Ibiza

()

Vorige zomer ging ik samen met twee vrienden (allemaal 20 jaar) naar Ibiza. We hadden al veel van dat “vakantieparadijs” vernomen en we keken er dan ook al vrij lang naar uit om het zelf te ontdekken. We gingen langs bij een vakantiebureau, en we kozen voor een last- minute- reis. We hadden er eigenlijk niet zo’n goed oog in, maar bon, de reis lag vast. Twee weken later zaten we op het vliegtuig. We hadden alle drie wilde plannen en we zaten dan ook op het vliegtuig er al op los te fantaseren. Toen we aankwamen op het vliegveld was het al broeierig warm en daar hadden we ons bij ons vertrek in alle opwinding niet echt op voorzien. Onze jeans plakte al aan ons lijf.

In de luchthaven was er een busje voorzien dat ons rechtstreeks naar ons hotel bracht. Dat hotel, “Casino Royal”, lag midden in een drukke straat, waar veel volk passeerde om naar het strand te gaan. Het hotel zag er ideaal uit. Een modern gebouw met een groot zwembad in de binnenplaats, tennisterreinen, fitness- zaal, voetbal- en basketbalveld en een bar die open was tot in de vroege uurtjes. Om te bekomen van de vlucht besloten we een duik te gaan nemen in het frisse zeewater. We pakten vlug een handdoek, een zwemshort en een voetbal uit onze bagage en begaven ons met ontbloot bovenlijf richting strand. Omdat we alle drie in de Koninklijke militaire school zitten, officiersschool van het leger, zijn we gewoon om iedere dag te fitnessen. We zijn dus alle drie nogal afgetraind.

Op het overvolle strand aangekomen, gooiden we onze handdoeken op een hoopje en spurtten we richting het water. We lieten ons enkele minuten gaan en probeerden elkaar onder water te duwen. Al gauw was ik vermoeid en zei dat ik een leuk plaatsje zou gaan zoeken tussen al die zonnende mensen. Ik vond een plaatsje waar nog net drie handdoeken pasten, en spreidde onze spullen over deze plek uit. Twee handdoeken naast de onze lagen er verlaten bij. Ik smeerde mijn buik en schouders in en legde me op mijn rug, zonnebril op het gezicht en begon een beetje te soezen. Na een tijdje werd ik wakker gemaakt door mijn twee vrienden, die luidruchtig uit het water gelopen kwamen. Ze keken goedkeurend rond.

“Hoe heb je dat gedaan, heb je hiervoor betaald?” vroegen ze al lachend.

Ik wist niet wat ze bedoelden, maar voor ik het kon vragen hadden ze geld uit hun tas gehaald om drank te gaan halen. Ik keek rond me en zag dat de handdoeken naast ons nu wel bezet waren. Twee beeldschone meisjes keken me over hun zonnebril glimlachend aan. Ik glimlachte terug en vroeg in gebrekkig Spaans van waar ze waren. “Somos de Hollanda,” zeiden ze giechelend. Ze hadden ons natuurlijk al bezig gehoord en hadden door dat wij ook Nederlands spraken.

“Ik ben Tom, aangenaam!”

Ze stelden zich voor als Anja en Mischa. Er waren geen woorden voor. Allebei hadden ze lange blonde krulletjes, helderblauwe ogen en een lichtgebruinde huid. Hun piepkleine bikini speelden tot mijn verbeelding. Ik draaide me op mijn buik, want er begon beweging in mijn zwemshort te komen.

“Da ’s wel gevaarlijk, zo in de zon liggen zonder je rug in te smeren,” zei Anja, de langste van de twee. Zonder het te vragen pakte ze mijn zonnecrème en begon mijn rug in te smeren. Ze begon mijn schouderbladen rustig te masseren en zakte steeds verder naar omlaag. Na een paar halen gleed ze onder mijn short en voelde aan mijn lul die dan al strak stond. Ze ging op mijn achterwerk zitten en vroeg me in welk hotel ik zat. Ik gaf haar de naam en het adres, en het nummer van onze kamer. Nogmaals pakte Anja mijn zonnecrème en begon nu haar vriendin in te smeren. Ze ontdeden elkaar van hun bovenstukje en ik dacht dat ik het zowat kreeg. Twee paar lekkere tietjes die geil door evenveel paar handen ingewreven werden. Ik kreeg het er zowaar nog warmer van. Ik zag hoe ze elkaar begonnen toe te fluisteren en onopvallend achter mekaars slipje begonnen te voelen. Die slipjes zagen er behoorlijk nat uit, en dat kwam niet van het zeewater.

Ze pakten hun spullen bij elkaar en zeiden dat ze de volgende dag op ongeveer dezelfde plaats zouden liggen. Ze graaiden hun spullen bij elkaar en liepen arm in arm weg. Mijn vrienden kwamen terug met drie blikjes cola. Ik vertelde hen van het voorval en ze lachten.

“Jij hebt genoeg zon gehad voor vandaag,” zeiden ze. Misschien wel, en ook wij pakten onze spullen in.

We wandelden richting ons hotel en haalden onderweg wat eten en een paar flesjes bier uit. Thuisgekomen ging ik als eerste onder de douche en maakte mij daarna klaar om uit te gaan. Tegen elf uur waren we alle drie klaar en kwamen we samen in mijn kamer. Dat was de enige kamer met terras en eerst dronken we nog een paar biertjes voor we weggingen. In de eerste dancing was het bijzonder druk. Hete lichamen dansten tegen elkaar op het opzwepende ritme van de muziek. Na amper een kwartier waren we elkaar kwijt. Ik ging naar de bar om me wat te drinken te halen toen tegen per ongeluk tegen een meisje aanliep.

Ik kon ook mijn ogen niet geloven. Het was een van de meisjes van op het strand. Ze zag er nog mooier uit. Haar haren los naar achteren, mooi opgemaakt gezicht, en een ongelooflijk mini kleedje. Om over het zomerse topje nog maar te zwijgen. Ze had duidelijk geen bh aan en haar tietjes dansten vrolijk op en naar achter het veel te kleine bloesje. Meteen nam ze me beet en danste richting haar vriendin. Na enkele minuten waren onze lichamen verstrengeld, en verkenden we elkaar met onze handen. Ik voelde dat een paar slanke handen me bij mijn kontje grepen en ik werd dichter tegen Anja aangedrukt. Ze likte geil aan mijn oor. Hierdoor werd ik zo opgehitst dat ik meteen initiatief toonde en haar vurig op de mond kuste. Mischa nam daarna mijn plaats. Het was een geil zicht, de twee meisjes, en ik mijn lul stond op springen. Ze zagen dat en trokken me mee naar buiten.

“We zitten hier heel dichtbij op hotel. Geen zin om even mee te komen.”

Ik was mijn vrienden natuurlijk vergeten en zei zonder aarzelen ja. Op haar hotelkamer stond het raam op een kier. Ze sliepen samen op een kamer en hadden een tweepersoonsbed. Anja trok mij hier meteen op en begon mij al van mijn T-shirt te ontdoen. Mischa trok zich even terug in de badkamer. Ik begon Anja hevig te zoenen en onze lichamen lagen te kronkelen van genot.

Ze liet er geen gras over groeien en deed meteen mijn en haar broek uit. Het leek wel of ze dit elke avond deed. Ze zakte naar onder en begon geil aan mijn pik te likken. Ik wist niet meer waar ik was en liet me volledig gaan. Haar mondje zakte steeds dieper over mijn lul die zowaar op springen stond. Mijn handen gleden over haar rug en ik wreef over haar borsten die vrolijk heen en weer bengelden. Haar tepels stonden stijf en werden nog stijver als ik erover wreef. Ik kwam heerlijk klaar en spoot haar mond vol. Na een haal haalde ze mijn pik uit haar mond en ik kwam verder klaar op de lakens. Mijn lul werd na de heerlijke lozing niet slap en dat zag Anja. Ze kroop omhoog en begon me te berijden.

Ondertussen zag ik dat Mischa tegen de muur leunend naar ons aan het kijken was. Ze was bezig met zichzelf te vingeren. Ik riep haar en ze zette zich boven mijn gezicht. Gulzig begon ik haar schaamlipjes en haar klitje te likken. Anja, die nog altijd druk bezig was haar rit tot een goed einde te brengen kwam kreunend een eerste keer klaar. Ze perste haar kut dicht en deed nog een laatste wip. Dit was er teveel aan en ik spoot haar vol. Ook Mischa was al vrij vlug bij haar eerste hoogtepunt en ook zij schreeuwde het uit. Nu was het aan haar om mijn lul even stijf te pijpen. Ik rolde haar van me af en merkte dat Anja de hoek omging richting badkamer. Eindelijk kon ik me volledig op Mischa concentreren.

Ik masseerde haar stevige tieten en likte aan haar harde tepels. Ze werd er heel geil van en trok aan mijn haar. Ik kroop verder naar beneden en begon haar een tweede keer oraal te bevredigen. Haar hete sappen lekten op het bed en ze zag er ongelooflijk geil uit. “Genoeg gelikt, ik wil dat je me nu neukt.” Zei ze kreunend en zette zich op haar handen en knieën. God, hoe zalig. Haar kontje, strak naar achter, ik wilde eerst nog even likken aan die sappige schaamlipjes, maar bedacht me. Het werd tijd voor een heerlijke neukbeurt.

Mijn lul gleed moeiteloos bij haar naar binnen en ik greep haar bij haar borsten. Ze kreunde en zei dat ik haar klit moest masseren. Automatisch opende ze haar benen een ietsje meer waardoor ik alles gemakkelijker kon bereiken. Sneller en sneller gleed mijn lul in en uit haar natte kut en ik greep haar bij haar billen. “Vlug, neuk nu mijn kont.” Zei ze en voor ik het zelf besefte trok ze haar kontje terug. Mijn lul was glad van al dat vocht en ik zette mijn paal tegen haar kleine kontgaatje. Ik drukte een keer stevig door en mijn lul gleed moeiteloos binnen. Ze was zo strak dat ik na een paar seconden haar kont vol spoot.

Uitgeput viel ik op bed naast het hete lichaam van Mischa. Anja kwam tussen ons liggen en had iets in haar handen. Een vleeskleurige kunst lul verdween in haar kut. Mischa begreep dat haar vriendin bloedgeil was en hielp haar een handje. Alleen plaatste zij de lul in Anja’s kontgaatje. Ik begreep meteen waarom ik daarjuist zo gemakkelijk naar binnen kon. Terwijl ze de dildo in Anja’s gaatje op en neer liet gaan, zette ze zich achterstevoren op het lichaam van haar vriendin. Deze begreep de boodschap en likte meteen aan Mischa ’s poesje. Ook Mischa likte uit volle overtuiging de kut van haar vriendin. Dit wond me zo op dat ik achter Mischa plaatsnam. Haar kut werd al gelikt door Anja en dus bleef er nog maar een ding over: haar nogmaals in haar kontje nemen. Ze kreunde en dit hitste de twee geile meiden zo op dat ze zich meteen naar een hoogtepunt likten.

Anja voelde zich een beetje achtergesteld, want haar had ik nog niet geneukt. Ze zette zich op de rand van het bed en zei dat ik haar moest neuken. Ik pakte haar benen bij haar kuiten en ze stak haar benen in de lucht. Hierdoor kreeg in een prachtig zicht op haar bijna kaalgeschoren kutje. Vlug drukte ik mijn eikel tegen haar ingang en duwde ik mijn lul helemaal bij haar binnen. Mischa had achter mij plaatsgenomen en ik voelde dat ze de kunstpik tegen mijn kontgaatje duwde. Ik schrok en hield even op met in Anja haar kut te beuken. Maar die lul was super-glad en gleed moeiteloos mijn gat binnen. Het was de eerste keer dat zoiets gebeurde maar ik moet eerlijk zijn; het deed behoorlijk goed. Ik kwam veel sneller klaar en spoot Anja’s kut vol.

Mischa gooide zich op het bed, en Anja ging in 69-standje boven haar zitten. Weer kwam er zo een plaats vrij achter Anja, en ik neukte haar weer in haar kut. Terwijl likte Mischa haar vriendin. De combinatie van mijn paal die haar beukte en de tong van haar vriendin, maakte Anja zot. Ze kneep in Mischa ’s borsten en alle drie kwamen we een laatste keer klaar. Ik mocht van de meisjes van hun douche gebruik maken en kleedde me terug aan. De meisjes lagen nog wat de zoenen in bed en zeiden dat ze gingen blijven liggen. Ik nam afscheid en stapte op. Onderweg naar mijn hotel kwam ik mijn vrienden tegen en vertelde hun mijn verhaal. Ze waren onder de indruk en zeiden dat hun avond vrij rustig was geweest. De mijne anders niet. We gingen naar ons hotel en kropen in bed.

Wat er verder tijdens die vakantie nog gebeurde, vertel ik later wel.

Willem

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *