Winkelen met Jolie en Xaviëra

()

Jolie had zo’n lekker geschoren kutje en met haar heerlijke borsten zag ze er geil uit. “Kom je Xaviera” vroeg Jolie “gaan we winkelen.” Zo stonden we samen in de paskamer terwijl ze een broek paste. Niet ongebruikelijk maar hoe ik naar haar keek wel.

“Leuke slip heb je aan.”

“Ja, heb ik gekocht vorige week. Heb je ook een geschoren kutje Jolie.” Flopte ze er zo uit.

“Ja, jij niet dan?”

“Neen, ik durf dat nooit. Kun jij me niet scheren.”

“Jawel hoor geen moeite. Vinger ik je gelijk ook wel even daar zit je toch op te wachten.”

De jongen in de winkel moet wel gedacht hebben ‘hoor ik alles wel goed’. Ik kwam de paskamer uit om te kijken of er een maatje kleiner was. De jongen had een bobbel in zijn broekje.

“Kan ik u helpen mevrouw?” Vroeg hij verlegen en vriendelijk.

“Ja, deze een maatje kleiner.”

“Ik zal even voor u kijken.”

Ik gaf Jolie een teken dat de jongen een stijve had.

“Deze mevrouw?” Hij kwam ermee aanlopen. “t’ Is voor mijn vriendin brengt u het maar even.” Ik liep achter hem aan en toen hij de broek aanreikte gaf ik hem een zetje en Jolie trok hem het pashokje in waar ze al naakt klaar stond. Ik belette dat hij weg kon en het verlegen ventje keek zijn ogen uit zijn kop. Jolie was vlot, ze begon gelijk zijn broek los te maken terwijl ik mijn handen over zijn lijf liet gaan. “Stil! Niet roepen. Dan merken ze niets jochie?” Fluisterde ik hem in zijn oor terwijl Jolie zijn stijve lul al uit zijn broek trok knielde en die in haar gulzige mond nam. De jongen keek me verloren aan nu ik met hem begon te vrijen.

“Ho, ja!” Kreunde hij, waarbij ik mijn hand onder zijn trui duwde en zijn lijf begon te strelen. “Ho, ja!” Kreunde het jochie weer en Jolie pijpte hem nu terwijl ze zijn broek al helemaal naar beneden had getrokken. Ik duwde zijn trui omhoog. Zo werd het jochie gewoon gepakt onder werktijd. “Vinger me maar” fluisterde ik, waarbij in hem vrij toegang gaf tot mijn kutje. De jongen zuchtte toen hij mij begon te vingeren. Jolie stond op leidde zijn keiharde in haar natte spleet. “Oho!” Kreunde de jongen.

“Neuk me maar schatje.”

Geil bevoelde de jongen mijn borsten terwijl hij Jolie begon te neuken. Nu nam Jolie het over en begon met de jongen te vrijen waar de jongen haar fel begon te neuken. Ik ging naast Jolie staan likte haar heerlijke borsten terwijl ze met de jongen vrijde. Nu kon ik mijn gang gaan. Legde mijn vingers op haar geile kut. Terwijl ik die bewoog pompte de jongen zijn geile lul in haar kutje. “Ja!” Kreunde Jolie geil. De jongen had nu de smaak te pakken neukte haar staande tegen de wand van de paskamer. Ik bleef haar borsten likken en haar kutje met mijn vingers bewerken terwijl de jongen haar neukte. Jolie was zo geil kreunde en kwam tot haar orgasme. Ze kreunde gedempt.

“Nu jij Xaviera.” Waarbij ik op haar plaats ging staan en de jongen zijn geile lul in mijn kutje stootte. Hij keek me geil aan en begon te neuken terwijl Jolie zichzelf weer enigszins toonbaar maakte. De jongen ging nu helemaal los. Hij neukte zo zalig. “Ja, ja!” Kreunde hij en spoot zijn zaad in mijn natte kutje. Toen zijn lul verslapte maakte ik mijn kleren in orde.

“Zo dames, ik hoop dat deze wel past.”

“Ja, die van jou wel. We komen nog wel even terug.”

De jongen trok zijn onderbroek over zijn verslappende lul waarop wij beide de paskamer verlieten. Nu hadden we de smaak te pakken en gingen een eettent in. Veel scholieren stonden te wachten op hun bestellingen. Jolie zag een jongen naar het toilet lopen een Marokkaanse jongen van een jaartje of negentien. Ze volgde hem gelijk en verleidde hem in het Heren toilet. Ze liet haar mobiel afgaan als teken ‘kom maar’.

Ik liep naar de toiletten en per ongeluk liep ik de Heren ook in. Jolie had de deur van het toilet op een kier gezet en ik glipte erin. Ze was al met die gozer bezig. Ze had zijn broek al los en hij keek verschrikt eerst even naar me. “Twee is lekkerder dan een hoor” en Jolie leidde zijn lul in haar geile kutje. De jongen begon haar te neuken en lachte naar me. Terwijl hij Jolie neukte vingerde hij me lekker. “Zo!” Kreunde hij en gaf Jolie van ‘Jette ketet’. Hij neukte haar ervaren. Zijn heerlijke grote lange zwarte lul pompte hij heerlijk in haar natte spleet.

“Ja, ja!” Kreunde Jolie terwijl ik haar borsten mocht likken, de jongen mij vingerde en Jolie heerlijk neukte.

“Ja!” Zuchtte Jolie even later.

“Nu wil zij hoor” dus nam ik haar plaats in. De jongen trok zijn keiharde lul uit de kut van Jolie en bracht die snel bij mij in en neukte verder.

“Ja, ha, ja! Kreunde ik nu de jongen losging. Hij neukte me zo zalig en fel .

“Ja!” Kreunde hij terwijl ik de ene na het andere orgasme kreeg en mijn kutje nog natter werd. Zijn lul was zo zalig.

“Ja. O, ja, ik kom!” Kreunde hij zacht en spoot zijn zaad in mijn geile kut.

Ik pakte toiletpapier en maakte mijn spleet schoon. De jongen lachte naar ons en liep even later weg.

Toen er een blanke jongen binnenkwam in het toilet sprak hij even met de Marokkaanse jongen en gelijk kwam hij ‘ons’ toilet liep binnen en sloot de deur af. Hij maakte zijn broek los en Jolie knielde om zijn nog slappe witte paal te pijpen. “Ja!” Kreunde hij, toen Jolie zijn lul pijpte en ik mijn hand over zijn lijf liet gaan. Toen zijn paal keihard werd ging Jolie staan. De jongen stootte zijn keiharde lul in haar natte kut en begon haar te neuken. “Goed zo jochie” kreunde Jolie en kwam tot een orgasme. De jongen speelde met mijn borsten en keek me geil aan. Jolie beet zacht in zijn hals vrijde met het joch. Die neukte haar zo zalig. Ik liet mijn hand over zijn billen glijden, speelde met mijn vinger in zijn kontje wat hem nog geiler maakte.

“Ja!” Kreunde hij, trok zijn lul uit haar natte spleet en trok zichzelf af wat ik weer van hem overnam. Met mijn ene hand trok ik hem af en de andere speelde met zijn heerlijke balletjes. Het joch spoot twee krachtige stralen sperma richting toiletpot en kreunde heftig. Ik bleef hem aftrekken tot ik al zijn zaad uit zijn lul had geknepen. “Oho!” Kreunde hij. Jolie had zichzelf weer in orde gemaakt. Ik deed dat ook en zo lieten wij het jochie achter in het toilet.

“Dag dames” lachte de Marokkaanse jongen vriendelijk toen we naar buiten liepen. Heerlijk zo kerstboodschappen doen.

Jolie scheerde mijn kutje kaal waarna wij elkaar heerlijk verwenden, elkaar likten en vingerden.

Xaviera

Graag uw sterrenwaardering bovenaan en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *