Liefde voor de seks

()

Hallo. Ik ben 私の指 (Watashi no Yubi) of voor de vrienden Yubi, en ik hou van seks waar een liefelijke kant aan is. Ik wil me niet laten behandelen als prooi maar bied mezelf wel eens aan als speeltje voor één nacht aan een man die ik niet hoef te kennen maar waarmee dadelijk een klik ontstaat. Een man die ik kan respecteren omdat hij mij ook respecteert. Ik geef les in een hogeschool en heb dus de mogelijk om uit te kiezen. Maar tussen docent en leerling speelt hoe dan ook een machtsverhouding waardoor hij nog ik gelijk kunnen oversteken. Het is een spijtig gegeven waar ik leerde mee leven. Toch kunnen bepaalde jongens mijn hormonen aan het dansen brengen en dan moet ik op jacht buiten de school.

Ook vandaag stond ik weer op scherp en reed met de schemering naar een parking waar koppels en homofielen wel eens hun gang gaan. Daar aangekomen moest ik niet lang wachten voor het opviel dat er een vrouw alleen achter het stuur bleef zitten en haar binnenverlichting aan liet. Een koppel dat daar al stond voor ik aankwam zette de eerste stap. De vrouw stapte uit en liep naar mij toe. Ze was jonger dan ik en zag er erg sexy uit. Ik deed het raampje naar beneden toen ze bij de wagen kwam.

“Goede avond.” Opende ik neutraal.

“Avond. Bent u hier alleen mevrouw of wacht u op iemand.”

“Ik ben hier alleen en hoopte dat een vreemde man mij zou aanspreken.”

“En wat zou er dan gebeuren?”

“Ik zou vragen; bij u of bij mij?”

“Ach, zo… bent u professioneel?”

“Neen. De dansende hormonen dreven mij naar hier.”

“Hm… mm… dat opent perspectieven. Mag een koppel u ook aanspreken?”

“Heu… ja, heu… maar ik deed nog nooit iets met een vrouw.”

“Dat is geen probleem. U gaat ondervinden dat het erg prettig spelen is met mij.”

Ja, dat kon ik me wel voorstellen. Lang blond haar, hoge jukbeenderen, brede sportieve schouders, lekkere tieten met priemende tepels, slank middel en klein mals kontje op een stel slanke stelten. Sportief type. Ik wist maar vaag wat het betekende om met een vrouw te vrijen maar kon mij wel wat bij voorstellen omdat ik op 4Fingers al lesbische verhalen had gelezen en alleen daarvan werd mijn slipje al nat. Maar…?

“En wat wil uw man?”

“Precies waarvoor u hier naartoe gekomen bent en ik ben een toemaatje.”

Ik twijfelde nog even. Zij zag dat en zei; “wees gerust hij is erg lief en zal nooit iemand bewust kwetsen.”

Ik wist nu eigenlijk niet meer wat zeggen en vroeg dus redelijk plomp. “Oké. Waar?”

“We zullen beiden voorzichtig zijn. Ik ga hem halen en ondertussen verstopt u uw sleutels. Dan komen we op de achterbank om kennis te maken. Daarna beslissen we pas waar we naartoe gaan.”

“Oké! Doen we.”

“Mag ik een zoen voor ik hem ga halen?”

Zij bukte zich door het raam streelde zacht achter mijn oren en startte met een kuise kus op de lippen. Dat smaakte naar meer en nu nam ik initiatief door haar stevig terug te zoenen, gevolgd door een likje over haar lippen. Dat beviel haar duidelijk.

Ze opende haar lippen en onze tongen maakten de eerste groet intiem. Mm… dat smaakte naar meer… veel meer. Ze liet me los en keek me diep in de ogen.

“Wij gaan onder ons nog veel pret beleven… ? Ik ben Sandra.”

“私の指 of Yubi”

“En hij noemt Peter. Ik ga hem halen.”

Met nog een korte zoen liet ze me achter. Wat een vrouw! Rustig en zelfzeker liep ze uitdagend met haar kleine kontje te draaien en sprak door het raampje Peter aan. Zenuwachtig, haalde ik de sleutels uit het contact en stopte ze gewoon in mijn handtas. Ik ben erg klein, slank met kleine tietjes; stevig maar klein kontje en slanke benen in proportie. Zwart kopje haar en een jaar of tien jonger dan Sandra. Ik droeg een gewone rok boven de knie en witte bloes. Naargelang de lichtinval kon je mijn tietjes door de bloes heen zien. Verder, alleen een nat slipje, geen bh onder de bloes en mooie maar geriefelijke sportschoentjes. Mijn tepels waren tijdens het zoenen al knikkers geworden en toen ik het koppel zag aankomen greep ik instinkmatig naar mijn geschoren poesje. Wow! Het was een prachtig stel.

Hij was een kop groter en wat leeftijd betreft net midden tussen Sandra en mij. Stevig gespierde torso, kort gekapt en als je er oog voor had zag je zijn geslacht al ferm aftekenen in zijn broek. Hij droeg links. Onwilkeurig dacht ik aan een afgetrainde militair. Zoals afgesproken gingen ze op de achterbank.

“Zo. Dit is Peter Yubi.” Ik had geen behoefte meer aan formaliteiten. Het klikte dadelijk zoals het hoorde.

“Hallo Peter. Je ziet er uit om op te smullen. Kom, geef mij alvast een zoen.”

“Hé Yubi. Jij ziet er schitterend uit. Prachtige bloes. En wat er in zit lijkt wel Chinees porselein.” Hij legde zijn ene hand in mijn nek, en zoende mij niet opdringerig, maar ik gebruikte maar al te graag een beetje tong. Aangemoedigd belandde we in een passionele tongzoen en schoof zijn hand over mijn tepels die direct reageerden. We maakten uitgebreid kennis tijdens die zoen en uit mijn ooghoek zag ik dat Sandra zijn gereedschap aanmoedigde. Onwilkeurig dwaalde zijn hand naar mijn knieën om zo onder mijn rok omhoog te kruipen. Sandra merkte dat.

“Wel, jullie zien een verderzetting blijkbaar wel zitten. Als bij Yubi de hormonen nog dansen stel ik voor dat ze ons volgt dan kunnen we de kennismaking verder zetten bij ons thuis. Dat is geriefelijker en ook discreter, want hier trekken we aandacht.”

En aandacht hadden we getrokken. Een handvol beunhazen had ons gespot en als we nog verder zouden gaan zouden er zeker piemeltjes tevoorschijn komen. Een van hen herkende ik vaag van de school waar ik les gaf. Zo’n groepje kon het leven van een brave burger behoorlijk verzieken. Daarom speelde ik op veilig voor Sandra en Peter.

“Wacht even. Ik rij jullie tot vlak bij jullie wagen, anders krijg je misschien nog last onderweg.”

“Goed idee Yubi. Kom hier; ik wil nog een zoen voor onderweg.” Sandra boog zich nog eens over Peter heen en we tongden eventjes terwijl Sandra ook kennis maakte met mijn tepels.

“Mm… lekker Sandra! Kom, ik rij tot aan jullie wagen.”

Ik startte de wagen en deed alsof ik heel traag de parking wou verlaten. De kereltjes liepen joelend achter mijn wagen aan en toen we ver genoeg waren draaide ik om en reed via een kleine omweg, rond een bosje struikgewas waar zij niet zo gemakkelijk door konden lopen, snel tot bij de wagen van Sandra en Peter. Die stapten vlug over en zonder problemen kon ik hen volgen naar de autoweg. Het begon flink te regenen. De volgende afrit volgde ik hen naar een provinciale weg om dan weer even later in een dorpje terug een kleinere weg te volgen. Peter vertraagde, hij gaf goed op tijd richting aan en draaide een door struiken verscholen oprit op van een natuurstenen villa. Het was een typische villa uit de jaren ’60 maar doordat ze blijkbaar net gerenoveerd was zag het er fris en modern uit. We konden de auto’s kwijt onder een open carport en droog via een zijdeur rechtstreeks naar een ruime moderne keuken lopen.

Vandaar naar de aansluitende grote leefruimte die aan de achterkant van het gebouw helemaal uit glas bestond en enerzijds uitgaf op een klein besloten overdekt zwembad en verder uitzag op een achtertuin met vijver die overging in de bosrand. Het was zomer en ondanks de regen was het er lekker warm. Sandra had terwijl we keuvelden de elektrische rolluiken die uitgaven op tuin en bos laten zakken en de gedempte verlichting van het besloten zwembad aangezet. We konden vanuit de woonkamer rechtstreeks in het zwembad plonsen. Moderne meubels met verschillende lange brede zitbanken en rond de open haard een duo van zetels, die uitnodigden om met een boek uit het boekenrek naast de haard en een glas wijn in alle rust met een flakkerend vuur van een frisse avond te genieten. Aan de voorzijde van het gebouw stond een bar voor het originele venster met een stel elegante krukken. Peter had daar ook het rolluik laten zakken. Een halletje achter de voordeur gaf de mogelijkheid om via de trap omhoog te gaan naar slaapkamer en badkamer en beneden naar de keuken, een klein gastentoilet en direct naar de leefruimte.

Peter stelde voor om een fles champagne te openen om lekker gezellig de laatste remmingen te helpen overbruggen. Ik nestelde mij naast Sandra op een kruk. Sandra droeg een stel ophoudkousen die net onder haar jeansrokje een strook blote gebruinde huid prijs gaven, met boven het rokje een diep ingesneden zwart topje waar een prachtig stel bolle tieten, gedragen door een bordeaux bh mijn ogen uitdaagden. Ik kreeg er zowaar een droge mond van. We klonken op een fijne avond en ik nam een flinke teug demi sec champagne. Het leek alsof alles ons die avond naar elkaar toe trok en het lot de puzzelstukje in elkaar deed vallen. Ook nu weer was het de normaalste zaak dat onze lippen en tongen elkaar opzochten in een oeverloze tongzoen. Ik kon de verleiding niet weerstaan en masseerde zacht de grote stevige borsten. Sandra kroop met haar handen onder mijn topje en nadat de speentjes knikkers werden trok ze het topje gewoon over mijn hoofd. Ik volde haar voorbeeld, trok het topje over haar hoofd en als bij wonder stond Peter daar om de sluiting van de bh los te maken. Mm… Daar moest ik van proeven; eerst likte ik zacht tot haar tepels hard stonden en begon dan afwisselend de spenen te zuigen. Sandra onderging de behandeling kreunend en ondersteunde met twee handen haar borsten. Ik genoot met volle teugen. Peter had zijn bovenkleding ondertussen uitgedaan en streelde over mijn rug omlaag naar mijn dijen die ik uit elkaar deed om zijn handen toegang te geven tot mijn natte slipje.

Sandra stond nu recht en trok mij ook op mijn benen om me stevig te omhelzen zodat onze tepels elkaar konden verwennen en we tegen elkaar aan konden rijden. Heerlijk! Twee half naakte vrouwen die elkaars tepels voelden priemen, hun tongen lieten dansen en de dijen tegen elkanders heuveltje op reden. Mijn hand gleed onder haar rok naar haar zwarte kanten slipje dat lekker nat was waar het hoorde. Mijn dij drukte mijn hand er stevig tegenaan en ik glipte onder het kruis van haar slipje recht tussen de warme vochtige lippen op zoek naar haar Venusknopje. Een kreun volgde en haar hoofd sloeg achterover toen ik het knopje vond. Ik voelde mij oprecht gelukkig dat ik dadelijk de goede actie opgezet had en haar liet genieten. Gelukzalig zoog ik de nippels en speelde het Venusspelletje met haar knopje.

Peter had ondertussen mijn rok en slipje gestript. Hij streelde en zoende mijn billen en doordat Sandra achterover leunde moest ik voorover leunen en kon hij langs achter met zijn tong op zoek naar mijn vrouwelijkheid. Heerlijk deed hij dat. Mijn billen strelen, lipjes zoenen en zuigen en met zijn tong op zoek naar mijn intiemste knopje. Toen hij dat mysterieknopje vond, moest ik even de aandacht voor Sandra lossen. Jezus! Wat kon die man beffen!

Sandra stapte nu even achteruit trok haar slipje uit en terwijl ze mijn tepels bespeelde tongden we elkaar alsof het leven zelf ervan af hing. Sandra loste mij volledig en nu stond ik met gespreide benen naakt te wezen terwijl Peter driftig mijn knopje van plezier bewerkte. Voor hem was dat een ongemakkelijke houding en ik kwam hem graag tegemoet door de knieën te buigen en gehurkt over zijn gezicht tegen de barkruk te leunen. Nu kon hij comfortabel op zijn rug liggen. Sandra wou Peter natuurlijk niet te kort doen en ontfermde zich over zijn fallus die ik nu voor het eerst naakt kon zien. Zoals alles bij die man had hij een lekker formaat dat perfect bij hem paste. Sandra genoot duidelijk van haar pijp en wist blijkbaar precies wat en hoe ze kreunende rookwolkjes kon uitlokken. Zo duidelijk zelf dat hij af en toe de controle verloor en kreunend mijn poesje alleen liet spinnen. Maar dat vond ik niet erg. Ik genoot er even van door mijzelf te plezieren met mijn tepels en kutspeeltjes terwijl hij daar in volle zicht kon van genieten.

Ik greep de champagnefles en liet over mijn borsten een straaltje bruisend druivensap tussen mijn kutlipje lopen om aan Peter te laten opslurpen. Ik bleef mezelf vingeren voor hem en liet hem nog een paar keer nectar slurpen. Sandra had gezien wat ik deed en kroop over zijn lijf met gespreide benen naar zijn mond, ook bij haar liet ik enkele teugen godendrank druppelen die hij even enthousiast weg slurpte. Sandra zoende mij dankbaar, speelde met mijn klitje en tongde heftig. Na het tongen, terwijl Peter de twee speeltjes bleef verwennen fluisterde Sandra in mijn oor.

“Dank je Yubi. Je lijkt wel Venus zelf. Je bent hier te gast en krijgt de eerste beurt van zijn neukstaaf die vandaag nog niet heeft gespuwd. Ben je aan de pil of wil je condoom?”

“Oh! Heerlijk! Dank je Sandra, hij kan ongestoord genieten hoor, zo’n eerste lozing voelt bovendien lekker geil in mijn doos. Kom hier!” Terwijl ik haar wat nadrukkelijker over zijn mond duwde tongde ik haar dankbaar, speelde gelijk nog met die lekkere bollen en stond recht om mij te verplaatsen. Ik genoot al bij voorbaat van zijn Peterman en zeker nu ik wist dat hij mijn grotje pompend zou vullen.

Ik knielde tussen zijn benen en begon meteen van zijn pook te genieten terwijl mijn tong hem liefkoosde. Ook zijn ballen zoog ik even binnen en likkend door zijn liesstreek kroop mijn tong naar de kop van zijn neukknuppel. Ik liet mijn tong eerst de kop ontdoen van het voorvocht en sloot hem dan tussen mijn lippen. Rustig op en neer over zijn roede zoog ik hem steeds dieper tussen mijn lippen. Ik liet hem centimeter voor centimeter steeds verder en dieper komen tot ik de knop van zijn knuppel in mijn keel voelde. Zijn reactie was zo heftig dat ik besloot even af te remmen. Toen ik opkeek zag ik dat Sandra zich had omgedraaid en nu gefascineerd met geil blikken mijn zuigwerk volgde. Haar natte pruim drukte stevig tegen zijn mond en ze genoot duidelijk van zijn betere tongbeurt. Haar handen speelden met haar warme bollen en nu ze zag dat mijn mond vrij was leunde ze voorover om al tongend mee te genieten van de smaak van zijn voorzaad.

Ik voelde zijn bekken stoten op zoek naar een schede om zijn zwaard te planten. Na een laatste liefkozing voor Sandra liet ik hem toe om de kop van zijn stamper tussen mijn lipjes te verschuilen. Het harde ventje wou echter meer. En daar was ik nog niet aan toe. Ik trok niet terug maar liet ook niet toe dat hij verder door stootte. Ik richtte mij nu op zijn tepels en aan het kreunen te horen deed ik daar zeker niets fout mee. Wat er precies gebeurde weet ik niet meer. Werd Peterman ineens vijftien centimeter langer of had ik me uit pure geilheid over zijn volledige knuppel laten zakken. Hoe dan ook had zijn vorstelijke scepter mijn schatkist volledig gevuld. Ik voelde de hitte van zijn genade tegen mijn vaginawand stralen alsof er een gloeiende staaf in gedrukt was. Heerlijk! Ik ging nog iets meer op hem leunen en voelde zijn kroon tegen mijn baarmoederwand gloeien. Kreunend van genot en met veel wilskracht kwam ik terug omhoog tot de knop nog net in mijn vagina zat. Langzaam en nu beheerst liet ik zijn hete gloeistaaf terug bezit nemen van mij. Nog vier of vijf keer beheerste ik me en kon hem van het slot weg houden. Maar plots zou zelfs een berin niet sterk genoeg geweest zijn.

Hij drukte huilend als een wolf, zijn penis tegen mijn baarmoeder en ik voelde vanuit de diepte van zijn ballen het pompen van zijn sperma tegen mijn vaginawand waardoor het geil uit zijn stamper in mijn kut stroomde in een tiental woeste golven die me helemaal opvulden. Zalig voelde dat. Eventjes lag ik uitgeteld boven op de naar adem happende geweldenaar.

Sandra was rechtgestaan had de willekeurig neergesmeten kledingstukken fatsoenlijk op hoopjes gelegd. Ze kwam uitdagend voor mij en Peter staan en bewerkte haar poezendoos met een vibrator. Even genoten we gewoon van haar geil gekreun en gekronkel maar Sandra verdiende beter dan een knuppel koude plastiek in haar kut. We stonden beiden recht en ik kreeg een idee. Ik trok Peter terzijde en vroeg hem of we het zwembad konden gebruiken. Dat kon maar dan moest hij eerst enkele praktische schikkingen treffen voor we van start konden gaan.

Nu omhelsde ik helemaal alleen Sandra en ik testte hoever ik wou gaan met een vrouw. Tongend en strelend zakten we op het vast tapijt. Het was wel duidelijk voor mij dat Sandra ervaringen had die ik nog niet beheerste. We streelden elkaar overal, kropen over elkaar heen en drukten onze tepels in elkaars poesje. Vooral dat laatste ondervond ik als een ‘wow’ effect. Zij had grote stijve nippels, bijna een centimeter dik en meer dan een centimeter lang. Ze drukte de nippel tussen mijn kleine lipje en raakte daarmee nog net mijn Venusknopje. Met haar hand en nippel bewerkte ze mijn knopje waardoor ze in een minimum van tijd een vloed aan geil sap aan mijn doos ontlokte. Heerlijk was het. Maar ik wou haar klaar maken voor de volgende ronde.

Ik rolde Sandra op de rug en kroop op mijn knieën tussen haar dijen waardoor haar flamoes in al haar schoonheid aan mij was overgeleverd. Ik beet in haar linker tenen, likte over haar voet en enkel omhoog. Met zoentjes en lippenbeetjes verplaatste ik mij liefkozend richting haar lies. Haar liesstreek was erg gevoelig en ze reageerde heftig als ik daar bijtend, likkend en zoenend overheen trok richting dat zalige vrouwelijke heuveltje waaronder al de pretspeeltjes verborgen zitten. Over haar rechter lies werkte ik mij nu naar de rechter voet. Daar masseerde ik de drukpunten op haar voetzool en liet haar gelijk genieten van likjes, zoentjes en het zuigen aan haar tenen.

Peter kwam er bij en die richtte zich op haar bovenlichaam. Ook hij was erg lief voor elk mogelijk erotisch plekje boven de gordel. Tijd voor mij om terug af te zakken naar de pretspeeltjes onder die lekkere Venusheuvel. Als openingszet zoog ik haar lipjes in mijn mond. Ze waren al lekker gezwollen en eigenlijk was heel haar kut een sompige speeltuin die ik dadelijk ging droog likken. Heerlijk. Ze smaakte als een oester maar dan een die ik niet kon doorslikken. Een die pret beleefde aan de likjes rond haar Venusknopje en een tong tussen haar lipjes dat haar knopje bespeelde. Sandra zuchtte en kreunde heftig en net toen ik met een vinger haar G-spot wilde opzoeken, drukte ze haar pretparkje van de grond richting mijn mond. Peter maakte hiervan gebruik om zijn onderarm onder haar kontje te leggen en met haar in zijn armen recht te komen en naar het zwembad te lopen. Ik volgde gretig en ritste nog gouw de vibrator mee terwijl ik opmerkte dat de open haard op gas lekker zijn beste vlammetje voorzette.

Peter was met Sandra in zijn armen via de glooiende vloer van het zwembad naar het diepste deel gelopen en wiegde haar zacht neuriënd in zijn sterke armen heen en weer door het water. Het water was erg warm en maar iets minder warm dan onze normale lichaamstemperatuur het verfriste zalig zonder dat het ons echt afkoelde. Peter deed teken aan mij om een waterbed dat er al ronddreef te brengen. Daar legde hij Sandra op. Sandra genoot zichtbaar van de zachte schommelingen op het waterbed. Ik stond nu recht naast haar en overdekte haar met zoentje en strelingen die ze maar al te graag beantwoordde.

Peter had de regie over haar poesje overgenomen. Hij trok de watermatras in positie zodat zijn Peterman net boven het bed uit kwam; netjes ter hoogte van haar druipend kutje. Eventjes befte hij nog en drukte dan zijn beenharde Judocus voorzichtig in haar smachtende natte Judocus-doos. Sandra reageerde heftig. Om niet van de matras te schuiven omhelsde ze mij, drukte haar tong in mijn mond en trok mijn tieten tegen haar boezem. Peter ondersteunde haar billen en dreef zijn heilige meester gestaag in en uit de schede die naar zijn gezegende lava smachtte. Ondertussen wou ik haar ook plezieren zoveel het kon. Ik ondersteunde haar terwijl ze me omhelsde en vond met mijn vingers haar Venusknopje dat ik gestaag bespeelde als aanvulling op de beukende stoten van Peter.

Peter bedankte me met een geile tongzoen, de trigger die bij Sandra het geweld deed losbarsten; steunend, kreunend en gillend kwam ze klaar. Ze was duidelijk de grens over en trok mijn hand weg. Het was voor haar alleen nog afwachten op die laatste alles omvatten uitbarsting van Peter die haar boven de Himalaya zou laten zweven waarbij ze naar de sterren zou kunnen grijpen. En Peter wist het. Hij hield zijn Judocus nu stil en bewoog haar, door het waterbed gesteunde lichaam op en neer over zijn smachtende neukpaal. Terwijl dat zo gestaag door ging geraakten ze beide in een trance, langzaam vervaagde ik tot een nauwelijks aanwezige schaduw. Ik legde mij op de rand van het zwembad met mijn speeldoos duidelijk in zicht van het zwevende koppel terwijl ik hen steeds meer de voeling met de realiteit zag verliezen.

Nu kwam de mee gegriste vibrator van pas die ik mijn natte doos liet veroveren waarna Vibroman op het tempo van Peter in en uit mijn natte flamoes mijn hormonen bediende. Peter was al eens gekomen en ook Sandra was al eens bijna verdronken in haar eigen sappen. Ze namen er de tijd voor en waren niet veeleisend naar elkaar. Peter bleef gestaag pompen en Sandra bouwde heel langzaam naar een nieuwe aftelprocedure van zijn raket. Ik kon dat waarderen en geholpen door Vibroman beklom ik stapje voor stapje de Everest voor mijn eigen greep naar de sterren.

De beklimming duurde waarschijnlijk wel een kwartier of langer, maar elk stapje omhoog verhoogde de druk op de uitbarsting. Uiteindelijk moest ik mij gewonnen geven aan Vibroman en met een laatste plof liet ik hem mijn schede vullen en mijn orgasme langs hem heen stromen. Heerlijk was dat. Dadelijk werd ik afgeleid door Peter en Sandra die mijn klaarkomen blijkbaar hadden gezien en die nu met gillen, kreunen en grommen elkaar vast grepen alsof ze voor eeuwig aan elkaar geklonken waren. Met drie grepen we net naast de sterren.

Na enige minuten kwam ik voldoende terug bij tijd om naar het koppel te waden en hun omhelzing aan te vullen. Toen pas zag ik de stille tranen van geluk vloeien bij Sandra en hoe krampachtig ze Peter omhelsde. Ik zoende eerst Sandra als voor een verjaardagsfeestje om daarna Peter te feliciteren met zijn… noem maar op, als er maar drie klapzoen bij hoorden. Lachend lagen we in elkaars armen en lieten ons even wegdrijven in het warme diepere water. We verlieten samen het water op weg naar de open haard waar Sandra en ik ons elk langs een kant van Peter legden die ons beide tegen zijn brede borst trok zodat we ons door de warmte van de haard konden laten drogen.

Waarschijnlijk hebben we even geslapen want plots schrokken we alle drie op van zware bonzende stoten tegen de voordeur. We sprongen alle drie op. Ik en Sandra gingen voor onze kleren terwijl Peter naakt naar de voordeur stormde die met een laatste bons open klapte en Peters hoofd gelijk een flinke klap verkocht. Half groggy van de klap tegen zijn hoofd strompelde hij terug in de armen van Sandra en werd joelend gevolgd door vier van de beunhazen die ons op de parking hadden gespot. Wat er verder gebeurde is stof voor een ander verhaal.

私の指

Graag jouw waardering als reactie onder dit verhaal.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *