Willem wil wel. II

()

Met Frank erbij

Toen dan eindelijk het weekeinde is aangebroken, maakte ik snel alles in orde om het hele weekeinde te kunnen geilen met z’n vieren. Ik zorgde voor voldoende drankjes, hapjes, condooms en video’s om aan alle wensen tegemoet te komen. Ook zorgde ik voor voldoende lingerie en slipjes voor zowel de dames en de heren en voor enkele seks. Seks -speelattributen die ik in de seks -shop uitzocht. Ik ging met mijn A8 L Security naar Amsterdam om het stel op te halen. Terug thuis aangekomen, zet ik eerst mijn gasten een heerlijk diner voor, zodat zij niet met een lege maag hoeven te neuken.

Frank blijkt een goed gebouwde en goed uitziende neger te zijn. Ik heb al steels naar zijn kruis in de strakke spijkerbroek gekeken en wat ik zag lijkt me ruim voldoende. Een flinke bult is zichtbaar. Dan moest ik er nog van uitgaan dat Frank ’s lul nog slap was. Na het heerlijke eten gaat het gezelschap nog wat natafelen in de gezellig ingerichte salon. Ik krijg veel complimentjes over de smaakvolle inrichting en toen men naar buiten keek, zag men het verlichte zwembad dat naar binnen doorliep.

“Daar kunnen we straks lekker in zwemmen,” joelden Laura en My tegelijk.

Dat lijkt de ons ook wel een aardig idee.

“Maar ik ben mijn zwemspullen vergeten” grapte Frank nog.

“Nou dan gaan we toch lekker naakt zwemmen?” merkt Laura pienter op. “Dan kunnen de heren gelijk aan elkaars lichaam wennen zonder die hinderlijke kleding”. Zo gezegd zo gedaan, iedereen kleedde zich aan de rand van het zwembad poedelnaakt uit. Hetgeen ik aan de buitenkant van Frank ’s spijkerbroek al vermoedde blijkt juist te zijn. Frank is bedeeld met een grote besneden lul en een flinke zak met daarin zo te zien volle kloten. Ongegeneerd grijpt Laura Frank ’s lul beet en geeft een kusje op de eikel, deze reageert direct door met kleine schokjes zich met bloed te vullen en langzaam grotere vormen aan te nemen.

Frank ’s eikel toonde al een parel voorvocht alleen bij het zien ervan al. My gaat gelijk op haar knieën, likt de druppel eraf en slikte deze genietend door. Zij wenkt Frank naderbij en laat mijn eikel aan hem zien. Frank neemt de top van mijn lul voorzichtig in zijn mond. Ik weet dat het de eerste keer voor mij is dat een man mijn lul naar binnen zuigt. Ik sluit genietend mijn ogen en kreun zacht van geilheid. Laura is dichterbij gekomen en zuigt ook aan mijn tepels, die zich dadelijk oprichtten. My knielt achter mij, krabt zachtjes met haar nageltjes aan mijn zak en laat haar middelvinger in mijn aars verdwijnen.

Ik zak bijna door mijn knieën van genot. Zo geil ben ik nog nooit geweest en dit is nog maar het begin van een weekeinde vol sekspret. Dat belooft nog veel goeds. Frank slikt mijn lul tot aan de wortel in zijn mond op en door de dikke lippen van Frank lijkt het net alsof ik een lekker kutje aan het neuken ben. “Oh, wat word ik hier geil van” kreun ik en terwijl My mijn aars met haar middelvinger verwende, laat Laura zich ook niet onbetuigd. Ze bied me haar kale kutje aan zodat ik haar een lekkere bef-beurt kan geven. Alle vier komen wij aan ons trekken want Frank vingert ondertussen My ’s kutje. Meet een diep gegrom leeg ik als eerste de inhoud van mijn ballen in Frank ’s mond. Die laat het geil genietend over zijn tong rollen en nadat ik mijn geil via tongzoenen met My en Laura gedeeld heb stel ik voor om dan nu eerst een beetje te gaan zwemmen.

Om af te koelen en weer op krachten te komen voor de volgende ronde, het weekeinde is immers nog lang niet voorbij?

Na een poosje lekkere te hebben gezwommen, kruipt Laura als eerste op de rand van het zwembad en geeft aan My te kennen dat ze wel zin heeft om wat verder te gaan. My heeft daar wel oren naar. “Ga lekker achterover liggen op de stretcher, doe je benen wijd, dan zal ik je eens lekker beffen!” Laura geeft dadelijk gehoor aan het verzoek van My en installeert zich lekker achterover op de stretcher. “Als je nou komt 69’en, dan hebben we allebei lol. Dan kan ik jouw harde tietjes en klitje lekker likken. Geil toch?”

De meiden liggen elkaar lekker te verwennen.

Ik en Frank liggen nog in het zwembad ernaar te kijken. We voelen onze lul langzaam weer stijf worden. Frank grijpt mijn lul zachtjes beet en trekt de voorhuid helemaal terug over mijn eikel. “Heerlijk, dat koele water op mijn eikel” zucht ik. Ik kijk naar Frank en als vanzelf gaat ook mijn hand onder water naar zijn lul. “Toe maar, maak me maar lekker geil,” moedigt Frank me aan. Voor de eerste keer in mijn leven neem ik een warme kloppende lul in mijn hand en begin Frank zachtjes onder water te masturberen. We raken alle twee al snel opgewonden. “Laten we uit het water gaan en het ons op de stretchers comfortabel maken” stel ik voor. “Als ik zo meteen klaar kom, ben ik bang dat ik verzuip, zo geil voel ik me op dit moment”.

We klimmen uit het zwembad en gaan op een stretcher liggen. Frank knielt naast mijn stretcher en neemt mijn lul in zijn mond. “Wacht even anders kom ik veel te vlug klaar” kreun ik geil. “Ik wil ook wel eens proberen of ik er iets aan vind om een andere lul af te zuigen.” Frank wisselt van plaats en ik kijk met bewondering naar de als een snaar zo stijf staande donkere lul van Frank. Die, omdat Frank besneden is zijn eikel in volle glorie tentoon spreid. Er parelde al een druppel voorvocht op. Ik steek voorzichtig mijn tong uit en lik de druppel op.

“Best lekker” constateer ik en neem Frank ’s lul dieper in mijn mond. De meiden hebben in de gaten dat ik voor het eerst een man pijp en komen om ons heen zitten. Laura kneedt mijn ballen die gespannen en opgezwollen in de harige zak hangen en My begint mijn aars met een vochtige vinger te bewerken. Alle vier raken we opgewonden. Ik begin nu ook Frank ’s ballen met mijn handen te bewerken en merk dat Frank zijn lul en zak heeft geschoren en helemaal kaal is, tot in zijn bilnaad toe.

Als ik hiernaar vraag zegt Frank dat hij dit speciaal heeft gedaan voor mensen die het schaamhaar van een neger niet gewend waren. Dat is nogal stug en vaak minder prettig om tegen je billen of mond te voelen schuren, zodoende. “Het lijkt mij ook wel wat om mijn lul en kont te scheren.” “Dat nemen wij dan wel voor onze rekening” zeggen Laura en My. “Wij kunnen je zodanig ontharen dat ze voorlopig niet terugkomen, het gaat niet jeuken en er komen geen stoppels.”

“Doen!” Zeg ik en ga achterover op de stretcher liggen.

De meiden knippen met een schaar eerst de langste haren af en gaan dan met een speciale ontharingsolie aan de gang. De rest van de haren lossen volledig op, ook tussen mijn billen en het enige dat ik nog hoef te doen is een douche te nemen en alles af te spoelen. Daarna masseert Frank speciale olie op mijn lul en ballen en met zijn vingertoppen ook tussen mijn billen. Af en toe laat ik zijn vinger even in mijn aars. Ik lig te genieten en de meiden voeren intussen een dildo show voor ons op zodat ze allebei met een stijve als van een paard staan.

Frank stelt voor dat ik een zgn. cock-ring om zal doen. Dat is een ring die om je lul geschoven wordt en eventueel ook een om je ballen. Je houdt dan een flinke stijve lul en omdat je ballen enigszins van je lichaam af blijven zitten, kom je minder snel klaar. Je lul wordt dikker omdat de bloedtoevoer enigszins afgebonden wordt. De aderen op je lul zwellen daardoor meer op en je eikel zet meer uit. “Ik stel dit voor, omdat je misschien een slappe lul krijgt als voor het eerst een man in je kont neukt, bovendien kan ik wel een dikke lul in mijn aars hebben.”

Zo gezegd zo gedaan. Ik krijg door de meisjes een cock-ring omgedaan en  bovendien nog een om mijn ballen. Mijn lul neemt direct flink in omvang toe en de aderen zwellen mooi op. De meisjes komt het water in de mond bij het zien van zo’n harde paal. Om de beurt pijpen zij me even. Niet te lang, want als zij zachtjes aan mijn gezwollen zak krabben, kom ik bijna spontaan klaar. Dat is niet de bedoeling en de meisjes smeren vervolgens mijn lul in met een glibberige gel, waarvan zij ook het nodige in Frank ’s kont spuiten met een speciaal flesje. Mijn eikel glimt, niet alleen van de gel maar ook van het voorvocht dat nu uit het pisgaatje opwelde. Frank gaat ontspannen op bed liggen, met zijn billen omhoog en ik kniel achter hem op het bed.

Laura en My grijpen mijn beenharde staak beet en plaatsen de harde eikel voor Frank ’s kontgaatje. Langzaam druk ik mijn eikel in Frank ’s aars. Frank knijpt eerst zijn sluitspier wat dicht om me meer te laten werken voordat hij zich laat neuken. Plotseling schiet mijn eikel langs Frank ’s sluitspier en langzaam glijd mijn lul tot aan mijn gezwollen ballen naar binnen. Wat een geil gevoel is dat, zonde dat ik er zo lang op heb moeten wachten, maar misschien is het daarom des te lekkerder. Ik voel de hete ribbelige darmwand langs mijn eikel glijden en ik stop even met mijn lul diep in Frank ’s aars begraven.

“God wat is dit geil” kreun ik. Terwijl ik mijn best doe om niet direct Frank ’s aars vol te spuiten. De meisjes besluiten om mij niet langer te laten lijden en op het moment dat Laura met haar nagel aan mijn ballen krabbelde, steekt My haar wijsvinger in mijn aars en masseerde mijn prostaat. Dit is voor ik het sein om mij volledig te laten gaan.

“Ik kom klaar” kreun ik luid.

Schokkend bereik ik mijn climax en spuit Frank ’s kont vol romig geil. Er komt geen eind aan en Laura trok halverwege mijn lul uit Frank ’s kont en laat de rest op haar gezicht spuiten. Genietend likte My mijn geil van Laura ’s gezicht af. Met knikkende knieën laat ik mij van Frank afrollen en hijgend kreun ik, “God, wat is dat lekker, als ik dat eerder heb geweten, dan had ik veel vaker dit experiment uitgehaald.” Frank en de meisjes grinnikten en zijn blij dat zij weer iemand bekeerd hadden tot biseksuele handelingen.

Het hele stel maakt het zich vervolgens gemakkelijk in de salon. Onder het genot van een drankje en een sigaretje komen zij even op adem en doen nieuwe energie op voor de volgende ronde, die zeker komen zal. Nadat zij een beetje bekomen zijn van de inspanningen die zij geleverd hebben stellen de meisjes en Frank voor om mij ook van kontneuken met een besneden lul te laten genieten. Ik ben hier direct voor te porren en mijn lul zwelt alweer op in het vooruitzicht dat ik straks in een geil nauw en nat kutje gestoken zij worden, of met een warme mond leeg gepijpt zal worden terwijl ik geil in mijn kont geneukt zal worden door de dikke lul van Frank

De meisjes pijpen de lul van Frank terwijl ik Frank ‘s kloten masseer en zijn aars met mijn tong neuk. Laura die dit in de gaten heeft, pakte een dubbele voorbinddildo met een flinke lul aan weerskanten. Zodoende kan zij Frank en zichzelf neuken door de ene kant in Franks kont te steken en de andere kant diep in haar eigen kutje kan laten glijden. Ik bef My ’s kutje totdat het geil langs haar gespreide dijen stroomt. Ik doe mijn cock-ring weer om mijn lul omdat ik dit toch wel een lekker gevoel vind, ik plaatste een brede stalen cock-ring om mijn ballen, zodoende kunnen mijn kloten niet gemakkelijk omhoog komen op het moment dat ik klaar wil komen en daardoor mijn orgasme uit kan stellen.

Frank pakte van achteren mijn monster lul beet en plaatste deze voor de druipende kut van My. Zacht kreunend laat ik mij zakken en langzaam glijd mijn tot barstens toe gezwollen paal in My ’s nauwe kutje. My laat zacht hijgend merken dat ze geniet. Als mijn ik tot aan mijn gezwollen ballen in My ’s kut ben weggezonken, doe ik mijn billen een beetje omhoog om Frank de gelegenheid te geven mijn aars te penetreren. Laura brengt met haar tong wat vocht in mijn aars, pakt Frank ’s lul beet en drukt die tegen mijn sluitspier aan.

Kreunend laat ik mijn aars ontspannen en voel Frank ’s supereikel langzaam mijn sluitspier uitrekken. Frank drukt iets door waardoor de stijve leuter met de eikel langs de sluitspier schuift en langzaam dieper mijn endeldarm binnen dringt. “Godverdomme,” hijg ik als de warme kloppende lul in mijn kont een beetje gewend ben. “Wat is dit geil, ik kom er bijna van klaar.” De ring om mijn ballen en de zacht knijpende hand van Laura zorgen ervoor dat ik mijn geil niet te snel in My ’s kutje spuit. Frank houdt op met stoten en wacht op Laura om de dildo van haar in mijn kont geramd te krijgen.

“Je zou dit eigenlijk moeten filmen” zegt Laura als wij alle vier op de een of andere manier met elkaar aan het neuken zijn.

Ik in My ’s kutje en met mijn vinger in My ’s kontje. Frank in mijn kont en met zijn handen mijn zak knedend. “Dat houden we tegoed voor de volgende keer,” zeg ik. Laura die op haar beurt zichzelf neukt met de dubbele dildo, Frank die met de andere kant van de dildo in mijn kont neukt en Laura die mijn zak kriebelt met haar nagels. “Dan zouden wij vast voor een porno Oscar in aanmerking komen.” My kreunt als ze haar orgasme snel voelt opkomen. Even later komt zij dan ook schokkend en kreunend klaar op mijn kloppende lul. Omdat de ring om mijn ballen goed zijn werk doet kom ik niet zo snel klaar en My stelt voor zich om te draaien zodat ik mijn van het kutvocht glimmende lul in haar kontje zal kunnen steken. Dat lijkt me wel wat en zogezegd zo gedaan.

My gaat op zijn hondjes voor mij op het bed zitten, ik trek My ’s billen van elkaar en plaats de eikel van mijn lul tegen het naar haar knipogende kontgaatje, druk mijn eikel langs de sluitspier en begraaf mijn lul ballendiep in My’ s kontje. Ik voelde My ’s gloeiende darm zich strak om mijn gezwollen lul sluiten. Door de hitte en de verhoogde wrijving van mijn eikel lijkt het wel of ik op ontploffen sta. Zwaar hijgend gaat mijn ademhaling en doordat mijn lul hevig werd gestimuleerd door het superstrakke kontje van My, reageert mijn sluitspier door heftig samen te trekken om Frank zijn lul die mij nog steeds diep aan het neuken is.

Allemaal genieten wij van de geile situatie. Laura verhoogt plotseling ieders genot door de vibrators van de dubbele dildo in te schakelen. De zware trillingen plantten zich tot diep in haar buik voort zodat zij heftig schokkend tot een fantastisch orgasme komt. Doordat de dildo in Frank ’s kont plotseling heftig zijn prostaat stimuleert komt deze luid kreunend tot een spetterend hoogtepunt, waarbij hij zijn geil diep in mijn kont spuit. Ik voel via Frank ’s lul de vibrator van Laura diep in mijn kont trillen en dat is het laatste zetje dat ik nodig heb. Cock-ring of geen cock-ring, stalen ring om mijn ballen ten spijt maar ik ga zowat van mijn stokje als ik mij hevig spuitend in My ’s kutje leeg.

Deze trekt halverwege mijn gigantisch gezwollen lul uit haar kutje en richt de stralen sperma op haar tieten en haar gezicht. Vanaf haar voorhoofd tot aan haar navel druipt het geil van haar lijf en dit brengt Laura er weer toe om haar heerlijk schoon te likken. Nu zij toch bezig zijn trekt My Laura ‘s kutje boven haar mond en zo likken de meisjes zich nog eens naar een daverend orgasme.

Met ons vieren gaan wij onder de douche en spoelden de spermaresten van elkaars lijf. Daarna vallen wij ineengestrengeld op het grote bed in een ontspannen slaap. Voordat ik inslaap neem ik me voor dit nog vaak te herhalen.

Willem

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *