Wij zijn toch achttien!

()

Toen om vijf voor twee de bel ging plofte ik tevreden in de bureaustoel en keek nog even hoe alle mooie heupwiegende tienermeisjes het klaslokaal uitstroomde. Er van uitgaande dat iedereen weg was draaide ik mij om en begon het lesmateriaal wat ik gebruikt had bij elkaar te zoeken en in mijn tas te stoppen. Diep in gedachten over het verloop van deze eerste lesdag ontging het mij dat de twee mooie meiden met de brutale opmerkingen van achter in de klas naast mijn bureau waren gaan staan en zacht giechelend wachtten tot ik besef had van hun aanwezigheid.

 Pas toen een van de twee zei “mijnheer?” Ontwaakte ik uit mijn dagdroom en realiseerde me dat ze er stonden. Nu de rest van de klas weg was en er dus geen andere afleidingen meer waren had ik de kans deze twee beeldschone tieners die nu pal naast mijn bureau stonden eens goed van dichtbij te bekijken. Ik kon met moeite mijn ogen van de twee afhouden. Het waren twee meiden uit een 6de atheneumklas en ik schatte ze beide al achttien.

De linker had blond lang golvend haar, een mooi vragend gezicht met twee prachtige blauwe ogen en twee heerlijke volle lippen waar mijn fantasie van op hol sloeg. Haar lichaam sloot perfect aan op de heerlijkheid van haar gezicht, twee mooi ronde borsten, ik schat cup c, een slank heerlijk gevormd lichaam met twee perfecte lange benen. Het was nog zomer en die dag best warm, haar sexy open topje wat net genoeg bedekte en een minirokje wat haar heerlijk gevormde kontje strak omsloot maakte haar voorkomen als geile tiener dan ook helemaal compleet.

De vriendin naast haar was een brunette van dezelfde lengte, ik schat net geen één meter zeventig, en was minstens net zo knap. Ze had donker krullend haar en een ietwat ronder gezicht dan haar vriendin, maar met twee donkerbruine ogen, een wat getinte huid en net zulke heerlijke volle lippen kwam ze exotisch over. Ook haar lichaam was om uren naar te kunnen kijken, twee prachtig gevormde borsten, net zo’n heerlijk slank lichaam een goddelijk kontje wat doorliep in twee ongelofelijk mooie lange gebruinde benen. Ook zij was niet vies van een zomerse uitdagende kledingkeuze. Een draperend wit topje wat haar schouders net wat bloter legde dan in eerste instantie de bedoeling was, het aansluitend strak rood minirokje liet niks meer te wensen over.

“Dag dames, zeg het eens” antwoordde ik, terwijl ik ze beide strak aankeek. “Wij wilde u wat vragen mijnheer” begon de brunette.

“Oh, en wat mag dat dan wezen dames, het zal toch niet gaan over wat jullie tijdens de les van mij wilde weten hoop ik? Ik sta hier als leerkracht, niets meer.” Ze keken elkaar even vlug aan en vervolgens antwoordde de blonde met een ondeugende schittering in haar ogen

Wel…Heus… Vergeeft u ons mijnheer. Eigenlijk wilden we wel iets persoonlijk vragen, en nu de les gedaan is…”

Dit moet ik voorzichtig aanpakken dacht ik bij mezelf, ze mogen dan wel achttien zijn, maar dit is nog maar dag één van het jaar, als ik ze te veel laat merken hoe ze mijn hoofd op hol kunnen brengen wordt de rest van het jaar een ramp.

“Dames, laten we het volgende afspreken. Ik beantwoord nu al jullie vragen en dan spreken we af dat we hier de volgende les niet meer over beginnen, goed?” Ik moest voor mezelf toegeven dat deze manier van aanpakken wel gevaarlijk was, maar aan de andere kant vond ik het ook wel heel spannend dat twee zulke mooie jonge meiden meer van mij wilde weten dan alleen mijn naam. Nu was het de brunette weer die het woord voerde.

“Wij vroegen ons af of u misschien zin had iets te gaan drinken in de stad, dan kunt u ons ook beter leren kennen.” Dit antwoord had ik niet helemaal verwacht. Daar ging mijn plan. Ik heb nooit gezegd waarover ze me alles konden vragen, alleen dat ze dat konden. In principe had ik me hier vrij gemakkelijk onderuit kunnen lullen, maar omdat deze twee mooie meiden het me zo aardig vroegen had ik eigenlijk ook geen zin om neen te zeggen, daarnaast wilde ik eerlijk gezegd ook wel meer van ze weten.

“Iets drinken in de stad? Zozo, ik ben benieuwd wat jullie allemaal van me willen weten.”

“Ach, gewoon wat drinken moet toch kunnen? We zijn immers allebei al achttien, dus wat dat betreft kunnen ze ons niks maken.”

Ik moest ze hierin toch zeker wel gelijk geven en besloot daarom dan maar definitief in te stemmen.

“Goed, daar hebben jullie gelijk in, waarom ook niet, wat spreken we af?” Aan hun reactie was te zien dat ze blij waren met mijn antwoord.

“Om 3 uur gaat dat?”

“Moet lukken en zeg maar jij hoor, wat is trouwens jullie naam dames?”

“Ik ben Brenda en dit is Maya.” Antwoordde de blonde meid enthousiast “Tot vanmiddag dan?” Met een ondeugend lachje draaide ze zich om en liepen het lokaal uit. Zag ik dat nou goed, of deden ze alle twee hun best zo sexy mogelijk weg te lopen? Hoe dan ook zag het er bloedgeil uit. Ik ben gek op meidenbillen en deze hadden echt twee kontjes om van te dromen! Om tien voor drie, ruim op tijd kwam ik aan bij het afgesproken cafeetje. Tot mijn verbazing zaten de twee meiden al aan een tafeltje met ieder een drankje op me te wachten. Brenda zag me het eerste en zwaaide enthousiast naar me gebarend dat ik er bij moest komen zitten.

“Goeie dag meiden, hoe lang zitten jullie hier al?”

“ Nog niet zo lang mijnheer, we waren alleen even langs huis gefietst om ons op te frissen.”

Ik schoof aan bij ze aan het tafeltje en bestelde een biertje. De eerste paar minuten waren een beetje ongemakkelijk en vreemd, maar al gauw en mede dankzij de biertjes en wijntjes kwamen de twee en ik ook lekker los en begonnen we te praten over van alles en nog wat. Op een gegeven moment werden de meiden wat persoonlijker. “Ik neem aan dat je geen vriendin hebt hoop ik?” Vraagt Maya op een bepaald moment. “Ja inderdaad,” vervolgt Brenda, “dat zou zonde zijn!” Na twee biertjes en een wat minder gespannen sfeer besluit ik mijn stoute schoenen aan te trekken en in te spelen op hun uitdagende vraag.

“Ik zou twee vriendinnen anders veel leuker vinden” zeg ik terwijl ik de meiden lachend aankijk. Kennelijk is dit het spelletje wat Maya en Brenda wilde spelen, dus ik dacht ik speel het leuk met ze mee. “Oh, maar meester waar doelt u nu toch op” zegt Maya met een ondeugende lach op haar gezicht. “Dat hangt er helemaal af waar jullie met dit gesprek naartoe willen, meiden.” De twee kijken elkaar even aan en dan zegt Brenda met een sexy stem. “Is het een idee dit gesprek bij jou thuis voort te zetten meester?” Even weet ik niet hoe ik hier op moet reageren, wat zijn deze twee lekkere tieners wel niet met mij van plan? Maar op dat moment kan me dat echt helemaal niks meer schelen. Na dik een uur met deze twee heerlijke meiden te hebben gepraat wil ik niks liever dan ze mee naar mijn huis nemen.

“Kom op dames we gaan, ik woon niet zo heel ver.”

“Yes!” zegt Brenda enthousiast, “ik hoop dat je een lekkere bank hebt om op te zitten, want van deze terrasstoelen krijg ik echt een zere kont!”

Na tien minuten fietsen komen we bij mijn huis aan. Ik ben drieëntwintig woon nog niet zo lang op mezelf, en was blij dat ik met een beetje geluk dit appartementje heb kunnen bemachtigen. “Vierde verdieping dames, en de lift is stuk, dus dat wordt lopen” “Geeft niets” zegt Maya “des te lekkerder zit je bank straks! “Het is niet groot, maar voor een persoon, meer dan genoeg” zeg ik als hen mijn appartement binnenlaat. “Daar staat de bank, maak het jezelf maar gemakkelijk, dan ga ik even wat te drinken pakken.” In de keuken moest ik even zoeken maar als ik de kamer binnen kom lopen met 3 glazen en een lekkere fles rode wijn reageren de meiden die languit op mijn bank zijn gaan liggen enthousiast.

“Lekker!” Roepen ze in koor. Ik ga tussen hen inzitten en schenk de drie glazen in. Ik moet hiervoor een beetje vooroverbuigen en om bij het tafeltje te komen en kan dus niet ziet wat links en rechts achter me gebeurt. Als ik bezig ben het eerste glas in te schenken voel ik twee handen over mijn been richting mijn kruis gaan. Ik schrik hier toch wel een beetje van en stoot bijna het glas wijn van tafel.

“Laat die wijn maar even staan,” fluistert Brenda in mijn oor, terwijl ze ondertussen met haar hand over mijn kruis aan het wrijven is.

“Dames, wat is dit nu?” Weet ik nog net te stamelen. Ik leun achterover en draai mijn hoofd richting Maya die mij vervolgens vol op mijn mond pakt. Een zalige lange tongzoen volgt, en dit meisje weet wat tongen is hoor! De aanraking van Maya’s heerlijke volle lippen en de handen van Brenda over mijn kruis, weten in rap tempo al het bloed naar mijn lul te doen stromen en in een minimum van tijd zit ik op mijn eigen bank met een stijve lul die op knappen staat. Brenda merkt dit al snel en terwijl ik nog innig met Maya aan het zoenen ben stapt ze van de bank en gaat op haar knieën voor me zitten. Langzaam maakt ze mijn riem los, knoopt ze mijn gulp open en met een soepele beweging weet ze mijn broek en boxershort tot op mijn enkels af te stropen waarmee ze mijn twintig centimeter te voorschijn haalt.

“Oh, wat is die lekker groot zeg,” zegt Brenda verrast. Maya stopt met zoenen en verplaatst haar aandacht naar mijn geslachtsdeel.

“Hm…” zegt Maya verlekkerd. “Ik denk dat ik je daar maar even bij moet helpen Brenda.”

Op dat moment zit ik in de zevende hemel. Als een team beginnen de twee bloedgeile dames mijn lul te bewerken. Maya buigt zich op handen en knieën over mij heen, waarbij haar heerlijke kontje opwindend in de lucht steekt, en neemt met volle overtuiging mijn dikke staaf zo ver mogelijk in haar mond. Ik voel hoe de warmte van haar volle lippen die ik zojuist heerlijk heb gezoend mijn lul omsluiten en vervolgens langzaam in ritmische bewegingen op en neer bewegen. Ondertussen heeft Brenda de rest van mijn edele deel onder handen genomen en voel ik hoe ze een voor een mijn ballen in haar mond neemt en er heerlijke op zuigt. De dames houden dit langer vol dat ik had gehoopt. De heerlijke warmte van het mondje van Maya in combinatie met die van Brenda zorgen ervoor dat ik het zaad al op voel komen borrelen. “Oh, als jullie zo doorgaan houd ik dit niet lang meer vol dames,” waarschuw ik ze. En beide stoppen ze meteen

“Dat zou zonde zijn” zegt Brenda met een geile blik in haar ogen.

“Ik wil nog wel meer genieten van die heerlijke pik van je.”

“Dan maar naakt,” zegt Maya. En terwijl ik op de bank lig na te genieten en bij te komen van de heerlijke pijpbeurt van net beginnen de twee bloedgeile meisjes elkaar voor mij uit te kleden. Beide meiden hebben een prachtig lichaam, bij het zicht ervan word mijn pik nog stijver. Alle twee kleden ze zich helemaal uit op hun mini-rokje na, iets wat me botergeil maakt. Brenda komt op me aflopen en gaat voor me staan.

“Hoe wil je me hebben?” Zegt ze met de geilste stem die ik ooit heb gehoord. Achter haar zie ik hoe Maya in een stoel is gaan zitten, kennelijk met de intentie naar ons te kijken en met haar hand haar kutje aan het vingeren is “Draai je maar om,”zeg ik tegen Brenda en gehoorzaam draait ze zich langzaam en geil om en gaat met haar rug naar me toe staan. Kennelijk begreep ze wat ik wilde, want ze bukt zich een beetje naar voren en langzaam laat ze zich op mij zakken. Ik zie hoe mijn staaf beetje bij beetje in haar nauwe gaatje verdwijnt. Een ongelofelijk geil gezicht om dit heerlijke meisje van achttien met haar ongelofelijk lekkere kontje over mijn lul heen te zien schuiven. “Oh wat voelt dat lekker zeg, ik heb nog nooit zo’n lekkere dikke pik in me gevoelt,” zegt ze kreunend. Ik hoef verder niets te doen als Brenda met haar zalige warme strakke kutje op en neer begint te bewegen. Al snel begint ze het tempo op te voeren en merk ik dat naarmate ze steeds natter wordt ze steeds harder begint te kreunen. Ik word hier ontzettend geil van en begin mee te bewegen met de neukende bewegingen van Brenda. Telkens als Brenda weer naar beneden zakt ram ik mijn lul omhoog om hem zo nog harder en dieper in haar te krijgen. Harder en harder begint ze te kreunen

“Oh, ja! Ram hem er dieper in, ik wil hem dieper in me, wat is dit heerlijk, neuk me lieverd, neuk me.”

Ik merk dat het voor haar te veel wordt en bij de zoveelste beweging komt ze sidderend klaar. “Oh ja! Ja, ja, o, ja! Hm…, neuk me, ik kom!” Haar orgasme lijkt wel eindeloos.

Met schokkende bewegingen voel ik hoe haar kut-sappen langs mijn ballen loopt terwijl ze, met mijn lul diep in haar, klaar komt en zich achterover op me laat vallen. Ik kus haar in haar nek en ze beantwoord deze met een heerlijke tongzoen. “Dat was hemels schat, ik ben nog nooit zo lekker klaar gekomen,” zegt ze tot slot hijgend. Op dat moment staat Maya op en loopt op ons af,”Jezus wat ben ik daar geil van geworden zeg, om jullie te zien.”

Ik lach en zeg, “dan is het nu jouw beurt lieverd.” Ze kijkt me recht in de ogen geil aan en zegt, “eindelijk, maar bij mij heb je minder voor het zeggen.” Ze draait zich om, gaat op handen en knieën op de grond voor de bank zitten en legt vervolgens haar hoofd op haar handen waardoor haar vreselijk lekkere kontje ongelofelijk geil omhoog steekt en zegt terwijl ze achterom naar me kijkt, “komt er nog wat van?” Ik wist even niet waar ik het had, dit prachtige achttien jarige meisje gaat op handen en knieën met haar minirokje nog aan voor me zitten en eist van me dat ik haar neuk, ik ben in de hemel beland zeg ik tegen mezelf en neem op mijn knieën plaats achter Maya. Ik richt mijn pik op haar kutje en ik probeer hem langzaam naar binnen de duwen.

“Nee, zegt Maya, mijn kutje heb ik net al bewerkt, ik wil je in mijn kontje hebben.”

“Gaat dat wel passen?” Vraag ik haar.

“Er is maar een manier om daar achter te komen.” Antwoord ze met een stem om doden te wekken. Ik verplaats mijn stijve pik een paar centimeter naar boven voor haar nauwe kontgaatje en probeer hem langzaam naar binnen te duwen, maar ondanks dat mijn lul nog helemaal nat is van Brenda’s kutje krijg ik mijn dikke eikel toch niet naar binnen. Ik probeer het nog een keer en duw dit keer iets harder, maar wederom zonder succes.

“Godverdomme,” mompel ik en besluit dat het dan toch echt harder moet. Ze wil het zelf denk ik bij mezelf. Ik plaats mijn pik tegen haar sterretje en pak Maya stevig bij haar heupen vast. In een keer ram ik met grote kracht mijn volle twintig centimeter in haar nauwe kontje.

“Auw! Oh!” Kreunt ze, en kijkt achterom. Wat een geil gezicht was dit zeg. Terwijl ik in mijn ooghoek Brenda zichzelf zag vingeren was ik dit vreselijk geile meisje keihard in haar kont aan het neuken. Als een bezetene begon ik te rammen, af en toe wist ik mijn pik nog maar net in haar kontje te houden zover als ik hem in en uit roste. Maya kreunde en schreeuwde het uit van genot.

“O, ho, o, oh, ja, ja! Ja, vooruit. Neuk me lieverd, neuk dat lekkere kontje van me, dat wil je toch! Ja, ga door, harder, oh, ja! Nog!”

Het was echt het geilste wat ik ooit gezien had. Dit heerlijke meisje wat met haar kontje omhoog door mij in haar reet genomen werd. Een zalig achttien jarig meisje, en ik was haar aan het neuken. Met deze gedachte en het ongelofelijk lekkere gevoel en gezicht van dit meisje wat ik zo hard aan het neuken was werd voor mij te veel. Ik voelde een enorme lading zaad opborrelen vanuit het diepst van mijn ballen die hard tegen Maya’s kontje aan kletste.

“O, oh, ja, ha, ja, ik ga komen lieverd, ik houd het niet meer, je bent zo vreselijk lekker en geil!”

“Oh ja! Spuit me vol schatje, kom maar, geef me al je zaad, ik wil je zaad in mijn kontje voelen lieverd, spuit me maar lekker vol met die heerlijke dikke pik van je, kom maar ja! Doe het! Nu, vlugger! Ja! O Ja! Spuit verdomme!” Bij die laatste uitdaging hield ik het echt niet meer. Een enorme lading zaad vond zijn weg naar mijn eikel en met mijn pik zo ver mogelijk in haar spoot ik met grote stralen Maya’s kontje helemaal vol.

O! O, oh ja! Hier slet! O ja! Super heerlijk. Geweldig! Ik spuit je vol! Zo vol als een ei.”

“O, o, ja, o ja! oh ja! Ik voel het, ik voel je zaad in me ontploffen, oh!”

Met onbeheersbare schokken onderging ik mijn orgasme. Uiteindelijk liet ik mij uitgeput op Maya neerzakken. Even bleven we zo liggen en kuste ik Maya liefdevol in haar nek. “Wat was dat vreselijk lekker zeg. Fluisterde ik in haar oor. Dat geld ook voor mij, lekkere geile hengst.” Antwoordde Maya hitsig terug. Ik draaide mijn hoofd om en kreeg een heerlijke lange tongzoen van Brenda die naast ons was gaan zitten. “Zo.” Zegt Brenda met een lach op haar gezicht. “Ik denk dat we elkaar nu wel ietsjes beter kennen of niet?”

“Tja…, ik weet het nog niet zo goed.  Ik denk dat we dit de komende weken nog maar een paar keer moeten herhalen” antwoorde ik lachend.

Willem

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *