Prikkende ogen

()

Hij is er! Ik voel het.

Onder het laken rek ik mijn lichaam uit en doe mijn benen een stukje uit elkaar. Een slipje draag ik niet. Mijn vochtige geslacht tintelt. Hij is niet in de kamer. Hij staat ook niet buiten achter de luiken om met glinsterende ogen tussen de horizontale latjes door een glimp op te vangen, zoals een voyeur normaal zou doen. Toch wilde ik dat hij daar was en verlang ik naar zijn alles verterende blik. Ik voel het zweet tussen mijn borsten. Ook tussen de plooien van mijn dijen wordt het nat. Ik hunker en verlang. Loom laat ik mijn hand over mijn onderbuik glijden. Hoe graag wilde ik dat het zijn hand zou zijn. Ik spreid mijn benen nog meer en voel hoe ik me open. Ik ben gereed voor hem! Stevig sluit ik mijn ogen als hij in het volslagen duister naar me toe komt. Ik kronkel tegen de lakens en doezel wat. Mijn hand vindt mijn hunkerende geslacht.

Teder opent het de zachte lipjes die mijn poort tot genot ommuren. Ik smacht naar hem. Genietend druk ik mijn onderlichaam tegen mijn hand in de veronderstelling dat hij het is die me raakt. Zacht glijden vingers door mijn vulkanische gewelf. Golven van genot stromen door mijn lichaam. Hij mag me hebben, ik ben van hem. Hijgend zie ik hem voor me. Hij heeft geen gezicht. Ik voel alleen zijn aanwezigheid. Alleen dat gevoel benadrukt door mijn hand is voldoende om me te laten komen. Voldaan laat ik me weg zweven op zijn aanwezigheid.

Ik draag een eenvoudig mantelpakje met een fraaie snit in onopvallende kleuren. Een mooie charmante vrouw, belezen, intelligent, met een slanke taille. Mijn man is trots op me.

“Kleed je mooi aan schat, ik wil dat je indruk maakt.”

Ik kom de trap af en ga zitten. Ik glimlach naar de Italianen, die zich om me heen groeperen alsof het hagedissen zijn die een vrouwtje het hof willen maken. We bestellen een aperitiefje. Ik ben de enige vrouw in het gezelschap. En dan, opeens is hij er. Ik voel zijn blik op de huid van mijn schouderbladen en op mijn frêle nek branden. Zijn blik glijdt langs mijn rug omlaag, tot de mooie ronding van mijn kont, die grotendeels aan het zicht onttrokken is door het rieten frame van mijn stoel.

Ik ben naakt, uitgekleed door zijn verterende blik. Ik ga iets rechter zitten en buig me vriendelijk naar de gedistingeerde Italianen. Ik voel de ogen van de stalker warm op mijn rug. Ik mompel wat, knik vanwege de aandacht die ik van hem krijg, en ben ontzettend opgewonden. Alle mannen aan tafel voelen mijn opwinding. Ze vatten het op als een compliment aan hun eigen adres. Ze zien hoe ik reageer op alles wat ze zeggen. Ze vermaken me, ze behagen me, ze zoeken de erotische glans achter mijn vage glimlach, mijn halfgesloten oogleden. Dan, ook weer heel plotseling, weet ik dat hij vertrokken is. Ik zak in. Alle elektrische lading vloeit uit me weg.

“Wilt u me excuseren, heren. Ik ben nogal moe.”

Ik trek me terug…

Een zacht zeebriesje doet de witte gordijnen bewegen. Ik weet dat ik bekeken word. Ik denk dat vrouwen het altijd weten wanneer een man hen in de gaten houdt, zelfs als ze niet zeker weten wie het is. Hij is gefascineerd door mijn voeten en polsen. Zijn verlangen brandt in mijn nek. Ik voel dat de haartjes daar overeind gaan staan onder zijn woeste blik. Ik sleep mezelf naar bed en ga liggen. De gordijnen wapperen in de aanzwellende wind. Ik kan zijn aanwezigheid nu voelen, pijnlijk dichtbij, heet tussen mijn dijen. Ik wil dat hij naar me toe komt. Ik lig met mijn benen wijd en streel mijn geslacht. Ik trek de lippen rond mijn roze heuveltje opzij en stoot mijn vingers naar binnen. Ik wil dat hij komt. Ik ben eigenlijk helemaal niet bang. Ik sta op, dim het licht en doe de deuren van het slot. Ik hoor een geluid en kom overeind…

Ik sta op de trap in een witte zijden jurk die mijn borsten goed laten uitkomen en die tegen mijn dijen wappert. Ik tuur in de verte. En daar komt hij mijn richting uit. Ik droom verder.

Weer dat gevoel. Hij is er! In versterkte mate.

Het lijkt wel alsof het vandaag krachtiger is dan anders. Ik probeer de dagelijkse dingen te doen. Boodschappen in de supermarkt, cadeautjes kopen voor een verjaardag, bosje bloemen voor op tafel. Zijn ogen volgen me, de hele dag! Ik besluit een wandeling langs het strand te maken. Genieten langs de vloedlijn. De wind door mijn haar. Genieten van de rust en de ruige natuur. Onderweg een hapje eten bij een klein familierestaurantje niet ver van het strand. Af en toe voel ik dat hij er niet is, maar dan komt hij plotseling weer terug.

Na twee à drie uur kom ik weer thuis. Moe en voldaan. Ik snak naar een hete douche en geniet van het kletterende water op mijn lichaam. Alles tintelt. Ook van de wandeling die ik heb gemaakt maar met name van de ogen die de hele dag op mijn huid vastgeprikt zaten. Hoe meer ik mijn lichaam aanraak hoe meer het prikkelt. Eigenlijk wil ik me zelf bestasten maar ik kan me beheersen. Ik wil het niet zelf doen, ik wil hem. Ik stap uit de douche en droog me af. Trek een badjas aan en loop naar beneden. Ik heb de hele middag nog voor me; lekker relaxen. Plotseling is hij er weer! Een genottrilling trekt door mijn lichaam. Oh liet hij zich maar eens zien.

Ik loop naar de keuken. Op het aanrecht staat een glas drinken klaar. Vreemd. Met een briefje “Voor jou!”

Van wie is dat? Zelf heb ik het niet ingeschonken. Ik pak het vast en ruik er aan. Het ruikt heerlijk. Zou het van hem zijn? Die gedachte trekt me over de streep. Ik neem een slok en drink dan het glas in één keer leeg. Het is heerlijk, een goddelijke drank. Ik pak mijn boek en ga languit op de bank liggen. Geniet van de serene rust om me heen. Ik probeer te lezen maar mijn gedachten zijn bij hem. Na een minuut of tien voel ik me zweverig worden. De lettertjes dansen op het papier. Waarschijnlijk ben ik moe van het wandelen. Ik geef me over aan het lome gevoel en leg het boek weg. Langzaam zweef ik weg…

Ik voel zijn nabijheid. Dichter dan ooit. Een soort schaduw valt over me heen. Hij staat naast me en buigt zich naar me toe. Ik voel hoe ik wordt opgepakt. Protesteren doe ik niet en wil ik niet. Alles is goed. Ik wordt op de grote eettafel gelegd. Zijn ogen glijden over me heen. Hij neemt alle tijd. Ik ril. Niet van de kou maar van genot. Ik weet dat het goed is, dat het zal gaan gebeuren. Hij opent de badjas en stelde mijn lichaam tentoon. De wind speelt met het gordijn en fluistert zachtjes. Hier lig ik naakt en weerloos voor hem. Ik voel zijn ogen uitgebreid over mijn lichaam glijden. Elke millimeter onderzoekt hij zonder me aan te raken. Ik huiver. Die alles verterende ogen, ze dringen diep in me.

Ik voel hoe mijn geslacht op zijn aanwezigheid reageert. Zonder dat hij iets vraagt of doet open ik mijn benen. Stel me schaamteloos voor hem open. Mijn hele lijf trilt van opwinding. Het roze vlees glinstert van genot. Zonder me aan te raken voel ik hoe de spanning toeneemt. Ik wil hem grijpen, naar me toe trekken, in me voelen. Ik hunker naar hem en kronkel op tafel. Mijn armen luisteren niet en liggen willoos naast mijn lichaam. Ik zweef.

Dan raakt hij me aan. Ik voel hoe hij een kus op mijn linkertepel drukt. Een trilling trekt door mijn hele lijf. Hij heeft me aangeraakt, hij gaat het doen. Ik voel hoe mijn harde knopje naar binnen gezogen wordt. Hij zuigt mijn levensenergie uit mijn borst en stopt er geilheid voor in de plaats. Ik word geiler dan ooit. Terwijl de wind zwoel met mijn vochtige tepel speelt, voel ik hem op mijn andere borst. Ook hier zuigt hij aan mijn pijnlijk gevoelige donkere knop. Ik heb niet veel nodig. Zijn aanrakingen brengen mij naar een ongekende hoogte. Hij stopt.

Telkens weer op het moment dat ik wil komen, als ik wil laten zien hoe heerlijk ik hem vind. Dan zakt het weer iets en slaat weer toe.

Daar bij mijn tenen. Hij neemt ze in zijn mond en sabbelt er aan. Alles wat hij doet maakt me geil. Zijn tong trekt een spoor omhoog. Over mijn enkel, mijn kuit, knie en bovenbeen. Langs weerszijden. Hij staat nu tussen mijn benen. Ziet hij niet hoe hevig ik naar hem verlang? Ik druk mijn onderlichaam omhoog. Maak hem duidelijk dat ik hem wil. Ik voel zijn ogen op mijn geslacht. Mijn geilheid druipt er uit. Zo nat ben ik nog nooit geweest. Intens staart hij me aan. Alsof hij me met zijn ogen wilt klaar maken. Dan voel ik plotseling zijn tong langs de rand.

“Oh!” jammer ik, nu hij zo dichtbij is. Ik probeer mijn benen dicht te klemmen maar hij houdt mijn benen vast. Hij plaagt me. Gaat met zijn tong rondom mijn op uitbarsten staande vrouwelijkheid. Hij weet me gek te maken. Ik geef me over; neem me! Hij stopt en kijkt alleen maar. Ik kan niet meer. Hij weet het en geniet. Dan, eindelijk voel ik zijn tong op mijn gloeiende vulkaan. Hij likt met het puntje van zijn tong langs de lengte van mijn geilheid en eindigt bij mijn klitje. Dat is genoeg. Meer had ik niet nodig. Met een rauwe kreet schreeuw ik het uit. Mijn lichaam wordt overstelpt door spasmen. Alles trilt en schokt. Ik word overvallen door een geweldig orgasme. Hijgend en jammerend lig ik op het tafelblad. Ik ben van hem…

Opnieuw word ik opgepakt.

Wat doet hij met me? Ik ben nog niet verzadigd en verlang meer naar hem dan ooit tevoren. Hij legt me voorover over de rugleuning van de grote fauteuil. Mijn voeten zweven in de lucht. Mijn kontje steekt omhoog. Weer voel ik zijn ogen die me genadeloos onderzoeken. Zijn ogen die tussen mijn billen kruipen. Druppels vocht verschijnen spontaan. Opnieuw lig ik weerloos voor hem. Hij vernedert me, maar ik accepteer alles. Hij opent mijn benen. Gretig laat ik hem zijn gang gaan. Ik wil hem in me voelen. Ik voel zijn handen op mijn billen. Hij trekt mijn billen uiteen en bekijkt me schaamteloos. Hij kijkt en staart met zijn doordringende blik in mijn hunkerende opening. Dat ben ik voor hem, een opening. Het maakt me niet uit; ik wil slechts één ding.

De koele wind speelt met mijn hete binnenste. Eindeloos blijft hij naar me turen. Ik druip. Hij ziet mijn uitnodigende zinderende geslacht. Hoe lang houdt hij dit nog vol? Hoe lang houd ik het nog vol? Dan voel ik beweging achter me. Ik merk aan de klapperende gordijnen dat er iets te gebeuren staat. Ik houd mijn adem in en wacht vol spanning af. Plotseling voel ik iets anders.

Hij drijft zijn harde knuppel in één beweging in mijn gloeiende kanaal. Ik schreeuw het uit. Mijlenver moeten ze het gehoord hebben. Het was een oerkreet. Van diep onder uit mijn genen. Zijn penetratie was zo intens en onverwachts. Ik snak naar adem. Voel hem in me zitten, bewegingsloos. Eindelijk ben ik door hem gevuld. Hij is in me. Daar waar ik hem wil. Ik geniet van zijn omvang en aanwezigheid. Dan is hij weer weg. Plotseling verdwenen, een enorme leegte achterlatend. Hij tart me. Ik snak naar hem. Voel mijn geslacht wijd open staan voor hem.

Het duurt uren voordat er weer wat gebeurt. Dan voel ik zijn hand. Vlak en grof pakt hij me in mijn kruis. Hij smeert mijn lichaamsvocht uit over mijn geslacht en kontje. Ik tintel onder zijn aanraking. Weer gebeurt er een tijdlang niets. Plots, pakken zijn handen mijn billen. Hij trekt ze uit elkaar. Ik voel iets tegen mijn sluitspier drukken. Ik ontspan me en wacht met ingehouden adem af. Langzaam dringt zijn enorme lid in mijn maagdelijke kontje. Opnieuw schreeuw ik het uit. Nu eerst van pijn, vermengd met genot. Hij dringt dieper en dieper in me. Hij vult me. Ik ben van hem. Hij mag me pakken waar hij maar wilt. Hier was nog niemand geweest. Hij heeft me rectaal ontmaagd. Traag begint hij me te neuken. Het voelt goed.

Dan verdwijnt hij en stoot toe in mijn ander opening. Soepel ontvang ik hem. Mijn andere opening nog opengesperd. Ook hier neukt hij me. Hij wisselt af. Elke keer dat ik bijna kom trekt hij zich terug en zoekt een ander gat. Ik jammer, huil van genot. Hij speelt met me. Ik wil me helemaal aan hem geven. Wil alles voor hem doen.

Dan, als hij weer in mijn kont zit, voel ik mijn lichaam koken. Alles borrelt. Ik geef er aan toe. Voel me wegzweven. Slechts op één plek voel ik nog iets. Puur genot! Ik hoor mezelf te keer gaan. Kreunen, jammeren hijgen. Een eindeloos orgasme dendert door mijn lichaam. Het houdt niet op. In de achtergrond voel ik hem diep in me komen. Keer op keer. Hij weet me te raken waar nog niemand me heeft gevonden. Ik verdrink in de emoties. Heb mezelf niet meer in de hand. Mijn hele lichaam tot in elke haarvezel komt klaar. Uitgeput zak ik ineen, verdwijn in een diepe roes.

Als ik wakker word schijnt de zon. De middag is al op streek. Lui en nieuwsgierig doe ik mijn ogen open. Ik kijk om me heen. Ik lig op de bank. Nog steeds? Mijn badjas is van me af gevallen. Heb ik alles gedroomd? Het leek zo echt. Twijfelend blijf ik nog even liggen, maar wanneer ik recht sta voel ik het tussen mijn benen…

Xaviera

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *