Lea’s onderhoudsbeurt

()

Lea is een verpleegster. Ze werkt op de IC en heeft dus onregelmatige diensten. Ze was vrij tot de volgende middag en had de was in de machine gedaan. Toen ze de lekkage bemerkte belde ze me gelijk. Mijn vrouw was naar een beurs en ik had dus het rijk alleen. Lea is tweeënveertig jaar, knap, ijzingwekkend precies op haar lijf en heeft daardoor een figuur van een meid van vijfentwintig! Zo geil om zien, zo strak met fantastische tieten, een heerlijk strak kontje en een paar ogen die je lul direct kunnen laten steigeren!! Ik kwam binnen en liep gelijk met haar door naar de zolder waar de wasmachine staat. Ik keek er even achter en zag al wat het probleem was. Gescheurde slang, dus inkorten maar. Een kwartiertje later was ik klaar en toen Lea de zaak verder had drooggemaakt vroeg ze.

“En nu wil je zeker een espresso”. Ik knikte bevestigend terwijl ik mijn kist weer opruimde. Ze liep voor me uit naar de eerste etage en zei.

“Oh ja, kun je gelijk even naar de airco in de slaapkamer kijken?” Ik vroeg wat er aan de hand was. “Het lijkt wel of die niet aanslaat”, antwoordde ze en liep de slaapkamer in. Ik trok het klepje van de display open en zag niets bijzonders. Ik zette de thermostaat lager en het ding sloeg direct aan. Ik hoorde de wisselaar zoemen en dacht gelijk dat er iets niet klopte. Ik draaide me om en was verrast door wat ik zag. Lea stond met haar rug naar mij toe met haar legging van haar kont afgetrokken tegen de kleerkast aan. Haar benen en armen gespreid en ze zei zachtjes.

“Wil je hier ook even naar kijken? Ik voel zoveel hitte daaronder. Ik weet niet hoe ik dat op moet lossen.” Ik liep langzaam in haar richting en kreeg gelijk een stijve! Wat een prachtige reet! Mooi strak, iets naar achteren wijzend, de billen boven de rand van de legging uitstekend zodat ze er nog uitdagender uitzagen. Ik wist gelijk dat er vanavond niet veel voor de TV gehangen zou worden!

“Je weet dat ik je overal mee help Lea,” zei ik zo neutraal mogelijk. Ik kwam achter haar staan en legde een hand op een bil.

“Oh, ja… Zacky, dit is lekker”, beantwoordde ze mijn streling. Ik zei dat we de espresso maar even moesten laten voor wat ie was en terwijl ik achter haar stond pakte ik haar geweldige tieten beet en kuste haar in haar nek en oor. Mijn tong maakte cirkeltjes en Lea begon te hijgen en te trillen. Jezus, wat was die meid heet! Ze drukte haar mooie kont tegen mijn kruis en ze zei.

“Ik wil je, Zacky. Ik wil met je neuken! Wil je mij neuken?” Dat was dus de stomste vraag van de laatste jaren wat mij betreft! natuurlijk wilde ik haar neuken. Dat wilde ik al sinds de dag dat ze buurvrouw geworden was!

“Ik wil niets liever Lea, maar wat verwacht je van mij?” Vroeg ik haar. Ze draaide zich plotseling om en ik zag twee oneindig geile ogen. Heel strak en diep keek ze in mijn ogen. Ze kwam met haar lippen heel dicht bij me.

“Ik wil dat je me verschrikkelijk lang en hard neukt! Ik wil diep genaaid worden zodat mijn kut straks schraal aanvoelt! Ik wil je lul diep in mijn keel zodat mijn kaken kramp krijgen en ik wil hard in mijn kont genaaid worden totdat ik niet meer kan zitten! Ik wil je tong diep in mijn mond, in mijn kut en in mijn aars! Ik wil op je klaarkomen zoals ik nog nooit klaargekomen ben!” Ik voelde aankomen dat dit een heftiger klusje ging worden dan de wasmachine. Ik pakte haar hoofd beet en perste mijn tong in haar mond. Gulzig nam ze hem op en begon met haar tong een wild gevecht tegen die van mij. Ondertussen pakte ik haar linkerborst beet en begon die te kneden, terwijl mijn andere hand zich vermaakte met haar prachtige kont. Ik voelde haar handen over mijn rug gaan en afdalen richting mijn heupen. Daar nam ze de snelweg richting mijn kruis waar ze gelijk mijn op springen staande lul voelde die ze dan ook gelijk begon te strelen. Ik begon haar truitje omhoog te trekken. Ze hielp mee en even later stond ze met een naakt bovenlijf tegen mij aan. Ze trok mijn shirt over mijn hoofd en ik voelde voor het eerst onze hete lijven tegen elkaar. Adembenemend is wel het beste woord voor het gevoel dat door mijn lijf joeg! Ze ging door de knieën en begon zonder omhaal mijn broek van mijn kont te trekken. In een oogwenk stond ik in mijn blote kont voor haar. Ze keek aandachtig naar mijn recht vooruit staande paal, keek mij nog eens aan en liet toen mijn eikel langzaam in haar mond verdwijnen.

Ik zag al sterren voordat ik goed en wel besefte wat er met mijn jongeheer gebeurde! Ineens begon ze hard met haar hoofd naar voren te stoten en perste haar mond over mijn toch niet al te kleine lul. Ik voelde mijn eikel in haar keelgat drukken. Ze bleef doorstoten en ik voelde haar lippen mijn onderbuik raken. Godallemachtig, wat een gevoel was dat! Ik pakte haar hoofd beet met beide handen en nam de regie over. Ik begon haar nu met langzame, diepe halen in haar keel te neuken. Ze begon te grommen en te kreunen. Ik keek naar beneden en zag het kwijl langs mijn lul uit haar mondhoeken langs haar kaken druipen. Haar ogen waren wijd open en haar neusvleugels trilden, terwijl ze op haar knieën zat en een hand in haar kruis had gestoken.

Toen ik dat zag, stopte ik en ik haalde mijn paal uit haar mond. Ik tilde haar zonder iets te zeggen op en drukte haar voorover op het bed. Ik begon haar legging en slipje uit te trekken en kuste tegelijkertijd haar kont. Toen haar benen vrij waren spreidde ze haar benen wijd en drukte haar gezicht in het bed. Ik liet mijn tong door haar bilspleet gaan en rook een frisheid, gemengd met de geile geur van een zeiknatte kut! Ik liet een vinger door haar kutgleuf glijden en Lea begon gelijk gesmoord te kreunen. Ze draaide met haar reet in de ronde en begon naar mijn vinger te stoten met haar bekken! Deze vrouw was zo geil! Dit zou hard werken worden.

Ik draaide haar om, zodat ze op haar rug lag en ik kwam met mijn mond tussen haar benen, begon voorzichtig aan haar kutlippen te likken, die inmiddels glinsterden van het geil. Langzaam maar zeker verdween mijn tong steeds dieper in haar kut! Ze draaide haar bovenlijf zo, dat ze onder mij kwam te liggen en begon gelijk aan mijn eikel te zuigen en mijn zak te masseren. Ik liet mijn onderlijf wat verder zakken en ze stootte met haar hoofd omhoog, mijn paal tegemoet en weer diep in haar keel. Afwisselend keihard mijn eikel zuigend en diep, al kokhalzend mijn schacht in haar keel laten verdwijnen, lagen we in 69 elkaar te verwennen. Ik ging als een achterlijke met mijn tong dan weer over haar harde klit en dan weer diep in haar kut. Tegelijkertijd duwde ik stiekem mijn middelvinger tegen haar aars. Ik voerde de druk wat op en na een tijdje zat ik met mijn vinger in haar reet.

“Dieper! Duw je vinger dieper in mijn kont!” Hoorde ik haar onder mij kreunen. Ik begon haar nu steviger met mijn middelvinger te bewerken en pompte in een stevig tempo in en uit dat strakke kontgaatje van Lea terwijl ik tegelijkertijd haar klit bewerkte! Ze begon steeds heftiger te krampen en te schokken. Ik voelde dat haar eerste orgasme niet lang zou uitblijven en ging in hetzelfde tempo door.

“Oh… ho… ja… ho… oh… ja… ik… oh… ja… ha… ik kom!” Gilde ze het ineens uit! Een straal vocht kwam uit haar kut, recht in mijn mond en tegen mijn gezicht. Heerlijk, een spuitende buurvrouw, dacht ik. Bingo! “Twee vingers in mijn kut en vinger me hard!” riep ze naar mij. “Ik wil nog harder, kom, naai mij met je vingers!” Ik drukte twee vingers in haar kut en begon ze van beneden naar boven te bewegen. Steeds meer voerde ik het tempo op en er kwamen soppende geluiden uit haar kut. Ze spreidde haar benen nog meer en trok haar knieën zo hoog mogelijk op zodat haar kut wijd open voor me lag. Als een waanzinnige begon ik haar nu hard te vingeren en merkte dat Lea dit erg waardeerde. “Oh… ja… ho… oh… ja… oh… ja… ha… mijn kut” Opeens kwam er weer een flinke douche vocht naar buiten gespoten terwijl ik haar bleef vingeren. Het spatte alle kanten op en haar bed werd zeiknat. Nadat Lea een beetje bijgekomen was, draaide ze zich naar mij toe.

“Ik wil je lul in m’n kutje Zacky”. Mijn inmiddels staalharde paal werd door haar gemasseerd en gelikt. Ze zoog weer op mijn eikel en ik wist dat dit niet te lang kon duren. Ik ging tussen haar benen zitten en zette mijn eikel tegen haar nog steeds drijfnatte kut. Ik duwde hem steeds verder naar binnen en Lea begon te hijgen van genot. Haar ogen wijd opengesperd en met haar onderlijf naar mij toe stotend verdween mijn lul tot in het binnenste van Lea ’s kut. Wat een heerlijk gevoel en wat een stomend heet wijf was ze!!

“Oh… oh… oh… Zacky… naai me!! Neuk me hard en lang!” Ik pakte haar benen vlak onder haar heupen vast en begon haar met regelmatige stoten te neuken. Ik voerde het tempo steeds verder op, er wel voor zorgend dat de stoten zo diep mogelijk bleven. Opeens trok Lea mij over zich heen, zodat haar benen over mijn schouders kwamen te liggen. Ik vond haar mond met mijn tong en we begonnen, al neukend, heftig te tongen. Ze gromde, ze greep mijn kont vast en zette haar nagels diep in mijn vlees.

“Ja… ah… naai me hard! Naai mijn kut! Oh… Zacky, ram die paal in me! Ik wil dat je me misbruikt! Laat me jouw slet zijn, jouw eigen hoer!”

“Jij bent mijn neukteef! Jouw geile kut is van mij! Voel maar eens wat er in je kut gebeurt! Riep ik in haar oor. Ik begon als een gek diep in haar kut te pompen en voelde mijn zaad omhoog komen. “Ik ga spuiten, ik spuit je vol!! “Oh… ho… ja… ho… oh… ja… ik… oh… ja… ha… ik kom, ik spuit je vol! Brulde ik toen ik klaarkwam. Zo was ik nog nooit klaargekomen. Ik trilde over mijn hele lichaam en schokkend spoot ik mijn zaad diep in haar kut. Tegelijkertijd begon Lea hevig te schokken met haar onderlijf, wat aangaf dat zij ook weer een orgasme aan het opbouwen was. Sissend en grommend keek ze me zo geil aan! “Oh… ho… ja… ho… oh… ja… ik… oh… ja… ha… ik kom! Gilde ze het ineens uit en ik voelde haar kut verkrampen en samentrekken terwijl ik het laatste zaad uit mijn lul voelde spuiten. Godallemachtig wat was deze buurvrouw ver boven mijn verwachting. Ik trok mijn lul terug en onder begeleiding van zwaar hijgende en piepende geluiden kwam er weer een fontein kutvocht uit Lea ’s krampende kut. Ik sloeg met mijn lul op haar klit en het vocht spatte alle kanten weer op. Nadat we hijgend tegen elkaar aanliggend tot rust probeerden te komen zei Lea.

“Allejezus Zacky, dit is zo heerlijk. Ik ben in lange tijd niet zo klaargekomen”.

“Ik ook niet lieverd”, zei ik. Lea begon over mijn heupen te strelen en keek me met die geile blik aan.

“Ik ga je weer pijpen Zacky. Die paal wil ik weer hard maken want je bent iets vergeten.” Ik reageerde quasi verontwaardigd.

“Ja.., vergeten. Ik krijg bij jouw de tijd niet om het hele programma ineens af te draaien” Lea drukte mij op m’n rug en kwam pardoes over me heen liggen en begon mijn eikel te likken en tegelijkertijd mijn ballen te strelen. Met uitzicht op twee prachtige neukholletjes begon ik haar kut weer te likken terwijl ik met een vinger tegen haar aars aandrukte. Ze reageerde gelijk door haar kont tegen mijn vinger aan te duwen. Ik had snel mijn middelvinger in haar aars en begon met mijn andere vinger te vechten om plek te maken. Lea begon weer te grommen en pompte nu met haar hoofd op en neer, mijn stijver wordende lul tot aan de wortel in haar keel glijdend. Ze perste haar lippen hard op mijn onderbuik en begon slikbewegingen te maken met mijn eikel in haar keel! Een fantastisch gevoel gaf dat. Na een tijdje zo samen gestoeid te hebben draaide ik haar van mij af, pakte haar bij haar heupen en trok haar kont omhoog. Ik duwde haar benen zo ver mogelijk uit elkaar en drukte ruw haar hoofd in het matras.

“Zo, geile slet! Ik ga die reet van je hard naaien! Ik zal je eens laten voelen hoe het is om je kont te laten misbruiken! Ik ging half op mijn hurken boven haar zitten en zette mijn eikel tegen haar ster.

“Ja… ha… ja… Zacky, naai mijn kont, ram die paal van je in mijn reet!! Niet te rustig! Stamp hem er ineens in en laat me voelen dat ik een neukreet heb!” Dat was voor mij het teken zonder pardon mijn paal hard in haar reet te rammen! “Auw” krijste Lea. Ik was er klaar mee en pompte gelijk in een hoog tempo mijn paal diep in haar reet. Lea gilde het uit en lag met haar vingers in de matras te graaien. Ik knalde mijn bekken tegen haar reet aan en hield Lea stevig op het matras gedrukt, mijn armen op haar schouders drukkend. “Oh… ho… ja… ho… oh… ja… oh… ja… ha… harder! Harder!” Zo ging Lea krijsend tekeer.

“Hier heb je wat je wilde, geile teef! Schreeuwde ik tegen haar. “Je wilde een paal in je reet? Hier heb je er een! En ik stampte een paar keer extra hard naar binnen. Piepend en rochelend van genot onderging Lea de neukbeurt die ik haar bezorgde. Ik wilde haar genot niet onderbreken en deed mijn uiterste best om dat opkomende gevoel in mijn ballen te onderdrukken. Het dreigde echter na een paar minuten te intens te worden dus trok ik ineens mijn paal uit haar kont, greep haar bij haar prachtige zwarte haar en trok haar gezicht naar mijn lul, die nu op knappen stond.

“Oh… ho… ja… ho… oh… ja… ja… ha… kom, kom in mijn mond klaar, spuit je geil in mijn keel!”. Ik perste mijn paal in haar mond en Lea drukte haar hoofd naar voren, zodat ik mijn eikel in haar keel voelde drukken. Ze pakte me bij mijn billen en drukte een vinger in mijn kont! Terwijl ze in mijn aars aan het vingeren was neukte ze in een hoog tempo mijn lul met haar mond. Ik pakte haar hoofd met twee handen vast en rossend in haar keel kwam ik weer klaar! Ik brulde het uit van extase en voelde Lea kokhalzen op mijn lul!

Toen mijn orgasme wegebde, bleef Lea in een iets langzamer tempo mijn lul afzuigen. Toen ze hem uit haar mond liet glijden en ik haar aankeek, kwam er een kwak zaad mee naar buiten, wat ze over haar kin naar beneden liet stromen. Ze ving het op met haar hand en likte het alsnog op om het door te slikken. Uitgeput lagen we even later naast elkaar en ik vroeg.

“Hoe komt het eigenlijk dat je wasmachine kapot ging en we uiteindelijk hier op bed belanden?” Lea glimlachte naar mij en zei.

“Ik hoopte de laatste tijd zo dat ik met jou zou kunnen neuken, dat ik het moment afgewacht heb waarop we ons konden uitleven. Toen je vrouw vertelde dat ze naar een beurs ging, heb ik de slang gesaboteerd met een mesje. De rest was gemakkelijk”. Ik keek haar licht verbaasd aan en vroeg.

“Hoe wist je nou dat ik op je verleiding zou ingaan?” Ze glimlachte, gaf mij een diepe tongzoen en zei.

“Dat, lieve Zacky van me wist ik al op de eerste dag dat we elkaar zagen.” Ik wist dat ze gelijk had. Ik zei nonchalant.

“Volgend weekend is mijn vrouw naar haar zus in Brugge. Heb je nog wat te klussen?” Lea lachte luid.

“Ik ben vrij en er is voor jou genoeg onderhoud te plegen hier!”

Zacky

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *