Naar een club

()

Ik ben een jonge dertiger en heb een fijne relatie met mijn man met wie ik al 16 jaar samen ben. Vanaf het begin vertelden we veel aan mekaar en stonden we open voor andermans ideeën. Toch duurde het tot zo’n twee jaar geleden vooraleer we onze fantasie tot uitvoering wilden brengen. We wilden allebei een triootje uitproberen en besloten om eens naar een parenclub te trekken. Als was het alleen om toe te kijken.

Die bewuste avond was het zo ver.

Na een heerlijk bad koos ik een pikant setje uit. Ik probeerde er enkele, maar uiteindelijk koos ik voor een tijgerkleurige string in lekker zacht fluweel en een kleine zwarte BH waar eveneens fluweel in was verwerkt en toch voor een deel doorzichtig was door de kant. Onderweg bespraken we weer de wildste fantasieën. Alleen dat al maakte dat we allebei serieus opgewonden waren.

We werden ontvangen door een rijpere dame die ons kort de gewoontes van het huis uitlegde en die ons meteen een geruststellend gevoel overbracht. We kleedden ons allebei uit en in onze lingerie gingen we meteen in de discotheek zitten. Koppeltjes van allerlei leeftijd en alle mogelijke lichaamsbouw waren er aanwezig. Maar wat me opviel was dat er nog ogen waren die een onzeker blik hadden en andere die me bijzonder uitdagend leken. We gingen naar het buffet en terwijl we het lekkere eten verorberden maakten we kennis met andere koppels.

Weer in de discotheek had de drank al duidelijk voor een losser sfeertje gezorgd. Tijdens het dansen voelde ik niet alleen de brandende blikken maar ook af en toe een warme adem of een strelende hand op mijn lichaam. Mijn string werd er vochtig van. Een slow werd aangekondigd. Een man van ongeveer 35 met groene ogen en zwart haar, had me al een tijdje in ’t oog en vroeg me ten dans. Hij stelde zich voor als Joris. Zijn bruingebrande lichaam dat zijn spieren mooi aftekende, raakte het mijne. Zijn witte aanpassende boxer liet nog weinig aan de verbeelding over. Ik kreeg een goedkeurende blik van mijn man en liet me leiden door de muziek.

Joris en ik wisselden weinig woorden, maar onze handen verkenden verkende zacht glijdend elkaars lichaam, slechts enkele blikken volstonden om te weten dat we van mekaar genoten. Ik voelde zijn fijne zwarte haren, zijn gespierde nek en schouders, zijn fijn kontje, met daarop wat zachte haartjes waar ik mee speelde.

Ik kuste hem vochtig naast zijn tepel en likte er net niet aan. Als reactie voelde ik gesabbel aan mijn oorlelletje. Onze monden vonden mekaar en daaruit volgde een zeer hete kus waar de nodige sappen zich vermengden. Zijn handen gleden over mijn rug naar mijn billen die hij zacht kneedde. Zijn lange vingers volgden mijn bilnaad en reikten tot op mijn vochtig muisje. Hij likte smaakvol zijn vinger en gaf me een dankbaar kusje. Aan de voorkant van zijn boxer te voelen, wist ik dat deze heer meer dan opgewonden was. Samen trokken we naar het kamergedeelte waar hij me voorstelde aan zijn vriendin, Els, die het poedelnaakt blijkbaar goed met mijn man kon vinden.

We nestelden ons in hetzelfde kamertje waar verschillende matrassen op de grond lagen en waar je op je knieën naar binnen moest kruipen. Zijn vriendin streelde me zodanig dat ik er rillingen van kreeg. Ze nam mijn hand en toonde me de weg naar haar vochtige kut. Dit wou ik nu al lang eens proberen, een kutje zuigen. Terwijl Joris mij ontdaan had van mijn BH en nu ook mijn slipje veroverde, boog ik me voorover. Haar blonde, kort geknipte schaamhaartjes plakten al van haar vocht. Haar klitje blonk van opwinding. Ik draaide er zacht omheen met mijn puntige tong en zoog dan meteen haar klitje volledig binnen. Ik kreeg een kronkelig antwoord.

Ondertussen voelde ik mijn spieren zich opspannen als reactie op de hete tong die mijn vochtig spleetje likte. Het sik-baardje liet me weten dat dit mijn man was. Joris ontfermde zich ondertussen over het bovenlichaam van zijn vriendin. Onze bezwete lichamen gleden over elkaar. Ik kwam klaar terwijl ik de sappen likte van Elsje die mijn hoofd tussen haar benen klemde en kreunde van voldoening. Joris gleed met zijn naar mijn onderbuik, hij trok aan mijn korte schaamhaartjes, duwde met zijn middenvinger over mijn klitje en gleed mijn grotje binnen. Zijn volledig lichaam vleide zich tegen me aan. Zijn paal duwde tegen mijn benen. Mijn tepeltjes keken fier vooruit. Hij duwde me op mijn rug en gleed over mij. Ik proefde zijn zoute zweet, onze tongen dansten met elkaar en hete adem verraadde ons verlangen.

Hij likte mijn nek, mijn borsten, rolde mijn tepeltjes tussen zijn twee vingers en hield halt net boven mijn schaamhaar. Ik ontplofte bijna van opwinding. Hij pakte mijn benen, duwde die in spreidstand omhoog en duwde me zo ver dat dit even leek op een turnoefening. Alleen mijn schouders raakten de matras, mijn kutje stak wijd opengesperd in de lucht en zijn drie vingers verkenden mijn grotje dat overliep van verlangen. Vrij brut draaide hij me op handen en knieën en nadat hij een condoom had aangetrokken, genoot ik van het klutsende geluid van zijn ballen die tegen mijn kutje kletsten.

Het soppende geluid van een op en af gaande lul in mijn hete kut. Of dit alles nog niet genoeg was, nam Elsje plaats onder mij, knabbelde aan mijn tepels en gaf me afwisselend een hete tongkus. Mijn man likte Elsje naar een hoogtepunt. Ik schreeuwde het uit van genot. Ik kreeg er maar niet genoeg van en Joris kon zich blijkbaar zeer lang inhouden. Toen ik er om vroeg liet hij me even bijkomen, maar al snel kreeg ik twee fiere lullen boven mij, die ik één voor één aflikte en volledig in mijn mond nam.

Tenslotte likte Elsje mijn muisje schoon terwijl beide mannen zich voor me aftrokken. Het warme goedje droop van mijn gezicht. Ik proefde de mengeling van de zilte sappen. Wat een ontlading! Moe en voldaan wasten we elkaar schoon onder de douche.

En wij die dachten dat we alleen gingen toekijken die eerste keer! Het bleef niet bij deze ervaring die avond!

Want You

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *