Naar de terminus

()

Je valt me al op als je in de grote hal van het treinstation voor me staat om een kaartje te kopen bij de kaartautomaat. Je rokje spant strak om je kontje heen als je voorover buigt om het kaartje uit de automaat te halen en als je langs me heen loopt ruik ik de betoverende geur van je parfum. Kort kruisten onze blikken elkaar en je blijft heel even staan om me taxerend op te nemen. Blijkbaar val ik bij je in de smaak want je blik blijft langer op me gericht dan nodig is en ik zie een glimlach om je mond verschijnen als je knikt en weer doorloopt. Snel koop ik ook een kaartje en loop naar het perron van waar mijn trein straks zal vertrekken. Mijn hart slaat over als ik zie dat jij voor me uit de trap op loop. Ik probeer onder je rokje te gluren maar het is net te lang om er onder te kijken. Eenmaal op het perron zie ik dat het nog even duurt voor de trein komt en zie jou in je tas naar iets zoeken en lijkt zelf in paniek te raken als je niet kunt vinden wat je zoekt. Je stop alles weer terug in je tas en kijk om je heen. Ik zie de zelfde glimlach van eerder weer op je gezicht verschijnen als je me herkent. Even lijk je nog te aarzelen maar stap dan op me af.

“Sorry, maar mag ik u een brutale vraag stellen?” Vraag je en nog voor ik kan antwoorden stel je al je vraag. “Ik moet even dringend naar huis bellen om te zeggen dat ik later ben, maar ben mijn telefoon weer eens vergeten, en…” Begin jij je verhaal. Lachend pak ik mijn telefoon en geef je die zodat je het thuisfront kan melden dat ze je nog niet hoeven te verwachten.

“Oef… Dank je.” Zeg je opgelucht als je me mijn telefoon terug geeft na je gesprek. We kletsen wat terwijl we samen op de trein wachten en omdat we er tijdens ons gesprekje achter komen dat we bijna hetzelfde reisdoel hebben besluiten we om samen verder te reizen. Er ontstaat een sensuele spanning tussen ons en we weten na een tijdje allebei waar deze plotselinge ontmoeting op zal uitdraaien.

Je bloesje staat voor het mooie een stukje te ver open en je doet geen moeite om je mooie volle borsten te verbergen als ik in je bloesje gluur terwijl jouw blik strak gericht is op de steeds grotere bobbel in mijn broek die aangeeft hoe stijf hij aan het worden is. Als de aankomende trein tot stilstand gekomen is lopen we naar de ingang toe. Het duurt even voor de deuren open gaan en ik sta dicht achter je. Ik leg mijn hand op je billen en buig naar je toe.

“Ik heb zin in je.” Fluister ik in je oor je zucht verlangend. Om aan te geven dat jij niet anders wil duw jij je kontje wat naar achteren wat mij de gelegenheid geef mijn hand even onder je rokje te duwen en kort met mijn vingers door je slipje heen de contouren van je kutje te voelen. Net als ik je slipje een stukje opzij wil schuiven en met mijn vinger langs het elastiek wil glippen om je warme kutje te voelen gaan de deuren met een hoop gesis open. We gaan naar binnen en zoeken een lege coupe. Die is gegemakkelijk te vinden want het is al wat later op de avond en niet zo druk meer dus we kunnen een mooi plekje zoeken. Ik neem schuin tegenover jou plaats en je kijk me een beetje onzeker aan. Je voelt je bekeken als ik je met mijn ogen zit uit te kleden. Je ziet hoe ik met mijn hand over mijn pik wrijf en zonder wat te zeggen open jij je benen een beetje waardoor ik recht tegen je slipje aan kijk waar ik al een donker plekje zie.

“Kom eens hier” vraag ik je als de trein zich weer in beweging zet. Je staat op en wil naast mij gaan zitten, maar ik hou je tegen.

“Staan blijven.” Zeg ik strenger dan ik bedoel en zie hoe je er een beetje van schrikt, maar het valt me op dat je meteen doe wat ik je vraag. Ik heb daar zo mijn eigen gedachten over en om je te testen zeg ik dat je je benen uit elkaar moet doen en je handen op je rug moet houden. Je zucht even, maar ook dat kleine opdrachtje voer je uit waardoor ik het vermoeden begin te krijgen dat jij erg graag wil dat ik de leiders rol op me neem zodat jij je onderdanige gevoelens die waarschijnlijk diep verborgen zitten en nu naar boven komen volledig uit kan leven. Je blijft met je armen op je rug en je benen uit elkaar voor me staan en wacht af. Met een schuin oog kijk je naar de deur waar elk moment de conducteur doorheen kan komen om onze kaartjes te controleren. Ik wil wel eens weten hoe ver jij wilt gaan en sta ook op en zie dat er een huivering door je lichaam trek als ik met mijn handen door je bloes en je beha heen begin te betaste.

Knoopje voor knoopje maak ik je bloes los en streel het blote deel van je buik. Ik ga weer omhoog met mijn hand en schuif je beha over je borsten heen. Je voelt de spanning door je lichaam gieren en bent bang om betrapt te worden. Telkens kijk je verschrikt naar de deur als je een onbekend geluid hoort, maar tegelijk met de angst om betrapt te worden voel je de adrenaline door je lichaam stromen en dat geeft je een heerlijk gevoel waardoor je blijft staan en mij m’n gang laat gaan. Je kunt me gegemakkelijk tegenhouden, me wegduwen, uitschelden en vluchten, maar je doet het niet omdat het je geil maakt om in deze compromitterende houding te moeten staan. Ergens in je achterhoofd weet je dat het verkeerd is, maar je geeft toe aan je gevoelens en laat met je doen. Ondertussen streel ik je volle borsten en je tepels richten zich op als ik er met mijn vingers langs glij. Even sluit je je ogen en geniet van mijn vingertoppen die je tepels beetpakken, er even in knijpen en ze heen en weer rollen.

“Hm… mm… ja… ah…. “Hijg je en ik zie je ademhaling versnellen. “Ah… ha…” Kreun jij en probeert je aan mijn vingers te onttrekken. Langzaam raak je in de geile roes die je helemaal aan mij doet overgeven, maar je schrikt er ook net zo snel weer uit op als je plotseling een geluid hoort. Langzaam gaan mijn handen naar beneden en glijden over je heupen en langzaam trek ik je rokje omhoog tot ik er met mijn handen onder kan glijden en je dijen kan strelen. Onder je rokje glij ik omhoog naar je billen toe om die even te strelen. Met mijn duimen haak ik achter het elastiek van je slipje en schuif het naar beneden. Het ding valt over je enkels heen en je stap er uit. “Oprapen en aan mij geven.” Is mijn volgende commando. Zonder wat te zeggen buk je en pakt het slipje op om het aan mij te geven.

“Alstublieft.” Zeg jij zachtjes. Ik trek je rokje omhoog en stop het achter de band zodat ik nu gemakkelijk bij je kutje kan. Ik voel hoe nat je al bent als ik met mijn vingers tussen je benen ga en met mijn middelvinger tussen je schaamlipje glijd. Je gevoelens slingeren heen en weer tussen de angst voor de conducteur die ons kan betrappen en het genot van mijn vingers die nu je kutje binnen dringen.

“Ah… ha… ah… mm… ja… ah…” Kreun je als ik je begin te vingeren terwijl ik ondertussen met mijn duim over je klitje wrijf In de beslotenheid van je slaapkamer had je al lang dicht tegen een orgasme aan gezeten en had je volop van mijn vingers genoten, maar hier in de weliswaar lege coupe voel je toch nog teveel weerstand om echt te genieten. Je zou natuurlijk tegen de conducteur kunnen zeggen dat ik je aan het aanranden bent, maar dat zou niet eerlijk zijn, tenslotte vind jij het net zo lekker en spannend als ik en wil je juist niks liever dan dit. Ik duw nog een vinger in je kutje en begin je met twee vingers te neuken. Langzaam zie ik dat je ontspant ondanks dat je betrapt kan worden en je begint te zuchten.

“Ah… ha… ah… mm… ja… ah…” Kreun jij. Ik voel je kutje natter worden en je lichaam begint te schokken van genot als ik mijn vingers diep naar binnen duw. Je begint te grommen en ik merk aan het krampen van je kutje dat je dicht tegen een orgasme aan zit.

“Ah… ha… ah… mm… ja… ah… ik… kom…” Kreun jij terwijl je met je heupen tegen mijn neukende vingers op rijd op weg naar het orgasme waar je zo naar verlangt. Maar net als jij je over wil geven aan het kriebelende gevoel in je onderbuik stop ik trek mijn vingers uit je smachtende kutje terug, leg mijn handen op je schouders en duw je op je knieën. Je weet wat ik wil en je maakt mijn broek open, schuift hem samen met mijn slip een stukje naar beneden en pakt mijn inmiddels snaarstijve paal beet. Je inspecteert hem en likt je lippen af om mijn voorhuid strak naar achteren te schuiven met je lippen om vervolgens met je tong zo zalig langs mijn eikel te glijden dat ik moeite moet doen om niet meteen klaar te komen. Ik voel hoe jij je lippen om mijn eikel stulpt en mijn paal al rukkend in je mond neemt om me af te zuigen. Ik leg mijn hand op je achterhoofd en duw mijn pik naar binnen toe.

“Lik mijn ballen.” Zeg ik en meteen voel ik mijn pik uit je mond glippen en voel ik je tong over mijn ballen glijden. Ik word stapelgek van jou heerlijke tong die elk plekje van mijn pik aflikt en je zuigt het voorvocht zowat uit mijn eikel om het smakkend door te slikken. Ik ben door het hele gebeuren zo geil dat ik al snel voel dat ik moet klaarkomen en net als jij met je tong langs mijn schacht likt spuit de eerste straal uit mijn gaatje en komt op je voorhoofd terecht. Het druipt langs je wang naar beneden. Terwijl ik de volgende straal sperma naar buiten perst stulp jij je lippen weer om mijn pik heen. En ik vul je mond met mijn hete zaad. Je probeert het zo goed en kwaad mogelijk door te slikken, maar het loopt langs mijn pik je mond weer uit.

Als ik de laatste druppel in je mond hebt gespoten hoor ik dat de schuifdeuren open gaan en zie de conducteur binnenkomen. Geschrokken ga jij zitten, doet snel je rokje naar beneden en fatsoeneert je weer een beetje. Dat is net op tijd want de conducteur staat al bij ons en vraagt naar onze kaartjes. De man kijkt je lachend aan alsof hij weet wat wij net hebben zitten doen, en misschien heeft hij stiekem wel staan toekijken. In zijn broek zie ik een flinke bobbel in elke geval. Jij kunt van schaamte wel door de grond zakken als de man naar je kijkt en ziet dat er nog een beetje sperma op je gezicht zit, bovendien heeft mijn zaad vlekken op je bloesje gemaakt die ook moeilijk te verbergen zijn. Je durft hem niet aan te kijken als je hem je kaartje geeft.

“Gaat het mevrouw?” Vraagt hij nog. Je knikt verlegen en probeer ongezien het sperma van je wang te vegen. Even overweeg ik de man te vragen of hij ook niet even lekker afgezogen wil worden door jou, maar de trein minder vaart voor het volgende station en de man wens ons nog een fijne avond om vervolgens hoofdschuddend weg te lopen. Je zit als een rietje te trillen. Je voelt je betrapt, vernederd ook, maar toch ook weer die geile spanning van het moeten doen wat ik je vraag op deze publieke plek. Bovendien voel je zo vreselijk opgewonden door het hele gebeuren, zeg maar gerust geil, onbedwingbaar geil dat je het liefst hebt dat ik je meteen ga neuken, maar je weet dat ik vanavond de baas bent en je dus letterlijk op je beurt zal moeten wachten.

De trein stopt en ik zie op het perron twee jonge mannen en een vrouw staan wachten. De vrouw staat tegen één van de mannen aan om hem te zoenen. Ik zie ze naar de deur dicht bij onze coupe lopen en instappen. Ik verwacht dat de schuifdeur weer open gaat en het stel binnen komt, maar ze blijven op het zogenaamde balkon tussen de twee coupés staan. Wat ze daar doen kan ik niet zien, maar ik neem aan dat de vrouw al snel weer om de nek van haar vriend hangt terwijl de andere man staat te kijken.

“Uitkleden.” Zeg ik tegen jou als we weer op weg gaan naar het volgende station.

“Ui… ui… uitkleden? B… Bedoel je dat ik hier…” stotter jij en kijkt me vragend aan.

“Ja, uitkleden. Hier, waar anders.” Zeg ik streng. Aarzelend sta je op en begin wat aan je bloesje te wriemelen terwijl je onzeker rond kijkt. De twijfel slaat weer toe, maar diep in je hart wil je niets liever dan jezelf volledig over te geven aan je geile lusten. Allerlei gedachten schieten door je hoofd. Een nette vrouw zoals jij moet dit niet doen en eigenlijk is het veel te gek dat een man die je nog maar net hebt ontmoet je vraagt om je kleren uit te trekken en bovendien ook nog in een rijdende trein. Maar ik heb je in m’n macht met mijn dwingende manier van doen, en dan ook nog die gekmakende geile spanning. Het doet je besluiten mijn opdracht uit te voeren en ik zie hoe jij je langzaam begint uit te kleden. Als je naakt voor me staat zie ik het kippenvel van de nervositeit en de spanning op je armen staan en je huivert als ik je huis met mijn vingers aan raak. Je hijgt en duwt je borsten vooruit als ik ze betast. Je laat me begaan als ik je tepels beetpak en er zachtjes in knijp.

“Laat jezelf zien.” Zeg ik als ik je kontje heb gestreeld en mijn handen over je heupen laat glijden. Zuchtend laat jij je handen over je lichaam dwalen en gaat met een hand tussen je benen om mij je geilheid te laten zien. “Niet aan mij… aan die mensen die net zijn ingestapt.” Zeg ik. Hopeloos kijk je weer naar me.

“Nee, dat wil ik niet.” Stribbel jij tegen, maar je protesten klinken erg zwak en zijn alleen maar voor de vorm heb ik het idee. Je gaat met een vinger tussen je schaamlipjes door en ik kan je natte kutje horen soppen als je er een vinger in laat glippen.

“Neem me… Ik wil je pik in me voelen.” Kreun jij terwijl je voor mijn neus staat te masturberen. Je hoopt me zo te overtuigen me van mijn plan af te zien, maar zo gemakkelijk laat ik me niet overhalen, al heb ik nu een ongelofelijke zin om je te neuken. “Naar het halletje.” Zeg ik streng en pak je arm beet om je mee te trekken naar de schuifdeur. De ogen van de mannen rollen bijna uit hun kassen als ze jou naakt binnen zien komen. Je probeert je naaktheid met je armen te verbergen.

“Laat jezelf zien slet.” Zeg ik nogmaals en duw je naar de mannen en de vrouw toe. Je ziet dat er geen ontkomen meer aan is en gaat voor de drie toeschouwers staan om je lichaam te laten zien. Weer heeft je geilheid het gewonnen van je schaamte en je laat je door de drie goed bekijken. Je wilt het nog tegenhouden als een van de mannen je lichaam aan raakt en probeert zijn handen te ontwijken. Maar de man laat zich niet tegen houden en begint met zijn handen je lichaam te verkennen, trouwens hij niet alleen want ook zijn maat heeft de brutaliteit om je om je meest intieme plaatsen te strelen waardoor jij je vernedert en gebruikt voelt, maar tegelijk ook o zo geil. Ook de vrouw is kennelijk niet vies van een andere vrouw want ze doet net zo met de mannen mee je aan te raken en ze begint je buik te strelen. Langzaam gaan haar vingers naar het centrum van je lust.

“Zo hé, die slet is al drijfnat.” Roept ze verheugd als ze met haar vingers heeft kunnen voelen hoe nat je kutje is. Overal zijn nu handen en vingers. Ze betasten je borsten, stelen je billen en dringen tussen je benen om je kutje te betasten. Ongeduldig dringen de vingers van de vrouw je kutje in en je kreunt als ze je begint te vingeren. Je hele lichaam tintelt door de aanrakingen van de vele vingers. De vingers van de vrouw woelen heerlijk in je kutje en worden meteen vervangen door andere als ze die er uit trek. Terwijl ze strak naar jou kijkt likt ze jouw kutsap van haar vingers af en terwijl de twee mannen al je intieme plekjes strelen trekt de vrouw snel haar kleren uit. Ze trek haar truitje over haar hoofd heen, een beha draagt ze niet en haar borsten hangen lekker naar omlaag als ze haar spijkerbroek losmaakt en die tegelijk met haar slipje over haar heupen heen schuift. Je hebt er weinig oog voor omdat er alweer nieuwe vingers in je kutje zijn gedrongen om je nu wat ruwer maar erg lekker te vingeren.

De vrouw trekt jou uit de grijpgrage handen van de twee mannen en trekt je tegen zich aan om meteen haar lippen op die van jou te drukken. Ze streelt je billen als ze met haar tong je lippen beroerd en op zoek gaat naar je tong. Jij laat je ook niet onbetuigd en gretig beantwoord jij de kus van de vrouw en legt je handen op haar billen. Haar tepels schuren heerlijk tegen die van jou aan en je had misschien zo wel uren willen blijven staan, maar na een tijdje laat de vrouw je los en gaat op het bankje tegen de muur zitten, ze opent haar benen en laat haar vingers even over haar kutje glijden.

Jij weet wat er van je verwacht word en gaat op je knieën zitten om de vrouw te likken. Je laat je tong langs haar lipjes glijden en duwt een vinger in haar smachtende kutje terwijl je met het puntje van je tong over haar klitje glijd. Je hebt inmiddels al je schroom en schaamte laten vallen en zuigt je mond vast op het kutje van de vrouw. De twee mannen halen hun pikken tevoorschijn en staan er lekker aan te rukken terwijl ze jou staan aan te moedigen om de vrouw te beffen.

“Ja, lig dat kutje, geile slet.” Roepen ze om het hardst. Het geilt je nog meer op je en vreet het kutje van de inmiddels van genot trillende vrouw zowat op. Nu vind ik het een geschikt moment om je te neuken en terwijl jij de vouw zo lekker mogelijk met je mond, tong en vingers verwent trek ik mijn broek uit en met een heen en weer zwiepende pik ga ik achter je zitten, wrijf mijn pik even pesterig tussen je schaamlipjes door. Een smekende kreun van jou word gesmoord door het natte kutje van de vrouw die je aan het likken bent als ik mijn pik langzaam jou lustgrotje in duw en je begin te neuken. Langzaam maar zeker neuk ik je in een wisselend tempo naar je eerste hoogtepunt toe. ““Ah… ha… ah… mm… ja… ah… ik ga komen hoor…” Kreun jij en je lichaam begint van genot te sidderen. ““Ah… ha… ah… mm… ja… ah…” Kerm jij als je orgasme door je lichaam heen giert. Je beukt met je heupen tegen mijn neukende pik op als je met een langgerekte kreun en een van genot verkrampt gezicht klaarkomt.

Het is je eerste orgasme maar je bent zo geil dat je meteen weer wilt. Je gaat op je rug liggen als ik mijn pik uit je heb getrokken en kijk ons drie mannen haast smekend aan. Je opent je benen en bied ons je naar het volgend hoogtepunt smachtende kutje aan. Een van de twee mannen die staat te rukken gaat tussen je benen liggen, pakt je benen beet, legt ze over zijn schouders en duwt zijn harde lid diep in je kutje. Onstuimig begint hij je te neuken en al snel voel jij je geile kutje weer krampen van genot als hij je hard en diep neuk. Je heerlijke volle borsten schudden heen en weer en hij duwt zijn pik diep in je. De man neukt je net zolang tot je weer begint te sidderen en te kronkelen van genot en spuit zijn sperma naar binnen toe als jij gillend ligt klaar te komen. Je orgasme houd door zijn spuitende pik diep in je kutje langer aan en pas als hij zijn laatste druppeltje sperma in je hebt gespoten trekt hij zijn pik uit je terug.

De vrouw die zich even afzijdig heeft gehouden gaat nu tussen je benen zitten en begint het sperma dat de man er net bij je in heeft gespoten weer uit te likken. De tweede man en ik staan intussen als een gek aan onze pikken te rukken en werken onszelf naar een hoogtepunt toe terwijl de vrouw met haar tong in jouw met sperma gevulde kutje uitlikt. Verlangend naar veel warm en romig sperma kijk je met grote ogen toe hoe de man en ik ons boven jou lichaam staan af te trekken Hijgend krijg je nog een licht orgasme als de vrouw je klitje tussen haar lippen zuigt. Het genot is nog wat intenser als de rukkende man en ik ons sperma over jou klaarkomende lichaam beginnen te spuiten. Je voelt ons hete zaad op je lichaam spatten en het loopt van je dikke borsten af. Er blijft een sliertje aan je tepels hangen en jij wrijft het in je nog na tintelende huid die daardoor begint te glimmen.

Volledig bevredigd lig jij uit te hijgen als de trein zijn eindbestemming bereikt. Met een doekje veeg je de restanten sperma van je lichaam af en snel trekken we allemaal onze kleren weer aan. Alsof er niets gebeurd is stappen we uit de trein als die tot stilstand is gekomen. Je geeft me een zoen op mijn mond.

“Bedankt.” Zeg je als je afscheid van me neemt en zwaaiend een taxi aanhoud die je naar huis brengt.

Even denk ik nog dat het een droom is, maar als de conducteur tijdens het langslopen me lachend een knipoog geeft weet ik dat het echt gebeurd is.

Zacky

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *