Het loopt soms…

()

Ik belde aan en ze deed open, een satijnen badjas had ze aan en ik kon alleen maar vermoeden wat daar onder moest zitten. Ze pakte mijn hand en zonder veel te praten nam ze me mee naar haar slaapkamer. Ik liet me achterover vallen op haar grote bed en was zo geil.

Ze zette een muziekje aan en speels deed ze een klein stukje van haar badjas open, ik zag nog net een rood kleurige bh…wat zag ze er lekker uit! Ze danste verder op de muziek en draaide zich om. Ze tilde haar badjas iets op en mijn ogen zagen twee heerlijke volle billen met een rode string ertussen. Dit was zo geil, ik voelde hoe ik een stijve kreeg. Ze draaide zich weer om en liet de badjas vallen. Ik had nog nooit zo’n knap meisje gezien, dit meisje was perfect. Ze danste nog even door op de muziek en klom daarna bij me op bed.

Ik pakte haar stevig vast en gooide haar op haar rug. Ik klom bovenop haar en begon zachtjes te zoenen achter haar oor, ik voelde haar rillen. Mijn kusjes verplaatste zich richting haar hals steeds verder naar beneden tot ik bij haar bh uit kwam. Mijn handen masseerden haar borsten, ze deed haar ogen dicht en kreunde licht. Ik tilde haar op en deed haar bh los. Die zou ze voorlopig niet nodig hebben. Ik zoende haar tepels die recht overeind stonden. Ze was er klaar voor.

Na nog een poosje gespeeld te hebben met haar tepels liet ik mijn tong verder naar beneden gaan. Zij deed niks dan genieten en drukte mijn hoofd verder naar beneden. Ik kwam uit bij haar bovenbenen en begon ook deze te kussen. Mijn hand daalde af naar haar string en liet mijn nagels over de plek gaan waar haar schaamlippen bedekt werden door dat rode lapje stof. Ze trilde weer. Ik wilde net haar string opzij schuiven toen ze mij van haar afgooide.

Ze sprong bovenop me en ik mocht me niet verroeren zei ze. Ze trok mijn trui uit en begon mijn tepel te strelen. Langzaam met haar tong rondjes maken rond mijn tepel. Dit voelde heerlijk aan! Haar nagels liet ze over mijn buik gaan en ik voelde al mijn spieren tintelen. Met haar tanden maakte ze mijn broek los en vakkundig trok ze hem uit. Daar lag ik dan met negentien centimeter stijve lul die boven mijn boxer uit kwam. Ze daalde af met haar tong en gaf een likje over mijn eikel, ik genoot.

Ze ging met haar kutje bovenop me zitten en begon zachtjes op me te rijden. Ik voelde hoe mijn boxer tegen haar string aan wreef. Heerlijk gevoel. Ze kreunde zachtjes en ik pakte haar beet bij haar borsten en kneedde ze zachtjes. Na een tijdje zo gereden te hebben liet ze zich weer op het bed vallen en zei

“Mijn kutje is zo nat, wil je me likken?”

Ik trok haar string uit en begon zachtjes met mijn tong over haar schaamlippen te gaan. Mijn tong drong er tussendoor en ik kwam haar klit tegen en begon zachtjes erop te zuigen. Mijn tong ging heen en weer over haar opgezwollen klitje, wat was deze meid geil en nat! Steeds sneller liet ik mijn tong over haar klitje flitsen en met mijn ene hand masseerde haar borst en de andere liet ik over haar natte gaatje glijden. Ik liet een vinger naar binnen gaan terwijl ik haar bleef beffen. Een gilletje kwam uit haar mond. Een tweede vinger ging naar binnen en ik voerde het tempo waarop ik haar likte op. De combinatie van twee vingers in haar natte kut en een tong die haar befte werd haar te veel en ze begon zwaar te kreunen.

Met een hand duwde ze mijn hoofd dieper tussen haar benen, ik likte zo snel ik kon. Ze ging steeds zwaarder ademen en ik sneller likken. Een gilletje en ik voelde haar trillen. Deze geile meid was klaar gekomen. Ik liet haar even nagenieten door nog een paar keer met mijn vingers in en uit haar kutje te gaan. Ze was nu zo geil en sprong bovenop me. Ze trok mijn boxer uit en gaf een lik over mijn stijve pik. Toen ze bovenaan kwam gaf ze een kusje op mijn eikel. Daarna deed ze haar lippen zachtjes over mijn paal. Helemaal in haar mondje past mijn lul niet maar ze deed haar best. Haar lippen schoven langzaam op en neer over mijn paal.

Ik voelde dat een van haar handen met mijn ballen begon te spelen. Zachtjes begon ik ook op en neer te bewegen en neukte ik haar in haar zalige mondje. Na een tijdje haalde ze mijn pik uit haar mondje, ging met haar tong naar beneden, begon zachtjes mijn zak te likken en ondertussen voelde ik haar hand om mijn pik heen. Met twee handen begon ze me zachtjes af te trekken, dit was zo geil. Ze trok steeds sneller en ik voelde dat ik moest komen. Ik pakte haar hoofd beet en duwde haar mondje weer richting mijn pik. Ze begreep wat ik wilde en zoog haard aan mijn lul. Ik kwam heerlijk klaar in haar mondje, een straaltje liep uit haar mond over haar gezichtje.

Gulzig likte ze ook dat beetje met haar tong op. Ik vroeg of ze klaar was om “het” te doen. Ze stemde daarmee in alleen met condoom natuurlijk. Terwijl ze bezig was om de condoom om te doen hoorden we geluiden beneden.

Ma en Pa kwamen thuis.

Daardoor liep het minder mooi af dan gewoonlijk en zeg ik…

Want You

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *