Willem wil wel. I

()

Ik ben wat je een geslaagde zakenman kunt noemen. Ik heb eigenhandig een goedlopend bedrijf van de grond gekregen. Het enig nadeel dat ik ondervind, is het feit dat mijn vrouw Jacqueline me al enige jaren geleden in de steek heeft gelaten. Ik heb veel te weinig tijd en aandacht aan haar kunnen besteden. Ik moest immers geld verdienen! Geld dat Jacqueline ook hielp opmaken. Gelukkig waren er geen kinderen, dus de scheiding verliep niet al te stroef. Jacqueline is goed verzorgd achter gelaten en ik kan dus nog meer tijd in mijn zaak steken. Wat ik dan ook doe en met succes. Ik ben miljonair en de ambitie om multimiljonair te worden is net te hoog gegrepen.

Maar, aan mijn geluk ontbreekt toch wel een zacht vrouwenlichaam waar ik mijn moede lichaam tegenaan kan vlijen na een drukke werkdag. Ik heb dus besloten hier wat aan te doen en wel door het bezoeken van een seksclub. Niet een ordinaire snol op de Wallen uitzoeken maar met een behoorlijk opgeleid en zeer goed uitziend stuk in de club apart gaan. Dat lijkt me wel wat, na jaren van onthouding en handenarbeid. Ik vind dat ik mijzelf deze traktatie best mag veroorloven.

Ik besluit eerst uitgebreid te douchen en mezelf uitzonderlijk goed te verzorgen. Ik trek die nieuwe zijden boxershorts aan en daar overheen een maatkostuum. Ik bekijk mijzelf in de spiegel en nadat ik mijn das recht heb getrokken, pak ik mijn autosleutels en stapte in mijn Audi A8 L Security die op de oprijlaan voor mijn kantoorgebouw met loft geparkeerd staat. Ik zet mijn favoriete CD aan en reis rustig en comfortabel naar Ferrières in de Belgische Ardennen waar ik een middeleeuws kasteel bezit “La Margalette” dat ik heb laten ombouwen tot een liefdesnestje voor vrienden en zakenrelaties die ongestoord van de genoegens van het leven willen genieten.

Permanent verblijven er een tiental meiden, vanuit de hele wereld, die opereren over de hele wereld en toplui begeleiden in alles waar toplui zich mee bezig houden. Voor hen heb ik wereldwijd dergelijke behuizing voorzien waar ze veilig kunnen verblijven tijdens of tussen twee contacten in, en nieuwe contacten kunnen leggen. Daardoor wisselt het ‘personeel’ constant en vinden de ‘klanten’ er steeds top gezelschap.

Het is gezellig druk in de bar en er zijn nog enkele zeer charmante vrouwtjes beschikbaar. Ik laat mijn oog vallen op een Oosters meisje dat My blijkt te heten en oorspronkelijk uit Vietnam komt. Uit die regionen komen de mooiste vrouwen ter wereld. Wij raken in een geanimeerd gesprek gewikkeld en My nodigt mij uit om mee te gaan naar een andere ruimte waar een liveshow opgevoerd wordt.

In de andere ruimte aangekomen, die schaars verlicht is, valt mij op dat bij de meeste aanwezigen al een verregaande staat van opwinding waarneembaar is. Overal zie ik blote lichamen, borsten, gladde en behaarde kutjes, slappe en stijve pikken van allerlei omvang, grootte en kleur. Oorzaak van al deze opwinding is de show die op het podium word opgevoerd door twee mannen en een fantastisch meisje dat beide heren volledig bediend. Terwijl zij door de ene geneukt word, pijpt zij de andere, of trekt de ene af, terwijl de andere haar beft. Ik vind deze combinatie echt super en het tafereel geilt me op. Ik krijg het ook wel een beetje warm, wat mee wordt veroorzaakt doordat My zachtjes over mijn gulp strijkt.

“Je maakt me botergeil,” fluister ik in haar oor. My lacht met haar parelwitte tanden.

“Leg je kleren dan in een kluisje en maak het je gemakkelijk.”

Ik stop mijn kleren in een kluisje en krijg van de club een super*kleine string aangereikt. Aldus uitgedost slenter ik weer naar de liveshow. Ik stel vast dat de stemming er goed in zit en dat My ook slechts in een string gekleed loopt. De harde tepels op haar kleine, puntige strakke borsten smeken om een zoen. Ik voel tussen haar benen aan haar glad geschoren kutje. “Wat ben je al lekker nat en wat is je klitje al lekker hard. Ben je van mij zo geil geworden?” Dat vind ik het lekkere aan de meisjes in een club, die genieten er duidelijk van.

Op het podium is ondertussen een nieuwe show aan de gang. Een prachtig meisje wordt geneukt door een atletische man, die op zijn beurt door een donker gekleurd meisje met een voorbind-dildo in zijn kont wordt geneukt. De man geniet zichtbaar van de behandeling. Ik krijg een geweldige stijve lul. Ik ben namelijk behoorlijk biseksueel ingesteld, hoewel ik nog nooit iets met een man, of twee vrouwen tegelijk heb gehad. Laat staan in mijn kont geneukt ben. Dat zou Jacqueline nooit goed hebben gevonden. My krijgt in de gaten dat mijn string te klein word voor mijn stijve knoert en trekt de slip dus meteen maar uit. “Word je daar zo geil van?” Terwijl zij met haar slanke vingers de eerste grote druppels voorvocht over mijn eikel uitsmeert.

Zo zit ik dus naakt met een paal waar je u tegen zegt naar de show te kijken. My buigt zich voorover en neemt de eikel, waar al een grote druppel voorvocht uit komt, in haar mond en begint langzaam te pijpen. Intussen bewerkt zij mijn ballen, die gespannen in mijn zak staan, met haar nagels. Zachtjes krabbelde zij langs mijn zak. Heerlijk is dat. Een andere vinger, die zij eerst met haar eigen kutsap glad heeft gemaakt perst zij langzaam in mijn kont. Als die er helemaal in zit, kromt zij de vinger en masseert zodoende mijn prostaat.

“Oh ja, wat is dat lekker geil,” hijg ik terwijl ik niet weet waar ik het moet zoeken en de grootste moeite heb niet direct in haar mond klaar te komen. Maar, ik weet dat hoe langer ik mijn orgasme kan uitstellen des te heftiger ik zal klaar komen. En dan niet in haar mond maar in My ‘s strakke kutje, of in haar nauwe aarsje. In haar lekkere pijpmondje kan ik later altijd nog mijn geil spuiten. My kijkt op, laat mijn lul uit haar mondje glippen en terwijl zij over haar schouder wijst, vraagt zij aan mij.

“Zou jij ook wel eens in je kont geneukt willen worden? Lijkt het je wel geil? Zo te voelen wel, man wat heb je een rock-hard lul.”

Ik knik van ja, dat ik dat wel zal willen.

“Met een vrouw erbij, of met een man?” vraagt My, terwijl zij mij zacht aftrekt. “Laten we het eerst maar proberen met een geil vrouwtje erbij proberen. Ik doe dit voor de eerste keer, maar wordt al supergeil bij de gedachte alleen al.”

“Dan vragen we of Laura mee wil doen” zegt My.

Laura blijkt een slank Vlaams meisje te zijn, die als specialiteit, zoals later blijkt, pijpen heeft. Zoals Laura kan pijpen, zo kan zelfs My het niet. Het lijkt wel of Laura voor de liefde geschapen is. Zij heeft lekkere stevige tieten, een strak buikje, strak kontje, waarin het ook heerlijk neuken blijkt te zijn, maar dat vind ik later uit. Alles bekroont met een lekker strak kutje, waarop zij haar vacht in een hartvorm heeft geschoren. Met de kut-lipjes lekker kaal, zodat je geen haren in je mond krijgt met beffen. Op haar strakke buikje heeft zij een klein hartje laten tatoeëren, vlak boven haar snoezig kutje.

“Laten we met zijn drieën naar boven gaan, dan kunnen we lekker tekeer gaan” stelde Laura voor.

Op de kamer aangekomen, beginnen My en Laura eerst elkaar een beetje op te geilen door van een standje 69 op het waterbed te genieten. Ik kijk onder het genot van een drankje toe en voelde mij steeds geiler worden. Lange slierten voorvocht hangen aan mijn stijve lul, als voorpret op de dingen die komen. Als Laura en My allebei zijn klaargekomen, richtten zij hun aandacht op mij. Laura neemt mijn lul tot diep in haar keel. Ik kan haar keel-spieren voelen als ze slikt. Ondertussen steekt zij haar tong uit en likt aan mijn zak terwijl zij mijn super-stijve lul heerlijk pijpt. Ik geniet zoals ik nog nooit heb genoten. Jacqueline heeft ooit een keer geprobeerd mij te pijpen maar begon al snel te kokhalzen en aan het doorslikken van geil hoefde ik al helemaal niet te denken.

Wel, Laura heeft er geen enkele moeite mee. Zodra zij merkt dat ik bijna klaar kom, trekt zij snel haar heerlijk mondje van mijn lul en wacht tot mijn opwinding wat is afgenomen. Door net achter de paars aangelopen eikel met haar vingers druk uit te oefenen, laat ze erg effectief, mijn genot afnemen en voorkomt een voortijdige ejaculatie. Dan gaat My op bed liggen en spreid haar goddelijke benen. Terwijl zij zacht haar kaal geschoren kutlipjes als een bloemkelkje voor mij openvouwt smeekt ze.

“Kom stop je harde lul diep in mijn neukgrotje en geef me een lekkere beurt.”

Ik ga op haar liggen en schuif mijn beenharde snikkel tot aan mijn zak in haar knijpende kutje. Laura heeft haar middelvinger in de vaseline gedoopt en stopt haar ingevette vinger langzaam in mijn kont. Langzaam begint zij mij te vinger- neuken, terwijl ik met My aan het geilen ben. Als ik aan een vinger gewend ben, stopt Laura er nog een vinger bij. Langzaam drukt zij door de weerstand van mijn sluitspier heen en begint mijn kont nu met twee vingers te neuken. Heerlijk vind ik dat, geneukt worden terwijl ik een heerlijk Aziatisch vrouwtje een beurt geef.

Als mijn kont wat opgerekt is, is het tijd om tot andere actie over te gaan. Laura bindt een middelgrote lul om en smeert deze in met kut-sap en vaseline. De lul druipt van plezier en het is een supergeil gezicht om Laura met haar stevige borsten en een stijve lul door de kamer te zien lopen. Zij knielt achter mij op het bed. Zij trekt mijn billen uit elkaar en plaatst de kop van haar kunst- lul tegen mijn aars. Langzaam voert zij de druk op en mijn sluitspier geeft vrij gemakkelijk de weg vrij om binnen te dringen.

“Oh, ik kom bijna klaar van geilheid”, kreun ik en ontvang de lul in mijn achterste. Laura begint nu langzaam mijn kont te neuken. Op het moment dat ik mijn lul terugtrek uit het overstromende kutje van My stopte Laura de kunst- lul in mijn kont en op het moment dat ik naar voren ga, beweegt Laura naar achteren. Zo stemmen zij hun ritme op elkaar af. Gedurende enige tijd is de kamer gevuld met kreunende en soppende geluiden van neukende mensen. Ik weet niet meer waar ik het moet zoeken, zo geil word ik van het gevoel van de kunst- lul in mijn kont. Op een gegeven moment trekt Laura de lul uit mijn aars en doet hem af.

“Ik zal jullie eens lekker beffen, terwijl jullie aan het neuken zijn.” Zegt Laura en schuift op haar rug onder My ’s buik door naar haar lekkende kutje, waar ik mijn lul soppend in en uit laat glijden. Zij legt een klein kussen onder haar hoofd en terwijl zij haar middelvinger weer in mijn kont laat glijden, begint zij aan My ’s kutje en kittelaar te likken. mijn lul wordt daarbij niet vergeten. Zodra hij naar buiten glijd likt Laura met haar geile tongetje langs de hele lengte van mijn pik. Dit kan natuurlijk niet lang zo doorgaan. Ik kom luid kreunend klaar.

Als Laura mijn ballen omhoog ziet gaan, ten teken dat ik ga klaarkomen, trekt zij de schokkende pik vlug uit My ’s kutje en laat mijn zaad op My ’s wijd openstaand neukgrotje spuiten. Zij richt de stralen precies op My ’s kittelaar. Hierdoor komt ook My luid kreunend klaar. Laura likt ook My ’s kutje schoon en zuigt de laatste druppels geil uit mijn lul. Het duurt even voor we met z’n drieën weer op adem zijn gekomen. Wij drinken hierna nog een glaasje, ik zoen om beurten de meiden en bedank hen voor de heerlijke ervaring die ik met ze gedeeld heb.

“Dat vraagt om herhaling” laat ik de meisjes weten.

“Wat denk je. Zullen we de volgende keer ook voor een lekkere kerel voor je zorgen?” vragen de meisjes.

“OK. “Na deze ervaring met een dildo, wil ik ook wel eens een echte in mijn kont hebben.”

“Dat is dan afgesproken, we vragen Frank.”

“Frank is een knappe neger met een heerlijke lul, die wel drie keer achter elkaar kan klaarkomen en tussendoor niet verslapt” legt Laura uit.

“Dat klinkt goed, zullen we de volgende keer bij mij thuis tekeer gaan? Dan kunnen we desnoods de hele nacht doorgeilen.”

“Nou je bent nogal wat van plan” zeg My. We spreken af dat ik Laura, My en Frank zal komen ophalen bij de club en hun dan mee naar huis nemen.

Ik word nog lang nadat ik bij My en Laura ben geweest geil, alleen bij de gedachte al dat ik binnenkort van My, Laura en Frank tegelijk zal kunnen genieten. Dan kan ik eindelijk eens mijn biseksuele geaardheid laten mee geilen.

Willem

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *