Kort en krachtig

()

Ik kan nu een heel lang verhaal gaan schrijven maar het gaat om de seks. Ik heb een heel goede relatie en mijn vriend. Die is 10 jaar ouder als ik. Tijdens een dronken bui vertelde ik hem dat ik graag eens geneukt wilde worden door twee vreemde terwijl hij keek. Na wat zoek werk had ik contact gelegd met twee jongens. Mijn vriend zou alleen maar kijken en niks zeggen of doen. Hij dacht toch dat ik het niet durfde. Die twee jongens kwamen bij ons thuis en ik droeg een mega kort rokje met een doorschijn shirt. Hoge laarzen en plak panty’s. Ik had de jongens van te voren gevraagd of ze als ze binnen waren gelijk aan me te zitten.

De jongens kwamen binnen en gelijk werd ik op mijn mond gepakt. Ik voelde overal handen en mijn string was al snel uit. Ik had ook gezegd dat ik harde seks wilde en ik moest lekker misbruikt worden. Mijn vriend zag ik met grote ogen kijken hoe deze jongens snel aan mijn geile borsten zaten en er bedreven drie vingers in mijn geile natte kut zaten. Ik werd op de bank geduwd en keek mijn vriend aan.

“Kijk jij laat”.

Ze trokken mijn benen open, staken er weer een paar vingers in en likte mijn kutje. Ik kreeg een lul in mijn bek en zoog hier lekker aan. Deze was lekker stijf en groot. Ze trokken wild aan mijn tepels en mijn kut werd wild gevingerd. Eindelijk de eerste lul in mijn kut. Deze was ook groot, hij kwam lekker diep en hij neukte me lekker hard. Die ander neukte mijn mond en trok nog steeds aan mijn tepels. Ze wisselde van plaats en de volgende ramde zijn lul erin. Dit alles ging zonder rubber, ik wilde deze twee grote jongens naakt in me voelen.

Ik was na een tijdje al een paar keer klaar gekomen en mijn kut en alles er om heen was klets nat. Ik zag mijn vriend met zich zelf spelen en ik kreunde onder het geweld van deze jongens. Ook mijn kontje kreeg er van langs door deze twee stijve pikken. Lekkere harde en stevige anale seks. Ik kroop op een lul en duwde deze in mijn ver openstaande kut en smeekte om die andere lul in mijn kont. Dit kreeg ik en na een paar tellen werd ik heerlijk hard dubbel genomen. Daar lag ik dan als 21 jarige slet met twee pikken in me. Ze ramde flink hard en ik weet niet hoe vaak ik klaar kwam op deze lullen. Als raketten spoten ze mijn beide gaatjes vol.

Ze kleden zich daarna weer aan en liepen de deur uit. Dit alles heeft twee uur geduurd en mijn vriend was klaar gekomen door zijn eigen getrek.

Want You

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *