Boerenstiel

()

Elke vrijdagmiddag mocht ik op de boerderij van boer Mertens meehelpen met allerlei klussen. Dat vond ik leuk om te doen en daar kwam nog bij dat ik stilletjes verliefd was op zijn dochter Hilda. Helaas had Hilda meer aandacht voor haar rijpaard dan voor mij; maar wat niet is kan nog komen. Ik was die middag niet zo erg bij de les en was blij, dat het eindelijk half vier was en ik kon vluchten naar de boerderij. “Middag Mr. Mertens!” groette ik de boer die opkeek en terug groette. “Is er nog iets voor mij te doen?”

“Ik heb een mooi karweitje voor jou. Je mag het oude kippenhok afbreken en alle planken die nog goed zijn leg je in de grote schuur.”

“Begrepen,” en ik kwam in actie. Ik ging naar de grote schuur om wat gereedschap te pakken. Opeens hoorde ik zachtjes giechelen en ik luisterde ingespannen.

“Sst… niet doen!” klonk het weer. Dat geluid kwam van de hooizolder vandaan. Wie deed daar zo geheimzinnig? Mijn nieuwsgierigheid was gewekt, dus liep ik achterom de schuur, pakte de ladder en zette die stil aan de buitenkant tegen de hooizolder aan. Boven gluurde ik door de vrij grote kier, waardoor ik op de zolder kon kijken. Ja! Daar in die hoek! Bijna viel ik van de ladder door wat ik zag en mijn bloeddruk steeg fenomenaal. Daar in de hoek op wat stro had ik de boerin gezien, spiernaakt en ze was niet alleen, oh nee! De knecht Jean was bij haar, ook poedelnaakt. Ik durfde bijna niet meer ademen, bang om ontdekt te worden. Ik was dan wel pas achttien jaar, maar ik wist drommels goed waar een kut voor diende en een lul ook. Alle mensen! De boerin zat daar de knecht zijn pik af te zuigen als een lolly. Ik vergat het hele kippenhok.

“Het komt Magda!” hoorde ik Jean steunen. Even later hoorde ik de boerin terug.

“Vooruit nu ik!” Ze ging languit achterover liggen, deed haar benen ver uit elkaar, zodat ik pardoes tegen haar zwaar behaarde kut aankeek. Dan kroop Jean tussen haar benen en ik zag niets meer dan zijn blote kont met de harige zak, die heen en weer schommelde. De boerin hijgde en kreunde en toen ze steunend klaar begon te komen maakte ik dat ik van de ladder afkwam, want het werd me toch een beetje te link. Boer Mertens moest eens onverwachts op het toneel verschijnen.

Trillend van emotie door alles wat ik gezien had, begon ik aan het afbreken van het kippenhok. Steeds weer zag ik de boerin voor me met haar grote, behaarde kut en ik kon het niet helpen dat mijn piemel telkens stijf werd als de geile beelden door me heen schoten. Het zal ongeveer een uurtje later geweest zijn, dat de boerin naar me toekwam. “Hallo Zuni, ben je al lang bezig?” groette ze. Ik wist me geen houding te geven en stamelde. “Eh…, ja mevrouw.” De boerin deed net alsof er niets aan de hand was en waarom zou ze ook ze wist immers niet dat ik de geilpartij had gezien.

“Mooi als je dorst hebt kom je maar Zuni” en ze liep weg. Toen durfde ik pas op te kijken en ik keek haar na terwijl ze, met haar dikke kont heen en weer schommelt, naar de boerderij liep. Met een zucht ging ik maar weer aan het werk. Een halfuurtje later kreeg ik aardig dorst van het warme werkje. Dus liep ik naar de boerderij en stapte de keuken binnen. “Ha Zuni” groette de boerin “wil je melk?”

“Graag mevrouw” antwoordde ik. Ik was bloednerveus terwijl ik normaal nogal vrij was in mijn doen en laten. “Ik vind je wat onrustig Zuni, hoe komt dat?” vroeg ze me. Die vraag sloeg in als een bom. Ik kreeg een kop als vuur en ze ging door. “Verberg je soms iets voor me?” Ik wist niet wat ik moest zeggen en de boerin zei. “Zuni? Was je soms een uurtje geleden in de schuur?” Ik knikte bevestigend. “En heb je ook wat gehoord?” vroeg ze verder. Ik besloot er alles maar uit te gooien, want ze zou er toch wel achter komen. “Ja, ik heb U gehoord, U en Jean. En ik heb jullie gezien op de hooizolder.”

“En wat heb jij verdomme gezien?” vroeg ze lijkbleek geworden. “Wel, dat U met de knecht naakt in het hooi lag, ik wilde kijken waar het geluid vandaan kwam dat ik hoorde en toen zag ik jullie bezig” eindigde ik veelbetekenend. Het zou mij benieuwen hoe ze zich hieruit zou redden. Na een korte stilte zei de boerin heel lief tegen mij. “Zuni jongen, je moet niets tegen de boer zeggen, beloof je dat?” Door het hele gedoe was ik opnieuw opgewonden geworden en wat me toen bezielde weet ik nu nog niet, maar opeens gooide ik eruit. “Ik zeg niets als ik uw kut nog eens mag zien!” Het was alsof ze door een wesp gestoken werd zo vloog ze overeind en staarde me ongelovig aan. “Je wilt wat?” Hijgde ze, en keek naar haar geweldige tieten, die op en neer gingen.

“Ik wil uw kut zien, herhaalde ik brutaal, anders vertel ik boer Mertens alles!” Ze haalde diep adem en keek me doordringend aan. Dan zei ze aarzelend. “En als je mijn kut gezien hebt vertel je niets?” Ze gaf zich dus gewonnen! “Neen, erewoord dan zeg ik geen woord.” Antwoordde ik dadelijk bang dat ze zich zou bedenken. “Kom mee.” commandeerde ze en ik volgde haar naar de schuur. Met trillende knieën klom ik achter haar verleidelijke reet de trap op naar de hooizolder. Dan ging ze in het hooi zitten en ik wist niet hoe ik moest kijken, toen de boerin haar rokken omhoog schoof en haar benen wat wijder deed. “Wel, kijk dan Zuni zie je mijn kut?” Zei zij. Ze liet zich achterover vallen schoof haar rokken tot ver over haar middel en spreidde haar benen heel wijd. Ik staarde naar haar enorme spleet en haar gezwollen schaamlippen. Mijn ogen puilden bijna uit mijn kassen want voor het eerst aanschouwde ik een vrouwenpoes in het echt! De boerin zei zacht hijgend.

“Als je er aan wilt komen mag het ook!” Ze bleef achterover liggen en het was duidelijk dat ze door de situatie geil geworden was. “Toe jongen, steek je vingers erin!”

“Maar als de boer?” protesteerde ik. “Of de knecht?”

“Ze zijn naar het slachthuis en blijven minstens tot zeven uur weg!” Antwoordde de geile boerin. Ik ging naar haar toe een beetje onzeker en voelde aan haar spleet. Wat was ze nat maar wat voelde het heerlijk aan! Mijn pik steigerde in mijn broek en ik werd zo geil als boter. “Je vingers erin” kreunde ze en ze pakte mijn hand en duwde deze vast tegen haar vochtige poes aan. “Erin en op en neer Zuni.” Haar stem sloeg van geilheid over. Ik stopte twee vingers in haar natte kut en deed soppend mijn hand op en neer. “Is het zo goed?” Vroeg ik haar. Ze zuchtte. “Ja, heerlijk!” En duwde haar onderlichaam tegen mijn hand aan. Dan kwam ze een beetje overeind. “Doe je kleren uit Zuni, dan kan ik jou ook eens goed bekijken.” Ik kuchte en begon me uit te kleden. Toen ik helemaal naakt was. Mompelde ze hees.

“Mm… je ziet er lekker uit.” Waarna ze doodkalm overeind kwam en zichzelf ook helemaal uitkleedde. Ik staarde in trans naar haar enorme uiers die zwaar op haar buik hingen. Trouwens alles was even groot en fors aan haar. “Kom hier en laat me je pik voelen.” vleide ze. Ik voelde me in eens erg klein bij deze forse boerin met haar grote tieten. “Je hebt al een flinke lul zeg die mag er best wezen. Heb je al veel meisjes geneukt?”

“Nee nog nooit” bekende ik. “Wouw, Zuni! Dat wordt dan de hoogste tijd voor je jongen!” Ze lachte me toe. Neuken! Ik zou pot­verdorie neuken met die vrouw! Ik trilde over mijn hele lichaam deels van de zenuwen en deels van opwinding. Ze knielde en nam mijn lul in haar mond. Het gevoel dat toen door mijn lijf spoelde, laat zich niet beschrijven. De warmte van dat geile wijf met haar lekkere tieten deed me huiveren van opperst genot. Ze pijpte me even liet dan mijn lul los en smakte met haar lippen. “Zullen we nu eens lekker wippen?” nodigde ze me uit. Ze ging op de grond op haar knieën voorover liggen met haar mollige kont naar mij toegekeerd. Geil ogend keek ze schuin naar me op. “Kom op vent. Hier moet je die piemel in steken.”

Ik liet me op mijn knieën achter haar zaken en richtte met trillende handen mijn pik op haar grote scheur. Dan stak ik hem erin! Op dat moment ramde de boerin haar kont achteruit waardoor ik tot aan mijn zak in haar overrijpe spleet schoot. De oververhitte vrouw gilde het uit en ik begon automatisch te bewegen. De warmte van haar kut maakte me gek. Dit was nog lekkerder dan toen ze mijn lul in haar mond had! Ik wilde het wel uitschreeuwen van genot maar het idee dat iemand me zou kunnen horen maakte dat ik me zo stil mogelijk hield. Ik begon steeds sneller te stoten en hield me stevig vast aan haar brede heupen. “Toe maar, ja, ah! Ik ga komen! Ja, daar is het, oh!”

Opgenaaid door de geile kreten van de vrouw stootte ik onbeheerst op haar in en een ongelofelijk jeukerig, maar zalig gevoel trok door mijn onderlichaam. Dan kwam ik enorm hevig klaar. Ik was verdorie in haar klaargekomen ik had haar harige kut volgespoten met mijn zaad! “Ja, ah, spuit je zak leeg in me kerel!” Ze schudde hevig met haar forse billen en kwam blijkbaar zelf ook nog eens klaar. Ik kreunde luid en aan mijn lozing leek geen einde te komen. Nog nooit was het zo lekker en intens geweest. Dat was toch wel heel iets anders dan je zelf aftrekken.

Langzaam ebde het orgasme weg en een moe gevoel overviel me. Ik trok mijn slap geworden pik uit haar kut terug en zag dat er een sliert geil aan de eikel hing. Ook de kut van de boerin was kleddernat, het zaad en geil dropen er langzaam uit. Ik ging naast haar zitten en keek naar de boerin die zich omdraaide en languit in het hooi ging liggen. Met haar benen wijd lag ze geheel ontspannen bij te komen van onze neukpartij. “Dat was lang niet slecht wat jij zojuist presteerde Zuni. En dat voor de eerste keer, lang niet mis hoor.” Ze keek me aan en ging verder. “We moeten gaan jongen, want straks als de boer terug komt moet alles normaal zijn, maar binnenkort mag je me weer naaien en zal ik je alles leren wat je moet weten!” Dit zeggende begon ze haar kleren aan te trekken. “Blijf jij maar even uitrusten.” Zei ze tegen mij en klom de trap af naar beneden.

Toen de boer en de knecht terugkwamen was er van het oude kippenhok niets meer te zien was. Ik kreeg een compliment dat ik het zo keurig gedaan had en kreeg €50 voor de moeite. Ik fietste fluitend naar huis en kreeg wel wat last van kramp in mijn benen maar ik wist waar die vermoeidheidsverschijnselen vandaan kwamen. Ik zou daarvan nog vaker last van krijgen.

Zunguri

Graag uw sterrenwaardering en/of reactie onder het verhaal. Dank u.

Liefs My

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *