Tatjana in de supermarkt

()

De rondborstige Tatjana is een vrolijke en sociale blondine met Italiaans –Russisch bloed, geboren en opgegroeid in de middeleeuwse stad Brugge. Na haar studies als seksuoloog werkt ze als assistente op de afdeling klinische seksuologie van een academisch ziekenhuis en screent ze patiënten. De opmerkelijke schoonheid is een beetje naïef, lief en ondeugend op een onschuldige manier. Haar fantasieën op het werk en daarbuiten brengen de jonge vrouw soms in netelige situaties, op zoek naar de ultieme plaats voor een lekker orgasme.

Het is zaterdagvoormiddag. Dan gaat Tatjana altijd winkelen in de grote supermarkt in de Brugse stadsrand. Vandaag draagt ze een lange dikke wollen trui tot aan de knie, met ritssluiting vooraan, nylons en knielaarzen. In de rekken met damesondergoed komt ze op een geil idee. Ze kijkt rond en merkt dat de toegangsdeuren naar de stapelruimtes open staan. Ze wandelt er doodleuk binnen en kijkt nog even om: niemand heeft iets gemerkt. Op zoek naar avontuur en bezeten van spanning om niet betrapt te worden neemt ze de nieuwe omgeving in zich op.

Het is er stil. Ze kijkt zenuwachtig rond en wanneer ze er zich van verzekerd heeft dat de kust veilig is, opent ze de rits van haar trui. Ze bevindt zich tussen kartonnen dozen die gestapeld zijn op paletten. Niemand kan haar zien en de spanning om iets stiekem te doen heeft haar altijd opgewonden. Opgewarmd van geilheid, legt ze haar trui op één van de houten kratten met bananen. Ze gloeit bij de gedachte dat ze in lingerie en laarzen midden op de dag in een warenhuis staat en ze hoopt om straks in haar fantasie betrapt te worden.

Ze gaat op de rand van de houten krat zitten en maakt haar BH los. Rondkijkend of de kust veilig is, laat ze het stuk textiel uitglijden en legt het bij haar trui. Ze sluit haar ogen en vindt het lekker om in haar grote volle spitse tieten te knijpen.

“Kon ik ze maar likken,” zucht ze stilletjes.

Haar lange benen zijn gespreid en net wanneer ze haar vingers in haar slipje wil schuiven, hoort ze een vorklift starten. Het voertuig komt naar de pallet met dozen gereden en Tatjana kan haar trui en BH niet meer redden. Ze moet wegsluipen achter een andere stapel. Gehuld in een klein slipje, knielaarzen en nylons zit ze verscholen te wachten. De topless blondine vloekt binnensmonds en bedekt in een reflex haar blote tieten.

“Kom Paul, die kratten moeten nog naar Sint Michiels,” roept een andere arbeider en wenkt naar de bestuurder van de vorklift. Haar lekker plannetje is mislukt.

“Verdorie, hoe kom ik hier nu weg!” Kreunt ze zachtjes in paniek. Met lede ogen ziet ze hoe de twee arbeiders de krat ontdekken met haar trui en BH erop.

“Awel, wa is da hier?” lacht de ene arbeider terwijl hij haar BH vastgrijpt en in de hoogte steekt. Hij houdt de BH tegen zijn borst en buldert: “wa laten ze hier toch allemaal slingeren hé, da’s de maat van mijn vrouw,” giert hij.

“Stoefer,” reageert de ander en samen inspecteren ze de BH van Tatjana, die enkele meter verder alles in de gaten houdt.

“Kom Albert, laat maar liggen. Anders worden we nog beticht van diefstal.”

Tatjana ziet de arbeiders verdwijnen en het wordt weer stil in de laad- en losplaats. Kreunend van spanning komt ze vanachter de dozen geslopen. Langs de winkelruimte kan ze zo niet naar buiten. Vroeger zou ze dat gedurfd hebben, ondertussen weet ze wel beter.

“Misschien langs de poort die open staat?” Bedenkt ze zich.

Wanneer ze door de ruimte stapt, maken haar hakken te veel lawaai. Ze besluit haar laarzen uit te trekken en bukt zich lenig en diep – met bijna gestrekte benen -voorover. Haar slipje schuift plots tussen haar natte schaamlippen en ze geniet van die prikkel. Net vóór ze zuchtend het nat geworden slipje wil terugschuiven hoort ze voetstappen.

“Amai! Gij hebt e ferm mosselke, meiske,” hoort ze achter haar.

Geschrokken draait ze zich om, haar grote volle tieten wippen op, in een reflex bedekt ze haar kruis en vervolgens haar boezem. Getuite lippen drukken verbazing, opwinding en nieuwsgierigheid uit.

“Ge moe nie verlegen zijn, meiske, ik ben de kwaadste nie zunne,” grijnst hij en tast naar zijn kruis. De jonge kerel heeft lang blond krullend haar, is atletisch gebouwd en in zijn marcelleke met strakke werkbroek komt hij erg aantrekkelijk over bij Tatjana. Hij straalt iets seksueel lekker uit, ook al is hij in werkplunje. Zijn stoppelbaard, grijns en witte tanden verraden iets mannelijks. Ze laat haar blote tieten in volle glorie zien en neemt het beeld van de kerel in haar op. Een ontsnappingsplan flitst door haar hoofd. Eigenlijk had ze liever een jonge vrouw zien staan, maar dit valt nog best mee.

“Mijn BH en trui liggen ginder op die krat in de vrachtwagen, ik had ze daarop gelegd omdat ik…” begint ze.

“Ik pak ze wel efkes,” grinnikt de kerel, stapt naar de laadruimte van de vrachtwagen zonder zijn blik op haar borsten te verbreken, neemt haar kleren en wanneer Tatjana ze wil aannemen doet hij haar een voorstel.

“Ik moet streng zijn, er kan altijd iets gestolen zijn hé, dus ik moet er zeker van zijn.

Misschien is die lingerie niet van jou?” Zegt hij met een deugnietblik in zijn ogen. Tatjana houdt daarvan…

“Ooo, je wil het controleren?”

“Yep. Ik ken da merk, ‘t wordt hier ook verkocht,” zucht hij en kijkt naar het etiket van haar BH. “Mmm, het nummer komt me nie bekend voor, mag ik je broekje ook even?”

“Meneer is specialist?” kreunt Tatjana van waardering voor zijn spitsvondigheid en laat haar slipje enkele centimeters zakken. Ze staart hem aan en ziet zijn hongerige blik van haar blote tieten naar haar slipje verplaatsen. Uit zijn lichaamstaal kan ze opmaken dat zijn lid kronkelt van lust.

“Wacht, nie hier hé, kom mee,” zegt hij gespeeld streng en wenkt Tatjana om hem te volgen naar een klein kantoortje in de hoek van de laadplaats.

Haar heupen wiegen, haar grote tieten wippen heel zachtjes op door hun volheid en zwaarte, hij lonkt naar haar kleine schattige puntige tepeltjes, roze tepelhoven, de kleine haartjes die vanachter haar slipje gluren en vooral naar haar lange benen die samenkomen op een warm heet plekje. Hij zou er aan willen zuigen. Wanneer ze in het kleine donkere kantoortje zijn, sluit hij de deur. De ruimte wordt afgeschermd van de buitenwereld door een grote reclameposter tegen het glas. Hij voelt spontaan zijn ontblote eikel tegen zijn boxer schuiven.

“Kom meiske, efkes je broekje checken,” glundert hij en Tatjana laat haar slipje zakken, behoedzaam, traag en sensueel prikkelend. Centimeter voor centimeter wordt haar venusheuvel zichtbaar, haar schaamlippen zien het daglicht, haar keurig geschoren poesje piept tevoorschijn. Ze bukt, laat het klein broekje langs haar ene been uitschuiven en wanneer hij het stuk textiel in zijn hand houdt, ruikt hij eraan.

“Ooh, mijn god, da’s lekker!” gromt hij met een diepe ruwe en geile stem.

Tatjana is bloedgeil van de kerel, hij straalt pure seks uit, ontsnappen is niet aan de orde nu. Ze heeft graag mannen die het oerinstinct laten gelden, een uitstervend ras volgens haar. In enkele seconden ligt zijn broek op zijn enkels, is zijn boxer omlaag en masseert Tatjana zijn dikke staalharde penis. Het is lang geleden dat ze nog eens een knuppel vastgenomen heeft die lust uitstraalt, die kloppend vraagt naar penetratie, geen vragen, gewoon oerzuivere seks. Hij ruikt naar het strand, zijn parfum bedwelmt haar. Zijn gespierde bovenbenen zijn kenmerkend voor een voetballer. Nog voor ze het beseft, staat ze met gespreide benen vóór hem, haar handen rustend op de gammele tafel, haar gezicht naar de muur gericht, kijkend naar een centerfold-pagina van Playboy. Haar nat poesje is zijn prooi, wacht gespannen af naar een gepaste straf voor haar ondeugd…

Ze voelt zijn stevige hand rond haar volle tieten grijpen, zijn andere hand haar lies vastnemen en dan komt het moment van de waarheid. Behoedzaam laat hij zijn eikel tussen haar natte lipjes glijden, traag duwt hij zijn penis naar binnen, grommend van lust uit hij zijn goesting om haar te neuken als straf.

Ze aanvaardt de straf, bloedgeil, blij van haar zonde, verlangend naar lekkere seks…

Hun fantasie wordt gelijkgestemd, ze zuchten in koor, synchroon verlangen ze naar die geile stoten van lust, warm vochtig vlees, penetratie zoals het hoort. Zweetdruppeltjes verraden lust, inspanning en lichamelijk genot. Haar voorgevoel dat de kerel een gezonde seksdrift heeft en blijkbaar ervaring om een vrouw zoals Tatjana te neuken, zonder haar een gevoel te geven van een slet of hoer te zijn, maken haar nog geiler. Hij is een onbekende met een bekende seksdrift. Voor hij zou kunnen klaarkomen, doet ze teken om te stoppen. Bliksemsnel draait ze zich om en gaat op haar knieën zitten om zijn stijve penis in haar hand te nemen. Ze likt zijn ballen, knabbelend aan zijn stam, baant haar sensuele mond een weg naar de onderkant van zijn eikel. Hij kreunt diep van onderdrukking wat nog komen zal. Ze voelt de spanning in zijn lid, ze heeft nog enkele seconden. Misschien twintig? Tot haar grote vreugde heeft hij de techniek om zich te beheersen, iets wat ze niet vaak meemaakt. Ze wordt nog geiler van verrassing, ze zweeft op wolkjes, bloedheet van honger naar seks.

“Hij is een seksbeest, ongetwijfeld,” denkt ze en krijgt een sterke drang naar die zoute smaak.

Zijn eikel verdwijnt in haar schattig mondje, haar volle lippen omsluiten zijn eikel. Hij smaakt naar zout, puur, zuiver, naar de smaak van een verzorgde kerel met respect voor zijn lid. Net op het ogenblik dat zijn penis een beetje opspant, kreunt hij diep. Dat luidt zijn hoogtepunt in.

Ze gaat op de tafel zitten, opent haar benen zo wijd ze kan en ontvangt zijn harde paal als een noodzakelijk kwaad. Zijn mond betast haar grote volle tieten, zijn grote natte tong vindt haar tepeltjes, hij zuigt, likt en bijt, genietend van haar ferme tieten.

“Wat zijn ze prachtig en lekker vol melk, m…,” kermt hij en uiteindelijk geeft hij zich over. Diep stotend van lust vult hij haar poesje met warm zaad, het witte vocht druipt eruit, druppels vallen op de grond. Ze smeekt naar nog… Haar nylons ontvangen spermavlekken, haar laarzen dragen sporen van stomende seks. Het geeft niks, ze slaakt een diepe kreun van voldoening. Wat ‘n straf!

Hoe dit verhaal verder gaat, is van geen belang en doet afbreuk aan dit geile avontuur. Tatjana komt nog regelmatig rond hetzelfde uur op dezelfde plek haar geile fantasie beleven. De kerel blijkt de verantwoordelijke te zijn van de laad- en losplaats. De figuurlijke betekenis van de naam van deze ruimte spreekt boekdelen…

Zeos

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Of direct contact met mail.

Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *