Laarzen

()

Ik val op gelaarsde vrouwen. Dat is niet bijster origineel. Ik weet immers zeker dat de overgrote meerderheid van de mannelijke wereldbevolking iets heeft met vrouwen en laarzen. Dat zal wel iets te maken hebben met de geheime fantasie om gedomineerd te worden. Al weken stond zij op hetzelfde tijdstip op het perron. Dag in dag uit droeg ze een strak zittende spijkerbroek. En laarzen. Ze had een goed figuur en deed geen moeite om dat weg te stoppen. Integendeel. Ik schatte haar op een jaar op veertig. Spijtig genoeg had ze volgens mij veel te veel zon gezien, want de huid van haar gezicht was erg verweerd. Vroeger was ze ongetwijfeld een grote schoonheid geweest. Nu echter niet meer. En toch was ik reddeloos verloren. Omwille van die laarzen.

Mijn werkcollega en vriend Willem kon niet anders dan opmerken hoe mijn blikken elke ochtend onweerstaanbaar door haar werden aangezogen. “Wat zit je zo naar die vrouw te staren”, had hij me de eerste dag al gevraagd. “Die is toch lelijk man. En blijkbaar beseft ze het niet eens. Zie nou toch eens hoe ze loopt te pronken.” Dat deed ze inderdaad. Ze liep heel zelfbewust, met lange haren en vooruitgestoken tieten. “Pijnlijk vind ik dat”, ging Willem ongenadig verder. “Veel te lang in de zon gelegen. En jij ook blijkbaar. Dat je daar voor valt”. “Vroeger is ze mooi geweest”, verdedigde ik me. “Vroeger”, haalde Willem de schouders op. “Vroeg is mijn grootmoeder ook mooi geweest. En die is inmiddels al tien jaar dood. Man toch.”. “Ik weet het”, zei ik. “Maar die laarzen … die laarzen.”

Dus bleef ik naar haar kijken. Als een konijn naar een lichtbuis.

Eén week.

Twee weken.

De derde week. Maandag.

Daar was ze. Alsof het de eerste keer was, keek ik naar dat verweerde gezicht, dat ooit mooi was geweest, naar haar grote borsten, naar haar langbenige jeans en … naar haar laarzen. Hooggehakt krokodillenleer. “Aangezien jij om voor mij totaal onbegrijpelijke redenen op haar valt, waarom spreek je haar dan eens niet aan?”, stelde Willem voor, die het niet meer aan kon zien. “Ze is vermoedelijk getrouwd”, zei ik. Hij drong niet verder aan.

De metro stopte. De deuren gingen open. We stapten naar binnen. De zeurtoon klonk. De portieren sloten zich luidruchtig. Het stel zette zich in gang. We stonden recht en hielden ons staande door ons met gestrekte arm aan de hangende handsteunen vast te houden. Zij stond vlakbij ons. In profiel. Ik deed vergeefs mijn best om niet te kijken toen Willem haar ineens aansprak. “Mijn vriend valt op je.” Ze draaide haar hoofd en keek me aan. Voor het eerst. Ondanks mezelf raakte ik opgewonden. “Ik weet het”, zei ze. Haar stem klonk naar hese whisky en nachten sigarettenrook. “Ik weet het. Waarom denk je dat ik laarzen draag?”

Een dergelijk antwoord had Willem duidelijk niet verwacht. Aan zijn gelaatsuitdrukking merkte ik dat hij zijn opinie over haar snel bijstelde. “Heb je zin om wat te gaan drinken straks?”, vroeg ik. “Ja”, zei Willem, ineens een en al belangstelling. “Ik dacht anders dat jij helemaal niet op me viel”; confronteerde ze hem. Hij grijnsde haar in het gezicht en richtte dan zijn blikken een seconde lang lager, naar haar borsten, voor hij haar weer aankeek. “Dat was voor ik goed gekeken had naar je … laarzen”. Ze lachte luidkeels. Het was een opwindende lach. “Ja. Is goed”, zei ze. “Om een uur of zes in de Metteko?”

Zij stapte eerst uit. “Ik dacht dat je haar lelijk vond”, zei ik tegen Willem. “Lelijk? Misschien wel ja. Maar wat een vrouw!”. Meer hoefde hij inderdaad niet te zeggen. Wat een vrouw.

Een werkdag later Willem en ik ons net aan de toog genesteld toen ze binnenkwam. We schoven onze krukken opzij zodat zij tussen ons in kon komen zitten. “Voor jou een pils zeker Connie?”, vroeg de barman, die haar blijkbaar kende. Ze knikte en stak een sigaret op, terwijl hij haar glas tapte en ons dan vroeg “En voor jullie jongelui?” We waren inderdaad een stuk jonger en je moest onze leeftijden bij elkaar optellen om in de buurt van de hare uit te komen. We bestelden ook elke een pils. En dan nog eentje. En nog eentje.

De tijd vloog in haar gezelschap. Nochtans ging ons gesprek eigenlijk nergens over. Ze bleek gewoonweg heerlijk gezelschap en flirtte vrolijk met ons en met de barman. Toen ik na een half uurtje het toilet te hebben opgezocht, terug kwam, was ze het stadium van het flirten echter voorbij want ze was intens aan het zoenen met Willem. Ik had moeite om mijn teleurstelling te verbergen toen ik me neerzette. Heel die tijd had hij geen ogen voor haar gehad en nu dit. Verdomme! Stilzwijgend nipte ik aan mijn glas. “Nu is het mijn beurt”, zei Willem toen hun monden zich na wat mij een eeuwigheid leek van elkaar losmaakten. Terwijl hij achter haar rug weg stapte, gaf hij me een knipoog. Ik had hem kunnen slaan.

Toen draaide zij haar gezicht naar me toe. In eender welke andere omstandigheid had ik gedacht dat ze door me wilde gezoend worden. Want dat soort blik was het. Maar gezien wat ik net gezien had, moest het wel om een valse uitnodiging gaan. Toch niet. “Waarom kus je me niet?”, vroeg ze immers. Ik keek haar niet begrijpend aan. “Wees niet zo ernstig”, zei ze en gaf me haar warme mond en haar tong, die naar bittere tabak proefde. “O”, hoorde ik ineens een stem. “Nauwelijks ben ik weg of je bedriegt me met mijn beste vriend.” Connie brak de zoen af. “Ik wist niet dat jij rechten op me kon laten gelden”, zei ze. Maar aan haar stemgeluid hoorde ik dat ze het niet ernstig bedoelde. Evenmin als Willem trouwens. Connie was een vrijgevochten vrouw. En heet. Zo eenvoudig kon dat soms zijn. We reageerden dan ook niet verbaasd toen ze ons voorstelde mee te gaan naar haar appartement. Ze voegde er zelfs niet aan toe “om nog iets te drinken.” We wisten wel beter.

Bij haar aangekomen ging het dan ook rechtstreeks naar de slaapkamer. Het bed was ruim en groot genoeg voor drie. Ze ging op de rand van het bed zitten en trok haar laarzen uit. “Vind je me nog aantrekkelijk zonder mijn laarzen”, vroeg ze grappend. Zonder me de tijd te geven daarop te antwoorden, had ze echter haar topje over het hoofd en de weelderig haren getrokken en haar bh losgehaakt zodat Willem en ik met vier ogen tegelijk naar haar tieten keken. Haar borsten waren erg zwaar en hingen desondanks slechts lichtjes door. De tepelhoven waren groot als schoteltjes, precies waar ik verzot op was. “Je hebt prachtige borsten”, zei Willem, de stem schor van opwinding. Connie stond recht. Op haar blote voeten leek ze een stuk kleiner. Ze maakte haar jeans los en stroopte de tweede huid over haar benen af terwijl nu ook Willem en ik ons begonnen uitkleden en na nog een halve minuut naakt voor haar naakte zelf stonden. Uit mijn ooghoek zag ik dat hij een joekel van een erectie had. Ik was niet minder opgewonden.

Op slankte tenen stapte Connie naar me toe en vleide ze haar tieten tegen mijn borst, me haar mond gevend. Een hand ging tussen onze lichamen. Toen ze bezit nam van mijn pik, werden haar kussen hartstochtelijker. Ze strekte haar andere arm uit en trok Willem aan zijn harde penis dichterbij. Hij ging achter haar staan en zoende haar in de hals terwijl hij zijn harde geslacht tegen haar billen aanwreef. Ze stopte met zoenen en kreunde opgewonden. Ze legde haar armen achterwaart om zijn nek terwijl hij zijn handen over haar tieten plaatste en ze stevig kneedde. Ik ging door de knieën zodat mijn gezicht zich vlak voor haar geslacht bevond. Ze was glad geschoren. Ik ademde tegen de inkeping van haar kut wat haar deed rillen. “Neem me naar bed”, fluisterde ze.

Willem legde een arm in de vouw van haar knieën, tilde haar op en vleide haar voorzichtig op het bed, om zich dan in de volle lengte van zijn erectie naast haar uit te strekken. Ik kwam aan de andere kant liggen. Ditmaal schurkte ze zich tegen hem aan Als hij daarstraks kuste ik haar nek en zoende dan mijn vingertoppen achterna, die langs elke individuele wervel van haar ruggengraat streelden, naar haar billen. Met mijn tong frunnikte ik aan haar anus. Haar lichaam reageerde in een felle rilling. Aangemoedigd duwde ik een vinger tussen haar schaamlippen en dreef hem tot voorbij het kootje in haar kutje, dat zij in een automatische reactie samenkneep. “Lik me”, hoorde ik haar hijgen.

Ik draaide me op mijn zij terwijl zij zich op hetzelfde ogenblik op haar rug deed kantelen en een been over mijn schouder legde zodat ze helemaal open voor me was. De geur van haar vrouwelijkheid was sterk bedwelmend en ik moest me bedwingen om niet in die malse vrucht te bijten. Ik was er eenvoudigweg dol op van een vrouw te eten. Ik zoende de binnenkant van een dij terwijl mijn slecht geschoren wang langs haar poesje raspte Of was het misschien haar geslacht dat stoppelig aanvoelde? Ik verplaatste mijn aandacht en zoende haar kut. Een oncontroleerbare onderhuidse rilling ging door haar bekken. Ze kreunde en haar ogen keken me groen aan van onder de lange wimpers terwijl ik haar schaamlippen van elkaar deed, de vlezige randen met twee vingers vastpinde en het rozige glanzende weefsel van haar geslacht likte, het gaatje van haar vagina plagend met de tip van mijn tong. Haar vinger kromden zicht tot klauwen en haakten zich vast in de klamme lakens als in de zwetende rug van een minnaar. Ze was volledig in de ban van het genot. Zij niet alleen, want ook Willem was er zo sterk door gefascineerd dat hij vergat met zichzelf te spelen.

Ik was inmiddels vurig op de schaamlippen gaan sabbelen. Ze was erg nat en smaakte naar hete vrouw. Ik maakte mijn mond van haar kut los en ademde er lichtjes tegenaan. Zij was inmiddels zo gevoelig dat er een hevige schok door  haar heen ging. Met een lange haal haalde ik mijn tong door de sleuf van haar geslacht en gaf dan een tik tegen haar klit. Connie hapte hikkend haar adem. Ik liet haar tot rust komen en sloeg opnieuw toe, mijn tong hanterend als een liefdeszweepje. Haar lichaam veerde op. “Toe”, kreunde ze. Haar eigen tong was tussen haar lippen tevoorschijn gekomen als wilde ze het likken van de mijne imiteren. Ditmaal nam ik haar klit tussen mijn lippen. Hij was haast zo groot als een jongenspiemeltje. Ik zoog er vurig op. Ik had mezelf ondertussen zo gemanoeuvreerd dat ik plat om mijn buik lag en het gewicht van mijn lichaam mijn gezwollen geslacht hard tegen de matras aanduwde. Aan de onwillekeurige bewegingen van haar Connie’s bekken kon ik aflezen dat ze niet ver van haar climax was. Ik liet alle voorzichtigheid varen en zoog haar hele kut in mijn mond, er wild op kauwend. Haar stevige dijspieren klemden zich als een bankschroef om mijn hoofd, dat ze met beide handen dieper in zich duwde. Boven het geruis van de zee in mijn oren hoorde ik haar “Ik ga komen” gillen. En toen kwam ze. Met pulserende kut. Het was of ze helemaal leegbloedde in mijn mond, zo hevig was haar climax.

Ik meende haast dat ik zou stikken in haar genot toen de ijzeren omknelling van haar dijen zich ontspande en ze mijn hoofd aan mijn wilde haren uit haar schoot trok. “Wow”, bracht ze moeizaam uit, haar stem broos van geluk. En dan met een tikje schaamte: “Je gezicht is zeiknat schatje. Je hebt me echt wel heel hard doen komen.” Die laatste woorden klonken haast verwijtend. Alsof het erg was dat zij zo overvloedig was gekomen. “Heerlijk”, nam ik haar verwijten voor een compliment. “Je bent over mijn hele gezicht klaargekomen.” Verliefd drukte ik een kus op haar kut. Ze schokte fel. “Neen. Ik ben even te gevoelig daar nu. Laat me effen tot rust komen lieverd.”

Ik schoof omhoog en stelde me er tevreden mee haar voorzichtig te strelen. Het was genieten. Willem sabbelde begerig aan een van haar borsten terwijl zij haar vingers teder door zijn haren woelde. “Wil je me neuken lieverd?”, vroeg ze na een vijftal minuten zwoel. Een flard lang dacht ik dat ik meer rechten kon laten gelden na het fenomenale orgasme dat ik haar had bezorgd. Maar ik wist dat ik heus wel aan mijn trekken zou komen.

“Kom boven op me”, zei Connie heet. “Ik wil die mieterse pik van je in me. Diep in me”. Willem nam op gestrekte ellebogen over haar plaats. Haar hand ging naar omlaag en ze leidde hem zelf in haar. Het was een vreemd opwindend gezicht toe te kijken hoe ze gepenetreerd werd. Willem drukte meteen helemaal door. “Neem me”, fluisterde Connie en zetten haar nagels diep in zijn billen. Willem nam niet de tijd het tempo gestaag op te bouwen, maar ging haar meteen aan een verschroeiend ritme neuken alsof hij de honderd meter liep. Ik zou het anders hebben aangepakt. Connie genoot echter met volle teugen. “Ja neuk me. Geef het me goed en hard. Ik wil je ballen in me”. Gefascineerd keek ik toe hoe zijn spieren zich spanden en ontspanden onder de huid van zijn rug en hoe haar tieten schokten bij elke stoot. Nu ging hij toch trager bewegen. Hij stootte niet langer, maar helemaal in haar, gaf hij zijn bekken draaiende en duwende bewegingen mee, zodat zijn penis in haar kut roteerde en ze tegen de matras gepind werd. Het was erg geil om naar te kijken en was mezelf gaan masturberen, klaar om tegelijk met hem en met haar te komen. Connie draaide haar hoofd alle kanten op, nu eens van me weg, dan weer naar me toe, en bleef me tenslotte aankijken, haar ogen pendelend van mijn ogen naar mijn geslacht, waarlangs mijn vuist op en neer ging.

“Jij. Jij nu”, stamelde ze. Willem wentelde zich zonder morren van haar af en begon zich op zijn beurt te masturberen terwijl hij zich de rol van toeschouwer aanmat. Ik wilde zijn plaats innemen. Connie hield me echter van zich af en ging op handen en voeten zitten, de borsten zwaar doorhangend tussen de peilers van haar gestrekte armen. “Neem me achterlangs”, hijgde ze.

Vrouwen zijn verlekkerd op dit standje. Door mannen in die houding de illusie te geven dat zij domineren, maken ze des te duidelijker wie de echte baas is. Zij wist dat ik dat wist. Maar deed alsof niet. Ik speelde het spel graag mee. Ik vatte achter haar post, nam mijn pik beet en gaf met de eikel enkele flinke petsen tegen haar kont. Ze kreet klaaglijk als deed het haar echt zeer. Maar toen ik haar vervolgens bij de haren greep en daar een harde ruk aan gaf zodat hij haar in haar nek kantelde terwijl ik tegelijkertijd mijn pik ruw in haar kut joeg, was de pijnkreet niet langer gespeeld. “Auuu.”. Ik liet me echter niet afschrikken want dit was wat ze wou. Gek gefokt worden door een stelle jonge gozers. Ik liet haar los. “Pijp hem”, beval ik haar vervolgens te doen wat ze sowieso van plan was geweest. Maar de schijn van verplichting kruidde het spel extra pittig. Willem knielde vlak voor haar. Hij kreunde toen haar mond over zijn lul schoof. Ik neukte haar inmiddels flink en hoopte dat ik het vol zou houden. Het petsen van mijn ballen tegen haar billen wond me als vanouds sterk op en ik beeldde me in dat ik het begeleidende slingeren van haar zware tieten zag.

Dat was meteen het enige nadeel aan deze positie. Dat ik de borsten en het gezicht van mijn partner niet kon zien. Doorgaans behielp ik me met een spiegel. Nu was Willem mijn spiegelbeeld. “Wat doe je toch met haar”, kermde hij: “Ze slikt mijn eikel haast door”. Aangemoedigd door die woorden pakte ik haar bij de billen en begon haar pas echt hard te neuken alsof ze niet langer een persoon was, alsof ze nog slecht kut&kont voor me was en alsof die kut de hand was waarmee ik me in eenzame nachten aftrok. Willem nam haar bij de slapen en neukte zichzelf met haar gezicht. Toen er echter gesmoord protest weerklonk, liet hij af. Ze schoof haar mond van zijn lul af terwijl ik verstilde. Vond ze het toch te ruw? Daar bleek het niets mee te maken te hebben. “Ik ben zo geil”, hijgde ze. “Ik wil jullie allebei”.

Jezus Christus! Was dit een droom. Of bestonden vrouwen als zij echt? Blijkbaar wel. Ik trok mijn penis terug. “Ga jij op je rug liggen lieverd”, vroeg ze. Die gehoorzaamde graag en richtte zijn gezwollen penis, glimmend van haar mondsappen, van anticipatie de hoogte in. Connie ging schrijlings over zijn middel zitten, het gezicht van hem weg en naar mij toe gekeerd, en nam zijn penis van hem over, de botte knop tegen haar poeperd duwend. Ze keek verschrik alsof ze zelf niet geloofde wat ze ging doen. “Ik ken mezelf niet langer”, prevelde ze en drukte toen kort door tot de eikel voorbij haar kringspier drong. De inspanning had haar in zweet doen uitbreken dat in dikke droppels op haar wangen biggelde. Ze verbeet de pijn op haar onderlip en door met haar klit te spelen terwijl ze zich millimeter voor moeizame millimeter of zijn lange lul vast schroefde. Het duwde vijf volle minuten eer hij tot zijn ballen in haar kont stak. Ook hij zweette overdadig en trok pijnlijke grimassen. Voorzichtig liet ze zich vervolgens achteroverkantelen tot haar rug tegen zijn bovenlichaam rustte. Met een hand hielp ze hem haar borsten kneden terwijl ze de andere naar beneden leidde en met een van zijn vingertoppen haar clitoris stimuleerde. Met zijn tong neukte hij haar oorschelp en verlegde zijn handen dan naar haar bekken. Op die manier liet hij haar traag langs zijn lul over en weer schuiven. Het was een obscene aanblik, enorm ophitsend door de pure vulgariteit ervan.

Connie keek met aan met troebele blik en fluisterde toen met stille lippen. Ik kwam boven op haar, mijn gewicht afleidend naar mijn gestrekte armen en handpalmen, die ik naast haar schouders en die van Willem in het laken plantte. Ze nam mijn penis en wreef de paarse kop tegen haar gekartelde schaamlippen en haar klit. Toen ze me vervolgens in haar leidde, rilde ik uit puur dierlijk plezier met haar mee. Door het dunne vlies van haar kut voelde ik warmte en vorm van zijn geslacht in haar. Toen ik in haar zat, trok Willem zijn anus samen want ik voelde zijn eikel verdikken tegen de mijne. Het was een onwennige en opwindende sensatie. Langzaam begon ik haar te neuken, eerst tegendraads, in haar gaand elke keer dat Willem haar aars van zijn lul afschoof en me terugtrekkend wanneer hij in haar anus ging. Het gevoel van zijn eikel die daarbij telkens lang de mijne gleed was haast nog verrukkelijker dan de nauwte van haar kut.

Mijn zweet druppelde op haar gezicht en verfde haar wangen nat terwijl zij het zout van mijn tong en lippen likte. Haar slanke handen zwierven met krassende nagels over mijn schouders en rug. Mijn huid kriebelde plezierig onder die kittelige aanraking. Toen ze mijn billen streelde, moest ik moeite doen om niet meteen te komen, zo gevoelig ben ik daar. Ik nam haar met lange en diepe halen, gelijktijdig met Willem nu, stotend terwijl hij in haar kontje ging. Ik wreef mijn buik bij het neuken dicht tegen haar aan om haar klit te prikkelen en hielde heel de tijd haar ogen met de mijne vast, me koesterend in de illusie dat ik alleen met haar was.

Tot Willem kreet: “Ik hou het niet meer”. Connie draaide het hoofd en fluisterde. “Laat je gaan. Vul me met je hete zaad”. Met bevrijd gezicht begon Willem meteen hevig in haar te ejaculeren. “Jij ook”, zei ze lief tegen me. Ik gaf toe aan het orgasme en spoot me in haar leeg vanuit mijn verkrampende tenen.

Bevredigd wentelde ik me van haar af en keek toe hoe zij zich met vlijtige vingers klaarmaakte. Ze sidderde hevig in haar climax, spartelend aan de lul van Willem waaraan ze nog steeds was vast gespietst. Pas toen het onweer voorbij was, schoof ze van hem af en vleide zich meteen tegen zijn borst aan, hem dankbaar zoenend terwijl ze zijn verslappende penis met tissues schoon maakte. Een werk van liefde.

Ik ging bij ze liggen. Het orgasme had haar huid opnieuw jong gemaakt en kortstondig was ze weer mooi. Ze keek Willem en mij beurtelings in de ogen en lachte toen een hese lach terwijl ze onze hoofden naar omlaag duwde, naar haar borsten en de vurige bakens van haar tepels. “O god”, lachte ze geil toen we beiden begonnen zuigen: “Die laarzen waren echt een gouden aankoop”.

Wilde Zijde

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *