De buurman

()

Natuurlijk had ik wel naar hem gekeken maar nooit was het bij mij opgekomen dat er echt iets tussen mij en Peter ’s beste vriend en onze buurman Wim zou kunnen gebeuren. Ze deden van alles samen. Ze deelden hun hobby’s: vissen, schaken en autoraces bezoeken in Zandvoort en soms in Duitsland en Frankrijk. Toen opeens hadden ze om een of andere reden besloten om samen te gaan hardlopen. Het was een paar keer per week bij ons vandaan een rondje door het bos en dan bij ons uitpuffen en natuurlijk een pilsje voor de dorst.

Nooit eerder was hij me zo opgevallen en als ze dan ook nog hun T shirt uitdeden en zijn bezwete boven lichaam showde deed het me wel wat. Niet een atleet of zo maar gewoon wel leuk om te zien. Ook de bobbel in de shorts was interessant en helemaal als hij zo’n strak lopers broekje of eigenlijk fietsbroekje aan had. Op een zomerse dag kwam hij dus weer en Peter was niet thuis.

“Tja, sorry overwerk, lopen overslaan en meteen maar eens pilsje misschien?”

We kletsten wat en ik kon het niet laten mijn ogen langs zijn blote gespierde benen te laten glijden en naar de bobbel in zijn short te kijken. Toen ik hem zijn pilsje aanreikte beroerde hij even, onnodig, mijn arm en een stroomstoot ging door me heen.

“Heb je de foto’s al gezien van jullie loop in Weerde?” En zo zat ik even later naast hem op de bank samen de foto’s te bekijken.

Zijn blote been tegen het mijn. Zijn arm tegen de mijne. Zijn hand die op mijn knie bleef liggen. Langzaam omhoog kroop. Vreemde vingers die aan de rand van mijn slipje peuterde. Een hand om mijn borst die me zachtjes kneedde. Ik was helemaal verkocht. Een vinger zocht en vond mijn kittelaartje. Hijgend van opwinding kneedde ik zijn penis door de stof van zijn broekje. Toen opeens duwde hij wel vier vingers tegelijk in mijn natte spleet. Hij kuste me en ik ontweek zijn mond. Hij beet zachtjes in mijn nek.

“Oh nee!” Dacht ik. Wat doe ik?

“Sorry, maar dit kan niet, jij bent Peters beste vriend en onze buurman, dit kan beter niet”

Volgende dag, zaten wij bij Wim en Gerda thuis voor de borrel.

“Een hapje zou er best lekker bij zijn” zei Gerda. En Wim vertrok naar de keuken voor bitterballen en pizza hapjes. Het duurde wat lang en we grapten al dat hij waarschijnlijk de pizza cremeerde en de ballen zelf op had gegeten.

“Ik help hem wel even” zei ik en ging naar de keuken. Hij stond bij de frituurpan in de bijkeuken met zijn rug naar me toe. Ik zag zijn lekkere achterwerk en gespierde benen. De gevoelens van de dag ervoor kwamen weer terug. Hij had me niet gezien of gehoord en onverwachts stond ik achter hem en had mijn armen rond hem geslagen. Mijn handen graaiden in zijn kruis. Hij schrok geweldig maar herstelde zich snel en zijn lul deed dat ook in rap tempo. Hij draaide zich om en zijn tong vond de mijne. Zijn paal was hard, lang en ik verlangde ernaar. Ik ging op mijn knieën en likte zijn ballen. Beet in zijn stam en bewonderde de eikel. Toen zoog ik er zachtjes aan. Hij verdween diep in mijn mond. Steeds wilder werd hij. Helemaal als ik langs de rand van zijn eikel likte of aan het pisgaatje. Diep stootte hij terwijl ik zijn ballen kneedde en even een vinger langs zijn kontje liet gaan. Toen spoot hij, in mijn mond kwam de eerste stoot, toen tegen mijn gezicht en op de grond.

“Uh… ja… uh… de bitterballen verbranden” stamelde hij.

Ik ging snel naar het toilet om me schoon te maken en even later zaten we onschuldig bij onze echtgenoten. Volgende morgen net na 9 uur, de kinderen waren nog maar net weg naar school, stond hij al voor de deur. In de gang al liet hij mijn borsten uit mijn T shirt hoppen en likte en zoog mijn tepels. Mijn borsten kregen een heerlijke beurt. Ik wilde eigenlijk naar boven, naar bed maar had zijn lul al mijn mond terwijl we nog in de gang waren. Mijn grootste hobby: pijpen!

Toen namen we niet eens meer de moeite naar boven te gaan. In de woonkamer, op de bank hebben we zo heerlijk geneukt. Ik zat boven op hem. Hij kon mijn tieten goed zien wippen en ik voelde zijn paal diep in me stoten. We hadden een heerlijke morgen want eigenlijk ben ik een morgen mens maar Peter is altijd weg. En hier was nu toch een heerlijke lul om me te verwennen.

Natuurlijk bleef het niet bij die ene keer en vooral het spel van verleidingen spel deed mijn kruisje goed nat worden. Als Peter en/of Gerda erbij waren stiekem even een aanraking. Zijn kont of soms zelfs een vlugge greep in zijn kruis. Of een kneepje in mijn tepel, een hand onder mijn rok. Net iets meer inkijk geven dan normaal. Als hij dan zo naar mijn borsten staarde werden mijn tepels als vanzelf hard.

Op een keer zaten ze aan tafel te schaken. Ik zat in een makkelijke stoel tv te kijken. Ik zat recht achter Peter en dus precies in beeld voor Wim. Toen ik merkte dat ik Wim ’s aandacht had kneedde ik eerst mijn borst. Hij zat al te draaien. Toen Peter blijkbaar niets in de gaten had durfde ik meer. Ik deed mijn benen wijd en rokje een stukje omhoog. Wim keek nu tegen mijn kruisje aan. Geiler en brutaler duwde ik zelfs het kruisje van mijn slipje opzij zodat Wim nu in mijn blote kutje keek. Botergeil was ik. Toen Wim weg was stond ik nog steeds geil en zei Peter dat ik iets moest vertellen.

Ik vroeg hem mijn kutje te likken. Hij ging voor me zitten en deed mijn slipje uit. Daar op de luie stoel pelde hij mijn lipjes open en likte en kuste mijn dijen, mijn buikje, mijn haartjes en toen voelde ik hoe zijn tong zacht om mijn klitje cirkelde. Hij zoog mijn knobbeltje. Ik kwam razend klaar.

“Ik moest je iets vertellen of eigenlijk vragen” zei ik weer. “Hoe zou je het vinden om iets met z’n drieën te doen.” Hier werd hij wel geil van en ik vertelde mijn voorkeur voor Wim zonder te veel te vertellen over wat gebeurd was.

Hij moest er over denken. Meer later!

Want You

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *