Het verhaal van achter de ceder III

()

Al gauw kwam ik erachter dat elke 死ぬ een ander thema had, want toen ik bij de volgende 死ぬ de gemeenschapskamer binnenkwam zag ik op de sofa een naakt meisje liggen. Ze deed niet mee aan de plechtige opening. Na de inleidende woorden vroeg de preses me bij het meisje te voegen. Ze was van mijn leeftijd. Het was duidelijk dat zij de leiding had en mij moest inwijden in de lesbische liefde. Ze begon me te strelen en al gauw speelden onze tongen met elkaar. Ik had nog nooit met een meisje gekust, maar vond dat ze het heel goed deed. Ze zocht lekkere plekjes op om me te strelen, plekjes die ik de studenten moest wijzen, maar die zij als vanzelf vond. Ook ik verkende het lichaam van het meisje. Ze legde me op mijn rug en begon mijn schaamlipjes te zoenen en eraan te likken. Steeds keek ze mij in de ogen, misschien wel om te peilen hoe ver ik op weg was naar een orgasme. Die kwam snel en bijna geluidloos. Maar heftig was die wel, want een straaltje geil spoot met een boog uit mijn kutje. Ze zette onmiddellijk haar mond erop om zo veel mogelijk nog op te vangen.

Daarna mocht ik haar kutje likken. Dit was voor mij nieuw, maar omdat ik het zojuist ervaren had, wist ik hoe ik het meisje kon laten genieten. Ook zij kwam al snel met een gilletje klaar. Ik was zo intensief met het meisje bezig dat ik vergat dat er negen mannen naar ons zaten te kijken. We knuffelden elkaar om wat bij te komen. Haar tong gleed mijn mond weer binnen. Ze fluisterde dat ze nog nooit met zo’n mooi meisje had gevrijd en dat ze nog nooit iemand zo mooi had zien spuiten. We werden weer een beetje geil, nu legde ze haar kutje voor mijn mond en duwde mijn mond naar haar kutje. Zo konden we elkaar tegelijk bevredigen. Ik heb altijd een beetje moeite met dit standje gehad, want je moet je dan op twee dingen concentreren, op wat je ondergaat en wat je doet. Zij kwam wel lekker klaar, ik niet.

Het meisje pakte een soort dubbele penis die aan elkaar vast zaten in een hoek. De ene kant stopte ze in mijn kutje en de andere in die van haar terwijl ze op me ging liggen. In deze houding konden we elkaar aankijken en zoenen en met onze onderlijven de penissen in ons laten bewegen. Het lukte ook niet zo goed, af en toe floepte een ervan uit een kutje. Het meisje vroeg een van de jongens te assisteren. Hij moest tijdens onze vrijpartij steeds de dildo in onze kutjes duwen. Nu ging het goed, alleen duurde het behoorlijk lang voor ik klaar kwam. De student zei later dat hij het geil uit mijn kutje had zien spuiten. Een bewijs dat ik een orgasme had gehad. Ik vond het heerlijk om op dit meisje te liggen en met haar te zoenen, maar ik miste wel een levend iets in mijn kutje, iets dat kon spuiten.

Nadat we even hadden gerust, liet het meisje de laatste techniek aan de studenten zien. Ik moest op handen en knieën gaan zitten en zij ging met haar kontje gericht naar mijn achterwerk op dezelfde manier zitten. Ze schoof een lange kunstpenis in zowel haar als mijn kutje. Zo bewogen we van en naar elkaar toe. Telkens raakten onze kontjes elkaar zacht. Langzamerhand kwam ik met mijn gezicht naar de studenten toe te zitten. Zo hadden ze precies het gezicht op hoe ik klaar kwam en dat kwam ik.

Hijgend en kreunend kwam ik bij mijn hoogtepunt. Achter mij hoorde ik ook orgasme-geluiden. We vielen uitgeput op de grond de lange dikke kunstpenis nog in onze kutjes.Als afsluiting legde ze me op de sofa en ging bovenop me liggen. Ze fluisterde dat ik een heerlijk meisje was en dat ze graag hier bij mij in de sociëteit wilde wonen; dan konden we vaker vrijen. We wasten ons in het kamertje ernaast en omdat de studenten toch niets zagen, hebben we nog even heerlijk gezoend. Ze moest afscheid nemen en werd bedankt voor haar bewezen diensten.

Ik weet niet of ze het vrijwillig deed, of betaald werd. Dat is altijd geheim gebleven. In de nazit werd ik uitvoerig geprezen voor mijn durf om met een meisje te vrijen. Zij zouden nooit met een andere jongen vrijen en daarover werd een boom opgezet. Ik moet zeggen dat ik echt had genoten, maar toen ik die nacht weer een warme penis in me kreeg, was dat toch wel een vertrouwder gevoel.

Aan de ene kant keek ik uit naar de 死ぬ, maar toch was ik steeds weer zenuwachtig. Bij die van december stond er een stoel voor me klaar. Het was een soort leunstoel met uitsteeksels die me dwongen mijn benen uit elkaar te zetten. Met een geopend kutje zat ik voor mijn huisgenoten. Na de gebruikelijke plechtige opening vroeg de preses mij mezelf ten overstaan van mijn huisgenoten te bevredigen. De laatste tijd was ik amper aan zelfbevrediging toegekomen vanwege mijn druk programma met mijn huisgenoten.

Ik probeerde mij zo goed mogelijk te ontspannen en zocht met mijn vingers de plekjes die me het meeste genot gaven. Ik vond het wel een geil idee om mezelf klaar te maken terwijl mijn huisgenoten toe keken. Het was doodstil in de kamer, maar ik zag wel een paar jongens ongemakkelijk op hun stoel heen en weer schuiven en dat wond me ook op. Het bekende gevoel kwam al snel vanuit mijn benen naar boven. In deze houding zou ik heel goed kunnen spuiten en daarom besloot ik me daar op te concentreren. Ik zou ze een fontein laten zien zoals ze nog nooit hadden gezien. De kunst was om een orgasme zo lang mogelijk tegen te houden en dan als de spanning ondraaglijk werd, niet langzaam, maar ineens klaar te komen.

Omdat ik de spanning langer vasthield dan normaal, kwam de ontlading heftiger dan ooit. Met een schreeuw kwam ik heftig klaar en omdat ik mijn met mijn kut spiertjes mijn opening probeerde dicht te knijpen, spoot mijn kutvocht er met een aantal enorme stralen uit. Het kwam tot de voorste stoelen. Nadat ik leeg was, kreeg ik applaus en bewonderend gejoel. Uitgeput zakte ik terug in de stoel om bij te komen, want het zou waarschijnlijk niet de enige proef zijn.

Na een korte pauze kreeg ik een grote kunstpenis aangereikt. Zo’n grote had ik nog niet eerder gezien. Met moeite kon ik hem tussen mijn schaamlipjes krijgen, die helemaal strak stonden, laat staan dat ik hem verder duwen. Ik was bang dat ik uit zou scheuren. Ik duwde mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar. De spanning stond op de gezichten van mijn huisgenoten te lezen.

Heel langzaam lukte het me het enorme ding binnen te krijgen. Ik was helemaal gevuld, wist zeker dat hij vanwege zijn lengte in mijn baarmoeder zat. Toen ik er een beetje aan gewend was, kon ik hem een beetje hen en weer schuiven. Omdat hij zo dik was, schuurde hij langs mijn clitoris, die ervoor zorgde dat ik een tweede orgasme kreeg. Door mijn orgasme ontspande ik wat en werd mijn kutje erg nat. Hierdoor kon ik hem er zonder veel moeite weer uithalen. Opnieuw kreeg ik applaus en gefluit. Weer kreeg ik de gelegenheid om even bij te komen. Mijn kutje was flink uitgerekt en daardoor waren mijn schaamlipjes een beetje pijnlijk.

De laatste proef was een dubbele penis. Het deel dat in mijn kutje moest, was gelukkig wat dunner dan de vorige, maar het deel dat in mijn kontgaatje moest, boezemde me angst in. Ik hou al niet zo van anaal en zo dik … Ik kreeg gelukkig glijmiddel. Aan de onderkant zat een soort handvat, zodat ik de beide kunstpenissen er tegelijkertijd in kon duwen. Ik probeerde me zo goed mogelijk te ontspannen.

Mijn poepgaatje werd behoorlijk uitgerekt en het deed pijn, maar ik zette door. En hoewel centimeter voor centimeter lukte het me om het ding door mijn sluitspier heen te krijgen. Ik moest even bijkomen voor ik ze kon bewegen. Toen ze eenmaal goed zaten, was het wel een lekker gevoel om beide gaatjes gevuld te hebben. Ik begon langzaam te bewegen. Het duurde niet zo lang voor ik klaar kwam. Niet zo lekker als de eerste keer, maar het was wel bijzonder. Toen ik de penissen uit mij trok, kwam er een spontaan een drol mee. Ik had even geen controle over mijn sluitspier. Ook dat leverde gejoel op.

Door alle inspanningen lukte het me niet zelf uit mijn stoel te komen. Ze lieten me even liggen om bij te komen. Iemand ging naar boven om een warm bad voor mij te maken. Ik werd naar boven gedragen en erin gelegd. Opnieuw stond er de volgende ochtend een heerlijk ontbijt voor me klaar. Met moeite kon ik overeind komen, omdat mijn kontje behoorlijk pijn deed.

De 死ぬ van december was gepland de dag voor we met kerstvakantie gingen. Ik zou anderhalve week naar huis gaan om daar de feestdagen te vieren. Toen ik werd binnengelaten, bleek de kamer verduisterd; alleen een klein lichtje in de hoek brandde. De preses liet ons weten dat de verlichting was aangepast aan de donkere dagen voor kerst. Straks zou ook de laatste verlichting uitgaan en dan moesten we ons in het donker redden. Ik werd naar de hoge tafel geleid. Mijn armen werden gespreid en mijn polsen in lussen vastgemaakt. Mijn benen werden ook gespreid en mijn enkels werden vastgemaakt aan de poten van de tafel. Zo lag ik in een voor mij bekend standje. Onder mijn buik lag een tamelijk dik kussen, zodat mijn kontje flink omhoog stak.

Het klein lichtje ging uit. Ik lag daar uitgespreid in het pikkedonker. Het werd stil, ik hoorde alleen wat gestommel hier en daar. Iemand tastte met zijn handen waar ik me bevond. Ik vond het superspannend, omdat ik niet wist wat er zou komen. Ik voelde een eikel mijn schaamlipjes uit elkaar drukken. Een penis gleed mijn al natte kutje binnen.

Het moest 長いツール zijn, want hij was de enige die een zo lange had, dat hij mijn baarmoedermond kon bereiken. Zijn lange dunne paal paste ook wel bij zijn slungelige lichaam. Hij was een sympathieke jongen, en beetje stil. Met hem kon ik ernstige gesprekken voeren over allerlei ethische kwesties. Ik moest hem soms aansporen om met mij te neuken, want hij leek dat wel eens te vergeten. Hij neukte mij nu harder dan ik van hem gewend was. Kwam dat omdat het donker was? Hij kwam, misschien om zichzelf niet te verraden, geluidloos klaar. Ik voelde hoe hij zijn zaad mijn baarmoeder binnen spoot. Dat vond ik zo geil, dat ik ook klaarkwam. Zoals gewoonlijk kon ik dat niet geluidloos. Ik voelde het vocht langs mijn benen stromen. Ik hoorde de preses zeggen: onthoud wie dit was. Straks moet je de goede volgorde kunnen noemen.

Weer waren er eerst handen en daarna zocht een penis de ingang van mijn kutje. De volgende was duidelijk de preses. Zijn lul was me het meest vertrouwd. Het was ook de dikste. Vlak voor hij spoot, zwol zijn eikel altijd op en hij had de krachtigste straal. Bij hem kwam ik altijd moeiteloos tot een hoogtepunt. Mijn lipjes spanden zich om zijn dikke lid en nog voor hij kwam, explodeerde mijn binnenste. Niet veel later spoten krachtige stralen tegen mijn baarmoedermond. Zelfs als hij de vierde in de rij was geweest, was ik bij hem moeiteloos klaar gekomen. De derde herkende ik niet, dat verbaasde me. Het duurde heel lang en hij stootte nogal ruw. Toen hij klaar kwam, hoorde ik een licht hijgen. Bij hem deed ik alsof.

De vierde herkende ik weer. Mijn kutje werd rauw van al dat stoten. Er werd een aanslag op mijn lichaam gepleegd. Vooral ook, omdat ze het bijna allemaal ruwer deden dan normaal. Toen ik na de vierde dacht dat het was afgelopen, kwam er een vijfde. Ik herkende de nog ontbrekende student. Wie was dan de derde geweest? Eindelijk was het voorbij, het duurde even voor het licht aan ging en ik werd los gemaakt. Ik kon niet meer op mijn benen staan, van ellende zakte ik in elkaar. Voordat ik de grond raakte, vingen twee sterke armen me op. Ik werd op de sofa gelegd. Mijn benen kon ik door verkramping niet meer bij elkaar krijgen. De preses vroeg me de volgorde op te noemen. Huilend prevelde ik de namen. Ik had moeite om na te denken, zo geradbraakt was ik.

Opnieuw was de reactie van mijn huisgenoten, bezorgdheid, tederheid. Ik werd weer in een warm bad gelegd en iemand bleef bij me zitten. Toen ik weer een beetje tot mezelf was gekomen, werd ik naar beneden gedragen. De kamer was versierd voor kerst, het feest kon beginnen. Ik moet in slaap zijn gevallen, want de volgende ochtend werd ik wakker met pijn in mijn benen, met rauwe schaamlipjes. Maar er stond een heerlijk ontbijt en een grote bos rozen. Op het kaartje stond: “Van nummer 3, als dank’. Ik vroeg de preses wie de onbekende was, maar hij zweeg discreet. Ze hadden ook een tas voor mij klaar gezet met allerlei lekkere dingen voor thuis.

Ik werd achter op de fiets naar het station gebracht, omdat ik moeilijk kon lopen. In de trein zou ik wel een smoes voor thuis bedenken. Toen ik het station van Obihiro uit strompelde, werd ik aangesproken door een taxichauffeur. Hij had de opdracht mij naar huis te rijden. De rit was al betaald. Op de achterbank las een bos rozen met een briefje erbij. Nummer drie. Ik ben er nooit achtergekomen wie hij was. Misschien was het wel een vader die op de achtergrond de touwtjes in handen had, degene die mij betaalde.

マザーにも指の

Verder wil ik de brief van moeder niet openbaar maken. De volgende jaren waren een gelijkaardig vervolg op het eerste jaar. Het laatste jaar werd ze verliefde op een eerstejaars die speciaal voor haar alle regels negeerde.

Zij geraakte zwanger van mij en vluchtte samen met vader. De naam van vader heeft ze nergens vernoemd. Hij heeft mij nooit gezien. Hij overleed voor mijn geboorte in uiterst verdachte omstandigheden. Moeder leefde in angst voortdurend op de vlucht. Zij durfde nooit meer naar huis gaan. De laatste pagina van de brief vermeldt ze achtervolgingen, ontsnappingen en dat ze voorbereidingen voor mij ging treffen bij een weeshuis.

Blijkbaar is ze één keer niet ontsnapt.

Sommige gebeurtenissen en namen heb ik speciaal in het oude penseelschrift gehouden. Volgens de vertaler hebben de huidige machinale karakters een andere betekenis dan de originele penseelstreken en kan ik daardoor anoniem blijven.

Tot zo ver het verhaal van マザーにも指の.

Uit een tijd toen de doden onder een ceder werden begraven. Onwillekeurig moet ik bij het herlezen van dit verhaal terug denken aan The Handmaid’s Tale. Andere omstandigheden en tijden maar dezelfde vrouwen.

私の指

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *