Mijn eerste geld

()

Mijn naam is 私の指. Ik ben 18 jaar geleden in Nederland geboren uit Aziatische ouders. Ik ben niet groot, 1,60 m, heb lang sluik zwart haar, een lichtbruine huid, kleine borstjes, mooie, slanke benen, een lekker kontje en een heet, kaal kutje. Van mijn zus, デウィ走った, die twee jaar ouder is, heb ik gehoord dat mannen van 30 en 40 graag seks hebben met jonge Aziatische meisjes vanwege onze strakke hete kutjes en ons plezier in seks. Ik merk het zelf ook. Als ik in de disco ben, in een super-kort rokje, doorkijk-bloesje, een beetje sexy opgemaakt, willen alle dertigers en veertigers met me dansen. Ze leggen hun handen op mijn kontje, drukken zich met hun onderlichaam tegen me aan, ik voel hun pik stijf worden. Ik vind het best een lekker gevoel, mijn kutje wordt nat en mijn tepeltjes worden stijf.

Mijn zus heeft ook gezegd dat ik met mijn geile lijfje veel geld kan verdienen. Vanavond word ik dikwijls ten dans gevraagd door Mark, een knappe man van een jaar of 40. Hij legt telkens zijn handen op mijn kontje en drukt zijn stijve pik tegen me aan. Ik word daar best geil van, dat merkt hij best. Hij knijpt in mijn kontje en wrijft zijn pik tegen me aan. Als we samen iets drinken, legt hij zijn hand op mijn been, streelt mijn been tot aan mijn tanga. Hij moet gevoeld hebben dat ik nat ben, want hij vraagt: “Ben je geil? Je lijkt me een lekker sletje. Ga je met me mee, dan kunnen we samen lekkere dingen doen?”

Dat wil ik graag, maar dan moet ik デウィ走った even bellen. In het weekend slaap ik bij haar. Ik mag best heel laat thuiskomen, maar dan wil ze het wel even weten. Ik hoop dat ze thuis is want ze heeft heel dikwijls afspraakjes. デウィ走った was thuis. Ik mocht best met Frank mee, maar dan moest hij me 250 € betalen en hij mocht me alleen neuken met een condoom. Ze wilde ook zijn telefoonnummer en adres. Ik gaf hem de telefoon. Hij gaf zijn telefoonnummer en adres. Toen zeiデウィ走った: “Je mag alles met haar doen, als je haar maar heel intens laat genieten. Ik wil een top-hoertje van haar maken, ze heeft een lekker lijfje en talent. Veel plezier en ik kom haar over twee en een half uur ophalen.”

In de auto, op weg naar zijn huis, vertelde ik dat ik regelmatig met mijn kutje speelde, dat ik wel eens een jongen gepijpt had, dat ik met デウィ走った naar seksfilms keek waarin gepijpt, gebeft, geneukt wed, ook aan groepsseks werd gedaan, dat ik daar altijd heel geil van werd en dat het me heerlijk leek. Aan zijn bobbel zag ik dat Frank er opgewonden van werd. In zijn huis in een buitenwijk nam Frank me mee naar zijn speelkamer. Zo noemde hij die. Op die kamer stond een groot bed, op het plafond boven het bed en aan weerskanten van de muren naast het bed waren veel spiegels. Door de rode lampjes leek het wel een hoerenkamer. Aan de muur hingen foto’s van naakte meisjes. Toen ik even op het bed ging zitten, kon ik mezelf van alle kanten zien. Ik vond dat ik er lekker uitzag. Mark pakte me stevig vast, trok me tegen zich aan en kuste me op mijn mond.

”Ik ga me even douchen, dat mag jij ook doen, daar, achter die deur is nog een douche. In de kast hangen badjassen. Ik ben over een kwartiertje terug. Zal ik champagne voor je meebrengen?”Op bed kleedde ik me uit. Van alle kanten lachten mijn kontje, mijn kutje, mijn borstjes, mijn benen, mijn gezicht me toe. Ik werd geil van mezelf. Ik ging gauw naar de douche. Het warme water was lekker, vooral die harde stroom op mijn kutje en borsten. Er stonden allerlei lekkere geurtjes. Ik zocht er een uit, de lak van mijn teen en vingernagels was nog o.k. Ik stiftte mijn lippen vuurrood, bracht mascara aan bij mijn ogen. In de spiegel zag ik lekker sexy uit.

Ik zocht een badjas uit en ging op het bed liggen. Weer kon ik me van alle kanten bekijken. Na een paar minuten kwam Frank binnen, met een glas champagne voor mij en een biertje voor zichzelf. Hij droeg ook een badjas. Hij gaf me een envelop, er zat 250 € in. We dronken wat. Frank trok me overeind, hielp me uit mijn badjas en begon me over mijn hele lichaam te strelen. Ik voelde mijn tepels stijf worden en in mijn kutje voelde ik tintelingen. ”Mooie haren, een lekker zacht huidje, een zalig kontje, geile borstjes, sexy benen, een heet kutje. Ik geil op je, lekker sletje, voel maar.”

Hij duwde zijn stijve pik tegen me aan. Ik deed, zijn badjas uit en keek naar zijn recht vooruitstekende, grote stijve pik en zijn grote ballen. Ik pakte zijn pik vast en wilde hem gaan aftrekken. ”Wacht even, ik wil eerst dat jij geniet.” Hij legde me op bed, begon mijn borsten te likken, zoog aan mijn tepels en beet er zachtjes op. Jee, wat lekker. Ik voelde mijn kutje nat worden. Hij kuste mijn voorhoofd, mijn ogen, mijn oren, mijn mond, mijn hals, ging weer terug naar mijn borsten. Likkend ging hij naar beneden, mijn navel, mijn buik. Hij spreidde mijn benen en beroerde mijn kutje met zijn lippen. Hij duwde zijn tong in mijn vagina, likte mijn schaamlippen, likte mijn kittelaar en begon erop te zuigen. Mijn kut explodeerde zowat, ik voelde mijn geil uit mijn kut stromen. Ik duwde mijn kut tegen zijn mond, dit was zo lekker. Ik begreep dat ik heel diep klaarkwam en ik wilde niet dat dit intense genot ophield. Hij maakte zijn vinger nat met mijn kutgeil en liet zijn vinger voorzichtig in mijn aars glijden, vingerde mijn anus. Mijn seksgenot werd zo mogelijk nog groter. Mijn geil spoot nu mijn kut uit. Ik lag te kronkelen met mijn onderlijf en gilde het uit van genot. Hij stopte. Ik zag dat zijn hele gezicht vol zat met mijn geil. Een supergeil gezicht.

Hij ging naar een kast en haalde er een paar speeltjes uit. Een om mijn kutje te stimuleren en een om mijn anus te verwennen. Hij stopte twee balletjes in mijn kut en met een apparaatje liet hij die in mijn kut vibreren. Hij stopt ook een balletje in mijn anus en liet dat ook vibreren. Mijn kittelaar, mijn g-spot, mijn anus brandden en golven van genot overspoelden me. “Je hebt nog een gaatje dat niet gevuld is.” Frank hield zijn stijve pik voor mijn mond, gretig hapte ik die naar binnen en zoog er op in het ritme van de scheuten van genot in mijn onderlijf. Ik likte zijn ballen en hij neukte me hard en diep in mijn keel.

Ik kwam doorlopend klaar en genoot intens van die stotende pik. Ik voelde hem nog harder worden tot ik zijn zaad omhoog voelde komen. Vijf, zes stralen sperma spoot hij in mij keel en ik dronk het, slikte het met veel plezier. Frank was briesend klaargekomen, hij likte de spermaresten van mijn lippen, pakte een handdoek en veegde zijn pik schoon. Hij haalde de speeltjes uit mijn kut en kont en maakte ook mijn kut en kont schoon. Onder de kraan spoelde hij de speeltjes af, droogde ze af. “Doe even je badjas aan, dat doe ik ook.” We knoopten onze badjassen niet dicht zodat we zicht hielden op elkaars geslacht.

“We pauzeren even en drinken wat. Daarna wil ik je in je hete, strakke kutje neuken.” Hij legde de speeltjes weer in de kast en liet me een vibrator zien. “Door deze vibrator worden je kut, je kittelaar en je anus gestimuleerd, die moet je straks, als je nog steeds geil bent, maar eens proberen.” Hij zette een geile DVD op, daarop werd flink geneukt. Ik zag dat zijn pik weer stijf werd en ik voelde mijn kutje weer nat worden. Omdat hij ongegeneerd met zijn pik speelde, vond ik dat ik ook best met mijn kutje en mijn borsten mocht spelen. Hij keek gefascineerd toe en het wond hem duidelijk op. Met mijn van geil druipende vinger bevochtigde ik mijn tepels, stak mijn vinger weer in mijn kut, mijn weer drijfnatte vinger hield ik voor zijn mond. Begerig likte hij mijn vinger af.

“Nu wil ik je neuken, je bent een heerlijk geil sletje, een seksgodinnetje. Ik heb begrepen dat je nog nooit echt geneukt hebt. Ik zal voorzichtig beginnen, maar daarna neuk ik je suf. Je zult er van genieten.” Hij gooide zijn badjas uit, deed een condoom om en schoof zijn dikke, stijve pik een klein stukje in mijn kut. Ik was zo geil dat mijn kut openstond en dreef van het vocht. Voorzichtig gleed zijn pik wat verder, verder en verder tot hij tot aan zijn ballen in mijn kut zat. Mijn kut zat heel strak om zijn stijve en dat voelde heel erg lekker. Toen hij begon te neuken, eerst langzaam, daarna steeds harder en wilder, werd ik wild van puur seksgenot. Toen hij ook nog met zijn twee wijsvingers mijn anus neukte, kreeg ik een heel diep orgasme, dat minuten duurde.

Ik voelde zijn pik nog dikker worden, met een dierlijke kreet kwam hij klaar. Ik vond het jammer dat hij een condoom om had, graag had ik die warme stralen sperma tegen mijn baarmoeder en in mijn kut gevoeld.“Wat een heet strak kutje. Ik wil je gauw nog een keer ontmoeten.” “Krijg ik dan weer 250 €?” “Je kunt nog veel meer verdienen op een avond, ik heb een heel stel vrienden die jou ook best zouden willen neuken.”

De bel ging, dat zou デウィ走った wel zijn. “Ga jij maar onder de douche, dan praat ik even met je zus.” Toen ik terugkwam in de kamer zei Frank. “Ik hoop je gauw terug te zien en ウィ走った met jou wil ik ook wel een afspraakje.” デウィ走った schonk hem een warme glimlach. In de auto zei デウィ走った dat Frank me geweldig had gevonden en ze vroeg wat ik ervan gevonden had. Ik zei haar dat ik minstens tien keer klaargekomen was en dat ik nu wist dat seks heerlijk is. “Bovendien heb je 250 € verdiend. Ik denk dat je best meer van dit soort afspraakjes wil.”

“Ja. Natuurlijk.”

“Denk je dat je ook met meer mannen tegelijk op een avond wil seksen?”

“Lijkt me best geil.”

“Frank heeft vrienden, en ik kan ook wel mannen voor je vinden. Realiseer je u trouwens je een hoertje bent als je seks hebt voor geld?”

“Dat wil ik juist graag.”

“Misschien kunnen we ook samen naar geile feestjes gaan?”

“Ben jij ook een hoer dan?”

“Hoe denk je dat ik anders mijn dure appartement en mijn dure kleren kan betalen.”

We vielen in elkaars armen.

“We openen morgen een bankrekening voor je. Verder gaan we hoerige kleren voor je kopen en seksspeeltjes. Maar nu gaan we vieren dat we collegaatjes worden.”

私の指

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *