Rollenspel

()

Wij zijn al iets meer dan 9 jaar een gelukkig stel. Ik was negentien toen ik mijn man leerde kennen. Ik volgde nog de opleiding om leerkracht te worden. Inmiddels wonen we al zes jaar samen en geef ik geschiedenis op een middelbare school in Lier. Ik heb veel voldoen van mijn werk. Mijn vriend doet ergens administratief werk. Hij heeft dus een relax kantoorbaan, waardoor we ’s avonds veel tijd voor elkaar hebben.

Daardoor is ons seksleven super. We experimenteren erg veel. We zijn geen stel dat alleen maar even gaat neuken en dan weer door gaan. Vaak doen we rollenspelletjes. Dan weten we elkaar helemaal op te geilen. Soms weet ik niet eens dat we een rollenspel doen. Ik merk het dan aan de manier hoe hij tegen me doet, of soms aan zijn kleding. Ook gebruiken we veel speeltjes. Onze nachtkastjes liggen vol met dingetjes die we in onze favoriete seksshop in Mechelen hebben gekocht. Aan seks dus geen te kort.

Deze keer wist mijn vriend me wel erg goed te verrassen.

Ik had een lange en zware dag gehad met veel toetsen verbeteren. Dat zijn altijd de pittige dagen. Ondanks dat het heel leuk en vrij is om aan deze groepen les te geven, is het soms ook een uitputting. Het is niet zo dat de stof die ze krijgen erg pittig is. Maar, het is soms een hele opgave om niet opgewonden te raken van sommige knapen. Die zien er al heel goed uit en gaan uitdagend gekleed. Soms geef ik wel eens een extra inkijk als ze naast mijn bureau hangen. Dan zie ik steels die heerlijke knuppels groeien in hun spannende jeans. Meestal heb ik dan gelijk zin in seks met mijn vriend. Een SMS is dan genoeg. Ik wist dus dat hij vandaag wat in gedachten had.

Ik kwam thuis en voelde al de geile spanning opkomen. Ik was benieuwd wat hij voor me in petto had. Snel opende ik dan ook de voordeur. Ik hing mijn jas op terwijl ik riep dat ik thuis was. Ik kreeg geen respons. Mijn slipje werd daardoor al nat. Zulke dingen hebben vaker gedaan. Dan was hij ergens waar ik niet wist en dan moest ik hem op die plaats lekker naaien. Met mijn meestal al druipende kutje. Zoiets was het dus nu ook. Ik liep naar de huiskamer. Daar was niets. Ik bleef telkens hallo roepen. De keuken was net zo onbemand als de huiskamer. Hij moest dus boven zijn. Er was ook nog een kans dat hij weg was. Twee keer had hij dat gedaan.

Eén keer liep hij in de stad en moest ik naar een winkel komen. In dat grote warenhuis waren we stiekem in een pashokje geglipt met wat ondergoed. Toen merkte ik gelijk dat hij dat ook nodig had. Hij was onderbroek vertrokken. Harde en stiekeme seks volgde toen in het hokje. De andere keer was ze in het park. Daar had hij een intiem plekje gevonden. Heerlijk hebben we toen gewipt in de open lucht.

Deze keer vermoedde dat ik dat hij thuis was. Daarom ging ik naar boven. De slaapkamer was leeg. Ook de badkamer was niet de plaats waar ik moest zijn. Toen kwam ik op mijn werkkamer. Ik opende de deur en hij stond op van achter mijn lessenaartje. Plechtig groette hij me. Ik zag het bureau van mij en snapte het al. Zachtjes zei hij dat hij in een lesboek van geschiedenis had gezien dat ik aan een les bezig was over de straffen op de vroegere scholen. Een borstel was het opvallendste object dat er op mijn bureau lag.

Hij zag er fantastisch uit. Zijn strakke T shirt spande om zijn mooie bovenlijf. Het zwarte onderbroekje was te klein, en erg gevuld. Dat beviel me wel. Hij keek me aan en zei dat hij straf nodig had. Even keek ik hem verbaasd aan. Het rollenspel snapte ik gelijk al, maar ik begreep niet waarom hij straf nodig had. Ondeugend keek hij me aan. Toen wees hij naar zijn onderbroekje en bekende dat hij zichzelf al afgetrokken had. Ik liep naar mijn bureaustoel en beval hem te komen. Volgens de tradities van vroeger moest hij over de knie. Gewillig deed hij zijn omlaag en toonde zijn blote achterwerk aan mij. Zijn harde gespierde billen waren prachtig. Hij keek even ondeugend op en zei dat ik niet te lang moest wachten.

Ik pakte zonder er bij stil te staan de borstel. Met de vlakke kant begon ik op zijn billen te slaan. Elke slag werd door hem voorzien van een kreuntje. Dat was geil. Ik begon harder te slaan. Zijn pik groeide bij elke slag. Blijkbaar genoot hij er van.Ik besloot om deze spank opdracht wat harder te maken. Ik draaide de borstel zodat nu de puntjes op zijn billen zouden komen. Toen hij de eerste tik voelde, gaf hij een diepe kreun. Ik trok me er niets van aan. Geil als ik was, begon ik wat door te slaan. Zijn billen kleurden rood.

Toen ze echt flink rood waren, legde ik de borstel weg. Ik ging even met mijn vlakke hand over zijn billen. Langzaam zakte ik naar zijn lul. Ik voelde dat zijn lul al eens geschoten had. Ik zei mijn geile donder dat ik iets ging doen. Hij stond recht en ik liet hem voorover buigen over mijn bureau. Zijn zware zak en op en neer deinend pik maakten mij geil. Ik beval hem op straffe van 2 weken niet neuken zo te blijven staan. Ik ging naar de slaapkamer en deed lekker alles uit wat ik aan had. Een rood tanga slipje en een bordeaux BH in de plaats. Roze netkousen. Hoge hakjes. Ik overdreef lekker mijn lippenstift en ook de rest veel te veel. Net een echt kut-hoer. Daarover een leren jekker van zijn motor club. En een officier kepie met doodskop. De verrassing hield ik achter onder de vest in mijn tanga. Heupwiegend gleed ik voor zijn geile ogen door de kamer. Uitdagend ging ik voor hem staan en streelde mijn natte kut terwijl hij keek. Het schokkende rechtop komen van zijn pik maakte mij super geil. Ik ging achter hem staan. Ik speelde met één hand langzaam maar gestaag met zijn lul en ballen. Ik spuwde om mijn vinger van mijn andere hand en streelde zijn kont-sterretje. Geregeld liet ik spuug op mijn vinger lopen en drong bijna ongemerkt zijn kontgaatje in. Kreunend van genot kwam zijn kont mijn vinger tegemoet. Met nog wat spuug gleed ook een tweede vinger binnen, en een derde.

Door het neuken van zijn kontgaatje kon ik ongemerkt zijn lul even laten rusten. Ik haalde de verassing stilletje uit mijn tanga en terwijl ik hem verder vingerde slurpte ik verlekkerd op mijn buitenmaatse zwarte vriendje. Eventjes doopte ik de lieveling in het geile vocht dat hij gewoon is. Toen zowel Tarzan als zijn kontgaatje flink gesmeerd waren, terwijl hij haast door de knieën ging van geil bronstigheid haalde ik mijn vingers weg. Even jammerde hij om nog. Maar, toen voelde hij wat er aan kwam. Hij schrok even en spande op, besefte wat er aan kwam en ontspande zich volledig waardoor Tarzan slechts eventjes moeite had.

De zwarte geweldenaar schoof gelijk tot de ballen in zijn kont. Hard begon ik hem te neuken. Hij kreunde alsof hij een echte geile leerling was die door mij voor straf werd geneukt. Mijn vingers sopte nu lekker in mijn kut. Ik zette mijn heuveltje tegen de kunst lul en iedere keer ik in hem stootte duwde ik ook mijn vingers in mij. Deze heerlijke neukbeurt bracht ons alle twee in extase. Mijn vent was echt een geil wijf en ik voelde mijzelf een macho, neukend en pompend in een geil kut.

Ik hield het niet meer. Deze geile scene werd ons te veel. Hij kreunde dat hij het zo geil vond dat haar leerkracht zijn kont neukte en spoot zonder dat ik zijn lul aanraakt zijn sperma op het bureau blad. Toen zijn pik uitgespoten was, zei ik hem het schoon te likken. En terwijl ik hem zo bezig zag gebruikte ik Tarzan voor mijzelf woordoor ik sidderend op mijn benen het geil langs de schacht liet lopen waar hij het ook nog kwam oplikken.

We eindigden samen op de grond waar we uitgeput eventjes zijn ingedut.

Waarna…

Op naar het volgende rollenspel!

私の指

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *