Erik even niet keek. Plotseling zei ik, net doend alsof ik schrok en me ineens iets te binnen schoot: “Och jeetje Anja, nou hebben we helemaal vergeten die lijst voor morgenochtend klaar te maken”. “Zou je dat dan nu nog kunnen doen?” vroeg ze, me aanvoelend.

“Ja, ’t is alleen dat de gegevens in jouw tas zijn in je hotel. Als we er even heen zouden gaan, en je helpt mee dan zijn we met een half uurtje klaar”. Dat laatste woordje had een dubbele betekenis en ze ging er op in. Onderweg in de auto werd niet gesproken. De hete geile geuren die van tussen onze dijen kwam maakten haast een stoombad van de auto. Op de kamer gekomen, hadden we ook geen woorden nodig. “Je hebt fijne billen, merkte ze op en ik voelde haar vingertoppen over mijn huid dwalen, haar hand gleed in mijn kruis en streelde mijn schaamlippen. Ik voelde een golf vocht omlaag zakken uit het binnenste van mijn schede.

“Kom”, zei ze, toen ze mijn ogen zag opengaan, “ga je wassen en tandenpoetsen dan kunnen we nog een uurtje vrijen”. Ik was nu helemaal over mijn schroom heen en wilde net als zij zo spoedig mogelijk weer liefkozen en geilen. Snel wierp ik de kleren van me af en waste me, knapte me op zodat ik me fris en schoon voelde terwijl Anja naakt op de rand van het bed een sigaret rokend zat toe te kijken.

Ze trok me op het bed, doofde haar sigaret en begroef meteen haar hoofd tussen mijn benen. Ze streelde weer met haar lippen over de naakte huid van mijn dijen, haar vingers deden hetzelfde, gleden over mijn billen. Met volkomen naakt onderlichaam lag ik nu voor haar. Ze vingerde over mijn buik, in mijn schaamhaar en liezen en onwillekeurig duwde ik in mijn heftig verlangen opnieuw haar hoofd in haar kruis.

Ik lag even genietend toe te kijken en liet me liefkozen, ik keek naar haar hoofd, zag alleen de donkere bos haar die zich tussen mijn benen bevond als een enorme bos schaamhaar. Deze bos bewoog echter op en neer terwijl ze likte en ik prentte dat beeld uitvoerig in mijn geheugen. Haar haren streelden mijn huid en veroorzaakten een extra prikkelend gevoel, ik was heet na de lange seksrust van de afgelopen dag en voelde dat ik spoedig zou klaarkomen. Ik genoot steeds meer en Anja scheen het niet erg te vinden dat ik geen enkele actie ondernam en me door haar liet klaarmaken. Met golven geil kwam mijn orgasme, ik voelde mijn sappen tussen mijn billen lopen en Anja bleef net zo lang zuigen totdat ik uitgeschokt was.

Anja was inmiddels overgegaan tot een ritmisch bewegen van haar benen, en ik herkende de beweging als die van mezelf als ik onder Eriks lichaam naar een bevrediging werd gevoerd en ik beet heftig in haar kruis, vastbesloten haar tot een orgasme te voeren. Ze kreunde, ik hoopte dat ze mij ook zou bevredigen en deed mijn uiterste best voor haar, beloonde haar tenslotte met een heftig wrijven van mijn neus en mond totdat ze begon te rillen en met knijpende benen om mijn hoofd haar hoogtepunt bereikte. Ik was nog niet zover maar wel tot het uiterste gespannen, ik was gewoon geil, en dreef van het vocht.

“Kun je vaker dan eenmaal klaarkomen,” fluisterde ze, waarbij haar ene hand bezig bleef op mijn onderlichaam. “Tot nog toe altijd maar eenmaal,” antwoordde ik. “En ben je dan moe?” vroeg ze verder. Ik knikte. “Ik wil proberen jou vaker klaar te laten komen, maar ik kan het zo vaak, wil je het eerst nog eens bij mij doen?”

Hijgend en met verwilderde haren kwamen we even later overeind uit de warme holte van elkaars dijen en veegden het vocht van onze lippen, uit neusgaten en ogen, elk van ons had de onder overstroomd met haar sappen. Erna lag ik met gespreide benen op het bed achterover, Anja draaide zich om en knielde boven me, haar knieën naast mijn heupen en liet haar bovenlichaam langzaam zakken. Haar borsten zakten omlaag en ze beroerde met haar tepels de mijne. Dat maakte me, ondanks mijn net plaats gehad hebbende orgasme, weer heet.

Ik zwaaide mijn benen omhoog en klemde haar billen tussen mijn dijen, onze poesjes raakten elkaar en ik keek tussen haar borsten door naar de ontmoeting van onze bossen schaamhaar. Ze liet zich nu helemaal zakken en drukte met haar venusheuvel tegen de mijne, onze kutten persten zich tegen elkaar en ze begon schuivende bewegingen te maken, de sappige schaamlippen tegen elkaar wrijvend.

Zo gingen we de rest van de avond verder. Vielen uitgeput in elkaars armen in slaap, om de volgende dag verder te gaan waar we uitgeput in slaap waren gevallen. Toen ik die avond thuis kwam was Erik alweer weg om te gaan klussen. Er lag een briefje in de slaapkamer. ‘Ik verlang naar je kutje poesje’. En ja, ik maakte het ‘goed’ met hem zonder iets te vertellen. Om het daarna weer met Anja ‘goed’ te maken.

Dit is zo al jaren aan de gang. Ik ben specialist ‘goed maken’ geworden en geniet er met volle teugen van. Door onze bijverdiensten, zijn we nu een welvarend koppel en Erik brengt steeds vaker ‘kinderen’ ter sprake. Het is niet dat ik niet wil…

私の指

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *