Weekend vol passie

()

Ik was een meisje van net achttien jaar en ze zat middenin mijn tweede relatie met een twee jaar oudere jongen. Zijn naam was Pieter en hij had korte zwarte haren. Hij was bijna twee meter groot en droeg graag skater kleding. Dat is een stijl, waarin broeken op je knieën hangen en alles verder losjes om je lichaam hangt. In ieder geval was hij een hele populaire jongen op school en ieder meisje wilde hem hebben. Ik was niet zo ’n populair meisje maar wel aantrekkelijk om te zien. Ik kon nou eenmaal goed leren en dat was bij populaire meisjes en jongens een gegronde reden om je niet populair te vinden. Alle populaire meisjes en jongens, behalve Pieter.

Ik heb mooie blond en krullend haar dat in het zonlicht kon glansen. Ik heb ferme borsten, lange benen en een heerlijk kontje maakte het geile uitzicht compleet. Bovendien, ik was nog maagd.

Pieter had aangekondigd dat hij dit weekend wel met zijn meisje naar bed wilde. Hij wist dat ik maagd was en wilde graag de jongen zijn, die mij ontmaagden mocht. Zelf had hij al redelijk wat ervaring met seks. Ieder meisje dat iets te betekenen had op school sprak over zijn kunsten in bed. Uiteraard duurde het in de verhalen allemaal erg lang en iedere keer als ik over die verhalen tegen Pieter begon te praten, moest hij lachen en vertelde hij dat het allemaal zwaar overtrokken was.

Het weekend was aangebroken en ik was behoorlijk nerveus. Ik had die middag ervoor al condooms gekocht en liep de hele tijd met het doosje op zak, bang om ze kwijt te raken maar ook de mogelijkheid behoudend om ze weg te kunnen gooien en met het hele verhaal te stoppen. Natuurlijk wilde ik dit niet en had ik echt zin in seks met Pieter. Het was alleen zo verdomde eng allemaal.

De avond brak aan en het lot had bepaald dat ik het hele weekend alleen thuis was. Mijn ouders waren een weekend weg in verband met hun vijfentwintigste trouwjaar. Ze hadden mij erop gewezen dat ik mij keurig moest gedragen en vooral geen mannelijke bezoekers binnen mocht laten.

“Ja, natuurlijk pap, dat weet je toch. Heb ik ooit niet naar je geluisterd? Ja, ik weet dat er een flinke straf op staat. Ja, twee maanden huisarrest. Gaan jullie nu maar. Veel plezier… Daaag!” Mijn vader was een man van erg strikte regels en hij duldde absoluut geen tegenspraak.

De zon verdween achter een horizon, toen de deurbel ingedrukt werd. Ik schrok van het ineens erg hard klinkende geluid en veerde onmiddellijk op. Ik strompelde overal tegenaan lopend en stotend naar de voordeur en opende ze geheel buiten adem. “Hoi schatje. Wat klink je buiten adem? Was je stiekem zonder mij begonnen?” Lachend kwam Pieter door de deuropening het warme huis binnen lopen. “Het is erg koud voor deze tijd van het jaar buiten.”

Terwijl hij naar de kapstok liep die iets verderop stond, wreef hij in zijn handen om deze een beetje op te warmen. Hij trok zijn jas uit en hing deze op. Nu draaide hij zich snel om, pakte mij om mijn middel en trok me naar zich toe. Hij begon mij vol passie op mijn mond te kussen en al gauw kroop zijn rechterhand van mijn heup langzaam naar achter om zo mijn kleine maar ferme kontje vast te pakken.

“Hm, jij weet ook niet wat rustig aan beginnen is hé!” Ik was in letterlijk vijf tellen enorm geil geworden, rukte me los van Pieter en rende naar de huiskamer. Pieter rende achter mij aan en zag dat ik in mijn vaders stoel wilde springen. Hij haalde me echter in en ging net voor mij zitten waardoor ik op zijn schoot belandde.

Ik voelde hoe mijn kutje nu op zijn lul belandde. We raakten elkaar door stof heen en ik wilde nu eindelijk wel eens een lul in mijn kutje voelen. Ik had mijzelf al meerdere malen verwend met een grote roze dildo en was daardoor mijn maagdenvlies al kwijt. Maar een echte lul in mijn kutje. Dat was iets was ik nog graag wilde ervaren.

Ik zat nu bovenop Pieter en rommelde met zijn broek, tot het rotding eindelijk los was. Ik haalde zijn lul tevoorschijn, zoals ik dat al zo vaak gedaan had en begon als een ware slet aan zijn lul te trekken. Ik hield op en stond recht om mijn kleren uit te trekken. Binnen enkele tellen ging ik weer zitten met mijn spiernaakte lichaam bovenop zijn harde paal. Ik ging als het ware gehurkt boven zijn harde pik hangen en liet me langzaam zakken. Wat een heerlijk vullend gevoel was ik nu aan het ervaren. Een heerlijk warm kloppend stuk vlees stak nu in mijn lichaam en het vulde mij helemaal op. Langzaam bewoog ik op en neer. Ik wilde van iedere subtiele klopping die ik binnenin voelde genieten, dus bewoog ik zo rustig mogelijk en nam ik iedere stoot in mijn gedachten op. Mijn eerste keer neuken was echt fantastisch. Nu al. Hoewel ik mijzelf in principe al had ontmaagd was dit pas mijn echte ontmaagding. Zo voelde het ook.

“Oh, schat, wat past je kutje perfect om mijn lul heen?” Fluisterde Pieter geil in mijn oor. Zelfs zijn zachte stem deed mijn lichaam van binnen trillen. Ik was echt enorm geil. Nu kon ik mijzelf niet meer in bedwang houden en liet ik mezelf gaan. Ik bereed Pieter zijn lul nu als een totaal wild geworden meisje. Pieter moest mij echt tegenhouden want anders zou hij mij nu al volspuiten. Door de heftigheid van het hele gebeuren heen flitste ineens het woord condoom door mijn hoofd. Even was er een schrikreactie, die al gauw plaats maakte voor een onverschillig gevoel. Of was het geilheid? In ieder geval konden die condooms me geen ruk meer schelen op dat moment.

“Liefje, ga eens staan.”

Ik steeg een beetje sneu van Pieter zijn paal af en Pieter gebaarde mij gebukt te gaan staan.

“Ik wil je in je kontje neuken.”

Ik had toegestemd overal mee akkoord te gaan toen we het “hebben van seks” hadden besproken. Maar in mijn kontje. Wilde ik dit wel? Ik wilde hier nog even over nadenken, maar al gauw schreeuwde ik het uit van pijn toen ik zijn dikke paal tussen mijn billen voelde glijden. Langzaam bewoog Pieter zijn lul heen en weer, steeds het tempo een beetje opvoerend. Bij iedere stoot nam de pijn af en begon ik meer en meer te genieten totdat ik niet anders wilde dan anaal.

“Ah, Pieter, neuk mijn kleine kontje. Ja, ho, oh, wat lekker. Ja. Ja! Ja… Oh! Oh wat lekker.”

Ik genoot intens en was haast verslaafd aan het raken aan anale seks, toen Pieter zijn lul terugtrok en mij optilde om me tegen een muur te drukken. Hij wilde mij meteen weer neuken maar bedacht zich en ging op de vloer zitten op zijn hurken.

Hij likte mijn overgevoelige kutje en klitje. Langzaam en dan weer snel bewoog Pieter zijn lenige en waarschijnlijk goed getrainde tong langs het gezwollen klitje van me totdat ik mijn eerste orgasme aangebracht door een ander ervoer. Het voelde alsof Afrodite zich openbaarde aan de mensheid, zo intens was mijn orgasme. Een elixer voor pure heerlijkheid was het.

Nu stond Pieter weer op en schoof zijn lange pik behendig tussen mijn kletsnatte lippen. Iedere stoot voelde machtig en intens. Weer tilde hij me op en liep met mij op zijn pik gespietst naar de trap toe. Daar liet Pieter me op mijn rug liggen, leunde zelf als een ware acrobaat over mij heen en neukte me wild. Steeds harder en dieper neukte hij mijn sappige tiener-kutje en al gauw schreeuwde hij klaar te komen.

“Ik kom!” Het leek wel alsof iedereen in de buurt het horen moest en van mij mocht dat ook. Iedereen mocht weten hoe geweldig ik met mijn eigen Pieter neukte. Samen zakten we in elkaar van genot en verdwenen naar boven, waar we in mijn bed heerlijk in elkaars armen in slaap vielen. Het was een weekend vol passie. De rest van de beurten gebruikten we wel condooms. Dat leek ons allebei toch wel verstandig.

Gelukkig bleek later, dat ik niet zwanger was. Toen de school die maandag weer begon keek ieder populair meisje me na en zochten sommigen zelfs contact met me. Eén keer neuken en ik was helemaal hot. Ik genoot nog steeds in mijn hoofd van iedere heerlijke stoot die mijn jonge lijf had doen schudden van wild genot. Na school was haast iedereen al weg en stond Pieter me bij de fietsen op te wachten met een grote glimlach om zijn lippen.

“Waar heb jij last van joh?” Vroeg ik enigszins nieuwsgierig. Pieter verkleurde een beetje van opwinding en bracht zijn mond tot vlak naast mijn oor.

“Ik heb een stijve en wil dat je me klaarmaakt. Hier.”

Dat was een rebels voorstel in mijn oren en ik was meer dan verbaasd toen ik mezelf akkoord hoorde gaan met het geheel. Wat een heerlijk idee. Ik ging op mijn knieën voor hem zitten en Pieter maakte zijn broek meteen los. Ik likte zachtjes langs de rand van zijn naar geil ruikende eikel en nam deze in mijn jonge mondje. Ik had hem natuurlijk in het weekend gepijpt en afgetrokken, maar nooit op school. Ik speelde zachtjes met zijn ballen en streelde langs zijn buik. Ik ging helemaal op in het spel dat zich afspeelde op zeer gevaarlijk gebied. Als iemand ons zou betrappen kon dat wel eens een schorsing betekenen voor allebei. Blijkbaar dacht Pieter er net zo over want terwijl ik zijn paal nog maar eventjes naar binnen slokte en mijn wangen hol zoog, spoot hij zijn warme zaad al achter in mijn keel.

Omdat het geheel onverwachts gebeurde moest ik kokhalzen en spuugde ik haast al het zaad weer uit, op de stoeptegels tussen de fietsenrekken in. Een klein beetje beschaamd vervolgde we onze weg naar huis en namen halverwege afscheid met een heftige tongzoen. Toen ik thuiskwam, was vader woest. Het bleek dat iemand van school alles had gezien via de beveiligingscamera en de goede man had meteen mijn ouders gebeld, zo zei vader althans. Waarschijnlijk had de conciërge eerst al rukkend zijn zak geleegd in een zakdoek of iets dergelijks en had hij daarna voorzichtig de betreffende ouders ingelicht.

Heel subtiel. Ik kreeg zes maanden huisarrest en in die zes maanden zou ik Pieter niet zien. Maar ik beloofde mijzelf alles driedubbel in te halen, zodra ik weer vrij zou zijn.

Pieter en ik hebben nog heel veel geile avonturen beleefd.

Xaviera

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *