Pashokjesromantiek

()

Ik had nooit durven dromen dat mijn fantasie eens werkelijkheid zou worden. Terugdenken aan die heerlijke ervaring in dat pashokje wind me nu nog steeds enorm op. Als verkoper bij een kledingwarenhuis maak je van alles mee, maar wat ik heb meegemaakt gaat elke fantasie te boven. Het was een zonnige dag, zo’n dag dat de zwoele buitenlucht door mooie dames naar binnen wordt gedragen, hetgeen zeer opwekkend werkt als je steeds maar op een gekoelde afdeling moet vertoeven. Het is heerlijk als ze dan rakelings langs je loopt en je snuift beheerst de geur op van een jonge vrouw, geen overdreven parfum, maar de welriekende lichaamsgeur van vrijheid, wind in je haar, de niemand maakt me wat houding.

Ze was me al meer opgevallen, onbewust zoekend naar fijne stoffen en mooie kleuren, steeds haar handen zacht door de kledij strijkend en keuzes makend. Fluks zo nu en dan haar blonde krullen achterover slaand en zo nu en dan wat uitdagend om zich heen kijkend. Ze wist wat ze wilde en betrad dan ook regelmatig het pashokje om haar goed geselecteerde waar te passen. Bewust en genietend kon ik het meestal niet nalaten om zo nu en dan tijdens mijn werken door een blik te werpen richting haar paskamer. Ze had sowieso al een prachtig sportief figuur, meestal strak uitgetekend in haar kleren met, zover als ik dat in kon schatten, een paar goed gevormde borsten, een perfecte taille en een paar heerlijke benen. Het zou kicken zijn als ik daar maar ook een glimp van zou kunnen opvangen, tussen de kiertjes door. Ze wond me zichtbaar dan ook altijd op als ze stond te zoeken en te voelen tussen de rekken, terwijl haar tepels zo nu en dan opstijfden in haar strakke blouse.

Uit mijn gedachte wakker geschrokken blikte ik richting de paskamer, droomde ik nu, er was een grote kier ontstaan in haar paskamer. Vanuit mijn positie kon ik haar gedeeltelijk zien staan. Ze knoopte haar blouse los en keek onbewust naar zichzelf in de passpiegel. Ze genoot zichtbaar van haar eigen aanzien en streelde over haar borsten die nog steeds omvat waren door een zilverzijde satijnen bh. Ook haar zwarte lange broek ging langzaam uit en terwijl ze bukte, zonder besef van de kier in het gordijn, had ik zowaar zicht op haar welgevormde billen, die geraffineerd waren aangesneden door een satijnen string. Om haar schitterende benen droeg ze een ragfijne lange kousen met een mooie brede bovenrand. Ik ging uit m’n dak, mijn hart klopte in mijn keel.

Verbaasd en opgewonden keek ik in het rond, niemand had er schijnbaar erg in. Mezelf weer wat herwonnen stapte ik richting de paskamers, maar zo dat zij mij nog niet kon zien. Ik kon het niet laten en stapte het paskamertje naast haar in. Alleen een licht doorzichtig gordijn hing tussen ons in. Ik stapte wat naar haar toe en zette mijn gezicht tot vlak in het gordijn. Ze had totaal niets opgemerkt en ging rustig door met het passen van een satijnen blouse die ze ondertussen had aangetrokken. Ik rook haar lichaam en keek tussen de jute stiksels door naar haar en haar bewegingen.

Omdat de paskamers goed waren verlicht door erboven staande spots kon ik haar, met mijn neus tegen het gordijn, heel goed waarnemen. Mijn hart bonkte als een gek, de spanning was bijna ondraaglijk.

Ondertussen had ze zich een klein rokje aangepast, hetgeen bijna danste op haar billen. Ze draaide wat voor de spiegel en streek genietend over haar lichaam van boven naar beneden. Ik dacht dat ik gek werd en kon me bijna niet meer weerhouden. Ze stond nu bijna met haar rug bijna tegen mijn neus aan. Een zware zoete smaak slikte ik weg, mijn hart bonkte uit mijn borstkas. Langzaam reikte ik met mijn vingers naar haar rug. Ze schrok toen mijn vingers contact maakten en bleef ze als verstijfd staan.

“Shhhh h”, fluisterde ik snel en zacht door het gordijn. Ik was als de dood dat ze zou gillen. Gelukkig bleef het stil. Ik vatte meer moed en streelde met de rug van mijn hand over haar rug, langzaam van boven naar beneden. Ze was warm en voelde sensueel aan. Ik slikte nogmaals en haalde mijn andere hand er nu ook bij. Zacht streelde ik haar over haar rug, steeds meer en meer met de volle handen. Of het nu mijn zachte handen waren of de warmte in het pashokje, in ieder geval merkte ik dat ze wat ontspande en me liet begaan. Ik streelde en masseerde haar wat steviger over haar rug.

Mijn god, hoorde ik haar nu zacht wat kreunen. Ik werd gek van geilheid. Met nog steeds het gordijn tegen mijn neus, deed ik mijn armen links en rechts om het gordijn heen. Ik had nu volledig contact met haar satijnen blouse. Langzaam werden mijn strelingen langer van boven naar onder. Zacht maakte ik cirkeltjes boven haar billen en toen weer naar boven. Een beetje pesterig herhaalde ik dat keer op keer, terwijl ik steeds wat dieper zakte.

De gedurfde strelingen over de bovenrand van haar billen maakte me behoorlijk geil, een bobbel in mijn broek kon ik niet meer onderdrukken. Zichtbaar gaf ze steeds meer toe aan mijn strelingen. Ze kreunde weer toen ik met mijn volle hand zacht haar billen streelde, heel licht en langzaam ging ik met mijn vingers tussen haar bilspleet door weer naar boven. Ik pakte voorzichtig haar kraag van haar blouse en trok deze wat omhoog. Ze snapte gelijk mijn bedoelingen en deed langzaam haar blouse uit. Ik streelde weer haar rug en genoot intens van haar warme lichaam onder mijn handen.

Langzaam en gedurfd streelde ik onder naar oksels door naar beneden. Ze zette haar handen zomaar tegen de wand tegenover haar. Ik kende nu geen remmingen meer en begon langzaam maar eerst heel teder haar borsten te strelen. Merkbaar en zichtbaar stijfden haar tepels op, want in de spiegel rechts had ik een perfect uitzicht op haar goed gevormde borsten. Ik streelde en kneedde zacht haar heerlijke borsten en kneep zo nu en dan wat speels in haar tepels. Ze kreunde weer. Vlug ontsloot ik haar bh van achteren en zie, de weldadige vrouwelijke vormen schoten hun lang verwachte vrijheid tegemoet. Ik masseerde deze heerlijk vruchten en plaagde haar met speelse kneepjes in haar tepels. Telkens kreunde ze weer. Langzaam veranderde ik het streelgebied van haar borsten naar haar buik. Steeds als ik met kleine cirkels haar onderbuik bespeelde duwde ze haar billen iets omhoog. 

Ik kon het niet laten om de bobbel in mijn tegen haar aan te duwen iedere keer als ze met haar billen omhoog kwam.

Zichtbaar geilde ik haar toch op. Ik streelde haar onderrug en masseerde zacht haar billen, steeds dieper gingen mijn handen over haar billen. Zacht probeerde ik mijn vingers door haar bilspleet te laten glijden. Door de stof van het rokje was de aanraking heel teder maar toch brutaal. Ze plaatste warempel haar benen iets uit elkaar. Ik wist niet hoe ik het had. Gericht streelde ik over haar billen zover naar beneden dat ik onder haar rokje verdween. Ze kreunde weer. Ditmaal trok ik niet terug en streek zacht en beheerst tussen haar wat opengesperde benen. Ik voelde de heuveltjes van haar schaamlippen onder mijn vingers glijden en merkte op dat ze daar vochtig was geworden. Ze kreunde opeens wat harder.

Ik schrok. “Tering, je staat wel in een paskamer, joh” schoot het door me heen. Gelukkig had ze het zelf ook opgemerkt en maakte gelukkig nog geen aanstalten om zich te hervinden. Ik streelde zachtjes door en merkte dat ze steeds meer mee bewoog onder mijn vinger.

Ze knoopte zelfstandig haar rokje van voren los, die op de grond viel. Mijn mond viel open van verbazing en genot tegelijk, een fantastisch vrouwenlichaam stond nu vlak voor mij, haar heerlijke billen door een satijnen string uitgesneden. Ik begon weer haar buik en borsten te strelen. Ze kreunde zacht en wipte steeds naar achteren met haar billen als ik haar dieper van voren streelde. Plagend ging ik via de satijnen stof over haar venusheuvel, en terwijl ze haar billen naar achteren deed, ving ik haar weer met zachte stootjes van mijn inmiddels op springen staande bobbel op. Ongetwijfeld had ik nu ook een gigantische natte plek in mijn broek.

“Niet omkijken”, fluisterde ik haar zacht toe. Ik schoof het gordijn geheel opzij en trad iets naar voren. Ik kuste haar rug onderwijl haar borsten zacht masserend. Speelse beetjes gevend en heftig met mijn tong strelend merkte ik op dat ze er kippenvel van kreeg. Ze kreunde toen ik zachtjes aan haar tepels trok. Ze stonden stijf in mijn handen te trillen van genot. Langzaam ging ik door de knieën ondertussen het strelen en likken niet verzakend. Ik naderde de bovenkant van haar billen. Zichtbaar genoot ze ervan, want ze richtte haar billen steeds iets omhoog. Met mijn tong draaide ik tergend langzaam rondjes op haar linker bil en dan weer haar rechter bil, zo nu en dan speels bijtend in deze heerlijk smakende zachte rondingen. Het erbij strelen van haar dijen wond haar schijnbaar nog meer op, want ik voelde dat de stof tussen haar benen intussen doornat was geworden. Met twee handen trok ik voorzichtig haar string naar beneden. Gewillig liet ze dit toe. Steeds heftiger begon ik haar billen te likken en te strelen. Ze drukte haar billen sterk naar achteren en ging nog wat wijder staan. Met mijn tong likte ik langzaam richting haar schaamlippen. Ondertussen streelde ik met mijn vingers haar schaamlippen, die kletsnat aanvoelden.

Langzaam probeerde ik een vinger tussen de lippen door te bewegen. Ze kreunde van genot onder deze aanraking. Met mijn tong streek ik tussen haar bilspleet door naar beneden. Automatisch deed ze weer haar billen ver omhoog. Onbeschaamd bewoog ik met mijn tong over haar anus. Ze kreunde enorm. Met mijn duim omhoog probeerde ik tussen haar schaamlippen door te dringen. Mijn wijsvinger was ver naar voren gestrekt en voelde zacht de voorkant van haar schede. Ik vond haar kittelaar en wreef er zachtjes overheen. Mijn duim drong nu dieper in haar kut en ik snoof een zoete geur van geilheid. Mijn god wat was ze lekker vochtig. Smakkend likte ik haar over haar billen, steeds weer terugkerend naar die donkere roos van genot. Dieper kon mijn duim er niet meer in en zacht rondraaiend bracht ik haar in extase. Steeds als ik haar kittelaar streelde kreunde en schokte ze een beetje. Plagend verliet ik dan steeds haar knobbeltje om heerlijk diep te likken. In mijn broek voelde ik mijn gigantisch gezwollen penis ietwat schokken. Ik werd gek van geilheid en dreef mijn tong diep in haar kontgaatje. Ze kreunde en onderwijl haar kittelaar zacht strelend met mijn duim diep in haar kut, spreidde ze haar benen nog verder en kwam ze heftig schokkend klaar. Het zou kicken zijn als een vrouw dit verhaal zou af maken vanuit haar fantasie en belevenis als tegenspeelster in het pashokje.

Je kunt daarvoor contact nemen met My@4fingers.be die in alle discretie onze e mail kan uitwisselen.

Xaviera

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *