Met mij naar de sauna

()

Hoewel het rustieke dorpje Eppegem best een eindje rijden was, besloten Lara en ik toch daar naar de sauna te gaan. Zijn de meeste sauna’s op vrijdagavond overvol, die in Eppegem is meestal een oase van rust. En de buitensauna is een belevenis op zich, maar daarover zo dadelijk meer. Even voor de duidelijkheid, ik ga niet naar de sauna om naar de meiden te gluren. Maar goed, ik heb mijn ogen natuurlijk niet in mijn zak. We hadden ons nauwelijks in onze badjassen gehesen, of een prachtig jong ding van zo’n jaar of 18 viel me al op. Lang donkerblond haar tot op haar kont, superslank, kleine ronde borstjes met mooie felle tepeltjes en een magnifieke bos donker schaamhaar… daar kon je moeilijk om heen kijken. Ze was met de hele familie zo te zien en het was waarschijnlijk haar broer die Lara meteen opviel.

“Heb je die lul gezien…” Fluisterde Lara in mijn oor, “allemachtig, wat een gevaarte!” Nou nee, die lul was me dus nog niet opgevallen, druk als ik het had met dat heerlijke lijfje van die jonge meid te bekijken. Even later kwam dat joch echter voorbij en ik begreep meteen wat Lara bedoelde. Allemachtig, wat een paal. Uit een dikke, donker bos schaamhaar stak een forse, en toch nog slappe, pik naar voren.

“Hou me vast,” hijgde Lara weer in mijn oor, “ik grijp hem, Jezus zeg, hoe ziet dat ding er wel niet uit als hij hard is.”

Ik kneep Lara onopvallend in haar billen en wist zeker dat ze stond te druipen. Maar midden in zo’n sauna is het niet een echt goede plek om dat te controleren. We stapten in het voetenbad en ik begreep meteen dat dit een zware avond zou worden.

Voor me zaten twee meiden, zo begin twintig. De ene had een paar onvoorstelbaar lekkere tieten waar ik mijn ogen niet van af kon houden. Ze waren groot, vol en zakten een beetje. Dat laatste vind ik merkwaardig genoeg, heel geil. Dat je ze net wat op kan tillen en dat ze over je handen glijden als je ze laat zakken, mm… Maar nog lekkerder vind ik van die grote, harde, donkere tepels en die zaten op de borstjes van haar vriendin. Ze zagen wel dat ik zat te kijken en dat was waarschijnlijk ook het onderwerp van hun gefluister en gegiechel. Die met die grote tieten zat nu recht in mijn kruis te kijken, dat er al met al niet kleiner op geworden was. Ik moest echt even gaan verzitten om mijn paal in het gareel te houden. Beetje tussen mijn bovenbenen klemmen, maar dat voelde zo lekker dat hij snel nog stijver werd. Wat ik zei, een zware avond in het verschiet.

Toen Lara vroeg of ik mee ging de cabine in, kon ik niets anders doen dan veelbetekenend naar beneden kijken en antwoorden met

“Wacht eventjes…”

Ze lachte en ging weer zitten. Even later was ik wat afgekoeld en we gingen de cabine in. De hele familie van die twee tieners zat druk kletsend te stomen. Ook ma was de moeite waard, dat zag ik in het schemerlicht meteen. Lang, mooi strak lijf nog, grote borsten met enorme donkere tepels en ook een lekker volle bos schaamhaar. Ze zat tegenover me, haar benen wat gespreid. Maar het was net te donker om door die bos heen te kijken en haar spleet te zien. Jammer, maar helaas… Toen ging ze even achterover zitten, spreidde haar benen nog meer en de donkere krullen spleten zich om een paar hele volle, geile schaamlippen te laten zien. Lara stootte me aan en fluisterde in mijn oor.

“Je zit te kwijlen, man.” Ik fluisterde terug dat ik naar het bubbelbad wilde en ze knikte dat ze meeging. Gelukkig zaten we met z’n tweeën in het vrij kleine, ronde bad zodat ik me eindelijk eens kon ontspannen. Hoewel…

Lara begon plagend haar voet in mijn kruis te duwen en het duurde maar even of mijn pik stond op volle sterkte overeind. Gelukkig borrelde het water heftig, zodat niemand dat kon zien.

“Tsjonge zeg, wat ben jij geil,” grijnsde mijn vriendin. Ze boog voorover, haar grote volle tieten nog niet voor de helft bedekt door het water en greep mijn lul. Langzaam begon ze me af te trekken. Eindelijk, ik voelde dat ik gewoon op knappen stond. Geroutineerd als altijd schoof ze haar hand over mijn stijve knuppel, precies over de rand van mijn eikel en ik voelde de geilheid door me heen schieten. Het enige probleem is dat je moeilijk kunt klaarkomen in zo’n bubbelbad, dat staat wat slordig. Lara boog nog verder voorover en ik sloot mijn handen om haar tieten en masseerde ze. Haar tepels waren al hard en ik kneep er even stevig in. Ze kreunde en zei zachtjes.

“Als je op de rand gaat zitten, dan pijp ik je helemaal klaar.”

“Ben je gek, dat kunnen we hier niet maken, zo’n soort sauna is het hier niet.”

Ze lachte en ging weer achterover zitten.

“Okay, dan niet.” Ik gromde.

“”Kom we gaan naar de stiltecabine.” Dit is de cabine waar ik het al eerder over had. Buiten, half in het bos, lag een prachtig houten huisje. Hier waren geen banken, maar een grote houten vloer, waarop je naast elkaar kon liggen. Heel comfortabel, met veel ruimte. Het was er trouwens rustig, alleen een vrij jong stel lag op ruime badlakens. Beiden lagen op hun rug. Mijn hemel, wat een pracht, die meid. Lang, slank, heel erg blond, zo te zien overal. Stevige borsten wezen omhoog, de tepels licht van kleur, maar zo te zien behoorlijk lang. Een forse hoeveelheid heel erg blonde krulletjes als driehoekje. We gingen er naast liggen en het zweten kon beginnen.

De stilte werd slechts doorbroken door een kort kreunend geluid. Ik keek naast me en zag tot mijn verbijstering dat het meisje haar hand om de lul van die knul had en ‘m langzaam aftrok. Dat had ik nog nooit in een gewone sauna gezien. Hij had werkelijk een knots van een paal, die iedere keer door haar vuist naar buiten gleed. Ik tikte Lara aan en gebaarde hun richting uit. Ze ging op haar zij liggen en keek over mijn schouder naar het schouwspel voor ons.

“Lekker, wat een heerlijke paal zeg.” Toen voelde ik haar hand over mijn billen glijden en zich een weg banen tussen mijn bovenbenen. Ze pakte mijn ballen en kneep er zachtjes in. Meteen kreeg ik weer een stijve. Het meisje naast me, dat zo lekker met die knul bezig was, ging op haar knieën zitten. Ze keek me recht aan. Ik glimlachte en ze lachte terug.

“Mag het?” Vroeg ze onze kant uitkijkend. Ik knikte en ze ging tussen de benen van haar vriend zitten. Ze greep zijn omhoog staande lul en boog zich over hem heen. Zonder omhaal nam ze z’n pik in haar mond en begon ‘m te pijpen . Ik was wel even verbaasd, want zoiets had ik hier nog nooit gezien. Lara schoof intussen haar hand van achteren tussen mijn benen door en greep mijn harde lul. Ze begon me af te trekken, terwijl ze haar volle lichaam tegen mijn rug aan schoof. Ik voelde haar grote tieten tegen me aan, haar kruis tegen mijn kont gedrukt. Mijn hand wurmde zich tussen onze hete lijven op zoek naar haar kutje. Ze spreidde haar benen en ik voelde haar volle schaamlippen, geheel geschoren en zo te voelen kletsnat. Mijn wijsvinger schoof naar binnen en ik begon haar te vingeren. Ze begon te hijgen in mijn oor. De twee naast ons hadden niets door, zij druk bezig met pijpen, hij lag met z’n ogen dicht te genieten.

Terwijl we elkaar met de hand aan het bevredigen waren, keken we allebei toe hoe lekker ze met ‘m bezig was. Zijn grote lul schoof in en uit haar mond, zijn eikel glinsterde in het zwakke gelige licht van haar spuug en zijn geil en af en toe kreunde hij even, zijn onderlichaam schokkend. Plots trok zijn hele bovenlichaam samen en ze liet zijn lul uit haar mondje glippen. Ze trok met twee, drie stevige halen aan zijn pik en een enorme golf zaad spoot uit zijn eikel. Het trof haar vol in het gezicht en liep met grote slierten over haar voorhoofd, neus en mond naar beneden.

Als ik Lara niet had tegengehouden was ik op hetzelfde moment klaargekomen. Het meisje keek me aan en glimlachte. Dikke witte stralen liepen langs haar gezicht. Ze opende haar mond en likte met haar tong langs haar lippen. Ik kreunde onwillekeurig en ze keek naar Lara ’s hand die mij weer begon af te trekken. De jongen ging overeind zitten en kuste z’n vriendin. Ze wees op ons en hij knikte. Ze schoof naar ons toe en zei zachtjes.

“Mag ik?” Lara knikte en ze boog voorover, mijn knalharde paal in haar mondje nemend. Natuurlijk kon ik het niet laten en nam een van haar harde tieten in mijn handen. Ik trok wat aan haar tepels die al behoorlijk groot waren en kneep er zachtjes in. Lara ging overeind zitten en schoof naar die jongen. Terwijl ik heerlijk gepijpt werd begonnen die twee elkaar te kussen. Die knul liet zich niet onbetuigd en hij begon mijn vriendin overal te voelen. Ze kreunde hard toen zijn hand tussen haar dijen verdween en hij haar begon te vingeren. Ik trok het blonde meisje over me heen en zonder iets te zeggen pakte ze mijn harde lul en schoof ‘m bij haar naar binnen. Allemachtig, zo’n nauwe kut had ik zelden gevoeld. Het was alsof ze me fijnkneep, wat een ongelooflijk geil gevoel was. Ze begon ritmisch haar onderlijf te bewegen, terwijl mijn handen over haar verrukkelijke slanke lijf kropen. Ik masseerde haar tieten, duwde ze omhoog, trok aan haar tepels om ze nog harder te krijgen, draaide ze tussen mijn vingers. Dan greep ik weer haar heupen en verhoogde ons tempo. Mijn lul schoof in en uit die strakke kut en ik voelde al snel dat ik het niet lang meer kon tegenhouden.

Intussen lagen Lara en die jongen elkaar ook te neuken. Ze lag op haar rug, de benen wijd gespreid en ik zag die enorme lange paal in en uit haar kale scheurtje gaan. Ze liet zich volledig gaan en kreunde en steunde zonder ophouden. Hij speelde met haar grote borsten en haalde af en toe zijn knuppel uit haar poes zodat ze er even mee kon spelen. Het meisje boven me gleed van me af en ging op haar knieën zitten. Ik begreep de bedoeling en ging achter haar zitten. Haar billen stonden mooi uit elkaar en ik zag haar donkere kontgaatje. Eerst schoof ik mijn lul weer in haar natte, strakke kut om hem te laten glijden. Ik trok me terug en probeerde mijn eikel in haar kontje te duwen. Ik voelde haar samentrekken, maar tegelijkertijd haar kont tegen me aanduwen. Langzaam schoof ik iets in haar. Toen nog iets verder en nog verder… Even later zat mijn hele lul in haar onbeschrijflijk nauwe kont. Ik kon bijna geen kant meer uit, zat helemaal klem. Ze kneep met haar kontspieren en er was geen houden meer aan. Met veel moeite trok ik me uit haar kont terug en ze draaide zich om en trok hard aan mijn lul. Het zaad kwam met een vaart omhoog zoals ik lang niet meer gekend had. Ze bukte zich snel en nam mijn spuitende gevaarte in haar mond en ik voelde haar tong over mijn spritsende gaatje gaan. Ze greep mijn ballen en kneep er stevig in. Nog meer zaad spoot naar buiten, half in haar mond, de rest over haar gezichtje.

Lara en de jongen keken toe, terwijl Lara ’s hand stevig bezig was met die enorme lat. Toen begon ook hij weer te spuiten, z’n hele zak legend op de lekkere tieten van mijn vriendin. De hele sauna rook intussen naar seks en het zweet spoot uit al mijn poriën. Lara en de mooie blondine kropen wat naar elkaar toe en tot mijn verbazing begonnen ze elkaar te kussen. Nog nooit had ik Lara een vrouw zien kussen. Maar beide waren kennelijk zo geil geworden en nog steeds niet klaargekomen dat ze zich niet meer in konden houden. Het blondje begon het zaad van haar vriend uit te smeren over Lara ’s memmen, die daar duidelijk heel erg van genoot. Het duurde niet lang of hun vingers verdwenen in elkaars kutten en het werd een heel gesteun. Ik voelde mijn pik weer tot leven komen en toen Lara het meisje achterover duwde en haar gezicht tussen de slanke dijen duwde om die blonde poes eens lekker met haar tong te gaan verwennen, stond ik intussen weer op volle sterkte. Ik kroop achter Lara ’s kont, trok haar billen uit elkaar en schoof in een keer mijn lat in haar natte spleet. Met grote halen begon ik haar te neuken. Lara ging intussen door om de blondine heftig te beffen. Diens vriend ging op z’n rug liggen en schoof onder Lara ’s hete lijf. Met z’n tong zocht hij Lara ’s klitje en ik hoorde haar grommen toen hij dit genotsplekje vond. Intussen neukte ik stevig door. Lara greep in het wilde weg die knul z’n harde paal en het duurde niet lang of hij spoot, nu voor de derde keer zijn hele zaakje leeg over haar hand.

Ook het meisje begon heftig met haar onderlijf te bewegen en aan haar kreunen te horen was ze ook vreselijk aan het klaarkomen. Gelukkig ging onze vriend hard door met likken, waardoor Lara echt de meest heftige orgasmen kan krijgen, soms wel een stuk of tien achter elkaar. Als ze een keer begint is er geen houden meer aan.

Ik trok mezelf uit haar kut en bood mijn paal aan die heerlijke blondine. Ze greep ‘m stevig vast en trok hard en snel. Ik sloot mijn ogen en voelde mijn geil naar boven komen. Ik keek toen het eruit spoot en het blondje recht in het gezicht trof. Lara stak haar tong uit en begon het van het meisje af te likken…

We lagen met z’n allen uit te rusten in de hitte van de cabine. Toen pas drong tot me door dat we geluk hadden gehad dat niemand was binnengekomen. Op dat moment ging de deur open en kwamen de twee tienertjes die we al eerder gezien hadden binnen. Ik stootte Lara aan en die begon te grommen terwijl ze naar die halfslappe joekel van dat jochie keek…

Zacky

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *