Marie, Merel, Ives en ik

()

Ik lag in mijn huwelijksbed, mijn benen languit voor me uitgestrekt, het bovenlichaam rechtop. Tussen mijn dijen zat Marie, mijn kersverse bruidje. Haar fraaie kontje de hoogte in gestoken, gaf ze me een pijpbeurt van jewelste. Af en toe beet ze van opwinding hard in mijn schacht. Verwonderlijk was dat niet aangezien zij achterlangs werd genomen door Yves, mijn beste vriend en getuige.

Naast me lag zijn vriendin Merel, de tulen feestjurk en haar satijnen onderrokken opgeschort tot boven haar dijen, zich te vingeren alsof ze daarmee het einde van de wereld kon tegenhouden. Met zijn vieren hadden we het feestje afgesloten. Verhit door de drank was Marie voor mijn ogen en die van zijn vriendin beginnen flirten met Yves. Als een speels katje was ze tenslotte op zijn schoot gekropen, met haar vingers door zijn stugge krullenbol woelend terwijl ze haar laag uitgesneden boezem tegen zijn gezicht aanduwde. Je zag de spanning tussen hen zienderogen stijgen. Wat zijn handen, die onder haar japon waren gegleden, daar deden kon ik niet zien, maar haar op en neergaande lichaam en zijn onderdrukte gekreun maakten het zelf aan de meest fantasiearme kerel duidelijk wat er gaande was. Ik was te opgewonden om te reageren en had mijn hand haast buiten mijn medeweten tegen mijn kruis aangeduwd. Ik voelde mijn erectie kloppen tegen mijn pols. Merel kon niet bevatten dat ik me op mijn eigen trouwfeest en waar ik zelf bij was de horens liet opzetten. Door haar vriend nota bene.

“Laat jij dit zomaar gebeuren?” Siste ze me in het oor. Haar hete adem en haar lichamelijke nabijheid deden me razend trek in haar krijgen. Zonder verder betoog greep ik haar hand en duwde die tegen de stijve bobbel in mijn broek. Ze trok die al even snel terug, terwijl op haar gezicht verbijstering streed met verbazing en boosheid. Ondertussen hadden Marie en Yves alle schijn laten varen. De dunne bandjes van haar jurk waren over haar schouders gegleden en ontblootten de overspelige borsten, waar Yves hartstochtelijk op ging zuigen. Met opwaarts stotend bekken dreef hij zijn pik in haar. Ze kreunde heviger als ze ooit bij mij had gedaan.

Merel hield het niet meer. Ze slaakte een kreet die door merg en been ging en verraste dan vriend en vijand door in ultieme frustratie mijn broek los te risten en mijn gezwollen lul uit mijn gulp te trekken.

“Ik zal hem eens een lesje leren”, vloekte ze, vooraleer ze haar kleed en zichzelf optilde en schrijlings over mijn benen kwam zitten. Haar gezicht was vuurrood aangelopen en ondanks zichzelf was ze bloedgeil geworden. Nog nooit was ik zo blij geweest met de woede van een vrouw. Tussen onze lichamen in duwde ze het dunne reepje stof van haar tangaslip opzij, nam mijn pik beet en stak hem in zich als een mes waarmee ze zichzelf wou pijnigen om de pijn van zijn bedrog te verdringen. Haar poesje was warm en nauw als dat van mijn jonge vrouw. Ik kneep mijn anus samen zodat mijn lul zijn vuist balde in haar binnenste. Haar onderlichaam kronkelde en kreunde van extase. Ze trok haar jurk omlaag tot op haar middel, me strak aankijkend met haar tepels. Ik legde mijn handen op haar schouderbladen, haar naar me toetrekkende en mijn gezicht begravend in de warme weelde van haar borsten. Zichzelf ophitsend met de zweep van haar woede, neukte ze me keihard, als kon ze geen betere manier verzinnen om zich te wreken op Yves. Mij maakte het waarom niet uit. Enkel om het hoe maalde ik. Het was zo verdraaid lekker door die furie genaaid te worden dat ik stilaan betreurde niet met haar te zijn getrouwd. Bij haar draaide echter alles om Yves.

“Laat hem zien wat je met me doet”, hijgde ze pervers in mijn oor voor ze van me afstapte en op handen en voeten knielde naast de stoel waarop Yves Marie neukte. Ik kleedde me uit en kwam bij hen staan, mijn hand enkele malen over mijn schacht pompend om Marie te laten zien wat ze in ruil kreeg voor haar ring. Bij het zicht van mijn gezwollen lul werden haar ogen groot als schoteltjes. Zich met een hand vasthoudend aan Yves schouders leunde ze zijwaarts voorover tot haar gestulpte lippen over de knop van mijn pik gleden. Mijn hand op haar achterhoofd schoof ik haar mond over de hele lengte van mijn paal tot mijn eikel geprikkeld werd door de onwillekeurige slikbewegingen van haar keel. Hoe vaak ik haar ook genaaid had, pas nu begon ik een vermoeden te krijgen van haar ware natuur want ze loste haar mond van mijn pik en lispelde me toe.

“Straks. Nu dit” en ging bij die woorden Yves met hernieuwde geestdrift berijden. “Wacht op me,” kreunde ze met hortende stem. “Ik ga zo komen.”

Prompt knielde ik achter Merel en heide mijn pik in haar gretige kut, die zich als een stevige hand om me sloot als wilde ze me nooit meer loslaten. Onder haar lichaam door had ze een vinger in haar poesje gestopt. Bij elke stoot voelde ik mijn eikel langs de knokkel glijden, wat me ongekende sensaties bezorgde. Alle vriendschap vergeten, neukten Yves en ik om ter hardst alsof degene die de ander zijn vriendin het eerste kon laten klaarkomen, zijn rivaal de ultieme vernedering zou bezorgen. Zoals zo vaak hadden de heren van de schepping hun krachten echter overschat en moesten wij ons als eersten gewonnen geven. Het was me daarbij een schrale troost dat ik het iets langer uithield dan Yves. Een langgerekte kreet was het enige wat hij nog voor mekaar kreeg nadat Marie haar gemillimeterde poesje met een fenomenale dreun tegen zijn ballen had aangesmakt en toen begon hij door haar ontgoochelde gilletjes heen te ejaculeren, zijn mannelijke trots leegbloedend in de valkuil van haar kut. Nu ik het van hem gewonnen had, zag ik geen enkele reden om me nog langer te bedwingen en liet ik me opgelucht gaan. Ondanks haar protest om zoveel egoïsme trok ik mijn lul uit Merels kut en spoot haar feestelijke jurk onder met een confettiregen sperma

Marie hees zich uit Yves schoot, Merel kwam overeind, onbevredigd onvoldaan terwijl wij sip naar onze na druipende, krimpende pik keken. Hoewel ik fenomenaal was klaargekomen vond ik dit niet meteen de finale die ik verwachtte van mijn huwelijksnacht. De meiden keken eerst ons en dan elkaar aan. Ik zag de verstandhouding in hun ogen nog voor ze uit één mond vroegen.

“Zullen we ze nog een kans geven?” Van vijanden ineens bondgenoten.

Zo kwam het dat we voor de verbaasde blikken van de baliebediende met vieren incheckten in de bruidssuite die voor twee was bedoeld. Op de kamer aangekomen stripten we gretig, met uitzondering van Merel, die met haar zaad-bevlekte kleed, paars-gestifte mond en gothic look de verdorvenheid zelf leek. Nauwelijks naakt ging Merel op handen en voeten op het bed liggen, haar billen met beide handen opentrekkend, mijn en Yves blikken aanzuigend naar de draaikolk van haar kut.

“Neen,” wees ze me af toen ik op mijn knieën achter haar aanschoof. “Met jou zal ik nog zoveel nachten hebben. Met Yves alleen deze.”

Al zijn dat niet meteen de woorden die een man van zijn bruid verwacht tijdens hun huwelijksnacht, toch was ik aangenaam verrast door Marie, die ik ondanks mijn liefde en mijn passie voor haar een stuk passiever had leren kennen en geschat had. Yves wachtte niet tot ik opzij was gegaan, maar duwde me zelf weg, legde zijn handen op Marie der malse kont en penetreerde haar in een bevrijde kreet.

Met een fikse stoot bracht hij haar jonge tietjes aan het slingeren. Over haar rug heen keek ze naar het satijn van haar zweet en naar het ritme van zijn bekken. Steunend op haar onderarm gleed ze één hand onder haar lichaam door, ermee naar zijn ballen graaiend. Onbezwaard door liefde gaf hij een pets op haar kont telkens hij het zwaard van zijn pik in haar dreef. Haar gilletjes van pijn vertolkte hij als lust. Haar verhitte brein staarde hem aan door het waas van haar ogen, zijn blik verlengde zich in het brandpunt van zijn erectie.

Op hetzelfde ogenblik verloor Merels gezicht alle vriendelijkheid. Ze keek misprijzend en wreed, wat haar een erg geile uitstraling gaf.

“Je vrouw is een slet ” beet ze me minachtend toe. Dat mocht ik hopen ja! Aan een slet valt meer vreugde te beleven dan aan een saai burgervrouwtje. Aangezien ‘mijn’ sletje echter niet beschikbaar was focuste ik mijn aandacht nu op Merel. Met haar zware borsten en haar zinnelijke mond, was ze om in te bijten. Wat ik dan ook deed. Tot mijn verbazing duwde ze mijn hoofd echter weg toen ik me op één van haar tieten wou vastzuigen.

“Ah neen hè. Ik ben een eerbare vrouw” ginnegapte ze. “Niet op je huwelijksnacht. En toch niet in je bruidsbed”. Alsof ze vergeten was dat ze zich reeds uitgebreid door me had laten nemen. Of telde achterlangs bij haar niet mee?

“Ik wil dat je me in ons bed komt naaien”, zei ze schor en wierp daarbij een vernietigende blik op Yves. Stilletjes muisden we er van uit, Marie zonder enige scrupules achterlatend. En Yves? Hij kreeg zelfs de troost van de eeuwige slaap niet en moest lijdzaam toezien hoe ik en Merel er de rest van de nacht, van de dag en van ons verdere leven over deden om te ontdekken hoe dwaas het was dat we nooit eerder met elkaar naar bed waren geweest.

Wilde Zijde

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *