Piet Heet

()

“Hallo! Ik ben Piet Heet en hoe heet ben jij?”

Met deze standaardgrap stelde onze chat -vriend zich voor. Aangezien wij op zoek waren naar een leuke biseksuele jongen om een triootje mee te vormen namen we die kreet voor lief. We wilden wel meer van hem weten. Ons chat verliep voorspoedig,. We schakelden over van schrijven naar praten en ook het video praatje. De jonge man Heet Piet bleek een uiterst geschikte kandidaat te zijn. Jong, slank en onervaren. Hij had alleen nog maar met mannen en vrouwen apart seks gehad, dus ook voor hem was een trio de eerste keer. We besloten diezelfde avond nog af te spreken.

Daar stond hij dan.

Nerveus aan een sigaretje trekkend op de hoek van de straat, wachtend op zijn eerste ontmoeting met mij, Willem, en mijn vriendin Birgit. We besloten om eerst wat te gaan drinken in een café om het ijs te breken. Piet vertelde honderduit, maar was duidelijk erg zenuwachtig. Dat vonden we allebei wel schattig, dus na een goedkeurende knik aan elkaar nodigden we hem uit om met ons mee te gaan naar ons appartement. We hadden het vooraf al gezellig gemaakt, met zachte geurende wierook en sfeervolle verlichting. Toen we ook nog een zacht muziekje opzetten en de kaarsen aandeden was het plaatje compleet. Birgit verkleedde zich snel en kwam terug in een mooi doorschijnend jurkje, waaronder opwindende lingerie schuilging.

Ik schonk voor Piet intussen een drankje in, en maakte het mezelf gemakkelijk naast hem op de bank.

Birgit begon een opwindend dansje uit te voeren, en knoopte haar jurkje tergend langzaam los. Dat liet Piet niet onberoerd, en de bobbel in zijn broek werd groter. Ik besloot het initiatief te nemen en liet mijn hand over zijn bobbel glijden. Piet beantwoordde mijn aanraking met een hand die zijn weg zocht naar mijn lul, die intussen al staalhard was geworden. Birgit’ s jurkje was inmiddels op de grond beland, en werd snel gevolgd door haar tanga. Ze ging op Piet zijn schoot zitten en kuste hem vol op zijn lippen.

Piet reageerde met een zachte grom en een kneep in mijn voelbaar flinke paal. Ik knoopte zijn broek open en haalde zijn heerlijkheid tevoorschijn. Piet had ondertussen de BH van Birgit opengemaakt, en masseerde haar volle borsten. Hij kneep in haar tepels wat bij Birgit zacht kreunen opwekte. Ik stond op en ontdeed me snel van mijn kleding, en poedelt naakt knielde ik voor Piet neer. Ik trok zijn schoenen, sokken en broek verder uit en streelde de binnenkant van zijn bovenbenen. Birgit kwam naast me op de grond zitten en samen kusten we zijn zalige lul.

Hij was besneden, en had een paar teeltballen om u tegen te zeggen. Wel was hij netjes geschoren. We wisselden het kussen af met zachte likjes, en daarna lieten we om beurten die heerlijke neukstaaf in onze mond verdwijnen. Hij genoot zichtbaar van alles, en liet zich dan ook alles goed welgevallen. Ik besloot Piet te laten proeven van mijn paal, en ging op de bank staan, met Piet tussen me in en mijn paal voor zijn gezicht. Piet opende zijn mond en ik stootte mijn lul naar binnen. Hij sabbelde, zoog en liet zijn tong langs mijn ballen glijden. Ik pakte zijn hoofd vast en begon zijn mond te neuken. Birgit wisselde intussen haar mond af met haar borsten, en klemde Piet zijn paal tussen haar volle tieten, en dat was echt teveel voor Piet.

“Even wachten, anders kom ik nu al klaar!”

We hadden ons ondertussen op de grond neer gevleid, en Birgit ging boven Piet zijn hoofd gehurkt zitten. Piet flitste met natte tong over haar natte kut en Birgit bereed zijn gezicht zichtbaar genietend. Nadat de pik van Piet schoon was vond ik het tijd om zijn kontje eens onder handen te nemen. Ik gebaarde Birgit dat ze op de bank moest gaan liggen, en Piet ging op zijn knieën verder met beffen. Dat gaf mij de gelegenheid om mijn tong voorzichtig over zijn maagdelijke anus te laten glippen. Piet keek even op, maar ging daarna onverstoorbaar door met likken. Mijn tong verkende nu zijn kontje en de zoete smaak maakte me wild. Ik wilde meer.

Terwijl ik zijn paal stevig bewerkte en hem begon te rukken rimde ik hem uit volle kracht om zijn gaatje soepel te maken voor de volgende aanval. Mijn tong werd vervangen door mijn vinger, die het gezelschap kreeg van een tweede vinger. Hij gromde, kreunde en likte dat het een lieve lust was, terwijl Birgit met haar kut tegen Piet zijn gezicht reed. Nu was het moment dat ik me niet meer kon bedwingen, en duwde mijn paal tegen zijn gaatje aan. Zonder pardon ramde ik hem erin, zijn kontje glad en glibberig van mijn speeksel. Piet gaf een schreeuw en begon terug te stoten. Op zijn hondjes neukte ik hem nu stevig door, terwijl Birgit het hoofd van Piet stevig tegen haar soppende kut aandrukte.

“Ik ga komen!” Kreunde ik en met een laatste diepe stoot pompte ik Piet zijn kontje vol met mijn zaad.

Ook Birgit hield het niet langer en kwam schokkend en luid kreunend klaar. Nog steeds trok ik Piet af en ook hij kwam zowat gelijktijdig al grommend klaar, mijn hand onderspuitend. Ik trok mijn lul uit zijn hete kontje en zakte uitgeput naast hem op de grond. Piet boog zich voorover, zoende me op mijn mond, en likte mijn hand schoon.

Birgit was intussen opgestaan en had nog eens wat te drinken ingeschonken.

“Jongens, alles leuk en aardig, maar ik heb intussen nog geen pik in me gevoeld!” Zei ze quasi teleurgesteld. Natuurlijk was het een beetje plagerig, maar de boodschap was duidelijk. “Piet is een jonge vent dus die zou nog wel een keertje kunnen,” zei ik uitnodigend en ik keek hem vragend aan. “Zo’n mooi lijf kan toch niemand weerstaan!” Zei hij lachend en trok Birgit naar zich toe. “Ik wil graag in beide gaatjes gevuld worden, en jij mag kiezen welk gaatje je wilt hebben,” zei Birgit. “Hm… Volgens mij heb je een erg lekker strak kontje, dus daar wil ik wel van genieten,” antwoordde Piet.

Hij kuste Birgit vol op haar mond en liet zijn tong naar binnen glijden.

Met natte kussen en likken ging hij naar beneden, trok Birgit haar billen uit elkaar en gaf een lange lik over de bilspleet van Birgit. Birgit kreunde zacht. Ik pakte zijn paal vast om hem alvast stijf te maken. Afwisselend trok ik zacht aan zijn neukstaaf en nam hem in mijn mond om hem goed nat te maken.  Piet likte Birgit’ s kontje lekker glibberig en positioneerde zich daarna op de grond. Birgit zakte langzaam op zijn pik. Voor Piet was het teveel en hij ramde zijn lul met één stoot in Birgit’ s geile kontje.

Birgit was wel aan dergelijke invasies gewend, dus gaf ze geen kick. Nu hij volledig in haar was kon ik me op mijn knieën voor Birgit manoeuvreren, en tikte met mijn eikel plagerig tegen Birgit’ s druipende kut. Ik was nu zodanig opgewonden dat ik me ook geen moment bedacht, en mijn lul direct volledig in mijn geile vrouwtje duwde. Birgit liet zich achterover op de borst van Piet zakken, die met zijn handen haar tieten masseerde. Langzaam kwam onze hete sandwich in beweging. De aanblik was fantastisch. Ik voelde bij elke stoot de lul van Piet in en uit haar kontje glijden. Birgit kreunde het uit en gilde bij elke stoot.

“Oh! Ha! O, Lekker, geef me alles wat jullie hebben! Ja! O ja nu! Harder!”

 Het duurde dan ook niet lang voordat Piet aankondigde dat hij het niet meer hield en met een laatste ferme stoot pompte hij Birgit’ s kontje vol met zijn geil. Twee stoten daarna liet Birgit zich volledig gaan en schreeuwde zichzelf naar een heerlijk orgasme. Snel trok ik mijn lul uit Birgit’ s geile kut en trok me verder af, om ook op een heerlijke manier klaar te komen. Ik spoot over de naakte lijven van Birgit en Piet. Ik zakte door mijn knieën en liet me naast hen op de grond vallen, voldaan en uitgeput.

We kusten elkaar en waren het erover eens dat het niet geslaagder had kunnen aflopen.

Willem

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *