Ooit…

()

Ik had mezelf beloofd nog wat voor school te doen maar het rode lampje van mijn telefoon blijft me afleiden. Ik had mezelf nog wel beloofd haar een avondje te negeren, maar ach wat maakt het ook eigenlijk uit. Zodra ik de berichtjes lees verschijnt er een smeuïge grijns op mijn gezicht. Mama maakt er af en toe een opmerking over vanuit de andere kant van de bank.

“Het is wel gezellig daar is het niet?” En ja gezellig is het zeker. Maar van gezelligheid komt het een en ander en voor ik het weet veranderd ‘gezellig’ in bloedje geil. Gedachtes en fantasieën gaan over en weer. Wie had verwacht dat ik zulke gesprekken zou hebben met het meisje wat ik voorheen als onbereikbaar had genoteerd in mijn hersenen.

We Whatsappen pas een week of twee met elkaar maar vertrouwen blijkt er te zijn. Subtiel geeft ze af en toe een tip; “ah ik vind het maar eng, ben helemaal alleen thuis.” Aftastend vraag ik wat de rest is doen en hoe lang ze nog weg zijn. Vragen worden als grap gesteld maar toch ben ik benieuwd naar het antwoord.

“Wat zijn jou plannen voor vanavond?” Vraagt ze dan. Daar zat ik dan, alleen op mijn kamer gedachtes te delen met een leuk meisje en wat witte papieren onder mijn telefoon.

“Ik weet niet, niet echt iets” antwoord ik, “Wat had je in gedachte dan?” Ze zegt dat ze het best gezellig zou vinden om samen met me op de bank te kletsen en een film te kijken. Voor ik het weet zit ik op mijn fiets. Door mijn lichte scherm zie ik amper waar ik fiets. Wat heb ik er toch allemaal voor over? Die vraag dwaalt door mijn hoofd. Op zich vind ik die onzekerheid juist ook wel weer leuk.

Al Whatsappend kom ik op de plaats van bestemming aan. Ik zet mijn fiets tegen de muur en bel aan. Ze doet de deur open en daar staat ze dan, met haar lieve lachje. Ze vraagt of ik ook een kopje thee wil. Ik drink normaal geen thee maar vandaag wel. Hm…, toch best lekker eigenlijk bedenk ik me weer. Het gesprek loopt lekker en we kijken samen tv. Ik heb geen idee waar het programma over gaat maar dat maakt niet uit. Ze vraagt of ik haar been wil masseren. Natuurlijk wil ik dat. Ik merk dat ze haar benen heeft geschoren. Allemaal vooraf bedacht dit, waarom zou een vrijgezelle meisje anders op een donderdagavond heerlijk gladde benen hebben? Tijdens de massage praten we lekker verder en ik merk dat ze het fijn vind. Ineens merk ik dat ik niet meer aan het masseren ben. Het is meer knuffelen wat we doen. We liggen een beetje tegen elkaar aan in de hoek van de bank en mijn ene hand wrijft over haar been. Deze andere kietelt haar onderrug. Af en toe zie ik wat kippenvel verschijnen op haar arm. Ik merk dat ze dichter tegen me aan komt liggen en mij ook steeds meer vastpakt.

Wat heb ik dit gemist zeg. Het is wel waar wat ze zeggen. Precies als je niet zoekt komen dit soort dingen naar je toe. Nu ging ons gesprek toch over het programma wat we keken. Expeditie Robinson is, maar niet voor lang. De reclame brengt een pauze in ons gesprek waar ik al op wachtte sinds het programma begon. Lang is er niet voor nodig of ze kust me op mijn mond. De kus gaat over in een rustige lange zoen en ze klemt haar benen om de mijne heen. De zoen wordt wilder en ik merk dat ze boven op me gaat liggen. Zij heeft de leiding en ik heb niets meer te zeggen. Ik hoor dat ze sneller begint te ademen, een beetje schokkerig zelfs. Ik voel dat ze haar lichaam tegen het mijne drukt. Ze begint zelfs een beetje erotische bewegingen te maken. Sexy voelt het, niets meer of niets minder. Ze stopt en vraagt of we naar haar kamer zullen gaan. Zonder te antwoorden weet ze mijn antwoord al en ze pakt mijn hand vast. Ik ren er achteraan en loop nog bijna tegen de muur omdat het donker is in de gang. Ze begeleid me de trap op en duwt de deur van haar kamer open met haar rug terwijl ze me zoent.

Al staande kleden we elkaar uit en als ik in mijn boxer sta duwt ze me op bed. De dekens liggen al opzij en het bed voelt koud aan. Zij staat daar in haar sexy lingerie en plaats haar been over me heen als ze het bed in stapt. Ze zit op me in een houding waar ik alleen maar van kon dromen. Ze trekt de dekens over ons heen en de koude dekens en haar warme lijf mengen zich perfect. We knuffelen en beginnen elkaar overal aan te raken. Alles is fijn en alles voelt zacht. Als ze in mijn nek begint te kussen hou ik het niet meer. Ik ga zitten en draai haar om zodat ik bovenop lig. Ik begin haar te kussen in haar nek en ik zak naar haar borsten. Ik lik haar tepels en ik voel haar nagels zachtjes in mijn rug knijpen. Ze doet mijn onderbroek uit; ik dat van haar. Als we weer op elkaar liggen voel ik dat ik in haar ga. Ze wou lieve seks, dat wist ik, maar dit was meer dan dat. Het voelde alsof het zo hoorde. Alles klopte. Nadat we klaargekomen waren eindigde we in elkaars armen als hoe we op de bank begonnen. We zeiden niet veel. Ik wist dat ze glimlachte zonder dat ik haar gezicht kon zien. Ik streelde haar armen en zij de mijne. Zonder dat we het merkten vielen we in slaap. Toen ik wakker werd dacht ik even dat ik alles had gedroomd. Langzaam besefte ik me dat er een arm om me heen lag, dit was allemaal levensecht. Met een gelukkig gevoel wachtte ik tot Iris wakker werd.

Ja, zo gaat dat de dag van vandaag. Alleen gebruikten wij toen stiekem SMS. Ik heb het ook zo gedaan en het resultaat daarvan is nu het onderwerp van dit verhaaltje.

Het is de natuur op zijn best om zichzelf aan de gang te houden.

Ooit in een ver en grijs verleden toen… Zo zal zijn verhaaltje dan misschien beginnen.

Zacky

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u. Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *