Het politieverhoor

()

Tatjana is een aantrekkelijke seksuoloog die via interim-werk in contact wil komen met alle lagen van de bevolking.

Ze is blond, charmant, hulpvaardig maar soms verstrooid en valt daardoor van de ene opwindende situatie in de andere.

Ze kleedt zich graag opvallend sexy en houdt van de aandacht die ze krijgt. “Do more with less,” is haar leuze en dat meent ze soms letterlijk.

Ze logeert nog steeds tijdelijk in de afgelegen villa van haar tante terwijl die met vakantie is. De villa ligt net buiten een landelijk dorpje, goed verborgen in een bos en enkel bereikbaar via een landweg. Vele dorpelingen kennen Tatjana van vroeger, toen ze als jonge onschuldige vamp van negentien het dorp op stelten zette. Haar tante baat een escortebureau uit en soms ontvangen de callgirls klanten in de villa.

In het vorige verhaal heeft ze het te bont gemaakt in de dorpsslagerij. Ze heeft de slager tijdens één van haar experimenten laten klaarkomen terwijl zijn vrouw niet thuis was. Wanneer de slagersvrouw thuiskwam, kon Tatjana net ontkomen en is ze gevlucht zonder slipje aan. Het stukje textiel is bij de slager achtergebleven en toen ze bukte om het portier van haar kleine wagen te openen, werd ze op de parking door een klant betrapt. Hij kon genieten van haar bloot kontje en een glimp opvangen van haar ontblote schaamlippen.

Vanochtend loopt ze te piekeren in de villa. Stel dat die kerel de slager goed kent en zou vragen waar ze woont. Stel dat hij binnenkort naar de villa zou komen en haar tante alles zou vertellen. Ze is erg ongerust en probeert haar zorgen te vergeten door te kijken naar een erotische film.

Tatjana draagt een babydoll van haar tante die ze gevonden heeft in de badkamer en loopt blootsvoets door het huis. Haar lange – tot aan haar onderrug reikende – blonde haren liggen in een waaier over de rand van de sofa terwijl ze onderuit ligt te genieten van de film, waarin twee jonge vrouwen naakt door een bos wandelen.

Plots gaat de deurbel. Ze schrikt even en laat – verstrooid als ze is – de film spelen, huppelend naar de inkomhall. Een vrouwelijke agente kijkt haar verwonderd aan en haar blik uit haar kastanjebruine ogen nemen het aantrekkelijke lichaam van Tatjana op.

“Ik stoor blijkbaar?” vraagt de agente beleefd terwijl ze naar de bijna ontblote boezem van Tatjana kijkt.

Ze heeft halflange donkerbruine haren die in een paardenstaart zijn geknoopt en haar baret doet haar knap gezicht opvallen. Haar wit politiehemd tekent haar boezem af en een donkerblauwe broek verraden haar slanke benen. Twee sterren prijken op haar hemd en geven aan dat ze inspecteur is.

“Nee hoor, kom gerust binnen. Let niet op mij, ik doe vlug een badjas aan,” reageert Tatjana ongerust en terwijl de agente in de woonkamer wacht, is Tatjana vliegensvlug naar boven gehold om een kamerjas.

Eens in de woonkamer merkt ze dat de agente onverstoord naar de film zit te kijken.

“Oei, sorry, ik… hé…” Zucht ze en in paniek zoekt ze de afstandsbediening, waarop de inspecteur glimlacht.

“Blijkbaar was je een spannende documentaire aan ‘t bekijken?”  Zegt ze lachend en merkt de dildo op die klaar ligt op de salontafel. Agenten zijn veel gewoon, maar Tatjana laat een opwindende indruk achter op de vrouwelijke agent.

Tatjana gaat zitten, zet de film af en de agente begint haar betoog terwijl ze af en toe naar de dildo gluurt.

“Ik heb me nog niet voorgesteld, ik ben Sandra C. van de sectie zedenfeiten. Gisteren is er een telefonische klacht binnengekomen van iemand uit het dorp – dat je in het openbaar in je blootje loopt!”

Tatjana bekent de feiten. Ze weet dat ze beter toegeeft over wat er gebeurd is dan liegen en uiteindelijk misschien het vertrouwen van de agente verliezen. Uit ervaring weet ze dat agenten regelmatig de villa van haar tante Tatjana observeren en haar tante steeds correct is tegenover de agenten. Ze is ook onder de indruk van de brunette. Misschien vindt ze een vrouw in uniform best aantrekkelijk.

“Ik geef toe dat ik nogal opgewonden was, maar ik had niet de bedoeling om uit te dagen. Zo ben ik niet. Ik hou van seks, zelfs met vreemden, maar dan doe ik het wel als ik zeker ben van die persoon. Wat Jos en Marie betreft, had ik de bedoeling om hen een lesje te leren en de gemene roddels in het dorp over mijn tante te stoppen. Tja, ik ben in mijn blootje gaan staan bij Jos, maar hij kent me van vroeger. En ik doe graag experimenten in het openbaar. ”

“Ach zo, je bent de eigenares van het slipje? Jos de slager had blijkbaar een ander verhaal. Maar uiteindelijk is alles goed gekomen tussen de slager en zijn vrouw. Ik ben op de hoogte gebracht van de wijkagent, die had je op de parking betrapt. Je hebt geluk dat ik ervoor kon zorgen dat ik je kan komen opzoeken, had het Mark de wijkagent geweest, dan zat je nu in een combi.”

“Oei, is het zo erg?”

“Ja meid, exhibitionisme wordt beteugeld, dat moet je toch weten als seksuoloog?”

“Hoe weet jij dat ik seksuoloog ben?”

“O, ik had je nog niet verteld dat ik je vriend Chris, goed ken,” grinnikt ze. “Hij werkt bij ons op de sectie zedenfeiten, maar voor een dossier voor RCCU, Regionale Computer Crime Unit.”

Tatjana probeert het gesprek om te buigen naar het onderwerp Chris, maar de niet onknappe Sandra gaat halsstarrig verder met de inbreuk van Tatjana.

“Ik moet je ergens beteugelen, Tatjana, begrijp je dat?”

“Je weet wel wat mannen willen hé,” gaat Sandra knipogend verder. “Voor hetzelfde geld werd je verkracht.”

“Word ik nu gearresteerd?” vraagt ze ongerust.

“Nee, maar je verdient wel een straf. Je moet de openbare zeden respecteren.”

“Dus op privéterrein hier doe ik toch wat ik wil?”

“Mits toestemming van de aanwezigen, ja.”

“Ik ga ervan uit dat je geen bezwaar maakt van die dildo en de film?”

“Nee, helemaal niet,” lacht Sandra. “Ik ben al heel wat gewoon hoor.”

“Goed zo,” reageert Tatjana opgewekt en ze hangt haar badjas over een stoel.

Sandra trekt grote ogen en haar mond valt open van verbazing.

“Wat ga je doen?”

“Och, ik doe zoals ik thuis ben aangezien je geen bezwaar maakt,” giechelt ze.

“Let op, je daagt alweer uit,” grijnst Sandra. “Ik ga je moeten straffen, meid!”

Maar Tatjana luistert niet en nu glijdt haar babydoll op de grond. Poedelnaakt gaat ze terug in de sofa zitten, met haar ene been over het andere. Haar grote volle hoge borsten die half bedekt worden door haar lange haar hebben Sandra overdonderd. Sandra maakt heel langzaam haar hemd open, laat het op de zetel vallen, trekt haar lelijke stijlloze broek uit en tot bewondering van Tatjana is de inspectrice gehuld in een bordeauxkleurig sexy lingeriesetje.

“Ben je tevreden nu? Ik zal je een gepaste straf geven,” gromt ze gespeeld streng en haalt haar handboeien uit.

Tatjana moet op haar rug in de sofa gaan liggen en laat gewillig haar handen rond de armleuning van de antieke sofa boeien, met haar armen boven haar hoofd. Op die manier kan ze niet meer weg.

Ze giechelt opgewonden en haar geile lach prikkelt Sandra nog meer.

“O Sandra, wat ga je nu doen?” kreunt ze zacht en duwt met een holle rug haar blote borsten een beetje naar boven, zodat haar kleine puntige tepeltjes verleidelijk gepresenteerd worden om aan te zuigen.

“Je daagt anderen uit Tatjana, ze moeten lijdzaam kijken naar je lekker lichaam en je uitdagende blik op je sensueel snoetje. Weet je hoe Mark de wijkagent zich voelde toen hij je blote kont zag? Je speelt met vuur Tatjana. Mensen hun zelfbeheersing wordt op de proef gesteld.”

“Nee hoor, ik laat de mensen genieten van mijn lichaam, ze mogen me aanraken, strelen, betasten, likken en soms wil ik wel eens lekker neuken. Allemaal in het kader van mijn onderzoek.”

“Dan speel je graag een slet?”

“En dan? Ik geniet ervan, da ’s toch ook belangrijk? Ik stel mijn lichaam ten dienste van de wetenschap.”

“Geniet je nu?”

“O ja hoor,” grinnikt ze. “Ik ben gek op seks, het lekkerste wat er is op aarde. Kom Sandra, wat is je fantasie op dit ogenblik? Ik wil zien en voelen wat je denkt.”

Sandra is overdonderd door de vastberadenheid van de seksuoloog en drijft haar fantasie door. Ze neemt de dildo en doet alsof ze hem gaat inbrengen bij Tatjana, die haar lange benen wijd opent zodat haar licht roze glimmende schaamlippen uitnodigend bloot komen te liggen. Ze sluit haar ogen en wacht op het moment wanneer de koude kop tussen haar malse hete schaamlippen zal glijden.

“Nee lieverd, nu niet,” grijnst Sandra en ze gaat in de andere sofa zitten, haar ene been over het andere.

“Ik ga je een lesje leren en eens zien hoe ver je gaat. Val je op vrouwen, geile Tatjana? Of mag ik zeggen: tietje?”

“Oh! Heeft Chris je mijn bijnaam verklapt?” zucht ze opgewonden.

“M… ja, weet je, Chris en ik neuken regelmatig. Op een keer verklapte hij je bijnaam wanneer hij klaarkwam. Ik was vereerd, maar het bleek jouw bijnaam te zijn. Gisteren zag ik mijn kans om je te ontmoeten. Ik wil je beter leren kennen, tietje,” grinnikt Sandra terwijl ze verlekkerd naar Tatjana kijkt die kronkelt van geilheid.

“Pfff, Chris en ik hebben een open relatie, je mag met hem neuken zoveel je wil. En ja, ik vind sommige vrouwen mooi en aantrekkelijk, ik sta er niet bij stil dat ik lesbisch zou zijn. Ik geniet gewoon. Ik begin te begrijpen dat hij jou tietje noemde,” vertelt Tatjana terwijl ze opmerkelijk rustig geniet van de situatie. “Je hebt een goed gevormde boezem hoor!”

Sandra zit nog steeds in lingerie maar voelt een onweerstaanbare drang om zich verder uit te kleden. Ze maakt zittend haar BH los, laat die uitglijden en pronkt met haar blote tieten. “Wat vind je ervan?”

“Mooi, heel mooi. Ik begrijp de reactie van Chris,” giechelt Tatjana. “Heel toevallig hé, we hebben ongeveer dezelfde cup.”

“Daarom wou ik je eens zien, begrijp je? En ik heb je nog iets te tonen,” lacht de geile agente en staat recht, trekt haar slipje uit en gaat terug zitten met haar benen open. “Zie je mijn lekker poesje, tietje?”

“Heerlijk, kon ik maar…” zucht Tatjana.

“Ach zo, je hebt er zin in?”

“Ja, maak me los Sandra, dan kan ik je verwenen,” zucht Tatjana.

“Nee, je voelt nu eens wat anderen voelen, wanneer jij je blote tieten toont,” lacht Sandra gemeen.

Sandra speelt met haar klit en brengt de dildo in, kreunt zacht wanneer hij naar binnen schuift en met een flauwe geile blik lacht ze naar Tatjana.

“O wat is dat lekker, tietje, mmm, je zou het eens moeten voelen.”

Tatjana haar stem wordt hees van lust, ze kronkelt, haar benen gaan open en dicht, haar bekken gaat op en neer, ze verlangt naar seks, lekkere seks. Ze wordt gek van opwinding.

“Goed dan! Ik zal het nooit meer doen!” zucht ze met een hese stem.

Maar in plaats van haar te bevrijden, knielt Sandra vóór Tatjana, duwt haar lange slanke benen open en beweegt de dildo rond haar vagina…

“O! Eindelijk!” kreunt de blondine opgelucht. “Doe het!”

Maar Sandra stopt met Tatjana ’s nat kutje te plagen en gaat zitten in de sofa. Ze likt aan het topje van de dildo, doet alsof ze hem pijpt en speelt met haar gebruinde borsten. Uiteindelijk staat ze recht en wandelt rond de sofa tot ze achter Tatajana staat en de dildo boven haar sensuele mond houdt.

“Wil je ook proeven?” grinnikt ze. “Kom lieverd, pijp hem…zuig aan de lekkere penis van Chris.”

Terwijl Tatjana likt en zuigt aan de dildo, maakt Sandra met één hand de handboeien los.

“Genoeg gestraft, ik bewonder je gedrevenheid, je zelfzekerheid, maar ook je schoonheid, Tatjana,” begint Sandra vriendelijk.

“Ook al ben ik een vrouw, je maakt me geil. Je hebt borsten waarop elke vrouw jaloers zou worden. Vol, mooi vooruit, groot en toch niet te groot om lelijk te zijn. Ze zijn lekker om naar te kijken, maar je moet opletten, Tatjana. Dat wou ik je duidelijk maken.”

“Wil je eens voelen?” vraagt Tatjana lief.

“O ja, ze voelen echt aan. Eerst dacht ik aan een borstvergroting, maar ze zijn heel natuurlijk groot en vol. Een echt Godsgeschenk! Ook je tepeltjes zijn zo schattig spits en daardoor lijken je borsten sterk naar voor te wijzen. Heerlijk! Wil je bij mij eens voelen? Ze zijn ook echt,” giechelt Sandra.

“En ook groot,” reageert Tatjana enthousiast. “Ga je veel onder de zonnebank?”

“Regelmatig. Ik laat ze mee bruinen, ik vind het lekker.”

De vrouwen keuvelen nog een tijdje in de sofa en na elkaar betast en verkend te hebben, trekt Sandra haar uniform weer aan, neemt het dossier van Tatjana onder de arm en kijkt opgewonden toe hoe de blondine haar babydoll op een verleidelijk manier aantrekt en haar voorgaat naar de hall.

Tatjana heeft misschien haar lesje geleerd en Sandra heeft gekregen wat ze wilde, maar er is ook een vonk overgeslagen tussen beide vrouwen, die sterker is dan ze zelf beseffen.

Tatjana krijgt het aantrekkelijk aanbod om als zelfstandige seksuoloog af en toe samen te werken met Sandra om de misdaad te helpen bestrijden of aan onderzoek te doen.

Er wordt geen p.v. gemaakt, maar Sandra zal Tatjana in het oog houden en als de jonge blonde seksuoloog te ver gaat, een gepaste straf geven.

Wanneer Sandra in de politiewagen stapt, de motor start en nog even zwaait, staat Tatjana in het deurgat te kijken tot wanneer de politie-inspecteur wil achteruit rijden. Op dat moment glijdt de babydoll alweer op de grond en kijkt Sandra hoofdschuddend toe hoe Tatjana poedelnaakt de voordeur sluit.

Zeos

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *