Het begon in de wagen

()

Zaterdagmiddag moest mijn vriendin werken en omdat ik die avond de auto nodig had bracht ik haar wel even naar het werk. Daar aangekomen, bleek het een gekkenhuis te zijn. Marijke was er dus ook nog terwijl ze eigenlijk al om 15:00u (het was ondertussen 17:00u) weg moest. Marijke is een collega c.q. buurmeisje van ons, en ik ken haar al sinds ze een jaar of 3 was, maar nu is ze 18 (ik ben 23)en ik moet zeggen ze ziet er zeer appetijtelijk uit. Nu mijn vriendin er was kon Marijke dus eindelijk naar huis en omdat ze zo moe was, en ik toch de goede kant uit ging vroeg ze of ik haar wilde brengen, mijn vriendin zou dan op haar fiets naar huis gaan, dan hoefde ik ook niet vroeg thuis te zijn om haar te halen.

Weekendbijlage

Voor ze de auto in stapte dacht ik al dat ze een bepaalde geile twinkeling in haar ogen had, maar aangezien ik al langer op haar geilde dacht ik dat het aan mij lag. Eenmaal in de auto praatte ze honderd uit. Speels legde ze haar hand op mijn been waarbij ze per ongeluk tegen mijn licht gezwollen lul stootte. “Zo, krijg je altijd een stijve van autorijden? En ze haalde hem in een keer uit mijn broek. Ik was totaal overrompeld, dit verwacht je niet van je buurmeisje van 18. Een beetje beduusd vroeg ik wat de bedoeling was.

“Ik zie je wel vaker geil naar me kijken lekker stuk” antwoordde ze. “Ik houd jou ook al een hele tijd in de gaten, maar als je niet wilt moet je het zeggen.” Ik was ondertussen zo opgegeild dat ik niets liever wilde dan een potje goede seks. “Vooruit dan maar,” zei ik een beetje speels. Voor ik er erg in had begon ze me als een volleerde slet te pijpen, dit nog steeds onder het rijden. Ik voelde een gigantisch orgasme opkomen, maar ik wilde geen geknoei in de auto. Ik duwde haar zachtjes weg en zei haar even te wachten tot we thuis waren.

Eenmaal thuis aangekomen, gingen we bij haar naar binnen we hadden de voordeur nog niet dicht of ze begon hartstochtelijk te zoenen. De vonken sloegen er werkelijk vanaf. Ze pakte mijn hand en langzaam liepen we naar boven. “Ga maar vast op bed liggen, ik ga even vlug douchen.” Ze leidde me naar haar ouders slaapkamer, onder het motto “die zijn toch op vakantie, en vinden het vast niet erg als we hun bed even gebruiken.”

Na een paar minuten kwam ze de kamer binnen. Ze had zich voor de gelegenheid bijzonder geil gekleed in een zijde nachtpon, het leek of het nauwelijks haar prachtige lijf raakte, alles kwam heel mooi uit. Haar flinke tieten voor iemand van 18 haar prachtige heupen en haar dito kontje. Ze kroop bij me op bed en pakte mijn opgezwollen lul vast en terwijl ze me een dikke tongzoen gaf begon ze langzaam af te trekken, ze begon overal te zoenen en voor ik het wist lag ze me heerlijk te pijpen.

“Kom eens met je kutje?” Vroeg ik en of ze precies wist wat ik bedoelde trok ze haar japon uit en draaide ze haar prachtige geschoren poesje boven mijn gezicht zodat ik lekker met mijn tong haar pruim kon bewerken, hoe dichter ze bij haar orgasme kwam hoe harder ze begon te zuigen en te kreunen. Plots hield ze op met pijpen, begon te kreunen en te gillen, en kwam ze voor de eerste keer klaar. Ze stond er op mij ook klaar te pijpen. Ik was zo geil geworden dat het niet veel moeite meer kostte en voor ik het wist spoot ik alles in haar geile mond. Gulzig slikte ze alles door.

“Nu wil ik hard geneukt worden” zei ze en ze draaide haar kontje naar me toe.

“Waar wil je hem vroeg ik in je kutje of in je kontje?

“Ik ben daar nog maagd” antwoordde ze “maar als je het voorzichtig doet mag je mijn poepgaatje wel neuken.”

Ik drukte mijn gezwollen eikel tegen haar anus en langzaam duwde ik hem naar binnen. Marijke begon te kreunen en te steunen van genot.

“Stop, nee ga door, oh ja, ja, ja, neuk mijn aarsje oh, wat lekker” klonk het terwijl mijn neukstaaf steeds verder in haar darmen gleed. Na een tijdje zat mijn lul helemaal in haar heerlijke strakke kontje. Langzaam begon ze te rijen en te steunen, “neuk me harder” smeekte ze bijna. Ik voerde langzaam het tempo op, en het zag er naar uit dat ze voor de tweede keer ging komen, “oh ja, ja, ja! Wat heerlijk” klonk het. “Nu mag je mijn kutje met jouw geil vullen als wilt.”

Of ik dat wilde. Ze ging op haar rug liggen en ik stopte mijn lul in haar kutje, ik verbaasde me er over hoe strak deze was. Ik vroeg speels of ze soms nog maagd was, en tot mijn verbazing, was ze ook in haar kut nog maagd. Ze had alleen eerder iemand gepijpt, en was al een paar keer gelikt zei ze kreunend. Dit gaf mij energie om haar nog harder in haar heerlijke strakke grotje te rammen, ik voelde mijn orgasme vanuit mijn tenen opkomen.

“Ik kom” riep ik.

“Ja, spuit me vol” kreunde ze.

Wat ik toen voelde had ik nog nooit meegemaakt. Vlak voor ik klaar kwam, kwam zij voor de derde keer klaar en daarbij leek het wel alsof haar kutje zich vacuüm rond mijn paal zoog en met een schreeuw pompte ik al mijn geil in haar warme, drijfnatte neukhol. Uitgeput lagen we naast elkaar op bed en vielen in slaap. Na een tijdje werd ik ergens wakker van. Tot mijn verbazing zat de kleine slet mij weer te pijpen. Het was ondertussen 19:00 u en mijn vriendin was voorlopig toch nog niet thuis, dus waarom ook niet dacht ik.

Ik begon langzaam te kreunen, vlak voordat ik weer ging komen, stopte ze en kneep hard in mijn lul om het orgasme uit stellen. Ik bleef op mijn rug liggen en zij ging boven op mijn lul zitten, zo had ik prachtig uitzicht op haar memmen, die vrolijk heen en weer dansten. Ze begon steeds harder en wilde te rijden en met een schreeuw kwamen we allebei klaar. Zij voor de vierde en ik voor de derde keer. Nu was ik echt uitgeput, en Marijke overigens ook. Ik stopte haar in bed en keerde voldaan terug naar huis.

Ik breng mijn vriendin de laatste tijd vaker weg om daarna Marijke naar huis te brengen, we hebben dus nog geregeld seks. En als zij niets tegen mijn vriendin zegt doe ik het ook niet, wat kan het leven van een man toch mooi zijn.

Willem

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *