Mijn schreeuw

()

Ik loop door de catacomben van het voetbalstadion. Van buiten dringen de geluiden van het stadion, dat langzaam leegloopt na een gewonnen wedstrijd, tot mij door. Ik voel me goed. Mijn lange zwarte haar valt soepel over mijn schouders en glanst in het zonlicht dat door de hoge ramen naar binnen valt. Ik voel mijn tepels priemen terwijl ze gestreeld worden door het T-shirt van de club op de maat van mijn pas. Ik loop langs de kleedkamer van het eerste elftal en neem de volle waskar met tenues mee, hoor de mannen lachen. Uit de kier van de geopende deur komt de warme lucht van de douches vermengd met doucheschuim en aftershave naar buiten.

Aan het einde van de gang bevindt zich het washok. Ik begin de was te sorteren en in de enorme machines te stoppen. Achter mij vertrekt het elftal, luidruchtig, naar de kantine om de overwinning te vieren. Het laatste trainingspak is in de machine gepropt. Nu nog de kleedkamer schoon maken. Vlak bij de deur hoor ik dat er nog een douche loopt. Ik hou even in en kijk door de open staande deur.

In de spiegel aan de muur zie ik dat er nog iemand aan het douchen is. Jean-Marie. Hij staat met zijn ogen dicht te genieten van de warme douche. Mijn ogen dwalen over zijn lichaam dat stevig gebouwd is. Brede schouders, sterke armen, een buikje. Mijn blik blijft even hangen om daarna verder te dwalen naar zijn stevige bovenbenen en kuiten. Typische voetbalbenen. Mijn blik schiet weer omhoog. Langzaam en schokkend komt er beweging in. Gebiologeerd kijk ik toe hoe hij zich langzaam en schokkend tot volle lengte opricht. Ik voel mijn mond droog worden. De keeper staat met zijn ogen dicht en ik vraag mij af waar hij aan denkt. Zijn rechterhand beweegt zich langzaam naar beneden en betast voorzichtig de volledig opgerichte erectie. Ik voel mijn hart een versnelling hoger gaan.

Heel langzaam en tergend begint hij zijn hand heen en weer te bewegen. De eikel ontbloot zich bij elke neergaande beweging. Als zijn bewegingen zich versnellen zorgt het voorvocht er voor dat de eikel gaat glimmen. Ik voel mijn schaamlippen in mijn strakke spijkerbroek zwellen en begin langzaam vochtig te worden. Onder de douche gaat de man rustig zijn gang. Met langzame halen trekt hij zijn zwarte voorhuid heen en weer. Zijn hoofd is licht achterover gebogen en hij maakt zachte kreunende geluidjes van genot.

Ik voel mijn stijf geworden tepels tegen mijn T-shirt schuren. Mijn rechterhand beroert een tepel en begint deze zacht te kneden. Gefascineerd volg ik het schouwspel onder de douche. Zijn hand begint sneller en sneller te bewegen, mijn opwinding neemt toe. Hij nadert zijn hoogtepunt. Hij kreunt en krimpt iets ineen als hij zich golvend ontlaadt. Hij staat na te genieten met zijn ogen dicht en zijn hand beweegt nog steeds zachtjes over zijn langzaam slapper wordende erectie.

Als hij zijn ogen opent deins ik achteruit richting het washok. Achter de deur blijf ik hijgend staan. Na een paar minuten hoor ik zijn voetstappen, hij is weg. Twee dagen later loop ik weer door de catacomben. Mijn kort jurkje tikt lekker tegen mijn klein Oosters kontje bij elke stap. De douchedeur staat op een kier en de lucht is nog warm. In de spiegel zie ik hem terug staan. Hij is weer alleen. Even twijfel ik. Zal ik doorlopen… maar ik blijf staan. Ook nu staat hij weer alleen onder douche, en hij zeept zich langzaam en intensief in. Hij trekt zijn voorhuid terug en spoelt de eikel schoon.

Mijn lippen worden droog en gebiologeerd staar ik naar elke beweging die hij maakt. Hij sluit zijn ogen en laat de warme douche over zijn ebbenhouten lijf stromen. Ik staar zo naar zijn middelpunt dat ik niet in de gaten heb dat hij mij gezien heeft. Langzaam beweegt zijn hand zich weer in de richting van zijn pik. Begint hij de voorhuid heen en weer te bewegen. Ik merk het niet maar zijn ogen zijn strak op mij gericht. Stijve tepels priemen tegen mijn strakke T-shirt. Mijn mond staat half open en omdat ik weet wat komt voel ik mij eens zo geil. Onder zijn handen zwelt en klopt zijn erectie.

Mijn hand omklemt een borst en mijn ogen blijven op zijn lid gericht. Met zijn duim wrijft hij zachtjes over de eikel die vochtig is van het voorvocht. Ik lik langs mijn droge lippen. Als mijn ogen langzaam omhoog gaan om… de zijne te vinden. Ik verstijf. Mijn hand nu bewegingloos, omklemt nog steeds mijn borst. Hij blijft mij strak aankijken en beweegt zijn hand zachtjes op en neer. Mijn ogen flitsen nu van beneden naar boven.

Hij steekt zijn vrije hand naar mij uit ten teken dat ik binnen moet komen. Langzaam duw ik de deur een stukje verder open. Ik weifel, blijf staan, en staar naar zijn erectie. Hij blijft met langzame en lange halen zijn voorhuid op en neer bewegen. Ik loop op hem af. Onze ogen strak op elkaar gericht. Onze handen vinden elkaar, hij sluit zijn vingers. Zachtjes trekt hij me naar zich toe. De warme douche maakt mijn jurkje in korte tijd kleddernat waardoor het niets meer verhuld. De natte stof zit tegen mijn borsten geplakt en door de stof heen ziet hij de contouren van mijn tepels. Zijn blik dwaalt naar beneden. Hij ziet dat ik een tanga aan heb. Mijn venusheuvel tekent zich gezwollen af. Voor zover mogelijk neemt zijn erectie nog toe.

Onder zijn blik voel ik mij mooi, begeerlijk en sexy. Het lange haar valt in natte slierten langs mijn gezicht en mijn Oosterse ogen zoeken zijn. Roze lippen in een pikzwart gezicht dalen zachtjes neer en zijn tong vindt de mijne.

Ik kan een zucht niet onderdrukken als hij een van mijn borsten zacht omklemt. Mijn borsten zijn klein, stevig en zacht. Zijn vingers spelen met de tepel. Ik voel alleen genot. Zijn mond dwaalt van mijn mond naar nek, mijn oren, schouders…beheerst duwt hij de bandjes van het natte jurkje naar beneden. Lippen beroeren de aanzet van mijn borsten. Hij trekt het jurkje lager en een volle borst wipt er uit. Zijn mond klemt zich met een kreun over de stijve tepel. Met in elke hand een van mijn borsten laat hij zijn tong rondjes om de beide tepels draaien. Mijn hoofd ligt achterover, iemand kreunt van genot. Hij klemt mij tegen zich aan. Ik voel zijn harde erectie tegen mijn heup drukken. Ik zoek en vindt. Langzaam begin ik te bewegen.

Als hij met zijn mond nog verder naar beneden dwaalt, moet ik hem loslaten. Allebei zijn handen vinden hun weg onder het korte jurkje langs mijn dijen omhoog naar mijn billen. Zacht kneedt hij mijn kleine stevige billen. Mijn vingers woelen door zijn korte natte donkere krullen. Met één gebaar trekt hij de tanga naar beneden. Dan staat hij op en begeleid me in de richting van de massagebank. Met een soepel gebaar tilt hij mij er op, spreidt mijn benen. Zijn hoofd verdwijnt.

Ik voel de warme natte tong over mijn clitoris strelen. Een siddering van genot trekt door me heen. Hij likt het natte warme grotje. Vingers sperren het open en hij duwt zijn tong zo ver mogelijk naar binnen. De tong vindt mijn gezwollen clitoris weer. Vingers dringen binnen. Ik gooi mijn benen over zijn schouders en geeft me compleet over aan het genot. Hij komt overeind, legt mij op de rug.

Zijn erectie hangt uitnodigend voor mijn gezicht. Ik pak hem beet en begin op en neer te bewegen. Ik draai op mijn zij en neem de eikel in mijn mond. ‘k Proef nu al zijn zoute voorvocht. Ik neem hem dieper en dieper in mijn mond. Mijn tong kronkelt rond zijn stam. De andere hand streelt zijn ballen. Hij kreunt en dwaalt met zijn hand in mijn volle haar. Mijn mond beweegt op en neer. De hele pik is drijfnat. Zijn hand zoekt mijn warmte op, twee vingers verdwijnen diep in mij. Ik kreun van genot. Hij duwt mijn hoofd weg.

Zijn ademhaling gaat snel en de blik is begerig. Zonder woorden trekt hij mij van de bank en draait mij met mijn rug naar hem toe. Hij duwt mijn bovenlichaam over de bank heen. Mijn schede verwacht hem. Kom. Kom nu. Ja, nu. Ja! Hij stoot moeiteloos achterlangs diep in mij. Als zijn eikel bij me binnendringt, kan ik een gil niet onderdrukken. Ik omklem met mijn warmte zijn pik. Langzaam beweegt hij heen en weer. Ik hoor hijgen en kreunen. Zijn hand zoekt mijn clitoris, beweegt over het gevoelige knopje heen en weer. ‘k Voel zijn pik zwellen. Het kan nooit lang meer duren.

Ik probeer het punt zonder terugkeer uit te stellen, aan iets anders te denken. Maar, gelijk voel ik hoe onbeheersbaar mijn spieren knijpen en zuigen. Ik geef het op, geef mij over en stimuleer het knijpen. Hijgen en kreunen, galmt door de lege kleedkamer. In de spiegel zie ik hoe hij het klaarkomen niet langer kan uitstellen. Voor het eerst gaat hij heftig in mij tekeer. Het laatste dat ik in de spiegel zie zijn mijn hangend deinend borstjes, dan sluit ook ik de ogen. Wild komt hij tot een hoogtepunt. Ik voel zijn pik in me opzwellen en de golven sperma ontploffen. Zijn bovenlichaam zakt langzaam op mijn rug. Ik hoor hem hijgen.

Ik kijk op en zoek zijn ogen, mijn schede trekt de laatste keer samen. Onbeheersbaar gil ik zonder geluid naar ons spiegelbeeld.

私の指

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *