Maandagavond

()

De wens

Gisteravond had ik afgesproken met een goede vriendin, Boyé, om een avondje lekker bij te kletsen. Zij bracht de wijn mee, ik zorgde voor wat lekkers en maakte het een beetje gezellig met muziek en kaarsen. Het was goed om haar weer te zien, ze zag er mooi uit in haar groene truitje dat haar nek en schouders vrij liet. Ik heb haar altijd al aantrekkelijk gevonden en er was eigenlijk ook altijd al een spanning tussen ons. We plagen elkaar vaak, geven elkaar massages en kussen elkaar op de mond. Zo ook gisteravond, na een paar glazen wijn besloten we een kaartspelletje te spelen, waarbij de verliezer een wens moet uitvoeren van de winnaar. Ik won het eerste potje kaarten en vroeg een massage.

Na mijn truitje uitgetrokken te hebben ging ik met mijn buik op bed liggen. Ze sloeg haar benen om me heen en ging achter mijn kont zitten. Zachtjes druppelde ze wat bodymilk op mijn rug, de koude druppels masseerde ze behendig weg met haar warme handen. Naar mijn genoegen besloot ze dat mijn bh in de weg zat en knoopte deze los. Haar handen gleden naar mijn zij en raakten de aanzet van mijn borsten heel vluchtig aan. Er gleed een rilling over mijn rug, zou ze dat expres gedaan hebben? Maar mijn gedachten werden weer afgeleid doordat haar duim onder de band van mijn broek gleed en de koele huid van mijn billen streelde. Ze maakte me gek, maar net op het moment dat ik me om wilde draaien, voelde ik haar lippen een kusje zacht in mijn nek drukken. “Tijd voor het vervolg van het spelletje.”

Ik besloot haar het tweede potje kaarten te laten winnen en verheugde me er al op mijn handen over haar huid te laten gaan, haar net zo te plagen als zij bij mij had gedaan. Maar, toen ze een wens mocht doen vroeg ze niet om een massage, zoals we eigenlijk altijd deden, maar pakte de telefoon en belde iemand. Toen ze ophing melde ze me dat haar wens er zo aankwam en schonk me nog een glas rode wijn in. De wijn steeg al naar mijn hoofd en ik was erg nieuwsgierig. Ik hoefde niet lang te wachten op de deurbel. Zij deed de deur open en kwam terug met een hele mooie jongen, die ik nog nooit gezien had. “Dit is Ali, ik wil graag dat je seks met hem hebt, terwijl ik toekijk.”

Ik keek haar vol ongeloof aan, maar haar ogen glinsterden vol opwinding. Ali stond al achter mij en zoende me in mijn nek. Dit was haar wens en Ali was zeker aantrekkelijk, dus waarom zou ik eigenlijk niet meedoen? Ik draaide me om en zoende Ali op zijn mond. Onze tongen vonden elkaar en we gingen helemaal in elkaar op. Ondanks het feit dat hij een totaal vreemde voor mij was, voelde hij ontzettend vertrouwd en begon ik al snel opgewonden te raken.

Zijn handen dwaalden over mijn rug, verkenden al mijn spieren, die eerder nog zo heerlijk gemasseerd werden door Boyé. Boyé zat op de sofa. Haar handen volgden die van hem, maar dan op haar eigen lichaam. Haar vingers volgden en masseerden haar eigen spieren, dwaalden af naar haar borsten en trokken zachtjes aan haar tepels. Ik zag de geilheid in haar ogen en mijn handen gleden onder Ali zijn truitje. Hij was licht gespierd en zijn rug voelde lekker warm aan. Met zijn grote handen omsloot hij mijn middel, tilde me op en legde me voorzichtig op mijn rug op bed.

Boyé volgde ons en vlijde zich in de kussens van mijn grote bed, vanwaar ze ons beter kon zien. Op het moment dat Ali mijn truitje uit trok, trok ook zij haar truitje uit en ik keek naar haar mooie stel borsten dat vrij kwam. Ze droeg geen bh. Mijn ademhaling ging meteen sneller, vooral ook omdat Ali nu ook mijn bh uitdeed en ik de koele lucht langs mijn tepels voelde strijken. Een warme tong likte een van mijn stijf geworden tepels, ik sloot mijn ogen, kromde mijn rug. Beide borsten werden gezoend, gestreeld en gelikt, ik kreunde van genot en was even helemaal van de wereld. Op het moment dat ik mijn ogen opendeed, verlangend naar de aanblik van Boyé met haar prachtige lichaam, zat zij er opeens niet meer. Ik wilde mijn hoofd draaien, de kamer doorkijken om te zien waar ze gebleven was, maar Ali eiste mijn mond alweer op en ik verloor me in een hete tongzoen.

Plotseling voelde ik haar, twee koele handen die van achteren mijn borsten omsloten, haar buik drukte ze tegen mijn onderrug en ik voelde hoe hard haar tepels geworden waren. Ik draaide mijn hoofd en proefde van haar mond, de smaak van de rode wijn waar ze net een slok van had genomen. Zonder dat ik het in de gaten had, ik was helemaal dronken van de zoen met Boyé, die ik na al die tijd eindelijk had mogen proeven, had Ali mijn broek open gemaakt en schoof deze over mijn ronde billen naar Ali beneden. Ik deed hetzelfde met Boyé ’s broek, raakte met mijn duim lichtjes haar venusheuvel, zogenaamd per ongeluk. Ze kreunde zacht, bijna onhoorbaar in mijn oor.

Ali had zich teruggetrokken en kleedde zichzelf uit terwijl hij keek naar Boyé en mij. We zoenden, streelden elkaar en likten elkaars lichaam van top tot teen. Haar handen kamden door mijn haren en grepen zich vast toen ik met mijn vingers over haar zachte en warme schaamlippen gleed. Met mijn mond trok ik haar slipje naar beneden en vervolgde de weg die ik zojuist met mijn handen gegaan was nu met mijn tong. Ik proefde de zilte smaak van haar natte poes en liet een vinger diep in haar glijden.

Dit ging veel te gemakkelijk, zo opgewonden was ze en ik besloot nog twee vingers in haar te stoten. Haar bekken draaide mee met de bewegingen die mijn hand maakte en ze drukte haar gezwollen klit tegen mijn tong. Ik zoog eraan, voldeed aan haar verlangens zonder haar nog langer te plagen. Blijkbaar kon Ali niet langer toekijken, want ik voelde dat hij achter mij was komen staan en zijn vingers aan de binnenkant van mijn string over mijn kontgaatje naar mijn vagina liet gaan. Hij volgde mijn voorbeeld en liet twee vingers in mijn schede glijden, terwijl ik nog bezig was met het vingeren en zuigen van Boyé ’s heerlijke, vochtige kutje.

Tot Boyé ’s ongenoegen werd ik ernstig afgeleid toen mijn string naar beneden geduwd werd en ik een stijve pik van achter in mijn natte poes voelde komen. Hij stootte in een keer naar binnen en ik draaide me in ademnood van Boyé af. Zij pakte mijn hoofd en duwde het weer tegen zich aan, daarmee aangevend dat ze wilde dat ik doorging. Ik was gelukkig al snel gewend aan Ali ’s grote pik en harde stoten en gebruikte mijn opbouwende geilheid om me op Boyé ’s warme poesje te storten. Ik stootte met nog een vinger in haar en likte het vocht op dat ik langs mijn vingers voelde stromen.

Ali pakte mij stevig vast bij mijn heupen drukte mijn kont tegen zijn heupen aan zodat hij zijn pik zo ver mogelijk in mij kon duwen. Ik voelde hem diep in mij en dat wond mij ontzettend op. Zijn vingers reikten voor me langs op zoek naar mijn klit. Ik had niet veel nodig in deze hele opwindende situatie en na een paar diepe stoten van hem kwam ik kreunend in Boyé ’s lekkere kutje klaar. Mijn spieren klemden zich stevig om Ali ’s pik en ik merkte dat hij zich daardoor ook niet langer in kon houden en zijn zaad diep in mij spoot.

Boyé kreunde dat zij nu ook klaar wilde komen. Met mijn laatste restje energie zoog ik aan haar klit en duwde mijn vingers diep in haar. Gelukkig had ook zij niet veel meer nodig en ik voelde haar kutspieren om mijn vingers heen samentrekken en nog eens samentrekken. Bij het derde orgasme drukte zij mijn hele gezicht strak tegen haar speelplein waardoor ik zelfs in ademnood kwam.Gelukkig viel ze hierna als een lappenpop achterover. Speels likte ik nog een keer zachtjes over haar nu veel te gevoelige klitje en viel toen met mijn hoofd op haar buik uitgeput neer.

Ali lag achter mij, met zijn hand op mij heup. Ik voelde het warme vocht langs mijn benen naar beneden lopen en sloot voldaan mijn ogen.

Wat een heerlijke wens en de avond was nog niet eens voorbij…

私の指

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *