Mijn lieve vriendin…

()

Ik ben 私の指 ( My noemt mij –Zomerstorm- wat een erg letterlijke maar ook poëtische vertaling is van mijn naam) en samen met mijn vriend ging ik een dagje naar het familiepark Telecoo in Coo in de Ardennen. Ik was toen 20 jaar. Ik zag er echter jonger uit, meestal schatte men mij 17 jaar. Ik had (en heb nog steeds) een slank figuurtje, 1m54 groot en kleine borstjes, maatje 70b en gitzwart haar. Kortom mijn Oosters afkomst loochent zich niet. Toen we aangekomen waren gingen we eerst iets drinken in de cafetaria. Nadien kochten we ons inkomticket om op de verschillende attracties te kunnen gaan. Een waterglijbaan, een bobsleepiste, een stoeltjeslift om boven op de rots uit te komen, enzovoort.

Het was begin juli en de zon was van de partij, een lekker warm weertje +/- 28 graden. Al snel kreeg ik het te warm en trok mijn T-shirt uit zodat ik in mijn wit topje volop kon genieten van de zon. Nadat we enkele van de attracties hadden geprobeerd viel het mij op dat we gevolgd werden door twee jonge mannen. Nadat we de bobsleepiste afgegleden waren en mijn vriend al terug naar boven werd getrokken door de skilift, kwamen de twee jongens achter mij ook naar boven via de skilift.

Toen ik boven kwam vertrok mijn vriend net terug met zijn bobslee naar beneden en de twee jongens spraken me aan. Nadat ik hen mijn naam had verteld vroegen ze om met één van hun twee mee naar beneden te glijden. Zij hadden immers een tweepersoons bobslee mee naar boven genomen. Ik zag dat niet zitten en vertelde hen dat ik te veel schrik had om snel naar beneden te glijden. “Dat is geen probleem” verzekerde Bryan mij. “Jij mag vooraan zitten bij de handrem zodat je zelf de snelheid kan regelen.” Ik liet me overhalen en nam voorin plaats in de slede. Bryan duwde de slee af en sprong dan achter mij in de bobslee.

We waren nog maar net vertrokken toen zijn intenties al duidelijk werden. Hij sloeg zijn armen om mij heen en greep mij bij mijn wit topje beet en kneep in mijn tietjes. Ik kon mij in deze positie niet verweren en ik moest de handrem vasthouden om de snelheid in de gaten te houden. Enkele meters voor de laatste bocht trok hij zijn handen terug zodat mijn vriend niets zou kunnen gezien hebben. Toen we uitstapten vroeg hij of ik nog eens mee wilde.Mijn vriend riep mij echter bij hem en vroeg mij wat ik in godsnaam bij die kerel in hetzelfde “karretje” deed. Ik maakte hem wijs dat ik niet meer alleen naar beneden durfde te komen en dat die jongen mij daarom geholpen had. We gingen terug iets drinken in de cafetaria.

Een tijdje later gingen we terug het pretpark in en we wandelden een beetje rond. Al snel merkte ik dat de twee jongens van daarstraks ons op enige afstand volgden. Omdat mijn vriend altijd op zijn eentje een attractie wil doen, bedacht ik een plannetje om niet op mijn eentje plezier te moeten maken. Mijn vriend heeft namelijk een afkeer van waterattracties omdat hij nog steeds niet kan zwemmen. Ik zei hem dat ik de waterglijbaan eens wou proberen. Dat is zo’n piste die je aflegt in een bootje in de vorm van een uitgeholde boomstam. Mijn vriend zei onmiddellijk dat ik dan maar alleen moest gaan en zo geschiedde. Hij zou nog een paar keer gaan bobsleeën.

Dus ging ik naar de start van de waterglijbaan. Ik keek een paar keer achterom om te zien of de twee mij wel volgden. En jawel, ik had beet. Ze stonden vlak achter mij bij de start van de waterglijbaan. Omdat ik alleen was namen ze plaats in hetzelfde bootje, waar plaats was voor vier personen. En Bryan vroeg, “Heb je het vriendje in de steek gelaten?” Ik legde hem in het kort uit dat mijn vriend bang was voor water terwijl ons bootje in beweging kwam. De andere jongen, Wilbert, viel onmiddellijk met de deur in huis zoals ze zeggen, en hij merkte op.

“Jij zat de hele tijd naar ons achterom te kijken, is het niet. Jij wilde maar wat graag met ons in hetzelfde bootje stappen, nietwaar?” Ik was geschrokken van zijn directe aanpak en vond niet onmiddellijk de juiste woorden. Dus stamelde ik, “euh ja, kijk euh, ik zit niet graag alleen in een bootje, dan is er niet veel aan weet je wel” waarop Bryan antwoordde, “En jij hebt ook niet veel aan, weet je wel. Ik hoop maar dat je topje zo dadelijk nat wordt, dan kunnen we je tepeltjes zien” lachte hij.

Voor de tweede keer fel geschrokken nam ik mijn rugzak en wilde mijn T-shirt aantrekken, maar Bryan trok het uit mijn handen en stopte het onder zijn kont. Om ervoor te zorgen dat mijn topje droog zou blijven trok ik mijn knieën op en leunde voorover met mijn borst tegen mijn benen. “Oh nee”, riep Wilbert die achter mij zat, “zo snel kom je er niet vanaf” en hij pakte mijn armen en trok ze achter mijn rug waar hij ze vasthield.

“Neem water met je handen” riep hij naar Bryan, “en maak haar borstjes alvast nat”. En Bryan schepte met beide handen water uit de geul waar we met ons bootje doorheen vaarden op weg naar de eerste waterval. Het water goot hij uit over mijn wit topje dat snel doorzichtig werd en mijn donkere ronde tepelvlek zichtbaar maakte. Door het koude water werden mijn tepels hard en staken ze fier vooruit. “Ze heeft al stijve tepels” zei Bryan tegen Wilbert. Waarop Wilbert mijn armen losliet en mijn borsten beet nam om die “stijve tepels” te kunnen voelen.

“Je hebt gelijk” zei hij. “Is dat van opwinding?” “Nee, van het koude water natuurlijk, slimmeke”. Na de rit kroop ik snel uit het bootje en zocht mijn vriend op aan de slede-piste.Enige tijd later gingen we naar de stoeltjeslift die ons naar de top van de rots zou brengen. Maar mijn vriend wilde liever de sportievere wandeling naar boven maken via de steile boswegeltjes. Ik zei hem dat het zeker een kwartier duurt voor je dan boven bent en bovendien is dat voor mij te zwaar, ik neem liever de lift, dan ben ik er op vijf minuten. Dus vertrok hij alleen te voet naar de top terwijl ik plaats nam in een stoeltje om, naar boven gehesen te worden.

Zonder dat ik er erg in had hadden de twee opdringerige jongens enkele stoeltjes later plaats genomen in de lift en ze kwamen een minuut na mij boven op de top. Ze lieten me schrikken door mij bij mijn middel vast te pakken en hard te roepen. “Zijn jullie daar weer” riep ik geschrokken. “We konden je niet missen” zei Wilbert. Ga je mee tot boven op de uitkijktoren?” vroeg hij.

Deze toren is gewoon een betonnen toren, zo’n twintig meter hoger om nog een beter vergezicht te krijgen op de mooie Ardennen in de buurt van Spa. Samen met de twee jongens deed ik de vele trappen naar boven om van dat vergezicht te kunnen genieten. Er stonden een vijftal mensen op de top met een fototoestel of videocamera, denk ik. Ik ging aan de rand staan om naar beneden te kunnen zien of mijn vriend daar ergens omhoog klauterde via de boswegeltjes. Wilbert kwam achter mij staan en leunde met heel zijn lichaam tegen mij aan. Zijn handen gleden naar mijn buik en daarna omhoog tot aan mijn topje. Hij greep echter mijn topje niet beet maar gleed met zijn handen onder mijn topje en streelde mijn tepels. Ik raakte hierdoor opgewonden en mijn tepels werden hard.

“Laat mij ook eens meegenieten van het uitzicht” zei Bryan tegen Wilbert, en dus haalde hij zijn linkerhand weg om plaats te maken voor de linkerhand van Bryan. Ook hij streelde rond mijn harde tepeltopje en maakte mij opgewonden. Van zodra we een ogenblik alleen met zijn drieën op de uitkijktoren stonden draaiden ze mij om en deden mijn topje omhoog en namen elk een tietje van mij in hun mond. Ze zogen hard aan mijn tietjes en gingen met hun tong rond mijn harde tepels. Telkens er mensen via de trap naar boven kwamen hielden ze op. En trok ik vlug mijn topje over mijn tietjes. Na tien minuten zei ik hen dat ze moesten ophouden want mijn vriend zou elk ogenblik kunnen aankomen.

Ik ging terug de trappen af en wachtte op mijn vriend. Ze kwamen ook naar beneden en vroegen mij of ik er voor kon zorgen dat we een beetje langer alleen konden zijn met z’n drieën. Opgewonden als ik was liet ik mij er toe overhalen om via een uitvlucht mijn vriend voor een tijdje af te schudden. Toen hij eindelijk boven aankwam vroeg ik hem de autosleutels. Ik zei hem dat ik mij een beetje misselijk voelde, waarschijnlijk door de felle zon, en zou wat gaan uitrusten in de wagen die koel tussen de bomen stond geparkeerd. Hij ging dan maar eens het carting circuit uitproberen.

“Als het niet al te duur is voor een paar rondjes te rijden” zei hij. Ik gaf hem €50  en zei “Hier schat, amuseer je maar eens goed”, en ik ging samen met hem in de stoeltjeslift naar beneden. Daar aangekomen ging hij op weg naar het circuit en ik naar de parking. Ik keek achter mij en zag Bryan en Wilbert mij volgen. In plaats van naar de wagen te gaan legde ik mij neer aan de oever van de Ourthe, het kleine riviertje dat door het dal loopt. Tussen de bomen die naast het riviertje staan ben je goed uit het gezichtsveld van andere voorbijgangers. Bryan en Wilbert kwamen naast mij zitten en vroegen waar mijn vriend naartoe was. Toen ik vertelde dat ik zelf €50 had gegeven om alleen te kunnen zijn, begrepen ze dat ze mij hadden kunnen overtuigen. Ze deden hun short en T-shirt uit en zaten in zwembroek naast mij.

Ik lag nog steeds neer in het gras en Wilbert kwam op mij liggen en stak zijn tong in mijn mond. Toen hij voelde dat ik meewerkte wist hij wat er zou volgen. Hij ging even van mij af om mijn topje te kunnen uittrekken en kwam dan terug op mij liggen. Bryan duwde Wilbert zijn benen en kont opzij om met zijn hand in mijn short te kunnen. Hij speelde met mijn poesje en dat maakte mij opgewonden. Ik probeerde mijn short omlaag te trekken terwijl Wilbert nog altijd half op mij lag en mij zoende. Toen Bryan dit zag stak hij een handje toe en mijn short en slipje trok hij in één ruk naar omlaag, om dan even te sukkelen als hij ze over mijn schoenen moest uittrekken. Nu ik helemaal naakt was kon hij beter aan mijn poesje. Hij vingerde mij tot ik een eerste keer klaarkwam.

Ondertussen was Wilbert naast mij komen zitten en toonde zijn harde paal aan mij, die ik gedwee in mijn mond nam. Terwijl ik hem pijpte stopte Bryan eventjes met vingeren om op mij te komen liggen en zijn harde lul in mijn natte kutje te duwen. “Hé, hebben jullie geen condooms bij?” vroeg ik. “Neen, vind je dat erg?” vroeg hij. Nou ja, ik was toch te opgewonden om nu ineens te stoppen omdat ze geen condooms bij hadden, dus liet ik maar begaan. Net op het moment dat Bryan in mijn kutje heftig te keer ging bedacht ik me.

“Hé wacht eens even, in onze auto liggen altijd condooms, ik ga er halen”. Maar te laat, Bryan ging hevig te keer omdat hij bezig was een hete straal sperma in mijn poesje los te laten. “Sorry hoor, maar ik kom net klaar” antwoordde hij. Nadat hij van mij af was gekropen stond ik recht en deed mijn short aan. Met mijn tietjes in mijn handen, liep ik naar de wagen die twintig meter verder op de parking stond. Een paar mensen hadden mij zien lopen naar de wagen en terug naar de oever tussen de bomen. Een van die mensen, een man natuurlijk, vond dat nogal verdacht en had mij stiekem in de gaten gehouden. Hij kwam geruisloos dichterbij en hij verstopte zich achter de dichtste boom. Bryan had zich ondertussen gewassen in het riviertje en ik gaf Wilbert een condoom. Hij trok het over zijn eikel, kwam op mij liggen en begon mij te neuken. Maar hij kwam veel te snel klaar en ik zei dan ook.

“Ik heb nog niet genoeg gehad hoor!” Maar ook Wilbert ging zijn lul afwassen in het riviertje. Daarop kwam de man achter de boom tevoorschijn en hij vroeg: “Kan ik jou niet helpen, juffrouw?” terwijl hij onmiddellijk zijn jeansshort naar beneden trok en zijn stijve lul toonde. “Ja, het maakte mij opgewonden jou hier te zien liggen neuken” verklaarde hij.

Ik was ondertussen rechtop gaan zitten en hij kwam met zijn harde neuklat recht voor mijn mondje uitdagend staan. Ik had dus nog veel zin en nam zijn lul tussen mijn tanden. Blijkbaar was hij niet de enige die mij had zien lopen over de parking zonder topje want achter een andere boom kwam nog een man tevoorschijn. Geschrokken trok ik mijn mondje terug en pakte mijn tietjes beet om ze te verstoppen. “Nou, jij had toch nog niet genoeg gehad”, zei die nieuwe man. “Dat is waar” riep de andere man, “jij hebt zin in seks en wij hebben er zin in, dus wat houd ons tegen?”.

Ik liet mijn handen terug zakken en toonde mijn kleine borsten in hun volle glorie. De nieuwe man kwam naast me zitten en speelde met mijn tepels terwijl de andere man plaats nam tussen mijn benen om mij te neuken. “Hebben jullie een condoom bij?” vroeg ik. Bleek dus van niet. Omdat ik geen zin meer had om terug over de parking te rennen, liet ik mij zonder condoom neuken. “Maar haal hem op tijd uit mijn kutje, OK?” zei ik. De nieuwe man trok nu ook zijn broek uit en haalde een zeer grote stijve penis tevoorschijn. Ik schatte hem op meer dan 20 centimeter, en ik nam hem met plezier tussen mijn tanden om hem verder “op te warmen” met diepe inhaalbewegingen van mijn mondje. De andere kwam ook vrij snel tot een orgasme en riep “oh, ik kom klaar”, trok zijn lul uit mijn poesje en spoot enkele stralen van zijn sperma over mij heen. Na de hete stralen droop de rest van zijn sperma gewoon uit zijn lul recht op mijn poesje en tussen mijn benen.

De nieuwe man nam op zijn beurt plaats met zijn pik voor mijn kutje en duwde hem naar binnen, samen met het sperma dat op mijn poesje lag van de andere man. Daar had ik echter geen aandacht voor want ik kwam ook weer tot een orgasme, een heel hevig orgasme ditmaal, waarschijnlijk te danken aan zijn fors geschapen lul. Met diepe stoten bracht hij mijn neukspleet op de juiste temperatuur. Aangezien ik met mijn gezicht richting riviertje lag had ik niet in de gaten dat er ondertussen een paar omstanders waren bijgekomen.

Toen de nieuwe man bijna ging klaarkomen haalde ook hij zijn lul uit mijn kutje en spoot zijn sperma over mij heen. Ik streek met mijn handen door mijn haar om aan te tonen dat ik ervan genoten had en zo merkte ik de omstanders voor het eerst op. Er stonden drie mannen en twee vrouwen naar ons te kijken. Ik trok mijn wit topje snel terug aan en sprong in het riviertje om mijn poesje te verfrissen. Bryan en Wilbert die aan de rand zaten deden opnieuw water op mijn topje spatten tot het doorzichtig werd. Ik sprong uit het riviertje en trok mijn slipje en short terug aan en wandelde naar de wagen. Ik draaide de autoradio aan en legde mij languit neer om bij te komen.

Een kwartiertje later kwam mijn vriend terug en vroeg me of ik naar huis wilde.

“O ja, schat. Ik ben helemaal voldaan”

“Ik ook, maar jij krijgt straks de finale touche” …

Dat vond ik erg lief van hem.

私の指

Mannen. Ze zijn zo lief mevrouw. Ook als jij er niet bij bent🙂

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *